Ahogy azt korábban már közzé tettük, a Somogy Megyei Kormányhivatal - ahogy az elmúlt évek során is - idén is megszervezte az immáron hagyományos karácsonyi ajándékdoboz akciót, amely „meglepetéseket” rászoruló gyermekek kapnak megyeszerte.

A kormányhivatal dolgozói ezúttal több mint 400 cipősdobozt állítottak össze, amelyekben játék, ruhanemű, édesség és egyéb hasznos apróság kapott helyet.

Dr. Neszményi Zsolt, kormánymegbízott közel 160 ajándékdobozt adott át 2018. december 19-én, öreglaki óvodásoknak, somogyvári, somogyvámosi általános iskolásoknak – Móring József Attila országgyűlési képviselővel - és nágocsi iskolásoknak, óvodásoknak – Witzmann Mihály országgyűlési képviselővel együtt.

A kormánymegbízott az átadáson elmondta, hogy a kormányhivatal dolgozói nagyon nagy szeretettel készítették az ajándékokat, hiszen mindannyian szerettek volna örömet szerezni a gyermekeknek. A rengeteg, összegyűjtött doboz is az összefogást mutatja.

A kormánymegbízott 2018. december 20-án egy taranyi óvodába is ellátogat, hogy örömet okozzon a meglepetéssel sok, kicsi gyermeknek.

A kormányhivatal még az öreglaki gyermekotthonba és a Kastélyosdombói Családok Átmeneti Otthonába is küld cipősdobozokat a következő napokban.

(Somogy Megyei Kormányhivatal)