Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal

Román István

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. július 8. 8:36

Ügyfélfogadási szünet lesz a Nyíregyházi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy technikai okok miatt 2020. július 14-én (kedden) a Nyíregyházi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán (Nyíregyháza, Szabadság tér 2.) az ügyfélfogadás szünetel.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. július 2. 11:57

Elismerések a köz szolgálatáért

Közös ünnepség keretében adta át július 1-jén, a közszolgálati tisztviselők napja alkalmából, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Közigazgatásáért díjakat a Magyar Közigazgatási Társaság Megyei Tagozata és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. július 1. 12:23

Elismeréseket adtak át a köztisztviselők és kormánytisztviselők napján Mátészalkán

Kiemelkedő és példamutató munkájáért „Dr. Komoróczy Iván Elismerő Oklevélben” részesült Dr. Bajnay Benő tisztifőorvos, Zubály-Kovács Mária vezető védőnő és Kovács Szabolcsné koordinációs referens.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. június 30. 15:09

Értesítés határszemle megtartásáról

Tisztelt Földtulajdonosok, Földhasználók!

Értesítjük Önöket, hogy az ingatlanügyi hatáskörben eljáró Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal 2020. évben (július hónaptól októberig) a termőföld védelméről szóló 2007. évi CXXIX. törvény előírásainak megfelelően az alábbi települések területén tart határszemle ellenőrzést:

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. június 29. 13:56

2020. évi Főépítészi vizsga alkalom meghirdetése

A főépítészi tevékenységről szóló 190/2009. (IX. 15.) Korm. rendelet (a továbbiakban Rendelet) szerint a Kormány a főépítészi teendők rendszerbe foglalásával, az állami és önkormányzati főépítészi jogosítványok és feladatkörök rendszerezésével, megerősítésével és kiegészítésével szabályozza a főépítészi tevékenységi kört.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. június 26. 14:01

3000 diákot várnak nyári munkára Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Július 1-től augusztus 31-ig ismét munkát vállalhatnak a nappali tagozatos tanulók a kormány diákmunka programja keretében. A fiatalkori inaktivitás csökkentését, illetve a korai munkatapasztalat és munkajövedelem szerzés elősegítését célzó programban 3000 Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei diák vehet részt, akiknek foglalkoztatását 418 millió forinttal támogatja a kormány.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. június 26. 9:10

Kábítószer-ellenes Világnap - 2020. június 26.

Az ENSZ (Egyesült Nemzetek Szervezete) közgyűlés 1987. évi határozata alapján az 1988. évtől kezdődően, június 26-án tartják a kábítószer fogyasztás elleni küzdelem nemzetközi napját, melynek célja a társadalom figyelemfelkeltése a kábítószer fogyasztás veszélyeire és az illegális drogkereskedelem elleni harc fontosságára.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. június 24. 9:35

Kalandokkal és élményekkel teli gyermektábor

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal szervezésében 31 gyermek élvezhette 5 napon keresztül a Tiszabecsi bentlakásos kalandtábor számtalan mozgalmas programját.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. június 19. 11:03

Határokon át védik a Felső-Tisza élővilágát

Egy kétéves, átfogó nemzetközi partnerségre épülő program indult el a Felső-Tisza vízgyűjtő területének ökológiai állapotának felmérésére, értékelésére és egy monitoring hálózat fejlesztésére, amely a jövőben hozzájárul a természeti értékek megőrzéséhez, fejlesztéséhez, a lakosság szemléletformálásához, a Tisza és mellékfolyói vízminőségének és ökológiai állapotának javításához.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. június 15. 8:40

Átadták Zöld Hangya díjat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatalban

Idén is megünnepelte a nyíregyházi Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztály a Nemzetközi Környezetvédelmi Világnapot.