Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal

Román István

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. március 24. 12:06

Szerdától bankkártyával is fizethetnek a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei földhivatalokban

A gyorsabb és higiénikusabb ügyintézés érdekében 2020. március 25-től a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztályának –fehérgyarmati, kisvárdai, mátészalkai, nyírbátori, nyíregyházi, vásárosnaményi –ügyfélszolgálatain már rendelkezésre áll a bankkártyás fizetés lehetősége.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. március 18. 15:57

Kizárólag időpontfoglalással történik az ügyintézés a kormányhivatali ügyfélszolgálatokon, az elkészült okmányokat postán kézbesítik, nem közlekednek a mobilizált kormányablakok

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében 2020. március 18-tól csak előzetes időpontfoglalással érkező ügyfeleket fogadnak a kormányablakok, okmányirodák, és minden egyéb kormányhivatali ügyfélszolgálat, továbbá a Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálatok („KAB buszok”) ügyfélfogadása határozatlan ideig szünetel. Ha elfelejtette az elektronikus ügyintézéshez szükséges Ügyfélkapu azonosítóját, az ingyenesen hívható Kormányzati Ügyfélvonal (1818) munkatársai segítenek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. március 16. 9:48

Tájékoztatás a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály ügyfélfogadási rendjének változásáról

Nemzetközi Oltóközpont

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. február 28. 16:49

Nyíregyházán változik több ügytípus intézésének helyszíne

A fővárosi és megyei kormányhivatalok működésének egyszerűsítésével kapcsolatos hatásköri változásokra tekintettel 2020. március 1. napjától az áldozatsegítéssel, a jogi segítségnyújtással, a természetes személyek adósságrendezésével és a súlyos mozgáskorlátozott személyek közlekedési kedvezményeivel kapcsolatos ügyek intézése a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Gyámügyi és Igazságügyi Főosztályának feladatkörébe kerültek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. február 28. 10:54

Tájékoztatás a Kisvárdai Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály ügyfélfogadási rendjének változásáról

Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kisvárdai Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán (4600 Kisvárda, Szent György tér 4.) az ügyfélfogadási rend az alábbiak szerint változik:

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. február 21. 12:30

Egy tonnányi eledelt adományoztak az állatoknak

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal munkatársai több mint egy tonna állateledelt gyűjtöttek össze jótékonysági akciójuk keretében.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. január 9. 13:42

Új gyakornoki program indult

A kormány újabb, a szakképzett fiatalok munkatapasztalat szerzését támogató, uniós társfinanszírozással megvalósuló programot indított Új Gyakornoki program címmel (GINOP 5.2.4-19).

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. január 9. 13:34

Új foglalkoztatás-bővítést ösztönző uniós program indult

Új pályázatot hirdetett meg a kormány a Gazdaságfejlesztési Innovációs Operatív Program keretében Foglalkoztatás-bővítés ösztönzése címmel (GINOP 5.3.12-19). A pályázó vállalkozásoknak együtt kell működnie az illetékes kormányhivatalokkal.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2019. december 20. 14:06

Ügyfélfogadás megszűnése

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2020. január 1. napjától megszűnik a Nyíregyházi Járási Hivatal által működtetett rehabilitációs együttműködés ügyfélszolgálat a fehérgyarmati (4900 Fehérgyarmat, Tömöttvár utca 14-16.), a nyírbátori (4300 Nyírbátor, Martinovics u. 19.) és a vásárosnaményi (4800 Vásárosnamény, Tamási Áron u. 1.) működési helyen.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2019. december 20. 13:58

Tájékoztatás a nagyszülői gyermekgondozási díjról

A Családvédelmi Akcióterv részeként 2020. január 1-jétől bevezetett nagyszülői gyermekgondozási díj (a továbbiakban: nagyszülői GYED) általánosan a GYED valamennyi formájára vonatkozó rendelkezésekre épül.