Tolna Megyei Kormányhivatal

dr. Horváth Kálmán

kormánymegbízott

Vezető hírek

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2019. február 20. 16:06

Tolnában is csökkent az influenzások száma

Tolna megyében csökkent az influenzaszerű tünetekkel orvoshoz fordulók száma, a megbetegedési arány azonban továbbra is meghaladja a járványküszöböt. Influenza vírus okozta súlyos megbetegedés gyanúját nem jelentettek, szövődményes esetek miatt kórházi felvételről, halálozásról nem kaptunk értesítést.
Tolna megye mindhárom fekvőbetegeket ellátó intézményében határozatlan ideig jelenleg is látogatási tilalom van érvényben. A megfelelő személyi higiénia (gyakori kézmosás és szellőztetés, a használt papírzsebkendők zártan gyűjtése, tömegek lehetőség szerinti elkerülése) segít a megelőzésben. Megbetegedés esetén javasolt otthon maradni, és felvenni a kapcsolatot a háziorvossal.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2019. február 11. 11:39

Új helyen fogadja ügyfeleit a paksi pártfogó felügyelő

A Tolna Megyei Kormányhivatal tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy a pártfogó felügyelő Paks, Kápolna út 2/6. szám alatti irodája új helyre költözött.
Pártfogó felügyelő kollégánk 2019. február 20-án szerdától a megszokott ügyfélfogadási rendben, már az új helyen, a Paks, Tolnai út 2. szám alatt, az új orvosi ügyelet épületében áll ügyfeleink rendelkezésére.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2019. február 11. 11:05

Új helyre költözött a Bonyhádi Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztálya paksi kirendeltsége

A Tolna Megyei Kormányhivatal tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy a Paks, Kápolna út 2/6. szám alatti Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály új helyre költözött.
Kollégáink 2019. február 19-től már a Paks, Tolnai út 2. szám alatt, (az új orvosi ügyelet épületében) a szokásos ügyfélfogadási rendben állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2019. február 11. 13:50

Hivatásos halőr, társadalmi halőr alap és továbbképző tanfolyam

A Tolna Megyei Kormányhivatal hivatásos halőr / társadalmi halőr alap és továbbképző tanfolyamot és vizsgát, valamint pótvizsgát szervez. A tanfolyamon való részvétel feltétele a vizsgának!

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2019. február 7. 10:55

Szeretet nélkül semmi nem működik

A Befogadlak Nevelőszülői Program segítő kezet nyújt a rászoruló gyerekeknek, tehát a nevelőszülőség is azt mutatja, hogy a gyermek a legfontosabb – hangsúlyozta Fülöp Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára a Lehetelten nincs, a nevelőszülői hivatást népszerűsítő országos programsorozat szekszárdi állomásán 2019. február 5-én.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2019. január 21. 16:15

Jelentkezés a 2018/2019. tanév május-júniusi érettségi vizsgáira

A 2018/2019. tanév május-júniusi érettségi vizsgáira 2019. január 21. napjától 2019. február 15-ig lehet jelentkezni, közép- és emelt szinten egyaránt.
Azok a vizsgázók, akik középiskolai tanulói jogviszonnyal rendelkeznek és érettségi bizonyítványt még nem szereztek, valamint azok, akik középiskolai tanulói jogviszonnyal és érettségi bizonyítvánnyal is rendelkeznek, saját iskolájukban, az ott kapott jelentkezési lapon adhatják le jelentkezésüket.