Somogy Megyei Kormányhivatal

Dr. Neszményi Zsolt

kormánymegbízott

Vezető hírek

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. január 30. 9:27

Kaposváron megnyílik a második generációs kormányablak

A kaposvári mellett a hétvégén 25 új kormányablak nyílik meg az ügyfelek előtt, így összesen már 100 kormányablak lesz az országban. A tervek szerint ez a szám az év végére eléri a 280-at, így nemsokára minden járási székhelyen lesz lehetőség a hivatali ügyintézésre.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. január 27. 13:11

Polgármesteri fórumot tartott Kaposváron a TÖOSZ

A járási és önkormányzati hivatalok közötti együttműködés kérdéseiről és a tisztújító küldöttgyűlésről is szó esett a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének kaposvári polgármesteri fórumán. A rendezvényen résztvevőket Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott köszöntötte.


Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. január 23. 18:45

Kaposvár díszpolgára lett Juhász Tibor korábbi kormánymegbízott!

A somogyi megyeszékhely legmagasabb elismerését elnyerő volt kormánymegbízottnak, utódja Dr. Neszményi Zsolt, a Somogy Megyei Kormányhivatal nevében az alábbi sorokkal gratulál.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. január 23. 11:33

Figyelem! Január 26-án szünetel az ügyfélfogadás a kaposvári kormányablakban.

A Somogy Megyei Kormányhivatal ezúton hívja fel az ügyfelek figyelmét, hogy a Kaposvári Kormányablak ügyfélszolgálatán 2015. január 26-én hétfőn, technikai okok miatt az ügyfélfogadás szünetel.


Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. január 20. 8:22

Kormánymegbízotti interjú az Orient Rádióban

A közigazgatási reform Somogy megyei aktualitásairól, az eddig elvégzett munkáról és a jövőbeli teendőkról is beszélt Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott a Rádió Orient műsorában.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. január 15. 16:14

Országos videokonferencián vázolták a területi közigazgatási reform jövőbeli feladatait

Egy időben tíz helyszínen értékelték és tekintették át egy nemzetközi videokonferencia keretében az OECD szakemberei valamint a fővárosi és megyei kormányhivatalok és járási hivatalok vezetői és munkatársai, a területi közigazgatás átalakításának eddigi tapasztalatait és vázolták fel a jövőbeli irányokat.