Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal

Román István

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. február 9. 21:37

Tíz korszerűsített épület átadása Nyíregyháza egyik emblematikus helyszínén

A magyar állam tulajdonában, kormányhivatali használatban lévő épületek energetikai fejlesztések után történő ünnepélyes átadójára került sor pénteken a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának épületében, az Árok utca 41. szám alatt.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. február 4. 19:36

Folytatódott a látogatássorozat

Román István, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye kormánymegbízottja hivatalba lépése óta folyamatosan keresi fel a megye Járási Hivatalait, hogy személyes találkozó keretén belül tájékozódjon. Pénteken Román István ellátogatott a Csengeri Járási Hivatalba, délután pedig a Fehérgyarmati Járási Hivatalt kereste fel.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. január 31. 9:57

Töretlen a közfoglalkoztatási program lendülete Paszabon

Sajtótájékoztató keretén belül számolt be a településen folyó közfoglalkoztatásról Tajthy Péter, Paszab község polgármestere. A sajtótájékoztatón felszólalt Román István, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye kormánymegbízottja, és dr. Vinnai Győző, országgyűlési képviselő is.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. január 25. 16:40

Aláírták a TOP Foglalkoztatási együttműködési megállapodást Tiszalökön

Csütörtökön került sor a tiszalöki foglalkoztatási paktum aláírására. Gömze Sándor polgármester úr köszöntőjében elmondta, hogy a foglalkoztatási paktum egyre szélesebb körben válik ismertté, és beindul a képzésszervezés. A munkaerőhiányt a közcélú foglalkoztatottakból tudják pótolni. Pozitívumként emelte ki a munkáltatói oldal bevonását a folyamatba.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. január 25. 15:30

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat szakmai konferenciája a Megyeházán

A Miniszterelnökség és a Földművelésügyi Minisztérium közreműködésével megvalósuló „Hálózatban együtt a vidéki települések fejlesztéséért” címmel rendeztek szakmai konferenciát szerdán a Megyeháza Alpár Ignác Tárgyalójában.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. január 20. 21:12

Kisvárdán és Záhonyban is átadásra kerültek a Kormányablakba integrált NAV ügyfélszolgálati pontok

2018. januárjától több megyei járás lakóinak vált könnyebbé az élete azáltal, hogy megnyíltak a Kormányablakba integrált NAV ügyfélszolgálati pontok. Január 19-én, pénteken, Kisvárdán és Záhonyban került sor az ünnepélyes átadóra.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. január 17. 11:15

Keleti szomszédunkban ismét megjelent az afrikai sertéspestis

A magyar határtól alig 7 km távolságra afrikai sertéspestis megbetegedést diagnosztizáltak a romániai Mikola településen. A betegség lokalizálása és felszámolása érdekében létrehozott 10 km-es megfigyelési zóna Magyarországra is áthúzódik.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. január 16. 15:03

Önkormányzati főépítészi vizsgaalkalom meghirdetése 2018

A főépítészi tevékenységről szóló 190/2009. (IX. 15.) Korm. rendelet (a továbbiakban Rendelet) szerint a Kormány a főépítészi teendők rendszerbe foglalásával, az állami és önkormányzati főépítészi jogosítványok és feladatkörök rendszerezésével, megerősítésével és kiegészítésével szabályozza a főépítészi tevékenységi kört.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. január 15. 14:55

Emléktornával emlékeztek Kozma Péter néhai kormánymegbízottra

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal szervezésében pénteken egy hatcsapatos labdarúgó emléktornát rendeztek Kozma Péter korábbi kormánymegbízottra emlékezve. Az esemény fővédnöke dr. Kovács Zoltán, területi közigazgatásért felelős államtitkár volt.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. január 12. 9:42

Tájékoztatás a földhivatali adatbázis karbantartásáról és az ügyfélfogadás szüneteléséről

2018. január 18. csütörtöktől – 2018. január 22. hétfőig a Nyíregyházi Járási Hivatal Agrárügyi Főosztály Ingatlan-nyilvántartási Osztálya és a Földmérési és Földügyi Osztálya tekintetében az ügyfélfogadás szünetelni fog a földhivatali informatikai rendszer karbantartása miatt. Ezen időszakban a Takarnet szolgáltatás nem lesz elérhető sem a Takarnet felhasználók, sem az egyéb ügyfelek, pl.: a Magyarorszag.hu-n vagy a kormányablakokban földhivatali adatszolgáltatást igénylő ügyfelek számára.