Tolna Megyei Kormányhivatal

dr. Horváth Kálmán

kormánymegbízott

Vezető hírek

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2019. június 17. 8:29

Ügyfélfogadási szünet lesz a Paksi kormányablakban

Karbantartási munkálatok miatt 2019. június 25-én (kedd) 8:00 - 16:00 óráig ügyfélfogadási szünet lesz a Paks, Dózsa György utca 62. szám alatti kormányablakban. A szünetelés ideje alatt a kollégák a Dunaföldvár, Kossuth Lajos út 2. szám alatti kormányablakban állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2019. június 17. 8:23

Emelkedik a fű- és csalánfélék pollenkoncentrációja a levegőben

Szekszárdon és környékén a felmelegedés hatására erősen megnövekedett a pollenkoncentráció a levegőben, a nyári fű- és csalánfélék esetében egy-egy napon megközelítette a magas szintet. Megjelent a csapdában a tájidegen bálványfa és az olajfafélék pollenje is, míg a hárs és a bodza virágzása lassan lecseng.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2019. június 14. 8:05

Ügyfélfogadási szünet a dombóvári kormányablakban

Karbantartási munkálatok miatt 2019. június 24-én (hétfő) 7:00–17:00 óráig ügyfélfogadási szünet lesz a Dombóvár, Szent István tér 1. szám alatti kormányablakban.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2019. június 13. 9:18

Fürdőzésre alkalmasak Tolna megye vizei

A Tolna Megyei Kormányhivatal Szekszárdi Járási Hivatalának elsődleges vizsgálatai alapján a Fadd-Dombori Holt-Duna ágon, valamint a Szálkán található víztározó tóban kijelölt természetes fürdőhelyek vízminősége megfelel az előírásoknak, így bárki megmártózhat bennük.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. június 11. 16:36

A legmagasabb fokú hőségriasztás van érvényben vasárnapig

Szerdától egészen vasárnap éjfélig a legmagasabb, III. fokú hőségriasztást adott ki az országos tisztifőorvos. Az extrém hőség még az egészséges emberek szervezetét is megterheli, különösen veszélyeztetett helyzetben vannak a kisgyermekek, az idősek, valamint a szív- és érrendszeri betegségben szenvedők.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2019. június 7. 8:17

Felhívás parlagfű elleni védekezésre

A parlagfűszezon közeledtével a Tolna Megyei Kormányhivatal felhívja a figyelmet a gyomnövény elleni védekezés fontosságára.