Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal

Román István

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 18. 15:31

Biztonságosan az utakon – Járműveket ellenőriztek Tiszalök nyílt napján

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Közlekedési és Fogyasztóvédelmi Főosztálya 2019. szeptember 14-én mobil mérőállomással vett részt a „Híd a Tiszán – Tiszalök a társadalmi kohézió erősítéséért” elnevezésű pályázat megvalósítása kapcsán rendezett programsorozaton.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 16. 7:33

Ügyfélfogadási szünet lesz szeptember 20-án a nyíregyházi építésügyi osztályon

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2019. szeptember 20-án a Nyíregyházi Járási Hivatal Hatósági Főosztály Építésügyi és Örökségvédelmi Osztályán (Nyíregyháza, Hősök tere 5.) az ügyfélfogadás technikai okok miatt szünetel.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 13. 15:21

Negyedszer rendezték meg Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a közfoglalkoztatási vásárt

Idén új helyszínen, a nyíregyházi Kossuth téren várta a IV. Közfoglalkoztatási Kiállítás és Vásár a látogatókat, akik 80 település standjánál tekinthették meg a program keretében előállított termékeket.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 13. 9:08

Munkaügyi nyílt napot szervez Nyíregyházán a Pénzügyminisztérium és a kormányhivatal

2019. szeptember 16-án Munkavédelmi és Munkaügyi Nyílt Napot szervez a Pénzügyminisztérium Munkavédelmi Főosztály EU-OSHA Fókuszpontja és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Nyíregyházi Járási Hivatala a „Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei munkahelyek biztonságáért” munkacsoport megalakulása alkalmából.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 9. 16:51

Sárkányon hasították a vizet a kormánytisztviselők

Az előkelő negyedik helyet szerezte meg a Sárkányhajó és SUP Magyar Bajnokságon a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal 20 fős csapata, amely a hétvégi országos döntőben a megyét és a megyei kormányhivatal csaknem 2000 munkatársát képviselve mutatott példát csapategységből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 9. 16:31

Közfoglalkoztatási Kiállítás és Vásár

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal szervezésében szeptember 12-én Közfoglalkoztatási Kiállítás és Vásár kerül megrendezésre Nyíregyházán a Kossuth téren, kísérő rendezvényként pedig mezőgazdasági gépkiállítás a Continentál Aréna parkolójában.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 9. 9:07

Szakmai napokat tartanak az önkormányzatok képviselő-testületei alakuló üléseivel kapcsolatban Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Szakmai napokat szervezett a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal 2019. szeptember 3. és 2019. szeptember 5. napja között Kisvárdán, Nyíregyházán, Fehérgyarmaton és Mátészalkán.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2019. augusztus 30. 10:31

Nyíregyházán is tájékoztató kampány segíti a fogyasztókat

Bemutatkozott a „Panasza van? Segítünk!” című fogyasztóvédelmi sorozat két új (7. és 8. számú) kiadványa Nyíregyházán is, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) 2019. augusztus 26-i sajtótájékoztatóján a tartozás miatti ki- és visszakapcsolás szabályait is ismertette.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2019. augusztus 26. 14:14

Új járási kormányhivatal várja az ügyfeleket Fehérgyarmaton

356 millió forintból épült meg a szatmári térség 50 települését kiszolgáló új kormányhivatala, amelyet Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Román István kormánymegbízott adott át.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2019. augusztus 26. 14:10

Elismerés a júniusi vihar utáni kárelhárításban résztvevőknek

Elismeréseket adott át Román István a Megyei Védelmi Bizottság elnökeként augusztus 23-án a Megyeháza Dísztermében azoknak, akik kiemelkedő munkájukkal segítették a kárelhárítást.