Dr. Boldog-Ellenberger Szilvia, a kaposvári járási hivatalvezető-helyettes a Somogy Megyei Kormányhivatal képviseletében is részt vett 2018. június 14-én a kaposvári, Csiky Gergely Színház bokrétaünnepén, amelyen elsőként a színházigazgató, dr. Fülöp Péter köszöntette a jelenlévőket.

Szita Károly, Kaposvár város polgármestere köszöntője során mindenkinek megköszönte a munkát, aki hozzájárult az építkezéshez, felújításhoz, amely szintén a Németh István Program egy részét képezi. Kiemelte, amennyiben elkészül az épület, akkor azt meg kell tölteni tartalommal, „jövünk tapsolni, jövünk örülni a sikeres színházi előadásoknak”.

A kivitelező ZÁÉV Zrt. vezérigazgatója Peresztegi Imre ismertette az épület múltját, az építkezés különböző fázisait. Korszerű színháztechnológia-, napelemes rendszer is kiépítésre kerül, valamint teljes mértékben akadálymentesítik.

Jelen volt még Gelencsér Attila országgyűlési képviselő, Huszti Gábor a Somogy Megyei Közgyűlés alelnöke.

A bokrétaünnep zárásaként az épület legmagasabb pontján elhelyezésre került egy bokréta, majd a jelenlévők Kaposvár város főépítészével, L. Balogh Krisztinával megtekinthették az épületet.

(Somogy Megyei Kormányhivatal)