Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal

Román István

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2019. június 25. 13:58

Pályázati felhívás munkahelyi büfé üzemeltetésére

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal pályázatot hirdet a 4400 Nyíregyháza, Szabadság tér 2. szám alatti ingatlanban található, 10,67 m2 területű munkahelyi büfé, valamint a 4400 Nyíregyháza, Vörösmarty tér 7. szám alatti ingatlanban található, 34,63 m2 területű munkahelyi büfé üzemeltetésére.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2019. június 25. 11:49

Ügyfélfogadás szünetelése Újfehértón

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2019. június 26-án (szerda) a Nyíregyházi Járási Hivatal Újfehértói Kormányablakában (4244 Újfehértó, Bartók Béla utca 20.) az ügyfélfogadás technikai okok miatt szünetel.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2019. június 25. 11:00

Bejelentéseket vár a Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal a megyei fürdővizek ellenőrzésével kapcsolatban

Javaslatokat és észrevételeket vár a Népegészségügyi Osztály a fürdővizek listájának megállapítására és felülvizsgálatára vonatkozóan, a járási hivatal a nyilvánosság véleményének fogadását biztosítja minden elérhetőségén keresztül – beleértve a személyes konzultáció lehetőségét is.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2019. június 25. 10:56

Sportban is bizonyítottak a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal munkatársai

Hét sportágban közel 800 dolgozó mérte össze erejét a kormányhivatal Baktalórántházán megrendezett sportnapján. Az eseményen Román István kormánymegbízott, Biczi Orsolya miniszteri biztos, Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, Kovács Sándor és Simon Miklós országgyűlési képviselők, valamint Nagy Lajos, Baktalórántháza polgármestere köszöntötte a résztvevőket.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2019. június 25. 8:00

A kábítószer-fogyasztás veszélyeire hívják fel a figyelmet

Az ENSZ (Egyesült Nemzetek Szervezete) közgyűlés 1987. évi határozata alapján az 1988. évtől kezdődően, június 26-án tartják a kábítószer-fogyasztás elleni küzdelem nemzetközi napját. A kezdeményezés célja az illegális drogkereskedelem elleni harc, valamint a kábítószer-fogyasztás veszélyeire való figyelemfelhívás.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2019. június 24. 8:24

Látogatóban a hármasikreknél

A vásárosnaményi Szervánszky Erika 2015 ősze óta dolgozik Kormányablak szakügyintézőként a Kormányhivatal kötelékében. Nemrég hármasikreknek adott életet. Bianka, István és Dominik azóta teljességgel betölti a család életét.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2019. június 20. 9:44

Ügyfélfogadás szünetelése a Nyírbátor, Szabadság tér 6. szám alatti Kormányablakban

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Nyírbátori Járási Hivatal Kormányablak Osztálya Nyírbátori Kormányablakában (Nyírbátor, Szabadság tér 6.) 2019. június 21. (péntek) napján az ügyfélfogadás – technikai okok miatt - szünetel.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2019. június 13. 9:07

Közös érdekünk a parlagfüves területek felszámolása

Megkezdődik a parlagfű által fertőzött területek felderítése. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal felhívja a tulajdonosok figyelmét, hogy amennyiben szükséges, ismételten végezzék el a parlagfű-mentesítő kezeléseket.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2019. június 6. 11:56

Ügyfélfogadási szünet lesz a Nyíregyházi Járási Hivatal Hatósági Főosztályán

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2019. június 11-én technikai okok miatt szünetel az ügyfélfogadás a Nyíregyházi Járási Hivatal Hatósági Főosztályának alábbi szervezeti egységeinél:

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2019. június 6. 11:51

Közel 4100-an vehetnek részt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei diákmunka programban

A Pénzügyminisztérium 2019-ben is meghirdette a nyári diákmunka programot, amelynek keretében 16-25 év közötti diákok foglalkoztatásához kaphatnak támogatást az önkormányzatok és az önkormányzati fenntartású intézmények mellett a mezőgazdasági, valamint a turizmus és vendéglátás területén működő vállalkozások is. A fiatalok körében igen népszerű nyári diákmunka ezt a folyamatot is támogatja.