Tolna Megyei Kormányhivatal

dr. Horváth Kálmán

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. október 14. 10:08

Meghirdették a Munkásszállások kialakítása elnevezésű programot

2019. október 10. napjával ismételten meghirdették a „Munkásszállások kialakítása” központi munkaerőpiaci programot.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2019. október 11. 8:28

Jelentősen csökkent a parlagfű pollenkoncentrációja

Szekszárdon és környékén alacsony–közepes szint közé esett a parlagfű pollenkoncentrációja a 40. héten. A hűvös, csapadékos időszakokban a virágpor levegőben lévő mennyisége minimálisra csökkent, de várhatóan október végéig még jelen lesz.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2019. október 7. 15:13

Halőr tanfolyam indul Szekszárdon

Hivatásos halőr és társadalmi halőr tanfolyamot, illetve vizsgát szervez alap és továbbképző szinten a Szekszárdi Járási Hivatal Agrárügyi és Környezetvédelmi Főosztály Földművelésügyi Osztálya. A tanfolyamon való részvétel feltétele a vizsgának! Jelentkezési határidő: 2019. október 31.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2019. október 4. 13:02

Ügyfélfogadási szünet lesz a Bonyhádi Járási Hivatalban

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy az E-on hálózatépítési munkálatai miatt 2019. október 15-én, kedden és október 16-án, szerdán 8 órától várhatóan 16 óráig a Bonyhádi Járási Hivatal Bonyhád, Perczel Mór utca 23. szám alatti épületében áramszünet lesz. Az érintett napokon a Földhivatali Osztályon, valamint a Népegészségügyi Osztályon szünetel az ügyfélfogadás.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 27. 13:28

Novemberben ismét pályaválasztási kiállításokat rendeznek Szekszárdon

A Tolna Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztálya 21. alkalommal rendezi meg a Jövőd záloga Pályaválasztási Kiállítások nevű rendezvénysorozatát. A Pályaválasztási Kiállítások központi, szekszárdi rendezvényeinek a Babits Mihály Kulturális Központ (Szekszárd, Szent István tér 10.) ad otthont 2019. november 12. és 14 között.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. szeptember 24. 12:09

Novák Katalin: a fiatalok számítanak a segítségre

Július elseje óta már több mint ötvenezren igényelték a Családvédelmi Akcióterv valamelyik formáját – hangsúlyozta Novák Katalin. A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár hozzátette: a legfeljebb tízmillió forintos szabad felhasználású kölcsönként induló, majd a gyermekek születésével fokozatosan támogatássá váló babaváró hozzájárulást eddig több mint 32 ezren kérvényezték.