Román István kormánymegbízott úr karácsonyi jótékonysági felhívására a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal szervezeti egységei, valamint a Járási Hivatalok munkatársai több mint ezer ajándékcsomagot ajánlottak fel a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élő rászoruló, hátrányos helyzetű és beteg gyermekek részére.

A gyerekek megajándékozásban szerepet vállal Román István kormánymegbízott, dr. Polgári András főigazgató és a Járási Hivatalok vezetői is, akik karácsonyig eljuttatják a csomagokat a gyermekotthonok, kollégiumok, kórházak kis lakói részére.

Az újító kezdeményezéshez nagy örömmel csatlakoztak a Kormányhivatal és a Járási Hivatalok munkatársai. Ennek kézzelfogható eredménye az ezernél is több összegyűjtött ajándék.  A Kormánymegbízott felhívja a figyelmet az adakozás fontosságára. Nem csak karácsonykor, hanem egész évben feladatunk észrevenni rászoruló embertársainkat.

Egy biztos: Idén karácsonykor jóval több boldog gyermek fog csillogó szemmel felnézni a karácsonyfára, hála a Kormányhivatal és a Járási Hivatalok nagylelkű dolgozóinak.

Piros Péter András 6 éves nyíregyházi kisfiú a hintalovát ajánlotta fel

(Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal)