Tolna Megyei Kormányhivatal

dr. Horváth Kálmán

kormánymegbízott

Vezető hírek

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2018. december 18. 10:23

Elismerésben részesült a Paksi Járási Hivatal vezetője

Több évtizede a közigazgatásban végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként a "Köz szolgálatáért" díszoklevél kitüntetésben részesült Szántóné dr. Novák Eszter, a Paksi Járási Hivatal vezetője.
A díjat Palich Etelka, a Magyar Kormánytisztviselői és Állami Tisztviselői Kar elnöke adta át 2018. december 14-én Budapest Főváros Közgyűlése dísztermében.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2018. december 17. 8:32

A Tolna megyei kormányablakok ügyfélfogadási rendje az ünnepek között

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az év végi ünnepekre tekintettel a Tolna Megyei Kormányhivatal kormányablakainak ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint alakul:

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2018. december 13. 15:36

Jót tenni! - karácsonyi adománygyűjtő akció

"Jót tenni!" ez a mottója a Tolna Megyei Kormányhivatal immáron hagyományos karácsonyi adománygyűjtő akciójának, mondta dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott a törzshivatal valamint a Szekszárdi Járási Hivatal munkatársai által felajánlott adományok ünnepélyes átadásán. Kiemelte annak fontosságát, hogy a hivatal ne csupán egy "bürokratikus" szervezetként éljen a köztudatban, hanem egy olyan közösségként is, amely belső összefogással segít a rászorulóknak.
Az adományokat Kovács Jánosné elnök vette át a szekszárdi Szent Erzsébet Caritas Alapítvány képviseletében, aki elmondta, hogy az alapítvány az ünnepek közeledtével több mint 300 rászorulónak nyújt ebből támogatást.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2018. december 18. 10:29

Mammográfiás szűrés Tamásiban

A Népegészségügyi Program keretében 2018. december 18-21., és 2019. január 2-17. között ismét ismét lesz szervezett lakossági emlőszűrés a Tamási járásban. Az elmúlt évekhez hasonlóan, a Tamási Rendelőintézet parkolójában került telepítésre a Primavera mobil szűrőállomás.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2018. december 13. 15:28

Sertés állatjóléti támogatás 2019

A Tolna Megyei Kormányhivatal tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy megjelent a Magyar Államkincstár a sertés állatjóléti támogatás 2019. támogatási évre vonatkozó igénybevételéhez szükséges támogatási kérelem nyomtatványról szóló 55/2018. (XII. 12.) közleménye.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2018. december 11. 14:53

Dr. Udvardy György megyéspüspök volt a Vármegyeházi Esték vendége

A Tolna Megyei Kormányhivatal és a Wosinsky Mór Megyei Múzeum évek óta nagy sikerrel megrendezett Vármegyeházi Esték programsorozatának ezúttal dr. Udvardy György megyéspüspök volt a vendége 2018. december 10-én. Előadása a 2020. évben Budapesten megrendezésre kerülő Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve megvilágította az Eucharisztia történelmi, biblikus és teológia hátterét, felhívta a figyelmet az utolsó vacsora „titkára”, Krisztus áldozatára, határtalan szeretetére, a vele való találkozás fontosságára.
Az érdeklődőket dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott köszöntötte.