Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal

Kozma Péter

kormánymegbízott

Vezető hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2015. január 28. 13:30

Közel 1,7 milliárdos fejlesztés a nyíregyházi papírfeldolgozó üzemben

2015. január 23-án Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter adta át a Dunapack Kft. nyíregyházi üzemében megvalósított, közel 1,7 milliárdos beruházást.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2015. január 28. 13:00

Éjszakai ellenőrzések Fehérgyarmaton

A jövő generáció egészségének védelme különösen kiemelt társadalmi érdek, ezért a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége az idei évben is fokozottan ellenőrzi a fiatalkorúak dohány- és alkoholtermékkel történő kiszolgálását.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2015. január 22. 8:31

Kihelyezett fogyasztóvédelmi ügyfélfogadás

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége 2015. évtől félévente egy alkalommal kihelyezett ügyfélfogadást tart a járási székhelyeken.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2015. január 19. 13:08

Fogyasztóvédelmi tanácsadás a XIV. Nemzetközi böllérversenyen

2015. január 17-én Napkoron került megrendezésre a XIV. Nemzetközi Böllérverseny. A versenyzők a népi hagyományoknak megfelelően készítették el a disznótor finomságait, pl. a hurkát, kolbászt vagy a mindig nagy népszerűségnek örvendő toroskáposztát.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2015. január 8. 9:27

Fűtsünk be? Természetesen! Komplex Arundo biomassza program önkormányzatoknak

2015. január 13-án, Nyíregyházán a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottjának, Kozma Péter Kormánymegbízott Úrnak és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés elnökének, Seszták Oszkár Elnök Úrnak ajánlásával Fűtsünk be? Természetesen! Komplex Arundo biomassza program önkormányzatoknak címmel kifejezetten helyi önkormányzatok számára lehetőséget kínáló szakmai konferencia kerül megrendezésre.