Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal

Román István

kormánymegbízott

Galéria

„Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Közigazgatásáért Díj” átadása

„Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Közigazgatásáért Díj” átadása2018. június 29.

A Közszolgálati Tisztviselők Napja alkalmából a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal a Magyar Közigazgatási Kar/Magyar Közigazgatási Társaság Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tagozatával közösen megyei ünnepséget szervezett 2018. június 29-én, ahol átadták a Magyar Közigazgatási Kar Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tagozata által 2002. évben alapított „Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Közigazgatásáért Díj”-akat.
Karriernap a Nyíregyházi Egyetemen

Karriernap a Nyíregyházi Egyetemen2018. május 15.

Román István kormánymegbízott nyitotta meg a május 15-i karriernapot, mely immár a 13. alkalommal került megrendezésre. A számos kiállító között megtalálható volt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal is, a Foglalkoztatási Főosztály munkatársai hasznos tanácsokkal szolgáltak az álláskeresőknek.
Elektromos autókkal bővült a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal flottája

Elektromos autókkal bővült a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal flottája2018. május 9.

Az autókat Dr. Ugron Gáspár, az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója adta át Román István Szabolcs-Szatmár Bereg megyei kormánymegbízottnak.
Kinevezték a Nagykállói Járási Hivatal új vezetőjét

Kinevezték a Nagykállói Járási Hivatal új vezetőjét2018. május 2.

2018. május 1-től a tisztséget Dr. Vonza Andrásné tölti be, akit Román István Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kormánymegbízott javaslatára Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter nevezett ki.
Megemlékezés Kállay Miklós néhai miniszterelnök újratemetéséről

Megemlékezés Kállay Miklós néhai miniszterelnök újratemetéséről2018. április 16.

1993 áprilisában helyezték örök nyugalomra a családi kriptába Kállay Miklós néhai miniszterelnök földi maradványait Kállósemjénben. Az esemény 25 éves évfordulójának alkalmából megemlékezést tartottak szombaton, a Nagyboldogasszony római katolikus templomban és a Kállay-kápolna előtt. Az eseményen részt vettek a Kállay család tagjai is.
A Kelet-Magyarország hétköznapi hősei

A Kelet-Magyarország hétköznapi hősei2018. április 12.

Hagyományteremtő jelleggel alapították a Kelet-Magyarország hétköznapi hősei díjat. Az olvasók szavazatai alapján az 5 kategória nyertesei számára a díjakat Nyéki Zsolt főszerkesztő és Román István, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye kormánymegbízottja adta át a Korona Étteremben.
Megszűnt a lezárás a kálmánházi felüljárón

Megszűnt a lezárás a kálmánházi felüljárón2018. április 5.

A kálmánházi Polgármesteri Hivatal kezdeményezésére, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal közreműködésével sikerült pontot tenni egy több éve húzódó ügy végére. A régóta lezárt felüljárón március közepén indultak meg a javítási munkálatok, s április 5-én Urszuly Sándorné polgármester asszony, Dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő, és Román István, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye kormánymegbízottja átadták a felüljárót a gazdáknak.
Folyamatosan újulnak meg megyénk egészségügyi alapellátást biztosító épületei

Folyamatosan újulnak meg megyénk egészségügyi alapellátást biztosító épületei2018. április 4.

prilis 4-én került sor Pócspetriben a 60 millió forintos beruházás keretén belül megvalósult korszerűsítés lezárására, és az épület ünnepélyes átadására.
Megújult a Csengeri Járási Hivatal

Megújult a Csengeri Járási Hivatal2018. március 27.

A tetőtér beépítésével új, komfortos irodát kaptak a Csengeri Járási Hivatal dolgozói. A hivatal ünnepélyes átadójára március 27-én került sor. Az eseményen részt vett Dr. Kövér László, az Országgyűlés elnöke is.
Kormánymegbízotti köszöntő és előadás az Állásbörzén

Kormánymegbízotti köszöntő és előadás az Állásbörzén2018. március 23.

Román István kormánymegbízott úr is köszöntötte azokat az érdeklődőket, akik ellátogattak a Continental Arénába a csütörtöki Kelet-Magyarország Állásbörzére. A megyei napilap által szervezett rendezvényen hatvan cég kínálatából válogathattak a látogatók.
Újabb Kormányablak nyílt Nyíregyházán

Újabb Kormányablak nyílt Nyíregyházán2018. március 20.

Március 20-tól fogad ügyfeleket a vasútállomás épületében a legújabb Kormányablak a megyeszékhelyen.
Miniszterelnöki bejelentés Nyírbátorban

Miniszterelnöki bejelentés Nyírbátorban2018. március 14.

Hétfőn Nyírbátorban, a Rosenberger Magyarország Kft. gyárában jelentett be újabb beruházást Orbán Viktor miniszterelnök úr és a cég tulajdonosa, Peter Rosenberg.
Kormányzati beruházás Szatmárnémetiben

Kormányzati beruházás Szatmárnémetiben2018. március 14.

A magyar kormány több mint 700 millió forintos támogatásával a tavalyi évben kezdődött el Szatmárnémetiben a Kölcsey Ferenc Főgimnázium épületének korszerűsítése.