Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal

Román István

kormánymegbízott

Vezető hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2019. június 13. 9:07

Közös érdekünk a parlagfüves területek felszámolása

Megkezdődik a parlagfű által fertőzött területek felderítése. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal felhívja a tulajdonosok figyelmét, hogy amennyiben szükséges, ismételten végezzék el a parlagfű-mentesítő kezeléseket.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2019. június 13. 0:00

Ügyfélfogadási szünet lesz a Nyíregyháza, Hősök tere 3. szám alatti kormányablakban

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Nyíregyháza, Hősök tere 3. szám alatti kormányablakban 2019. június 18-án (kedd), valamint június 21-én (péntek) – a technikai okok miatt – szünetel az ügyfélfogadás.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. június 11. 16:36

A legmagasabb fokú hőségriasztás van érvényben vasárnapig

Szerdától egészen vasárnap éjfélig a legmagasabb, III. fokú hőségriasztást adott ki az országos tisztifőorvos. Az extrém hőség még az egészséges emberek szervezetét is megterheli, különösen veszélyeztetett helyzetben vannak a kisgyermekek, az idősek, valamint a szív- és érrendszeri betegségben szenvedők.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2019. június 6. 11:56

Ügyfélfogadási szünet lesz a Nyíregyházi Járási Hivatal Hatósági Főosztályán

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2019. június 11-én technikai okok miatt szünetel az ügyfélfogadás a Nyíregyházi Járási Hivatal Hatósági Főosztályának alábbi szervezeti egységeinél:

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2019. június 6. 11:51

Közel 4100-an vehetnek részt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei diákmunka programban

A Pénzügyminisztérium 2019-ben is meghirdette a nyári diákmunka programot, amelynek keretében 16-25 év közötti diákok foglalkoztatásához kaphatnak támogatást az önkormányzatok és az önkormányzati fenntartású intézmények mellett a mezőgazdasági, valamint a turizmus és vendéglátás területén működő vállalkozások is. A fiatalok körében igen népszerű nyári diákmunka ezt a folyamatot is támogatja.