Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal

Román István

kormánymegbízott

Vezető hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. február 21. 11:45

Mátészalkai Járási Hivatal Kormányablakban az ügyfélfogadás szünetel

Tisztelt Ügyfeleink!
Értesítjük Önöket, hogy rendszerhiba miatt a Mátészalkai Kormányablakban az ügyfélfogadás bizonytalan ideig szünetel.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. február 21. 16:21

Tájékoztató a Szolgáltató Kormányhivatal Modellről, bevezetésének főbb lépéseiről

A Szolgáltató Kormányhivatal Modell országos bevezetése a KÖFOP 1.0.0 - VEKOP-15-2016-00041 „A szolgáltató kormányhivatali és közigazgatási modell” című pályázati felhívás keretében, 600 millió Ft (a projekt egészére 2,9 milliárd Ft) vissza nem térítendő európai uniós támogatással valósul meg. A projekt megvalósításában a Miniszterelnökség, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, továbbá a Pest Megyei Kormányhivatal, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal és a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség konzorciumi együttműködés keretében vesz részt.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. február 19. 14:34

V. Kormányhivatali Jótékonysági Bál

2017. február 17-én rendezték meg a Zilahi teremben a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal jótékonysági bálját közel 400 fő részvételével. A bál fővédnökei dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, és Dr. Nagy István parlamenti államtitkár voltak.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. február 9. 21:37

Tíz korszerűsített épület átadása Nyíregyháza egyik emblematikus helyszínén

A magyar állam tulajdonában, kormányhivatali használatban lévő épületek energetikai fejlesztések után történő ünnepélyes átadójára került sor pénteken a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának épületében, az Árok utca 41. szám alatt.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. február 4. 19:36

Folytatódott a látogatássorozat

Román István, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye kormánymegbízottja hivatalba lépése óta folyamatosan keresi fel a megye Járási Hivatalait, hogy személyes találkozó keretén belül tájékozódjon. Pénteken Román István ellátogatott a Csengeri Járási Hivatalba, délután pedig a Fehérgyarmati Járási Hivatalt kereste fel.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. január 31. 9:57

Töretlen a közfoglalkoztatási program lendülete Paszabon

Sajtótájékoztató keretén belül számolt be a településen folyó közfoglalkoztatásról Tajthy Péter, Paszab község polgármestere. A sajtótájékoztatón felszólalt Román István, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye kormánymegbízottja, és dr. Vinnai Győző, országgyűlési képviselő is.