Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal

Kozma Péter

kormánymegbízott

Vezető hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2015. április 13. 15:14

Lakossági tájékoztató

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden kedves ügyfelünket, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal illetékességi területén működő Fehérgyarmati-, Mátészalkai-, Nyírbátori-, Vásárosnaményi Járási Hivatalok Földhivatali Osztályain 2015. április 16-20-ig technikai okok miatt az ügyfélfogadás szünetel.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2015. április 7. 11:50

Egészségügyi Világnap

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 1948. április 7-én az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) intézményeként kezdte meg működését, a nemzetközi egészségügyi munka irányítása és összehangolása, valamint a környezet aktív védelme érdekében.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2015. április 3. 11:54

Sajtótájékoztató - családtámogatási ellátások 2015. április 1. napjával hatályos átalakítása

2015. április 1 napjával a fővárosi és megyei kormányhivatalok hatáskörébe kerülnek a családtámogatási és lakáscélú állami támogatásokkal összefüggő feladatok a Magyar Államkincstár megyei igazgatóságaitól.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2015. március 31. 16:18

Felkészülés a tavaszi közlekedésre Díjmentes Közlekedésbiztonsági Nyílt Nap

A tavaszi közlekedésre felkészülés jegyében a szakmai irányító Nemzeti Közlekedési Hatóság szervezésében országosan, a Közlekedési Felügyelőségek vizsgáló állomásain Díjmentes Közlekedésbiztonsági Nyílt Napot tart. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége munkatársai 2015. április 3.-án, 8.00-13.00 óra között a Nyíregyháza Lujza u. 7. sz. alatti vizsgálóállomásán várja az érdeklődő ügyfeleket.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2015. március 30. 10:37

Tájékoztató a családtámogatási és lakáscélú állami támogatásokkal kapcsolatosan

2015. április 1 napjával a fővárosi és megyei kormányhivatalok hatáskörébe kerülnek a családtámogatási és lakáscélú állami támogatásokkal összefüggő feladatok a Magyar Államkincstár megyei igazgatóságaitól. Ezzel a kormányhivatalokhoz olyan ellátások kerülnek, amelyek országosan éves szinten csaknem kétmillió állampolgárt érintenek, így például az anyasági támogatás, a családi pótlék, a gyermekgondozási segély, a gyermekgondozási támogatás, a nagycsaládosok földgázár-kedvezménye és a fogyatékossági támogatás.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2015. március 19. 9:06

Kormányhivatal-vezetők az atomerőműben

A Tolna Megyei Kormányhivatal és az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. között hosszú évek óta fennálló partneri kapcsolat jegyében tartottak üzemlátogatással egybekötött megbeszélést március 11-én a kormányhivatalok vezetői Pakson, az atomerőmű Tájékoztató és Látogatóközpontjában.