Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott is részt vett és köszöntő beszédet mondott 2018. március 19-én a KEHOP-5.2.10-16-2016-00085 pályázat keretében befejeződött Kaposvári SZC Eötvös Loránd Műszaki Szakgimnázium, szakközépiskola és Kollégium épület energetikailag felújított objektumainak ünnepélyes átadásán.

Köszöntő beszédet mondott Pölöskei Gáborné szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkár asszony, Gelencsér Attila országgyűlési képviselő, Szita Károly Kaposvár város polgármestere, Csiba Ágota az intézmény főigazgatója, továbbá jelen volt Biró Norbert a Somogy Megyei Közgyűlés elnöke is.

Az ünnepélyes átadást követően a Kaposvár-Somogy Megyei Tehetségsegítő Tanács és a Kaposvári Szakképzési Centrum szervezésében a „Légy a szakmád mestere” a tanulásban tehetséges diákok szakmai kiállítása nyílt meg az iskola aulájában, amelyen szintén köszöntötte a megjelenteket helyettes államtitkár asszony és a Somogy Megyei Közgyűlés elnöke, továbbá jelen volt az országgyűlési képviselő, a kormánymegbízott, az intézmény főigazgatója, valamint Sárdi Péter a Kaposvár-Somogy Megyei Tehetségsegítő Tanács elnöke is.

(Somogy Megyei Kormányhivatal)