Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal

Kozma Péter

kormánymegbízott

Vezető hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2016. október 24. 15:40

Október 23. - A szabadság napja

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata 2016. október 23-án tartotta Nyíregyházán az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójára szervezett ünnepi megemlékezését.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2016. október 24. 11:40

FŐGÁZ egyeztetés

Fejesné Jenei Csilla a FŐGÁZ egyetemes szolgáltatási igazgatója, Illés Ildikó a FŐGÁZ kiemelt panaszkezelési csoportvezetője valamint Mészáros Gáborné TIGÁZ ügyfélkapcsolati irodavezető tartott tájékoztatást a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztályán.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2016. október 21. 17:14

Gépjárműárverés

Pénzügyi és Gazdálkodási Főosztály hirdetménye

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2016. október 17. 17:04

Katasztrófavédelmi és honvédelmi gyakorlat Dombrádon

Kihelyezett ülést tartott péntek délután a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Védelmi Bizottság Dombrádon, ahol ezzel egy időben árvízvédelmi gyakorlatot is tartottak. A bizottsági ülésen egy árvízi helyzetre intézkedtek az együttműködő és társszervezetek, a gyakorlat során pedig a Szabolcs-Szatmár-Bereg és a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságok járási önkéntes mentőszervezetei az árvízvédelmi feladatokat hajtották végre a Tisza parton a MH. 5. Bocskai István Lövészdandár közreműködésével.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2016. október 17. 16:50

Polgári Védelmi Múzeummal bővült az igazgatóság

Pénteken megnyitották Kemecse-Haas tanyán, az egykori védelmi vezetési ponton a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Polgári Védelmi Múzeumát, ahol a levegőzsilipes rendszert, szak-és védőfelszereléseket és a megye polgári védelmi múltját ismerhetik meg a látogatók.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2016. október 5. 11:48

"DÖNTS JÓL, JÖVŐD A TÉT" PÁLYAVÁLASZTÁSI KIÁLLÍTÁS NYÍREGYHÁZÁN

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal 2016. október 13-14-én rendezi meg a "Dönts jól, jövőd a tét!" elnevezésű Pályaválasztási Kiállítást Nyíregyházán, a Continental Arénában. A rendezvény célja, hogy a pályaválasztással kapcsolatos információk és a munkaerő-piaci igények között minél nagyobb összhang alakuljon ki, mely elengedhetetlen feltétele a sikeres pályaválasztásnak, illetve munkába állásnak. A belépés díjtalan, mindenkit szeretettel vár a Kormányhivatal!