Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal

Román István

kormánymegbízott

Vezető hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. július 8. 8:36

Ügyfélfogadási szünet lesz a Nyíregyházi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy technikai okok miatt 2020. július 14-én (kedden) a Nyíregyházi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán (Nyíregyháza, Szabadság tér 2.) az ügyfélfogadás szünetel.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. július 3. 13:15

Új nyitvatartás a kormányablakokban

A hatékony és gyors ügyintézés biztosítása érdekében a kormányhivatal a Miniszterelnökséggel együttműködve felülvizsgálta a megyei kormányablakok nyitvatartási idejét, és – figyelembe véve az elmúlt évek tapasztalatait, az ügyfélforgalmi adatokat és a helyi sajátosságokat – új, az állampolgárok számára kedvezőbb ügyfélfogadási rendet határozott meg.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. július 2. 11:57

Elismerések a köz szolgálatáért

Közös ünnepség keretében adta át július 1-jén, a közszolgálati tisztviselők napja alkalmából, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Közigazgatásáért díjakat a Magyar Közigazgatási Társaság Megyei Tagozata és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. július 1. 12:23

Elismeréseket adtak át a köztisztviselők és kormánytisztviselők napján Mátészalkán

Kiemelkedő és példamutató munkájáért „Dr. Komoróczy Iván Elismerő Oklevélben” részesült Dr. Bajnay Benő tisztifőorvos, Zubály-Kovács Mária vezető védőnő és Kovács Szabolcsné koordinációs referens.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. június 30. 15:09

Értesítés határszemle megtartásáról

Tisztelt Földtulajdonosok, Földhasználók!

Értesítjük Önöket, hogy az ingatlanügyi hatáskörben eljáró Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal 2020. évben (július hónaptól októberig) a termőföld védelméről szóló 2007. évi CXXIX. törvény előírásainak megfelelően az alábbi települések területén tart határszemle ellenőrzést:

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. június 30. 11:01

Az egyéni vállalkozók július 1-jétől a NAV-nál intézhetik ügyeiket

Július 1-jétől a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vezeti az egyéni vállalkozók nyilvántartását, az egyéni vállalkozók továbbra is a Webes ügysegédet használhatják.