Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal

Román István

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. április 20. 12:13

Munkavédelmi és Munkaügyi nyílt nap

2018. április 26. napján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Nyíregyházi Járási Hivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztály Munkavédelmi és Munkaügyi Ellenőrzési Osztálya szervezésében az idén első alkalommal megrendezésre kerül a munkavédelmi és munkaügyi nyílt nap, melynek helyszíne a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.) lesz

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. április 18. 13:41

Tájékoztatás a tavaszi lomtalanítással kapcsolatos téves információkról

A Kisvárdai Járási Hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a járási hivatal nevében ismeretlen személyek által az ingatlan tulajdonosok részére eljuttatott, a 2018. április 16. és 2018. április 20-ai hétre vonatkozó lomtalanítási felhívás a valóságnak nem megfelelő, téves információkat tartalmaz.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. április 18. 13:31

Ügyfélfogadás szünetelése

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Nyíregyházi Járási Hivatal Kormányablak Főosztály Kormányablak Osztály 1. Nyíregyháza, Kossuth tér 1. szám alatti kormányablakában 2018. április 23. (hétfőn) a személyes ügyfélfogadás műszaki okok miatt szünetel.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. április 17. 10:43

Az autók számára is beköszöntött a tavasz

Nem csak a tél beköszöntével kell felkészíteni a gépjárműveket a hideg időjárásra, hanem tavasszal is fontos a visszaállás a jó időre. A gumik cseréje mellett fontos az alapos tisztítás, a rideg tél utáni állapotfelmérés és a megfelelő tisztítás is, a gépjármű megfelelő állapotának megőrzéséhez és fenntartásához.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. április 16. 16:13

A Kormányhivatal csapata nyerte meg a Paragrafus Kupát

A Magyar Jogász Egylet helyi szervezete immáron XX. alkalommal rendezte meg a Paragrafus Kupa teremlabdarúgó bajnokságot Nyíregyházán, a Bem József általános iskolában 2018. április 14-én.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. április 16. 12:01

Megemlékezés Kállay Miklós néhai miniszterelnök újratemetéséről

1993 áprilisában helyezték örök nyugalomra a családi kriptába Kállay Miklós néhai miniszterelnök földi maradványait Kállósemjénben. Az esemény 25 éves évfordulójának alkalmából megemlékezést tartottak szombaton, a Nagyboldogasszony római katolikus templomban és a Kállay-kápolna előtt. Az eseményen részt vettek a Kállay család tagjai is.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. április 12. 18:14

A Kelet-Magyarország hétköznapi hősei

Hagyományteremtő jelleggel alapították a Kelet-Magyarország hétköznapi hősei díjat. Az olvasók szavazatai alapján az 5 kategória nyertesei számára a díjakat Nyéki Zsolt főszerkesztő és Román István, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye kormánymegbízottja adta át a Korona Étteremben.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. április 12. 18:07

A Magyar Honvédség 170 éve

A Nyíregyházi Egyetem ad helyszínt annak a vándorkiállításnak, amely a Magyar Honvédség elmúlt 170 évét mutatja be. Az ünnepélyes megnyitón Román István kormánymegbízott köszöntötte a megjelent hivatásos és civil vendégeket.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. április 11. 11:36

Ügyfélfogadás szünetelése a Nyírlugos, Szabadság tér 1. szám alatti Kormányablakban

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Nyírbátori Járási Hivatal Kormányablak Osztálya Nyírlugos, Szabadság tér 1. szám alatti Kormányablakában 2018. április 20. (péntek) napján az ügyfélfogadás műszaki okok miatt szünetel.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. április 6. 13:20

ÜGYFÉL-TÁJÉKOZTATÁS

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Kormányablakok meghosszabbított nyitvatartási idővel állnak rendelkezésére az országgyűlési képviselők választásának ideje alatt.