A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH), a Somogy Megyei Kormányhivatal közreműködésével sajtótájékoztató keretében 2018. szeptember 26-án mutatta be a Panasza van? Segítünk! című fogyasztóvédelmi kiadványsorozat ötödik és hatodik részét.

Az új kiadványt ismertette a MEKH képviseletében dr. Szentirmay Melinda, fogyasztóvédelmi főosztályvezető-helyettes, Zsuppán Attila, kommunikációs munkatárs, továbbá jelen volt a Somogy Megyei Kormányhivatal képviseletében dr. Boldog-Ellenberger Szilvia a Kaposvári Járási Hivatal hivatalvezető-helyettese, valamint dr. Krizsán Anett, a Kaposvári Járási Hivatal fogyasztóvédelmi osztályvezetője.

A „Panasza van? Segítünk!” sorozat részeként a MEKH újabb két információs füzetet jelentetett meg a fogyasztók naprakész tájékoztatása érdekében.

A legújabb fogyasztóvédelmi füzetek a kereskedőváltással és a közműcsatlakozással kapcsolatban felmerülő kérdésekre adnak választ.

Az 5-ös számú fogyasztóvédelmi kiadvány célja, hogy segítse az eligazodást a felhasználókkal kapcsolatban álló energia- és közműszolgáltatók között, a 6-os számú, pedig azok számára hasznos, akik új közműcsatlakozás kialakítását tervezik.

Az elkövetkező hetekben a MEKH valamennyi megyeszékhely kormányhivatalában sajtó¬tájékoztató keretében mutatja be új kiadványait, melyeket a szolgáltatók ügyfélcentrumaiba is eljuttat. Az új tájékoztatók és a „Panasza van? Segítünk!” sorozat korábbi kiadványai letölthetők az alábbi linkről:

http://www.mekh.hu/fogyasztovedelmi-kiadvanyok

A kiadványok elérhetőek lesznek a kormányablakokban és ügyfélszolgálati helyiségekben is.

(Somogy Megyei Kormányhivatal)