A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Nyíregyházi Járási Hivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztály Munkavédelmi és Munkaügyi Ellenőrzési Osztálya Tisztelettel meghívja Önt/Önöket és munkavédelmi képviselőjüket a 2017. évben negyedik alkalommal megrendezésre kerülő "NYÍLT NAPJÁRA".

2017. december 01. napján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Nyíregyházi Járási Hivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztály Munkavédelmi és Munkaügyi Ellenőrzési Osztálya szervezésében idén negyedik alkalommal is megrendezésre kerül a munkavédelmi és munkaügyi nyílt nap, melynek helyszíne a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.) lesz.

A rendezvény időtartama: 09:00 – 13:00

Munkaügyi területen Dr. Szabó Erika osztályvezető tart előadást „A minimálbér és a garantált bérminimum jogosultsági feltételeiről” címmel.

Munkavédelmi területen Jenei Sándor munkavédelmi szakügyintéző tart majd előadást „A munkáltatók által beküldött munkabaleseti jegyzőkönyvek kitöltési tapasztalatai” címmel, továbbá:

Dr. Mádi Sarolta munkaügyi szakügyintéző tart előadást „A munkabalesetek, üzemi balesetek és foglalkozási megbetegedések lehetséges jogi következményei” címmel.

A rendezvényen meghívott előadóként Tóth Róbert munkaegészségügyi szakember is részt vesz, aki „A Kockázatok érzékelése” címmel tart előadást.
A nyílt nap keretében igazolást állítunk ki (munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény 75. § c.) pont) a meghívott munkavédelmi képviselők részére.

Továbbá lehetőséget biztosítunk arra, hogy a megjelent meghívottak a szakterületet érintően kérdéseket tegyenek fel az erre kijelölt munkavédelmi és munkaügyi szakügyintézőnek, melyek tanácsadás keretében a vonatkozó jogszabályok és módszertani útmutatók alapján megválaszolásra kerülnek.

A rendezvényre Tisztelettel várunk minden érdeklődőt, különös tekintettel a munkáltatók képviselőit és munkavédelmi szakembereit!

(Nyíregyházi Járási Hivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztály Munkavédelmi és Munkaügyi Ellenőrzési Osztály)