Tolna Megyei Kormányhivatal

dr. Horváth Kálmán

kormánymegbízott

Vezető hírek

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2016. október 20. 15:45

Együttműködési megállapodás a pályaorientáció összehangolása érdekében

A Tolna Megyei Kormányhivatal, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) Szekszárdi és Tamási Tankerülete, a Szekszárdi Szakképzési Centrum, az FM Dunántúli Agrár Szakképző Központ, A Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Tolna Megyei Igazgatósága között jött létre egy Tolna megye pályaorientációs, pályaválasztási tevékenységek összehangolására irányuló együttműködési megállapodás, melyet október 19-én, szerdán írtak alá az intézmények vezetői.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2016. október 19. 14:05

Ünnepi hangverseny a Vármegyeházán

2016. október 18-án ünnepi hangversennyel, Jandó Jenő Kossuth- és Liszt- díjas érdemes művész kiváló zongorajátékával emlékeztek minden idők legnagyobb zongoraművésze, Liszt Ferenc 170 évvel ezelőtti nagysikerű koncertjére a Vármegyeháza dísztermében. A közönséget Ács Rezső, Szekszárd Megyei Jogú Város polgármestere és dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott köszöntötte. A rendezvény részeként Liszt Ferenc emléktáblájánál elhelyezett koszorúval tisztelgett a Tolna Megyei Kormányhivatal, Szekszárd város, valamint a szekszárdi Liszt Ferenc Zeneiskola a mester emléke előtt.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2016. október 19. 13:27

Az új életpálya bevezetésének hatása a járási hivatal személyi állományára

Szántóné dr. Novák Eszter, a Tolna Megyei Kormányhivatal Paksi Járási hivatalának vezetője volt a Rádió Orient vendége 2016. október 19-én.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2016. október 19. 11:37

Online panaszbejelentés – új békéltető mobilalkalmazás

Új békéltető alkalmazás segíti a fogyasztókat jogaik érvényesítésében! Probléma vagy sérelem érte a boltban, esetleg az üzletben nem is foglalkoztak a panasszal? Küldje be ott helyben a problémát a Budapesti Békéltető Testületnek mobilról, hogy később ingyen és könnyen egyezhessen meg a vállalkozással!

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2016. október 11. 10:45

A száműzött hercegből lett király - I. Béla és kora

A Vármegyeházi Esték programsorozat következő vendége 2016. október 26-án dr. Zsoldos Attila akadémikus.

Az előadás megtekintése díjtalan.
Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2016. október 17. 15:58

Ünnepélyes adományátadás

A Vármegyeházi Esték rendezvénysorozat vendége volt 2016. szeptember 29-én a Bartina és a Csurgó zenekar. „Repülj madár, repülj … „ című előadásuk teljes bevételét felajánlották a szekszárdi Szent József Katolikus Iskola „Tehetséges Ifjúságért” Alapítványa javára.
Az ünnepélyes adományátadásra 2016. október 17-én került sor a Vármegyeháza kistermében, ahol dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott, Vén Attila a Bartina zenekar képviselője valamint Siklósi Krisztián a Csurgó zenekar vezetője adták át a 70.000 Ft értékű adományt Fodor Mihályné igazgatónőnek.