Tolna Megyei Kormányhivatal

dr. Horváth Kálmán

kormánymegbízott

Vezető hírek

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2018. december 10. 8:48

Elindult a téli szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés

December 1-jén elkezdődött a már hagyományos téli élelmiszerlánc-ellenőrzés. A Zsigó Róbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár által elrendelt akció egész az év végig tart és szinte minden, az ünnepekhez kötődő termékre és ilyenkor kiemelt forgalmat bonyolító vállalkozásra kitér.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2018. november 27. 13:14

Új ügyfélfogadási rend a Szekszárd, Toldi utca 6. szám alatt található Nyugdíjbiztosítási, a Családtámogatási, valamint a Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Osztályon

A Tolna Megyei Kormányhivatal Szekszárdi Járási Hivatala Foglalkoztatási, Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztálya tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy a Szekszárd, Toldi utca 6. szám alatt található Nyugdíjbiztosítási, a Családtámogatási és a Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Osztályán 2018. december 10. napjától megváltozott az ügyfélfogadási rend.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2018. november 29. 8:53

Eucharisztia - az élet kenyere

A Tolna Megyei Kormányhivatal és a Wosinsky Mór Megyei Múzeum szeretettel invitál minden érdeklődőt a Vármegyeházi Esték 2018. december 10-i rendezvényére, dr. Udvardy György megyéspüspök úr előadására.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2018. november 27. 9:00

Újabb pályázati források segítik a megyei vállalkozásokat

Az elmúlt időszakban lezárult munkaerő-piaci pályázatok eredményeiről, valamint a munkásszállások létesítésére és felújítására kiírt pályázat részleteiről tájékoztatta a sajtó képviselőit dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott és dr. Gonda Ádám főosztályvezető a Tolna Megyei Kormányhivatal 2018. november 26-i sajtótájékoztatóján.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2018. november 27. 8:29

Sikerrel zárult az őszi Kormánytisztviselői Véradó Hét

Az elmúlt hetekben tizenhatodik alkalommal került meghirdetésre véradás a Tolna Megyei Kormányhivatal munkatársai körében Szekszárdon, valamint megyeszerte, kihelyezett véradási helyszíneken: Pakson, Bonyhádon, Tamásiban és Dombóváron. Emberségük és segítő szándékuk által vezérelve ez alkalommal 144 munkatársunk jelentkezett véradásra, melyből 114 kollégánk adott ténylegesen vért, ezzel nagymértékben segítve az egészségügyben folyamatosan jelentkező vérigény pótlását.

Köszönjük az önzetlen segítséget!

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2018. november 22. 15:23

Nagy kihívás a főigazgatói tisztség, de örömmel fogadta

November elsejétől dr. Lehőcz Regina a Tolna Megyei Kormányhivatal új főigazgatója, aki eddigi pályafutásáról és az előtte álló új kihívásokról nyilatkozott a Tolnai Népújságnak.