Tolna Megyei Kormányhivatal

dr. Horváth Kálmán

kormánymegbízott

Vezető hírek

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2018. április 10. 9:12

Arany Jánosra emlékezünk

2018. április 26-án, csütörtökön 17 órától Hubert Ildikó irodalomtörténész tart előadást Szekszárdon, a Vármegyeházán "Tűnődések Arany János: Naív eposzunk című tanulmányáról", melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.

A belépés díjtalan, az előadás előtt egy órával ingyenes tárlatvezetés a Wosinsky Mór Megyei Múzeum vármegyeházi kiállítótermében.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2018. április 21. 10:04

Álláspályázat építésügyi hatósági szakügyintéző munkakör betöltésére

A Tolna Megyei Kormányhivatal a "Közszolgálati tisztviselőkről szóló" 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet
Hatósági Főosztálya Hatósági Építésügyi és Oktatási Osztályán építésügyi hatósági szakügyintéző munkakör betöltésére.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2018. április 18. 10:36

Munkaügyi és munkavédelmi nyílt nap

A Tolna Megyei Kormányhivatal Szekszárdi Járási Hivatala Foglalkoztatási, Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Munkaügyi és Munkavédelmi Osztálya 2018. április 24-én, kedden 9 óra 30 perctől 15 óráig Nyílt napot tart. A rendezvény keretében 9 óra 30 perctől megemlékezésre és emléktábla-koszorúzásra kerül sor Szekszárdon, a Garay tér 4-6. szám alatt található emléktáblánál a „Munkában megrokkantak és elhunytak” emléknapja alkalmából.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2018. április 17. 13:36

A kormányablakok nyitvartartási rendje a szombati rendkívüli munkanapon

A Tolna Megyei Kormányhivatal tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy 2018. április 20. és 21-én, a május 1-jei munkanap-áthelyezés miatt a kormányablakok az alábbi nyitvatartási rendben állnak az ügyfelek rendelkezésére:

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2018. április 16. 9:40

Tájékoztatás az óvodai és iskolai kedvezmények igénybevételéhez szükséges hatósági bizonyítványokról

A Tolna Megyei Kormányhivatal Szekszárdi Járási Hivatala Foglalkoztatási Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztálya tájékoztatja a családi pótlékban részesülő személyeket, hogy a nevelési-oktatási intézmények által biztosított kedvezmények (étkezési, tankönyv-vásárlási kedvezmény) igénybevételéhez szükséges hatósági bizonyítvány kiállítása az eddigi gyakorlatnak megfelelően a családtámogatási szervnél kérelmezhető.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2018. április 13. 9:28

Különleges egészségügyi kihívások Tolna megyében

Dr. Németh Lídia megyei tisztifőorvos, a Tolna Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának vezetője volt a RádióOrient vendége.