A Magyar Jogász Egylet helyi szervezete immáron XX. alkalommal rendezte meg a Paragrafus Kupa teremlabdarúgó bajnokságot Nyíregyházán, a Bem József általános iskolában 2018. április 14-én.

Az izgalmas meccsekkel tarkított nap végén a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal csapata örülhetett a legjobban, hiszen folyamatos kiváló játékuk eredményeképpen a végső győzelmet is megszerezték, és elhozták a kupát. Második helyezett a Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, míg harmadik helyezett a  Nemzeti Adó- és Vámhivatal Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatóságának csapata lett.
dr. Kozmáné dr. Váradi Katalin, a Jogász Egylet helyi szervezetének elnöke adta át az okleveleket és a díjakat a győzteseknek. Megköszönte a játékvezetők közreműködését és a lelkes drukkolók részvételét.
Külön kiemelte dr. Szemán Sándor c. főjegyző tevékenységét, aki a Paragrafus Kupa szellemi atyjának tekinthető. Ő és dr. Hubay Pál a Jogászegylet helyi szervezetének akkori elnöke hozták létre a mai is élő bajnokságot.
A Nyíregyházi Törvényszék elnöke, dr. Nyakó Zsuzsa az első három helyezett, valamint a Fair Play díjas (Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet) csapatnak különdíjat adott át.

(Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal)