Somogy Megyei Kormányhivatal

Dr. Neszményi Zsolt

kormánymegbízott

Vezető hírek

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2014. október 20. 15:40

A honvédelmi kötelék haditorna győzteseit díjazta a kormánymegbízott

A MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred által megrendezett Honvédelmi Kötelék című haditorna eredményhirdetési ünnepségén vett részt Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2014. október 18. 12:03

Kezedben a sorsod! - Séta a mellrák ellen

A Somogy Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve - a Megyei Egészség Fórum keretében – 2014. október 17.-én második alkalommal szervezett figyelemfelhívó sétát a mellrák elleni küzdelem jegyében azért, hogy minél szélesebb körben felhívják a nők figyelmét a daganatos betegségre, valamint arra, hogy az időben felismert mellrák gyógyítható.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2014. október 17. 14:07

S3 - Hatékony együttgondolkodás a megyei innováció érdekében

A 2014-2020-as tervezési időszakban kutatás-fejlesztésre és innovációra (KFI) hazánk várhatóan több mint 700 Mrd Ft támogatást költhet el az Európai Unió társfinanszírozásában. A hatékony forráslehívás érdekében szervezte meg a Somogy Megyei Kormányhivatal a Nemzeti Innovációs Hivatallal együttműködve az S3 megyei specializációk – workshop II. című találkozót.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2014. október 17. 14:02

Pályaválasztási kiállítás 2014

A Somogy Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja október 17-én pályaválasztási kiállítást tartott a megye végzős diákjai részére, melynek a Kinizsi Pál Élelmiszeripari Szakképző Iskola adott otthont.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2014. október 15. 15:19

Interaktív sorozó nap

A Magyar Honvédség Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnoksága interaktív sorozó napot tartott. Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott köszöntőjében elmondta, Magyarországon idén novemberben lesz 10 éve, hogy békeidőszakban csak önkéntes jelentkezés alapján teljesítenek katonai szolgálatot az arra elhivatottságot érző nők és férfiak a Magyar Honvédségben.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2014. október 15. 15:15

Okostelefonos alkalmazás a közigazgatásban

Magyarországon egyedülálló mobiltelefonos alkalmazást hoz létre a Somogy Megyei Kormányhivatal a Vakok és Gyengénlátók Somogy Megyei Egyesületével, jelentette be mai sajtótájékoztatóján Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott.