Tolna Megyei Kormányhivatal

dr. Horváth Kálmán

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2019. november 15. 13:26

Négy napon át a pályaválasztásé a főszerep Szekszárdon

Megkezdődött Tolna megye legnagyobb pályaválasztási kiállítása, a „Jövőd Záloga”. A négynapos rendezvény november 13-án, az érettségi utáni képzések napjával vette kezdetét Szekszárdon, ahol dr. Horváth Kálmán, Tolna megyei kormánymegbízott köszöntötte a tolnai és a szomszédos megyékből érkező fiatalokat.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2019. október 22. 15:55

Folytatja munkaerőpiaci programjait a Tolna Megyei Kormányhivatal

A kormány 2010-ben rögzített alapelve, hogy a keresőképes lakosság megélhetését munkaalapú jövedelmekre kívánja alapozni – mondta dr. Horváth Kálmán a GINOP-5.2.1-14 Ifjúsági Garancia és a GINOP-5.1.1-15 Út a munkaerőpiacra elnevezésű kiemelt projektekről szóló sajtótájékoztatón. A kormánymegbízott hozzátette: a cél a foglalkoztatás elősegítése és a munkabérek színvonalának folyamatos növelése.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2019. október 11. 8:28

Jelentősen csökkent a parlagfű pollenkoncentrációja

Szekszárdon és környékén alacsony–közepes szint közé esett a parlagfű pollenkoncentrációja a 40. héten. A hűvös, csapadékos időszakokban a virágpor levegőben lévő mennyisége minimálisra csökkent, de várhatóan október végéig még jelen lesz.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2019. október 2. 11:38

Tovább csökken a parlagfű pollenkoncentrációja

Szekszárdon és környékén a 39. héten a parlagfű pollenkoncentrációja már csak a hét első felében érte el a közepes-magas koncentráció határt. A szerda-csütörtöki változékony, csapadékos időjárás következtében a pollenszórás minimálisra csökkent, a hét második felében is alacsony szinten maradt és várhatóan október végéig jelen lesz a levegőben.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 27. 13:28

Novemberben ismét pályaválasztási kiállításokat rendeznek Szekszárdon

A Tolna Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztálya 21. alkalommal rendezi meg a Jövőd záloga Pályaválasztási Kiállítások nevű rendezvénysorozatát. A Pályaválasztási Kiállítások központi, szekszárdi rendezvényeinek a Babits Mihály Kulturális Központ (Szekszárd, Szent István tér 10.) ad otthont 2019. november 12. és 14 között.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 23. 13:54

Októberben ismét sor kerül a veszettség elleni rókavakcinázásra

A rókák veszettség elleni vakcinázása idén ősszel sem marad el, ezért az előző évek gyakorlata szerint ebzárlat és legeltetési tilalom lép életbe az érintett térségekben. A repülőgépes vakcinázás 2019. október 5-től zajlik majd hazánk déli és keleti megyéiben.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 20. 10:22

Álláspályázat földügyi szakügyintéző (földmérő) munkakör betöltésére

A Tolna Megyei Kormányhivatal pályázatot hirdet Tamási Járási Hivatala Földhivatali Osztályán földügyi szakügyintéző (földmérő) munkakör betöltésére. A pályázat benyújtásának határideje: 2019. október 16.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 19. 8:48

Integritás és hivatásetikai képzést szerveztek a Tolna Megyei Kormányhivatal munkatársai részére

A Magyar Kormánytisztviselői Kar elnöke és a Nemzeti Védelmi Szolgálat munkatársai 2019. szeptember 17-én integritás és hivatásetikai képzést tartottak a Tolna Megyei Kormányhivatal dolgozóinak.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 18. 11:15

Ügyfélfogadási szünet lesz a Tamási Járási Hivatal Földhivatali Osztályán

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a Szabadság utca 54. szám alatti Tamási Járási Hivatal Földhivatali Osztályán - informatikai karbantartás miatt - 2019. szeptember 25-én, szerdán szünetel az ügyfélfogadás.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 17. 10:49

Álláspályázat bérszámfejtési referens munkakör betöltésére

A Tolna Megyei Kormányhivatal pályázatot hirdet Pénzügyi és Gazdálkodási Főosztály Támogatási és Bérgazdálkodási Osztályán bérszámfejtési referens munkakör betöltésére. A pályázat benyújtási határideje 2019. szeptember 30.