Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal

Román István

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2017. október 18. 8:47

Álláspályázat húsvizsgáló szaksegéd munkakör betöltésére

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal pályázatot hirdet húsvizsgáló szaksegéd munkakör betöltésére.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2017. október 17. 9:58

Kitelepült a Kormányablak busz a Jósa András Oktatókórházhoz

2017. október 16-án Nyíregyházára, a Jósa András Oktatókórház udvarára érkezett a Kormányhivatal Mobil kormányablak nevet viselő mozgó ügyfélszolgálata, ahol két ügyintéző fogadta az ügyfeleket.
Az eseményen jelen volt Dr. Adorján Gusztáv, a Jósa András Oktatókórház főigazgatója, valamint dr. Polgári András Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal főigazgatója is.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2017. október 13. 11:13

Nagy sikerrel zárult a „Dönts jól, jövőd a tét!” Pályaválasztási Kiállítás

Október 11-én és 12-én 18. alkalommal rendezte meg a ”Dönts jól, jövőd a tét!„ elnevezésű Pályaválasztási Kiállítást a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, melynek helyszíne a Continental Aréna volt. A látogatók száma idén is elérte a 10 ezer főt.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2017. október 13. 9:52

Új esetkocsit adtak át a nyíregyházi mentőállomáson

2017. október 12-én Nyíregyházán új esetkocsival gazdagodott a nyíregyházi mentőállomás. Az átadás azonban csak egy fejlesztés-sorozat kezdete, ugyanis további hét hasonló felszereltségű esetkocsi érkezik hamarosan Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe. Az ünnepélyes átadáson részt vett Román István, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott is.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2017. október 9. 15:44

Árvízvédelmi védművek szemléje 2017.

2017. október 9-én Román István kormánymegbízott, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Védelmi Bizottság elnöke is részt vett a Felső-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság által szervezett ár- és belvízvédelmi művek éves felülvizsgálatán.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2017. október 9. 15:05

Miniszteri Elismerő Oklevél a Kormányhivatal munkatársainak

Az elmúlt év novemberétől idei év márciusáig eddig nem látott méretű madárinfluenza járvány zajlott le Magyarországon. A legtöbb kitörés az ország középső részén, elsősorban Bács-Kiskun megyében történt. A járvány elfojtására más megyékből, így Szabolcs-Szatmár-Beregből is érkeztek kirendelt szakemberek a legsúlyosabban érintett térségekbe.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2017. október 8. 10:47

Az aradi vértanúk emléke előtt tisztelgett Román István kormánymegbízott Nagyszőlősön

Nagyszőlősön, 2017. október 6-án tartotta ünnepi megemlékezését a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség. A báró Perényi Zsigmond, Ugocsa vármegye mártírhalált halt főispánjának a szobránál tartott rendezvényen ünnepi beszédet mondott Román István, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye kormánymegbízottja.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2017. október 5. 16:11

Megyejárás - Kormánymegbízotti látogatás a Tiszavasvári Járási Hivatalban - 50 ezredik Kormányablak ügyfél köszöntése

Román István Szabolcs-Szatmár-Bereg megye kormánymegbízottja a Tiszavasvári Járási Hivatalban egyeztetett október 5-én a hivatalok munkatársaival, vezetőivel annak a látogatássorozatnak a folytatásaként, amely során a megye összes járási hivatalába és Kormányablakába ellátogat.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2017. október 5. 10:05

"Dönts jól, jövőd a tét!" Pályaválasztási Kiállítás

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal minden évben kiemelten foglalkozik a pályakezdő fiatalok munkaerő-piaci helyzetének értékelésével, javításával, elhelyezkedési és továbbképzési lehetőségeivel, pályaválasztásuk elősegítésével.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2017. október 2. 11:53

Ügyfélfogadás szünetelése a Rakamazi Kormányablakban

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Nyíregyházi Járási Hivatal Kormányablak Főosztály 4465 Rakamaz, Szent István utca 116. szám alatti kormányablakában 2017. október 05. (csütörtök) és 2017. október 06. (péntek) napokon az ügyfélfogadás - a villamos energiaszolgáltatás szünetelése miatt - szünetel.