Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal

Dr. Polgári András

főigazgató

RSS feliratkozás

Hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2017. május 23. 14:56

Szakmai nap a Nyíregyházi Járási Hivatal Hatósági Főosztály Hatósági Osztályán, a szociális ellátásokkal, szociális igazgatási eljáráshoz kötődő kérdésekkel összefüggő gyakorlat egységesítésére

A szociális ellátásokkal összefüggő hatósági munka eredményessége érdekében 2017.05.12-én szakmai értekezlet megtartására került sor a Nyíregyházi Járási Hivatal Hatósági Főosztályának Hatósági osztályán dolgozó szociális szakügyintézők részvételével. Az ellátások szabályainak ismerete, a változások nyomon követése fontos a hatékony és jogszabályoknak megfelelő ügyintézés megvalósítása érdekében.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2017. május 23. 8:00

A fiatal mezőgazdasági termelők számára nyújtott induló támogatás, azaz a Fiatal gazda pályázat

Márciustól ismét megnyílt a fiatalok számára egy csaknem 38 milliárd forintos pályázati keret. Most is sokan fognak jelentkezni a fejenként 12,6 millió forintért, és a pályázók mindent megtesznek, hogy nyerjenek. Talán túl is vállalják magukat. Hol vannak a buktatók? Mit lehetne ügyesebben csinálni?

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2017. május 22. 14:29

Megyenapi ünnepség Szabolcson és Kisvárdán

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés 11/2005 (VII.4.) rendeletével május 20-át Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Napjává („Megyenap”) nyilvánította. 2017. május 19-én ennek szellemében rendeztek ünnepi programot délelőtt Szabolcs Községben, majd délután Kisvárda városában.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2017. május 22. 9:14

Értesítés határszemle megtartásáról

Tisztelt Földtulajdonosok, Földhasználók!

Értesítjük Önöket, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal illetékességi területén működő járási hivatalok 2017. évben (május hónaptól október hónapig) a termőföld védelméről szóló 2007. évi CXXIX. törvény előírásainak megfelelően az alábbi települések területén tartanak határszemle ellenőrzést:

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2017. május 19. 9:42

Agrárkamarai küldöttgyűlés

2017. május 17-én tartotta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Agrárkamara a küldöttgyűlését. A küldöttgyűlésen Kovács Lajos, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Agrár és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály főosztályvezetője tartott előadást a jelenlévő megyei küldötteknek a Vidékfejlesztési Program jelenlegi állásáról.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2017. május 18. 8:20

Főkonzuli látogatás a kormányhivatalban

Dr. Polgári András, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal főigazgatója 2017. május 17-én hivatalában fogadta a Szlovák Köztársaság Főkonzulátusának 2017. március 1-én kinevezett új vezetőjét, Igor Furdík főkonzul Urat.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2017. május 17. 9:34

Szakmai továbbképzés Nyíregyházán a településképi arculati kézikönyv kapcsán

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Építész Kamara szervezésében 2017. május 16-án a Megyeháza Bessenyei Nagytermében a Miniszterelnökség Építészeti és Építésügyi Helyettes Államtitkársága szakmai továbbképzést tartott a települések vezetői, települési főépítészei és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Építész Kamara tagjai részére - a településkép védelméről szóló törvény végrehajtásával kapcsolatban.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2017. május 17. 8:47

Munkavédelmi és Munkaügyi Nyílt Nap Nyíregyházán

2017. május 16.-án a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Nyíregyházi Járási Hivatalának Munkavédelmi és Munkaügyi Ellenőrzési Osztálya szervezésében a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában idén első alkalommal került megrendezésre a munkavédelmi és munkaügyi nyílt nap.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2017. május 16. 8:04

A biztonságos motorozásért, avagy a Hatóság a motoros közlekedési kultúráért

A Közlekedési Kultúra Napja (2017. május 11.) alkalmából a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Nyíregyházi Járási Hivatala Közlekedési és Fogyasztóvédelmi Főosztálya második alkalommal csatlakozott az eseménysorozathoz, melynek keretében egy motoros tájékoztató és műszaki vizsganap megszervezésével várták az érdeklődőket.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2017. május 15. 16:22

Ügyfélfogadás szünetelése a Nyíregyháza, Kossuth tér 1. sz. alatti Kormányablakban

Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Nyíregyházi Járási Hivatal Kormányablak Főosztály Nyíregyháza, Kossuth tér 1. szám alatti kormányablakában 2017. május 31. (szerda) napján az ügyfélfogadás – karbantartási munkálatok miatt - szünetel.