Tolna Megyei Kormányhivatal

dr. Horváth Kálmán

kormánymegbízott

Galéria

"Repülj madár, repülj..." Bartina és Csurgó zenekar a Vármegyeházán

"Repülj madár, repülj..." Bartina és Csurgó zenekar a Vármegyeházán2016. szeptember 30.

A Tolna Megyei Kormányhivatal és a Wosinsky Mór Megyei Múzeum „Vármegyeházi Esték” programsorozatának vendége volt a Bartina és a Csurgó Zenekar, 2016. szeptember 29-én.
Kormánymegbízotti Elismerő Oklevelek átadása

Kormánymegbízotti Elismerő Oklevelek átadása2016. július 6.

Dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott a Közszolgálati Tisztviselők Napja alkalmából Kormánymegbízotti Elismerő Oklevelet adott át a Tolna Megyei Kormányhivatal tizenhét munkatársának, akik kiemelkedő szakmai munkájukkal, elhivatottságukkal, példaértékű közszolgálati magatartásukkal segítik a hivatal munkáját, biztosítva ezzel a gyors, pontos, hatékony és ügyfélbarát ügyintézést.
Vármegyeházi Esték, Tavaszköszöntő hangversenye

Vármegyeházi Esték, Tavaszköszöntő hangversenye2016. április 6.

2016. április 2-án került megrendezésre a "Vármegyeházi Esték" elnevezésű programsorozat második rendezvénye, a Tavaszköszöntő hangverseny. A szekszárdi Liszt Ferenc Zeneiskola tanárai és egykori növendékei teltház előtt varázsoltak igazi tavaszi hangulatot a Vármegyeháza dísztermébe.
Vármegyeházi Esték 2016. március

Vármegyeházi Esték 2016. március2016. március 4.

A "Vármegyeházi Esték" programsorozat keretén belül 2016. március 3-án, dr. Dobos Gyula a Tolna Megyei Levéltár nyugalmazott igazgatója tartott előadást, Perczelek a közigazgatás és igazságszolgáltatás élén címmel.
Öt éves a kormányhivatal

Öt éves a kormányhivatal2016. január 26.

Fennállásának 5. évfordulóját ünnepelte a Tolna Megyei Kormányhivatal 2016. január 22-én a Vármegyeháza dísztermében.
A fiatalok foglalkoztatásának javítását célozták meg az ifjúsági garancia programmal

A fiatalok foglalkoztatásának javítását célozták meg az ifjúsági garancia programmal2015. szeptember 24.

2015. szeptember 23-án került megrendezésre a Tolna Megyei Kormányhivatal szervezésében az Ifjúsági Garancia Rendszer keretében megvalósuló Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program 5.2.1-14 (GINOP-5.2.1-14-2015-0001) nyitókonferenciája, melyen a program által kínált lehetőségekről, valamint az elért eddigi eredményekről kaptak részletes tájékoztatást a meghívottak.