Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal

Román István

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. október 19. 13:51

Gyermek- és fiatalkorú bűnelkövetés helyzetét elemző egyeztető értekezlet

2018. október 17-én a Gyámügyi és Igazságügyi Főosztály a gyermek- és fiatalkorú bűnelkövetés helyzetét elemző egyeztető értekezletet tartott.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. október 16. 16:11

Ingyenes képzések indulnak a foglalkoztatottság növelésére

Elindult az „Aktívan a tudásért” EFOP 3.7.1-17-2017-00001 számú kiemelt projekt.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. október 16. 10:24

E-mail fiók hiba elhárult a Társadalombiztosítási Főosztályon

A Nyíregyháza, Szabadság tér 4. sz. alatti székházban a Társadalombiztosítási Főosztály központi e-mail fiókjával kapcsolatos hiba elhárult, a tarsadalombiztositas@szabolcs.gov.hu e-mail címre továbbított küldemények megérkeznek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. október 15. 10:21

E-mail fiók hiba a Társadalombiztosítási Főosztályon

A Nyíregyháza,Szabadság tér 4. sz. alatti székházban a Társadalombiztosítási Főosztály központi e-mail fiókja nem működik, ezért a tarsadalombiztositas@szabolcs.gov.hu e-mail címre továbbított küldemények nem érkeznek meg.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. október 12. 10:30

19. alkalommal segíti a Kormányhivatal a fiatalok pályaválasztását

Csütörtökön nyílt meg a Continental Arénában a 19. Dönts jól- a jövőd a tét! pályaválasztási kiállítás. A rendezvény két napja alatt közel 80 kiállító kínálatából válogathatnak az érdeklődők. Nem csupán középiskolák, hanem megyei cégek, és partner szervezetek is szerepelnek a kiállítók között, valóban széles választékot nyújtva az érintetteknek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. október 12. 9:38

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal újabb két információs füzetet jelentetett meg a „ Panasza van? Segítünk!” kiadványsorozat részeként

Újabb fogyasztóvédelmi kiadványokat mutatott be a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal 2018. október 10-én tartott közös sajtótájékoztatóján dr. Szentirmay Melinda, a MEKH főosztályvezető-helyettese és Kardos Ferenc kommunikációs munkatárs. A rendezvényen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Nyíregyházi Járási Hivatalának képviseletében részt vett dr. Andrási Beáta járási hivatalvezető-helyettes is.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. október 12. 8:17

Ügyféltájékoztatás munkanapáthelyezésről

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a 2018. év hátralévő részében négy munkanap áthelyezéssel érintett hétvégén a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Baktalórántházai Járási Hivatal Kormányablak Osztályán (4561 Baktalórántháza, Köztársaság tér 16. szám) az ügyfélfogadás rendje az alábbiak szerint módosul:

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. október 9. 15:25

Újra Véradó Nap a Kormányhivatalban

Ez év tavaszán a Magyar Vöröskereszt és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal együttműködési megállapodást kötött, amelynek keretein belül 2018. október 8-án ismét megszervezték a Megyeháza épületében a Véradó Napot, ahol a járási hivatalok és szervezeti egységek munkatársai mellett a Kormányhivatal vezetősége is hozzájárult a vérkészlet növeléséhez.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. október 9. 15:03

Dr. Nagy Ervin vezeti a Foglalkoztatási Főosztályt

A munkaerő-piaci változások a Kormányhivataltól is új megközelítési módot igényelnek. Az új szemlélet megvalósítására Román István kormánymegbízott Dr. Nagy Ervint nevezte ki a Foglalkoztatási Főosztály vezetőjévé.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. október 8. 17:23

Ügyfélfogadás szünetelése a Balkányi Kormányablakban

Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Nagykállói Járási Hivatal Balkányi Kormányablakában (4233 Balkány, Kossuth u. 5.) 2018. október 16. (kedd) napján az ügyfélfogadás technikai okok miatt szünetel.