Tolna Megyei Kormányhivatal

dr. Horváth Kálmán

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. szeptember 21. 8:46

Hétfőtől életbe lépnek a már bejelentett, új védelmi intézkedések

Az országnak működnie kell, úgy, hogy közben fegyelmezetten, a szabályokat betartva védekezünk, ezért szeptember 21 - től lépnek életbe az újabb, már bejelentett védelmi intézkedések. A részleteket a Magyar Közlönyben megjelent kormányrendeletek tartalmazzák.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 21. 10:05

Október 1-jétől változnak az ASP kártalanítási szabályai

A Nébih felülvizsgálta az afrikai sertéspestis (ASP) kártalanítási eljárásrendjét. Az új előírások, amelyek elsődlegesen a kártalanítási összegeket érintik, október 1-jétől érvényesek.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 16. 11:06

Egy hétvégére megnyitják kapuikat Tolna megye rejtett kincsei

A Kulturális Örökség Napjai rendezvénysorozat keretében Tolna megyében számos rejtett műemlék várja az érdeklődőket ingyenes programokkal 2020. szeptember 19-20. között.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 18. 8:25

Élelmiszer és vegyi áru eladó képzés indul Bonyhádon

A Tolna Megyei Kormányhivatal Bonyhádi Járási Hivatala Foglalkoztatási Osztálya élelmiszer és vegyi áru eladó OKJ végzettséget adó képzést szervez bonyhádi elméleti és gyakorlati helyszínnel. A képzés időtartama: 2,5 hónap, tervezett kezdési időpont: 2020.október első hete.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 11. 11:58

Változatlanul magas a parlagfű pollenkoncentrációja a levegőben

A parlagfű virágzásának kedvező meleg, időnként csapadékos, párás időjárás következtében Szekszárdon és környékén a növény pollenszáma jelentősen meghaladta a nagyon magas koncentrációt, nagyobb mértékben, mint az elmúlt évek átlaga. Az átmeneti lehűlésben csökkent ugyan a pollen mennyisége a levegőben, de a visszatérő jó időben továbbra is erősíti az allergiás tüneteket.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. szeptember 4. 8:52

Kötelező a maszkviselés a kormányablakokban

A koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása érdekében a kormányhivatalok ügyfélszolgálatain az alábbi óvintézkedések betartásával történik az ügyfélfogadás: