Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal

Kozma Péter

kormánymegbízott

Vezető hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 22. 10:50

Szakszervezeti titkárok és Kormányhivatal vezetésének szakmai fóruma

2016. szeptember 20-án Kozma Péter kormánymegbízott, Timkó József, a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetének (MKKSZ) megyei titkára, Kozák Ferenc, MKKSZ megyei elnöke és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatalban működő szakszervezeti titkárok részvételével szakmai fórum megtartására került sor. A szakszervezeteket képviselő résztvevőknek lehetőségük volt közvetlenül feltenni kérdéseiket többek közt a kormányhivatal hatáskörébe kerülő új feladatokról, közszolgálati életpályamodell bevezetésének részleteiről, valamint a munkakörülményeket és a dolgozói egészségmegőrzést elősegítő jövőben várható lépésekről.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 16. 13:28

A KÖZFOGLALKOZTATÁS EREDMÉNYEI

2016. szeptember 15-én 10.00-17.00 óra között rendezi meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal az I. Közfoglalkoztatási Kiállítás- és Vásárt Nyíregyházán, a Continental Aréna parkolójában.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 9. 11:59

KÖZFOGLALKOZTATÁSI KIÁLLÍTÁS- ÉS VÁSÁR NYÍREGYHÁZÁN

2016. szeptember 15-én 10.00-17.00 óra között rendezi meg a
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal az I. Közfoglalkoztatási Kiállítás- és Vásárt Nyíregyházán, a Continental Aréna parkolójában. A rendezvényen 74 kiállító mutatja be a közfoglalkoztatásban elért eredményeit. A látogatóknak lehetősége lesz vásárlásra, kóstolásra, amatőr művészeti produkciók megtekintésére. A belépés díjtalan, mindenkit szeretettel vár a Kormányhivatal!

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 9. 11:52

Sikeres konzultáció az állami rezsicsökkentésről

Augusztus 19-vel lezárult az állami rezsicsökkentésről rendezett nemzeti konzultáció. 2016. szeptember 9-én Kozma Péter, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye kormánymegbízottja Az állami rezsicsökkentéssel kapcsolatos konzultáció tapasztalatairól és a bürokrácia csökkentésével összefüggő és időszerű jogalkotói folyamatokról tartott sajtótájékoztatót Nyíregyházán.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 12. 11:06

Tájékoztató a tanuló ifjúság üdülésének és táborozásának feltételeiről

A Nyíregyházi Járási Hivatal Népegészségügyi Osztálya a nyári táboroztatások ellenőrzése során feltárt hiányosságok alapján az alábbi tájékoztatást adja a jövőben szervezendő táborok jogszabályszerű lebonyolítása érdekében:

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2016. augusztus 29. 15:12

XX. Kállósemjéni Falunap

2016. augusztus 26-27-én rendezte meg a Kállósemjén Nagyközség Önkormányzata idén 20. alkalommal a Kállósemjéni Falunapot. Az augusztus 27-i Önkormányzati ünnepségen és az azt megelőző római katolikus szentmisén részt vett Kozma Péter, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye kormánymegbízottja.