Nincs olyan gyermek, aki a szeretet ünnepének közeledtével ne készítette volna el a képzeletbeli ajándéklistáját. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Kisvárdai Járási Hivatalának munkatársai - Román István Kormánymegbízott Úr jótékonysági felhívására - a hátrányos helyzetű gyermekek ajándéklistáján lévő álmok valóra váltása érdekében fogtak össze.

Az összegyűjtött, főként játékokat, ruhákat, édességeket tartalmazó130 db ajándékcsomagot ebben az évben a kisvárdai Görögkatolikus Karitásznak ajánlottuk fel.

Az adományok ünnepélyes átadásra december 11-én, a kisvárdai Szent György Görögkatolikus Általános Iskolában került sor Nagy Józsefné Karitász-elnök, valamint Pappné Petrasevits Anasztázia Intézményvezető Asszony közreműködésével. A gyermekek szívmelengető műsorral, varázslatos karácsonyi énekekkel és boldog mosollyal köszönték meg a felajánlásokat.

Az idei évben is jó helyre kerültek a gyönyörűen becsomagolt ajándékok. Minden kollégának köszönjük a rászoruló gyermekek karácsonyának szebbé tétele érdekében nyújtott önzetlen segítséget és közreműködést.

Dr. Dienes Melinda
hivatalvezető

SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI
KORMÁNYHIVATAL
KISVÁRDAI JÁRÁSI HIVATALA

(Kisvárdai Járási Hivatal)