A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal szervezésében második alkalommal 2017. szeptember 14-én 10 órától 17 óráig Nyíregyházán, a Continental Aréna parkolójában Közfoglalkoztatási Kiállítás- és Vásár kerül megrendezésre.

Köszöntőt mond:

Román István,
a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja

Dr. Kovács Ferenc,
Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestere

A rendezvényt megnyitja:

Dr. Hoffmann Imre,
közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkár

A kiállítás keretében 68 Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei és 6 Borsod-Abaúj Zemplén megyei település képviselői mutatják be a Járási Startmunka programok során termesztett, előállított termékeiket, de lehetőség nyílik majd a települések megismerésére, az általuk készített termékek kóstolására, azok megvásárlására is. Ez egy nagyszerű lehetőség a települések részére, hogy bemutassák, a közfoglalkoztatásra kapott támogatással felelősen gazdálkodtak, valódi értékeket teremtettek. A versenyszférába való átvezetés jegyében idén először munkáltatók is részt vesznek a rendezvényen. Az önkormányzatokon kívül a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság, a NYÍRERDŐ Nyírségi Erdészeti Zrt., és a Felső-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság kiállításait is megtekinthetik az érdeklődők.

A látogatók gyakorlati bemutatókon keresztül megismerkedhetnek többek között a kosárfonás, fafaragás, szövés, hímzés fortélyaival, láthatnak traktorokat, kisgépeket. A színpadon pedig egész nap a települések zenekarainak és tánccsoportjainak produkciói szórakoztatják majd a közönséget.

A belépés díjtalan, mindenkit szeretettel vár a Kormányhivatal!

(Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal)