Somogy Megyei Kormányhivatal

Dr. Neszményi Zsolt

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2017. június 26. 9:57

Szent László királyunkra is emlékeztek

Ünnepi szentmisével kezdődött a program Somogyváron, ahol a település díszpolgári címét Móring József Attila, korábbi polgármester, a térség országgyűlési képviselője kapta. Ezt követően a községháza falán Somogyvár és Wartmannstetten testvérkapcsolatának 25 éves évfordulója alkalmából avattak emléktáblát.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2017. június 26. 9:14

Sportban jeleskedtek a Kormányhivatal munkatársai

Több versenyszámban sem akadtak legyőzőre a somogyiak az országos kormánytisztviselői sportnapon. Ráadásul nemcsak az ellenfelekkel, de a kánikulával is megküzdöttek az indulók Zánkán.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2017. június 26. 8:43

Kaszón tartotta 148. vándorgyűlését az Országos Erdészeti Egyesület

2015 után ismét Somogy adott otthont az Országos Erdészeti Egyesület vándorgyűlésének, amely a hazai erdőgazdálkodás legnagyobb seregszemléje. Nemcsak Magyarországról, hanem a Kárpát-medence minden tájáról érkeztek szakemberek Kaszóra, ahol az ünnepi közgyűléssel kezdődött a két napos program. Ezen részt vett dr. Neszményi Zsolt, a Somogy Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja is.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2017. június 26. 8:15

A megye legjobb labdarúgó csapatait díjazták

Ünnepélyes keretek között vehették át érmeiket és serlegeiket azok az együttesek, akik dobogón végeztek a 2016/2017-es bajnoki évadban. A szezon végi díjátadón 54 egyesület volt érdekelt, s emellett 19 labdarúgót is köszöntöttek, akik a kategóriák gólkirályi címét hódították el. Az eseményen részt vett dr. Neszményi Zsolt, a Somogy Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, a Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóságának társadalmi elnökségi tagja is.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2017. június 21. 15:57

II. fokú hőségriasztás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a hétvégén tovább erősödik a nappali felmelegedés. Ezért 2017. június 22. csütörtök 00:00 órától 2017. június 26. hétfő 24:00 óráig az országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár II. fokú hőségriasztást adott ki.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2017. június 19. 10:05

Évfordulóját ünnepelte Balatonföldvár

A település várossá válásának 25 éves jubileuma alkalmából egy egész hétvégés rendezvénysorozattal készültek Balatonföldváron. Az egyik kiemelt programnak a kikötő adott otthont, ahol a szeles idő ellenére is ünnepi hangulatot varázsoltak a helyiek. Az esemény vendége volt dr. Neszményi Zsolt, a Somogy Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja is.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2017. június 19. 9:55

Átadták az új csurgói uszodát

Mintegy 1,4 milliárd forintos hazai forrásból valósult meg a dél-somogyi város új sportlétesítménye. A beruházás része annak a projektnek, amely 3,5 milliárd forintból fejleszti Csurgót. Ennek első ütemében 2014-ben megújult a Festetics Park, majd bővült a városi sportcsarnok épülete, most pedig elkészült az uszoda is, amelynek átadásán részt vett dr. Neszményi Zsolt, a Somogy Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja is.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2017. június 16. 12:06

A Somogy Megyei Kormányhivatal csapata győzedelmeskedett a labdarúgó tornán

Játékkal avatták fel az új műfüves kis pályát a kaposvári Városi Sportcsarnoknál. A négycsapatos kupán a megyeszékhely 2, a helyi média és a kormányhivatal 1-1 csapattal képviseltette magát. A sportszerű, barátságos körmérkőzéseket és így a tornát is magabiztosan nyerte a Somogy Megyei Kormányhivatal csapata. A győztes együttes hálóőre a legjobb kapusnak járó címet is kiérdemelte, hiszen mindössze 2 gólt kapott a meccsek során.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2017. június 15. 14:31

Megelőzhetőek a betakarítási munkák során keletkező káresetek

Országos konferenciára gyűltek össze a hatósági szakemberek, valamint az agráriumban érdekelt szervezetek vezetői a Kaposvári Egyetemen, hogy tájékoztassák a résztvevőket a mezőgazdasági munkák kapcsán előforduló balesetek visszaszorításának lehetőségeiről. A tanácskozáson dr. Neszményi Zsolt, a Somogy Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja kiemelte: a hivatal a károk megelőzésében és a káresetek utáni eljárásban is feladatot lát el.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2017. június 15. 14:15

Versenyuszoda épül Kaposváron

Ünnepélyes keretek között lerakták csütörtökön az új létesítmény alapkövét a Csík Ferenc sétányon a Virágfürdő szomszédságában. Az eseményen Szita Károly, Kaposvár polgármestere, dr. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár, Bienerth Gusztáv, a Magyar Úszó Szövetség elnöke és dr. Neszményi Zsolt, a Somogy Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja is részt vett.