Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal

Román István

kormánymegbízott

Vezető hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2019. december 9. 15:20

Ügyfélfogadás szünetelése a Nyírbátori, Máriapócsi és Nyírlugosi Kormányablakokban

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Nyírbátori Járási Hivatal Kormányablak Osztályán (Nyírbátor, Szabadság tér 6., Máriapócs, Kossuth tér 2., és a Nyírlugos, Szabadság tér 1. szám alatti Kormányablakban) 2019. december 12. (Csütörtök) napján 14,30-tól az ügyfélfogadás – a technikai okok miatt - szünetel.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. december 5. 9:33

Egészségügyi szolgáltatók figyelmébe

Az egészségügyi szolgáltatónak az általa foglalkoztatott valamennyi egészségügyi dolgozó HCV szűrővizsgálatát 2019-ben teljes körűen, a foglalkozás-egészségügyi vizsgálat keretében el kell végeztetnie.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. december 4. 15:20

Igényelhető az influenza elleni védőoltás

Már október elejétől kérhetők az influenza elleni védőoltások annak érdekében, hogy a veszélyeztetett csoportba tartozók megfelelő védelemben részesülhessenek.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. december 2. 7:30

Tájékoztatás a 2019. évi munkaszüneti napok körüli munkarendről

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a kormányablakokban és az okmányirodákban - a 2019. évi munkaszüneti napok körüli munkarendváltozásra tekintettel - az alábbi (országosan egységes) rendben tartanak félfogadást:

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. november 8. 13:07

Továbbfejlesztik az Országos Környezetvédelmi Információs Rendszert

Az OKIRkapu elnevezésű projektelem korszerűsíti a természet- és környezetvédelemmel kapcsolatos közigazgatási e-ügyintézést.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2019. november 27. 16:05

Ülést tartott a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Államigazgatási Kollégium

Fontos, hogy az államigazgatás különböző területein dolgozó szervezetek vezetői között gördülékeny és állandó kapcsolattartás működjön, a dolgozók pedig naprakész információkkal rendelkezzenek a területek működéséről, a szervezeteket érintő változásokról – hangsúlyozta Román István a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Államigazgatási Kollégium ülésén. A kormánymegbízott hozzátette: csak így tudunk megfelelni a követelményeknek, szolgálni a megye fejlődését és szavatolni az itt élők biztonságát.