Somogy Megyei Kormányhivatal

Dr. Neszményi Zsolt

kormánymegbízott

Vezető hírek

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2016. február 8. 17:38

India, a lélek országa – a Kormányhivatal Galéria fotókiállítását az indiai nagykövet nyitotta meg

A kaposvári fotóművész Klencsár Gábor műveiből rendezett fotókiállítást Rahul Chhabra Indiai magyarországi nagykövete nyitotta meg. A megnyitón köszöntőt mondott dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2016. február 8. 14:30

Már beadhatók a pályázatok a 2016. évi Erzsébet-programra

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány üdülési, pihenési lehetőséget nyújt nyugdíjasok, nagycsaládosok, fogyatékkal élők és gyermekek részére az Erzsébet-program keretein belül, mely program eredményeképpen 2015-ben több mint 100 pályázat került kiírásra.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2016. február 8. 14:12

Tájékoztató az új személyazonosító igazolvánnyal igénybe vehető szolgáltatásokról

Magyarország Kormánya kiemelt fontosságú céljának tekinti a jó állam megvalósítását. A szolgáltató szemlélet megerősítésének és az adminisztratív terhek csökkentésének eszköze a 2016. január 1-től kibocsátott korszerű elektronikus személyazonosító igazolvány (e-Szig) is.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2016. február 1. 10:19

Somogy Megyei Kormányhivatal Hírlevél 2016. január

A Somogy Megyei Kormányhivatal havi rendszerességgel elektronikus hírlevélben tájékoztatja a települési önkormányzatokat és a megyei hatóságokat a területi közigazgatással kapcsolatos történésekről, a helyhatóságokat érintő fontosabb jogszabályi változásokról, valamint a Kormányhivatal által szervezett és megtartott programokról.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2016. január 25. 12:59

Kaposvár is ünnepelt

A kaposvári Város napja alkalmából rendezett ünnepi közgyűlésen részt vett dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott is.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2016. január 19. 16:16

Belföldi jogsegély

A közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 2004. évi CXL. törvény 2016. január 1. napján hatályba lépett módosítása alapján a belföldi jogsegély iránti megkeresést kizárólag írásbelinek minősülő elektronikus úton vagy elektronikus levél útján lehet megküldeni.