Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal

Román István

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. augusztus 16. 15:27

Ügyintézés Gördülékenyen Négy Keréken - Mobil Kormányablak a megyei Közlekedési Hatóságnál

2018.08.14.-én a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Nyíregyházi Járási Hivatala a Közlekedési és Fogyasztóvédelmi Főosztályának Nyíregyháza Lujza u. 7. alatti műszaki vizsgáló állomásán lehetőséget biztosított az ügyfelek számára a Mobil Kormányablak Busz által nyújtott szolgáltatások igénybevétel

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. augusztus 16. 15:18

Szent Kristóf Érdemkereszt

A Magyar Autóklub és Oldtimer Szekciója a hazai oldtimeres érdekek előmozdításában kifejtett kimagasló, példamutató tevékenységet végzők elismerésére Szent Kristóf Érdemkereszt kitüntetést alapított.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. augusztus 15. 10:15

Tájékoztató a Mobil Kormányablak busz hétvégi kitelepüléseiről

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal a hétvégén ismét lehetőséget biztosít Kormányablakban történő ügyintézésre.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. augusztus 13. 15:59

Mobil Kormányablak a Gyarmati vigasságokon

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Mobil Kormányablak busza is szolgálatba állt a XVI. Gyarmati vigasságok elnevezésű programsorozaton. A Kormányablak ügyintézők szombaton 10 és 15 óra között várták az ügyfeleket.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. augusztus 8. 15:50

A Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. "A kora gyermekkori intervenció ágazatközi fejlesztése" című projekt képzési felhívása

A személyes gondoskodást nyújtó gyermekjóléti, gyermekvédelmi intézmények, valamint személyek szakmai feladatairól és működésük feltételeiről szóló 15/1998. (IV. 30.) NM rendelet (a továbbiakban: R.) 4/B. § szerint a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. közreműködik a koragyermekkori intervenció ágazatközi fejlesztés keretében történő rendszerszintű fejlesztésével kapcsolatos feladatok ellátásának koordinálásában.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. augusztus 8. 13:15

Másodfokú hőségriasztás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján, valamint az Emberi Erőforrások Minisztériuma Klímaváltozás és Környezeti Egészséghatás Elemző Osztály szakmai ajánlását figyelembe véve 2018. augusztus 8 (szerda) 00:00 órától 2018. augusztus 10-én (péntek) 24:00 óráig az ország egész területére vonatkozóan II. fokú hőségriasztás került elrendelésre.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. augusztus 7. 11:00

Hogyan védekezzünk a kánikula ellen?

A nyári kánikula mindenki számára olyan időjárási környezetet teremt, mintha mediterrán, vagy szubtrópusi, trópusi vidékre utazna! Bárkinek okozhat egészségi panaszokat, kellemetlen tüneteket, rosszullétet, azonban különösen veszélyeztetett csoportnak tekinthetők: a csecsemők és a fiatal kisgyermekek, a 65 évnél idősebbek, a szívbetegségekben és magas vérnyomásban szenvedők, a fogyatékosok és a fiatalok.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. augusztus 7. 8:00

Tuzson Bence: Valódi közszolgálatot építünk, a hivatalainknak segítenie és nem gáncsolnia kell az embereket

Személyes feladatomnak tekintem, hogy a rossz és fölöslegesen hosszadalmas eljárásokat kiiktassuk. Szolgáltató államot építünk, amelynek egyetlen feladata, hogy az embereket szolgálja, de a közösség érdekében létrejött szabályokat következetesen betartassa – mondta a PestiSrácok.hu-nak adott nagyinterjúban Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára arra a felvetésünkre, hogy az emberek ma még sokszor útonállóként, kerékkötőként tekintenek a hivatalnokokra, akik újabb és újabb kötelezettségekkel egrecíroztatják a törekvő polgárokat, vállalkozókat.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. augusztus 6. 12:43

Ügyintézés szünetelése a Nyíregyházi Járási Hivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztályán

A Nyíregyházi Járási Hivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztályán (4400 Nyíregyháza, Kölcsey Ferenc utca 12-14) technikai okok miatt az ügyintézés szünetel (központi telefonrendszer nem üzemel, e-maileket nem tudnak fogadni) közérdekű bejelentéseket az ügyfelek a 06-30/620-7007 telefonszámon tehetik meg.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. augusztus 1. 8:35

Anyatejes táplálás Világnapja - 2018. augusztus 1.

Az Egészségügyi Világszervezet /WHO/ 1992-ben, augusztus 1-ét nyilvánította az Anyatejes táplálás Világnapjává, ezt követően pedig augusztus első hetét a Szoptatás Világhetévé. Magyarország 1993-ban csatlakozott a nemzetközi kezdeményezéshez.