Román István Szabolcs-Szatmár-Bereg megye kormánymegbízottja a Tiszavasvári Járási Hivatalban egyeztetett október 5-én a hivatalok munkatársaival, vezetőivel annak a látogatássorozatnak a folytatásaként, amely során a megye összes járási hivatalába és Kormányablakába ellátogat.

A látogatások célja, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal főosztályainak, járási hivatalainak munkatársaival személyesen is találkozhasson, munkakörülményeiket megismerhesse és segítse a hivatali ügyintézést gyorsabbá, hatékonyabbá tenni a kormánytisztviselők javaslatai alapján.

Tiszavasváriban dr. Hosszú József, járási hivatalvezető fogadta Román Istvánt, bemutatta a hivatal működését, az ügyfélfogadási helyeket, ismertette a leggyakoribb ügyköröket, amellyel a mindennapi ügyintézés során találkoznak. Román István kormánymegbízott az állományülésen kiemelte, hogy a közigazgatás elsődleges célja az elégedett ügyfél. Arra kérte a hivatal munkatársait, hogy végezzék az itt élők javára és szolgálatában munkájukat, ahogyan eddig is tették.

A járási hivatal megtekintésének napja különleges eseményt is tartogatott. Román István kormánymegbízott úr és dr. Hosszú József hivatalvezető úr egy virággal és egy emlékplakettel köszöntötte a Tiszavasvári Kormányablak ötvenezredik ügyfelét, Pogácsás Évát. A Tiszavasvári Kormányablak 2015. szeptembere óta várja az ügyfeleket, az azóta eltelt két évben átlagosan heti 500 ügyfél kereste fel a kormányablakot.

(Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal)