A KEHOP-5.2.2.-16-2016-0014 jelű, „Kiemelt épületenergetikai korszerűsítések a Somogy Megyei Kormányhivatalnál” című projektben megvalósuló energetikai fejlesztést szolgáló beruházások ünnepélyes átadására került sor 2018. március 22-én Nagyatádon.

A kormányhivatal 48 épülete közül a projekt keretében 18 épület energetikai korszerűsítése valósult meg Somogy megyében, európai uniós forrásból, összesen 1,2 milliárd Forintból.

Nagyatádon, a Somogy Megyei Kormányhivatal Nagyatádi Járási Hivatal Hatósági és Gyámügyi Osztály; Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály; Földhivatali Osztály; Népegészségügyi Osztály energetikailag felújított – homlokzati falazatok szigetelése, árkádfödém és lapostető szigetelése, nyílászáró csere, elektronikus szabályozás, gépészeti rendszer felújításával és a napelemes rendszer telepítésével ellátott -  épületét adták át.

Köszöntő beszédet mondott Szászfalvi László országgyűlési képviselő, Biró Norbert a Somogy Megyei Közgyűlés elnöke, Ormai István Nagyatád város polgármestere és Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott.

Az ünnepség zárásaként az országgyűlési képviselő, a megyei közgyűlés elnöke, a kormánymegbízott, a polgármester és dr. Trefeli Katalin járási hivatalvezető átvágták a nemzeti színű szalagot.

 

(Somogy Megyei Kormányhivatal)