Somogy Megyei Kormányhivatal

Dr. Neszményi Zsolt

kormánymegbízott

Vezető hírek

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. május 22. 8:58

Figyelem - Szünetel az ügyfélfogadás

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kormányablak kialakításával kapcsolatos munkálatokra tekintettel a Siófoki Járási Hivatal Kormányablakában Siófok, Fő tér 1. az ügyfélfogadás 2015. május 26-án 14.00 órától szünetel.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. május 20. 15:34

Figyelem - Szünetel az ügyfélfogadás

A Somogy Megyei Kormányhivatal ezúton felhívja az ügyfelek figyelmét, hogy a Kaposvári Járási Hivatal Földhivatali Osztályán 2015. május 28-29-én, valamint június 1-én az ügyfélfogadás szünetel.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. május 20. 15:31

Devizahitelesek figyelem!

A deviza alapú hitel- és lízingszerződések elszámolásával és forintosításával érintett ügyfelek többsége kézhez kapta tájékoztató levelét. A jegybank az ügyfelek minél teljesebb tájékoztatása érdekében kisfilmekben ad részletes felvilágosítást.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. május 20. 15:16

Honvédeinkre emlékeztünk

A Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományúak Klubja a Magyar Honvédelem Napja és a II. világháború befejezésének 70. évfordulója alkalmából rendezett ünnepi megemlékezést Kaposváron. A rendezvényen a Somogy Megyei Kormányhivatalt Dr. Fehér Zoltán igazgató képviselte.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. május 15. 13:29

Összefogással a biztonságért – II. Áldozatvédelmi és megyei rendőr és tűzoltó nap

A Somogy Megyei Kormányhivatal, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság és a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a tavalyi évhez hasonlóan idén is közösen rendezte meg az áldozatvédelmi és megyei rendőr és tűzoltó napot.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. május 13. 14:44

Megújult a somogyvári diákotthon és gyermekotthon kertje

Lezárult a somogyvári egykori Széchenyi kastély kertjének rekonstrukcióját magában foglaló pályázat. A mai projektzáró rendezvényen köszöntőt mondott Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott, aki hangsúlyozta, a fejlesztés révén nem csak az épületben helyet kapó Somogy Megyei Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Diákotthon és Gyermekotthon környezete szépült meg, de a kastélypark egész Somogy megyének is az ékessége lett.