Tolna Megyei Kormányhivatal

dr. Horváth Kálmán

kormánymegbízott

Galéria

Kormánymegbízotti Elismerő Oklevelek átadása 2017

Kormánymegbízotti Elismerő Oklevelek átadása 20172017. július 7.

Dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott úr a 23/2017. (II.28.) sz. Kormánymegbízotti utasítás értelmében, a Közszolgálati Tisztviselők Napja alkalmából, Kormánymegbízotti Elismerő Oklevelet adományoz a Tolna Megyei Kormányhivatal azon munkatársainak, akik elhivatottságukkal, kiváló szakmai munkájukkal segítik, a hivatal közszolgálati feladatainak ellátását, az ügyfélbarát közigazgatás megvalósulását.

A Tolna Megyei Védelmi Bizottság a 3/2016. számú határozatában döntött a Tolna Megye Védelméért emlékérem adományozásának rendjéről. Az elismerésben a Tolna megye védelméért kiemelkedő tevékenységet folytató hivatásos, közalkalmazotti, állami tisztviselői állományban lévők, illetve természetes személyek részesülhetnek, akik a védelmi felkészítési-, gyakorlati feladatok, valamint a védekezési feladatok megvalósításában hivatásuknál fogva vagy önkéntesként kimagaslóan helyt álltak.
"Repülj madár, repülj..." Bartina és Csurgó zenekar a Vármegyeházán

"Repülj madár, repülj..." Bartina és Csurgó zenekar a Vármegyeházán2016. szeptember 30.

A Tolna Megyei Kormányhivatal és a Wosinsky Mór Megyei Múzeum „Vármegyeházi Esték” programsorozatának vendége volt a Bartina és a Csurgó Zenekar, 2016. szeptember 29-én.
Kormánymegbízotti Elismerő Oklevelek átadása

Kormánymegbízotti Elismerő Oklevelek átadása2016. július 6.

Dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott a Közszolgálati Tisztviselők Napja alkalmából Kormánymegbízotti Elismerő Oklevelet adott át a Tolna Megyei Kormányhivatal tizenhét munkatársának, akik kiemelkedő szakmai munkájukkal, elhivatottságukkal, példaértékű közszolgálati magatartásukkal segítik a hivatal munkáját, biztosítva ezzel a gyors, pontos, hatékony és ügyfélbarát ügyintézést.