Román István kormánymegbízott, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Vezetője a megye összes járási hivatalába és Kormányablakába tett látogatássorozatnak az újabb állomásaként 2017. november 16-án a Nyírbátori Járási Hivatalba látogatott el.

A látogatások célja, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal járási hivatalainak munkatársaival személyesen is találkozhasson, munkakörülményeiket megismerhesse és segítse a hivatali ügyintézést gyorsabbá, hatékonyabbá tenni az állami tisztviselők javaslatai alapján.

Nyírbátorban dr. Éliás Tünde járási hivatalvezető fogadta Román István kormánymegbízottat, akit egy hónapon belül, a 2017. október 27-én a Nyírbátori Járási Hivatal használatában lévő, a Foglalkoztatási Osztálynak és a Földhivatali Osztálynak helyet adó épületeken megvalósult épületenergetikai fejlesztések átadását és 2017. november 03-án a Nyírlugosi Kormányablak ünnepélyes átadását követően már a harmadik alkalommal köszönthetett a járásban.

A látogatás során Román István kormánymegbízott dr. Éliás Tünde járási hivatalvezetővel történő rövid egyeztetést követően megbeszélést folytatott a Nyírbátori Járási Hivatal hat szervezeti egységének vezetőivel. Az osztályvezetők tájékoztatást adtak az általuk vezetett szervezeti egységet érintő aktuális feladatokról.

Román István kormánymegbízott a járási hivatal vezetőivel történő munkamegbeszélést követően állományülés keretében mutatkozott be a járási hivatal összes állami tisztviselőjének és köszönetet mondott az ügyfelek érdekében tett áldozatos munkájukért, melynek elismeréseként az erkölcsi megbecsülés mellett ez évben anyagi elismerésekre is sor kerülhetett. Külön kiemelte, hogy a szakszerű munkavégzés mellett  továbbra is elvárás a hatékony, gyors ügyintézés, továbbá fontos, hogy az állampolgárok akkor is megelégedéssel távozhassanak a hivatalból, ha esetleg nem sikerült az ügyeiket elintézni.

Román István kormánymegbízott a látogatás zárásaként megtekintette a járási hivatalnak és a Nyírbátori Kormányablaknak helyet adó épületekben lévő munkaállomásokat, ahol személyesen is elbeszélgetett a hivatal dolgozóival.

(Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal)