Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal

Kozma Péter

kormánymegbízott

Vezető hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2015. november 16. 7:05

Árverezők figyelem!

A „Földet a gazdáknak” program keretében Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is megkezdődik a Magyar Állam tulajdonába és a Nemzeti Földalap vagyoni körébe tartozó, 3 hektár feletti, kijelölt földterületek nyílt árverésen történő értékesítése. Az árverések házirendje illetve a szükséges dokumentumok a kapcsolódó anyagok alatt tölthetők le.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2015. november 19. 9:19

"Ne gyújts rá!" Világnap - 2015. november 19.

A nemzetközi "Ne gyújts rá!" Világnapot minden év november harmadik csütörtökén tartják. A mozgalom 1974-ben az Amerikai Egyesült Államokból indult útjára, azzal a céllal, hogy minden évben legyen egy olyan nap, amikor a dohányzók nem gyújtanak rá, illetve a társadalom figyelme ráirányul a dohányzás és a passzív dohányzás okozta káros következményekre.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2015. november 16. 10:55

Tájékoztató ügyfélfogadási szünetről - Záhony

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a - Kormányablak kialakítása miatt - 2015. november 18. és november 20. közötti napokon a Záhonyi Járási Hivatal Okmányirodai Osztályán az ügyfélfogadás szünetel.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2015. november 12. 15:29

A Modern Városok Program keretében 2015. november 10-én Nyíregyházára látogatott Orbán Viktor miniszterelnök Úr

Orbán Viktor miniszterelnök Úr és Dr. Kovács Ferenc polgármester Úr a Városházán írt alá együttműködési megállapodást, melyben a Kállay-kúria és a szabadtéri színpad felújítása, egy atlétikai sportcentrum kialakítása, egy négycsillagos szálloda megépítése, a Tokaj és Nyíregyháza közötti kerékpárút megvalósítása is szerepelt.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2015. november 11. 15:51

Átadták Ajakon az új Szociális Alapszolgáltatási Központot

Dr. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, Kozma Péter, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye kormánymegbízottja és Kerekes Miklós, Ajak Város polgármestere 2015. november 6-án adták át az új Alapszolgáltatási Központot.