Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal

Román István

kormánymegbízott

Vezető hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. november 20. 8:25

"Pro Caritate" miniszteri elismerésben részesült az Ibrányi Járási Hivatal nyugalmazott állami tisztviselője

Román István Kormánymegbízott Úr javaslatára - a gyermekvédelem területén közel negyven éven át végzett kiemelkedő szakmai munkájáért - Barati Józsefnét, az Ibrányi Járási Hivatal nyugalmazott osztályvezetőjét Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere „Pro Caritate” elismerésben részesítette.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. november 15. 8:03

"Ne gyújts rá!" Világnap - 2018. november 15.

A minden évben, november harmadik csütörtöki napján megtartott „Ne gyújts rá!” Világnap egy nemzetközi mozgalom formájában indult útjára 1974-ben az Amerikai Egyesült Államokból. Célkitűzése, hogy minden évben legyen egy olyan nap, amikor a dohányzó emberek nem gyújtanak rá, illetve a társadalom figyelme ráirányul a dohányzás és a passzív dohányzás okozta káros következményekre.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. október 30. 16:11

Akcióban a biztonságért - Közeleg a tél, figyeljünk oda jobban, készítsük fel gépjárműveinket időben

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Nyíregyházi Járási Hivatala Közlekedési és Fogyasztóvédelmi Főosztálya 2018. október 20.-án mobil mérőállomással vett részt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Baleset-megelőzési Bizottság által szervezett gépjárművek őszi-téli átállását segítő akcióban.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. október 26. 9:05

Korszerű technikai eszközök segítik a hivatalnokok munkáját

Közel húszmillió forint értékű technikai eszközökkel gazdagodott egy európai uniós forrásnak köszönhetően a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. október 26. 14:10

Tájékoztatás 2018. október 31-ei és 2018. november 8-ai ügyfélfogadási szünetről az Ibrányi Járási Hivatal Ibrányi Kormányablakában

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az Ibrányi Járási Hivatal Ibrányi Kormányablakában - 4484 Ibrány, Hősök tere 3. - 2018. október 31. (szerda), valamint 2018. november 08. (csütörtök) napján az E-on áramszolgáltató hálózat fejlesztési munkálatai miatt az ügyfélfogadás szünetel.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. október 25. 16:57

"Új Karrier Magyarországon” Európai Online Állásbörze

A hazai karrierlehetőséget keresők számára, a külföldön élő magyar munkavállalók és fiatalok hazavonzására, a magyarországi munkaerőhiány enyhítésére az EURES Nemzeti Koordinációs Iroda szakmai irányítása mellett a megyei kormányhivatalok, így a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztály és a megyei járási hivatalok foglalkoztatási osztályai bevonásával

2018. november 20. (kedd) 10.00-16.00 óra között
”Új Karrier Magyarországon” Európai Online Állásbörzét szervezünk.