Az áldozatsegítési szakterületen végzett kimagasló munkájáért kapott elismerő oklevelet Paluska Annamária, a Somogy Megyei Kormányhivatal munkatársa.

„Az áldozatsegítésről” címmel rendezett konferenciát az Igazságügyi Minisztérium. A rendezvény keretében elismeréseket is átadtak. Paluska Annamária, a Somogy Megyei Kormányhivatal Kaposvári Járási Hivatal Hatósági Főosztály Hatósági és Igazságügyi Osztály szakügyintézője elismerő oklevelet vehetett át Dr. Gellén Márton igazságügyi módszertani irányításért felelős helyettes államtitkártól.

Paluska Annamária már hat éve dolgozik áldozatsegítő szakembereként. Munkáját lelkiismeretesen végzi, az áldozatsegítéshez elengedhetetlen segítő attitűd érvényesül. Az évek során összegyűjtött tapasztalatait a járási hivatalok "új" áldozatsegítő munkatársai felé is hatékonyan közvetíti. Munkakapcsolatai a jelzőrendszer többi tagjával, a segítő civil szervezetek képviselőivel is kiemelkedően jól működik, az áldozatok érdekeinek minél szélesebb körű érvényesítése érdekében.

(Somogy Megyei Kormányhivatal)