Somogy Megyei Kormányhivatal

Dr. Neszményi Zsolt

kormánymegbízott

Vezető hírek

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2014. december 22. 12:39

Folytatódott a Somogy Megyei Kormányhivatal cipősdoboz akciója

A tavalyi évhez hasonlóan idén sem felejtkeztek el a Somogy Megyei Kormányhivatal kormánytisztviselői a kastélyosdombói otthon kis lakóiról. A Kormányhivatal által összegyűjtött cipősdobozokat a mai napon Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott adta át a hátrányos helyzetű családokban élő gyermekek részére.


Somogy Megyei Kormányhivatal, 2014. december 19. 14:30

Több mint 300 cipősdoboz gyűlt össze a Somogy Megyei Kormányhivatalban

A rászoruló somogyi gyermekek részére szervezett karácsonyi gyűjtést a Somogy Megyei Kormányhivatal. A kormánytisztviselők a tavalyi évhez hasonlóan idén is mintegy 300 cipősdobozt ajánlottak fel, melynek egy részét a mai napon a kaposvári Duráczky József Gyógypedagógiai Módszertani Intézményben és a Bárczi Gusztáv Módszertani Központban tanuló sérült vagy hátrányos helyzetű családokban élő gyermekek részére adta át Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2014. december 19. 14:26

Idén utoljára tartott járási hivatalvezetői értekezletet a kormánymegbízott

Az évzáró értekezleten Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott a járási hivatalvezetőknek megköszönte az év során végzett munkát valamint tájékoztatást adott az Államreform 2. program keretében a járásokra vonatkozó további feladatokról és hatáskörökről.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2014. december 19. 11:52

Idén utoljára ült össze a Somogy Megyei Államigazgatási Kollégium

Idei második ülését tartotta a mai napon a Somogy Megyei Államigazgatási Kollégium.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2014. december 18. 10:04

Évet értékelt a Somogy Televízióban a kormánymegbízott

A Somogy Megyei Kormányhivatal 2014-es évét értékelte és többek között a jövőre bővülő hatáskörökről is beszélt Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott, a Somogy Televízió Miért című műsorában.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2014. december 17. 16:29

Évzáró állománygyűlés a Törzshivatalban

A közigazgatásban dolgozni tehetséget és kitartást kíván, emelte ki a Somogy Megyei Kormányhivatal törzshivatalának évzáró állománygyűlésén Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott.