Tisztelt Fürdőzők és Ügyfeleink!

A fürdővíz fürdési célú használatának engedélyezését és a fürdőhely kijelölési eljárását a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal illetékes szervezeti egységei folytatják le a természetes fürdővizek minőségi követelményeiről, valamint a természetes fürdőhelyek kijelöléséről és üzemeltetéséről szóló 78/2008. ( IV. 3.) Korm. rendelet alapján.

A járási hivatal a nyilvánosság számára lehetőséget biztosít a jogszabályi előírások végrehajtásában való részvételre - különösen a fürdővizek listájának megállapítására, felülvizsgálatára és frissítésére vonatkozóan - javaslatok, észrevételek és panaszok megtétele útján. A járási hivatal a nyilvánosság észrevételeinek, javaslatainak fogadását minden elérhetőségén keresztül - beleértve a személyes konzultáció lehetőségét is - biztosítja.

A járási hivatal a nyilvánosságtól megszerzett információt figyelembe veszi az engedélyezési eljárásaiban.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Nyíregyházi Járási Hivatala Hatósági Főosztály Népegészségügyi Osztály az illetékességi területéhez tartozó természetes fürdővizekre vonatkozó bejelentéseket, javaslatokat, észrevételeket stb. fogadja.

Elérhetőségeink:

4400 Nyíregyháza, Árok u. 41., 4401 Nyíregyháza, Pf.:10

Tel.: (36-42) 501-008, Telefax: (36-42) 501-006

E-mail: [[[npXHvRNVfbPo2NNbmVwZWdlc3pzZWd1Z3kubnlpcmVneWhhemFAc3phYm9sY3MuZ292Lmh1]]]

(Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Nyíregyházi Járási Hivatala Hatósági Főosztály Népegészségügyi Osztály, Fotó: sostort.hu)