Tolna Megyei Kormányhivatal

dr. Horváth Kálmán

kormánymegbízott

Vezető hírek

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2017. október 18. 8:07

Mivel foglalkoznál szívesen, ha bármi lehetnél?

A Tolna Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztálya 2017. október és november hónapban megrendezésre kerülő Jövőd záloga Pályaválasztási Kiállítások rendezvénysorozat alkalmából rajz- és digitális grafikai pályázatot hirdet Tolna megyei tanulók részére.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2017. október 16. 14:21

Érettségi 2017/2018. tanév október-novemberi vizsgaidőszak

Az emelt szintű vizsgák koordinálása idén is a kormányhivatal feladata. Az érettségi vizsgákkal kapcsolatban a Tolna Megyei Kormányhivatalnak, illetve a Szekszárdi Járási Hivatalnak számos szervezési feladata van. A kormányhivatal gondoskodik a tételek átvételéről, számszerinti ellenőrzéséről, őrzéséről, valamint az intézményvezetők számára történő kiadásáról is.
A megyében idén október 13. és november 24. között három középiskolában – valamint a kormányhivatal szervezésében – bonyolítják le az érettségi vizsgákat.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2017. október 17. 13:15

"jövőd záloga" Pályaválasztási Kiállítás 2017

A Tolna Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztálya 19. alkalommal rendezi meg a „Jövőd záloga” elnevezésű pályaválasztási programsorozatát. A megyében több helyszínen lesz mód pályaválasztási programokkal találkozni. A központi rendezvényre a Babits Mihály Művelődési Kulturális Központban, 2017. november 07-11 között kerül sor.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2017. október 6. 13:10

Liszt Ferenc Emlékhangverseny a Vármegyeházi Esték műsorán

Liszt Ferencre, a 19. századi romantika egyik legjelentősebb zeneszerzőjére, minden idők legnagyobb zongoraművészére emlékezünk 2017. október 18-án, a Vármegyeháza dísztermében.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2017. október 13. 12:23

Informatikai fejlesztések a magasabb szolgáltatási színvonal érdekében

A kormányhivatalok és járási hivatalok feladatellátását tízmilliárd forint értékben informatikai fejlesztésekkel támogatja az a most induló program, amely a különböző hatósági nyilvántartások közötti adatkapcsolatot és az információk automatizált rendelkezésre állását teremti meg. A projektet, amelynek megvalósítását az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozása biztosítja, ma mutatták be Szegeden, a konzorciumvezető, Csongrád Megyei Kormányhivatal épületében.
A rendezvényen dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott is részt vett.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2017. október 12. 8:56

Pályázati felhívás Területi Közigazgatási Ösztöndíjra

A Miniszterelnökség pályázatot hirdet a 2018. évi Területi Közigazgatási Ösztöndíjra a területi közigazgatási életpálya iránt elhivatott, felsőfokú végzettséggel rendelkező fiatalok részére.
Pályázati időszak: 2017. október 1 - 2017. október 31.