Somogy Megyei Kormányhivatal

Dr. Neszményi Zsolt

kormánymegbízott

Vezető hírek

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2016. június 6. 18:26

Somogy megyei vadászterületek határai

A vad védelméről, a vadgazdálkodásról, valamint a vadászatról szóló 1996. évi LV. törvény 11/C. § (1) bek. alapján a Somogy Megyei Kormányhivatal hirdetményt tesz közzé a vadászterület határára vonatkozó határozatáról, a 2017.03.01-től- 2037.02.28-ig tartó üzemtervi ciklusra.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2016. július 7. 8:57

Jogerőre emelkedtek a Somogy megyei vadászterületek határairól szóló határozatok

A vad védelméről, a vadgazdálkodásról, valamint a vadászatról szóló 1996. évi LV. törvény 11/C. § (1) bek. alapján a Somogy Megyei Kormányhivatal hirdetményt tett közzé a vadászterület határára vonatkozó határozatáról, a 2017.03.01-től- 2037.02.28-ig tartó üzemtervi ciklusra.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2016. augusztus 31. 14:04

Országos Kolping tanévnyitó Csurgón

A csurgói Kolping Nagyváthy János Középiskola adott otthont a Kolping Oktatási és Szociális Intézményfenntartó Szervezet országos tanévnyitó ünnepségének. A rendezvényen ünnepi beszédet mondott dr. Rétvári Bence az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára és részt vett dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott és Szászfalvi László országgyűlési képviselő is.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2016. augusztus 30. 14:05

Átadták az új sportkollégiumot Siófokon

A Siófok Kézilabda és Tenisz Club Kft 2013-ban egy 7 ütemből álló infrastrukturális fejlesztési programba kezdett. Az első ütemben megépült a modern Déli úti munkacsarnok, majd második fejlesztési szakaszban a Kiss Szilárdról elnevezett sportkollégium kialakítása következett. A komplexum megnyitó ünnepségén dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott is részt vett, aki személyesen adta át a létesítmény működési engedélyét.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2016. augusztus 28. 9:46

Országos Vadásznap – elismerést vehetett át a kormánymegbízott

Az idei Somogy Megyei Vadásznapot Kaszóban rendezték, melyen részt vett dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott is. A megyei Vadásznap idén az Országos Vadásznap is volt, melynek fővédnöke dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter volt.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2016. augusztus 24. 15:16

Szakmai tanévnyitó a kormányhivatalban

A Kaposvári Pedagógiai Oktatási Központ által szervezett szakmai tanévnyitó rendezvénynek a Somogy Megyei Kormányhivatal adott otthont melyen Sipos Imre az Emberi Erőforrások Minisztériumának helyettes államtitkára és Szita Károly Kaposvár polgármestere mellett dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott is köszöntötte a pedagógusokat.