Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal

Román István

kormánymegbízott

Vezető hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2019. november 20. 9:12

Életmentésre is készen állnak a kormányablakok

Több mint 100 kormányhivatali munkatárs kap oktatást azon az újraélesztési tréningsorozaton, amelyet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal valósít meg az Országos Mentőszolgálattal együttműködve.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. november 19. 16:10

Közeleg a Ne gyújts rá! világnap

Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár arra szólítja fel a lakosságot, hogy senki se dohányozzon a november 21-ei Ne gyújts rá! világnapon.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. november 12. 9:16

Megújul az ingatlan-nyilvántartás rendszere

Megújul és digitális alapú lesz az ingatlan-nyilvántartás rendszere, amellyel célunk, hogy két év múlva akár órák alatt bejegyezzék a tulajdonjogot – mondta a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára az M1 péntek reggeli műsorában.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. november 6. 14:13

A jövő hét végén a patikákban az oltóanyag

A 60 év felettiek számára már térítésmentesen elérhető 1,3 millió adag influenza elleni oltóanyag – jelentette be Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2019. október 24. 16:48

Megalakult a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei munkahelyek biztonságával foglalkozó munkacsoport

A Pénzügyminisztérium Munkavédelmi Főosztályának EU-OSHA Nemzeti Fókuszpontja és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal közös szervezésében konferenciát rendeztek 2019. szeptember 16-án, amelynek keretében megalakult a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei munkahelyek biztonságáért dolgozó munkacsoport.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2019. október 16. 12:45

Mérőállomással segíti a kormányhivatal a balesetmentes közlekedést

Mobil mérőállomással vett részt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Baleset-megelőzési Bizottság által szervezett gépjárművek őszi-téli átállását segítő 2019. október 12-ei akcióban.