Saját forrásból megvalósuló a Somogy Megyei Kormányhivatal Siófoki Járási Hivatal Földhivatali Osztály épületében kialakított, felújított, összevont ügyfélszolgálati tér ünnepélyes átadására került sor 2018. március 26-án.

Az épületet érintően megtörtént a fűtéskorszerűsítés, nyílászárócsere, áramhálózat felújítása, homlokzat és padlásfödém hőszigetelése, vizesblokkok felújítása, belső helyiségeket érintő festési munkálatok, padló burkolatok felújítása.

A földhivatali szakterület vonatkozásában éves szinten több ezer ügyfél fordul meg a hivatalban, így a jövőben már az ügyféltér egy kulturált, minden igényt kielégítő ügyfélfogadást tesz lehetővé, ahol a földhivatali ügyek mellett várhatóan más osztályok is képviseltetik majd magukat, így egy helyen több, különböző szakterülethez tartozó ügyet is lehet majd intézni.

Köszöntő beszédet mondott Witzmann Mihály országgyűlési képviselő és dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott, továbbá jelen volt dr. Lengyel Róbert Siófok város polgármestere és dr. Kiss Pál a Siófoki Járási Hivatal vezetője.

Az országgyűlési képviselő, a kormánymegbízott, a polgármester és a hivatalvezető ünnepélyes keretek között átvágta a nemzeti színű szalagot.

(Somogy Megyei Kormányhivatal)