Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal

Dr. Polgári András

főigazgató

Vezető hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2017. augusztus 22. 16:12

Ügyfélfogadás szünetelése az Újfehértói Kormányablakban

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Nyíregyházi Járási Hivatal Kormányablak Főosztály 4244 Újfehértó, Bartók Béla utca 20. szám alatti kormányablakában 2017. augusztus 30. (szerda) és 2017. augusztus 31. (csütörtök) napokon az ügyfélfogadás – a villamos energiaszolgáltatás szünetelése miatt - szünetel.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2017. augusztus 7. 11:29

Szakmai továbbképzés a településképi rendelet készítésének kapcsán

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Építész Kamara, a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal és a Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara szervezésében Nyíregyházán, 2017. augusztus 3-án a Kormányhivatal Bessenyei Nagytermében a Miniszterelnökség Építészeti és Építésügyi Helyettes Államtitkársága szakmai továbbképzést tartott a két megye településeinek vezetői, települési főépítészei és az Építész Kamarák tagjai részére - a településkép védelméről szóló törvény végrehajtásával kapcsolatban.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2017. július 31. 15:20

10 milliárd forintos munkahelyteremtő program indul a kkv-knak

Augusztus elsejétől 10 milliárd forint összegű nyílt pályázatot hirdet a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az MTI-nek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2017. július 31. 14:54

III. fokú hőségriasztás

Dr. Szentes Tamás országos tisztiorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár az Országos Meteorológiai Szolgálattól kapott előrejelzés alapján, valamint az EMMI Klímaváltozás és Környezeti Egészséghatás Elemző Osztály szakmai ajánlását figyelembe véve 2017. augusztus 1-jén (kedd) 00:00 órától 2017. augusztus 4-én (péntek) 24:00 óráig az ország egész területére vonatkozóan III. fokú hőségriasztást rendelt el.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2017. július 31. 8:00

Hogyan védekezzünk a kánikula ellen?

A nyári kánikula mindenki számára olyan időjárási környezetet teremt, mintha mediterrán, vagy szubtrópusi, trópusi vidékre utazna! Bárkinek okozhat egészségi panaszokat, kellemetlen tüneteket, rosszullétet, azonban különösen veszélyeztetett csoportnak tekinthetők: a csecsemők és a fiatal kisgyermekek, a 65 évnél idősebbek, a szívbetegségekben és magas vérnyomásban szenvedők, a fogyatékosok és a fiatalok.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2017. július 12. 8:38

Ügyfélfogadás szünetelése a Vásárosnamény, Tamási Áron u. 1. szám alatti Kormányablakban

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. július 18-án (kedden) a Vásárosnaményi Járási Hivatal Kormányablak Osztályán (4800 Vásárosnamény, Tamási Áron u. 1.) az ügyfélfogadás - technikai okok miatt - szünetel.