Somogy Megyei Kormányhivatal

Dr. Neszményi Zsolt

kormánymegbízott

Vezető hírek

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. október 12. 15:37

Figyelem! – Szünetel az ügyfélfogadás

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy 2015. október 15-én és 16-án (csütörtökön és pénteken) a Somogy Megyei Kormányhivatal Nyugdíj-megállapítási és Adategyeztetési, valamint a Nyilvántartási és Ellenőrzési Osztályán (Kaposvár, Kossuth Lajos utca 9.) technikai okok miatt szünetel az ügyfélfogadás.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. október 9. 16:37

Újabb taggal bővült a Modern Városok program - Orbán Viktor miniszterelnök megállapodást írt alá a kaposvári Városházán

A Modern Városok elnevezésű program keretében írt alá együttműködési megállapodást Kaposváron Orbán Viktor miniszterelnök és Szita Károly Kaposvár Megyei Jogú Város Polgármestere.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. október 8. 14:08

Somogyi Jegyzők Gyűlésén tartott előadást a kormánymegbízott

Változások előtt a közigazgatás címmel tartott előadást a kaposvári Városháza Dísztermében Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott Dr. Kéki Zoltán címzetes főjegyző invitálására. A jegyzői kart a házigazda nevében Szita Károly, Kaposvár Megyei Jogú Város polgármestere köszöntötte.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. október 7. 19:01

A Somogy megyei határszakaszon tett látogatást a kormánymegbízott

A Somogy Megyei Védelmi Bizottság elnökeként tett látogatást Dr. Neszményi Zsolt a zákányi határszakaszon. A kormánymegbízott megtekintette a műszaki határzár építését, a kerítés készültségi fokát, valamint tájékozódott a határon szolgálatot teljesítő rendőrök és katonák munkájáról, az érkező migránsok ellátásáról.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. október 7. 8:13

Figyelem - Szünetel az ügyfélfogadás

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2015. október 13. (kedd), október 15. (csütörtök) és október 16. (péntek) napokon a Fonyódi Járási Hivatal Kormányablak Osztály és a Hatósági és Gyámügyi Osztály ügyfélfogadása - áramszünet miatt - szünetel a Fonyód, Ady Endre utca 39. szám alatti címen.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. október 6. 16:27

Újvárfalván Áder János köztársasági elnök társaságában koszorúzott a kormánymegbízott az Aradi Vértanúk Emléknapján

Az Aradi Vértanúk Emlékünnepének napján a Somogy megyei Újvárfalván, a Noszlopy Gáspár Emlékháznál tekintett vissza Áder János köztársasági elnök hazánk hőseire. A megemlékezésen részt vett és koszorút helyezett el a Somogy Megyei Kormányhivatal részéről Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott és Vetési Bernadett főigazgató.