Somogy Megyei Kormányhivatal

Dr. Neszményi Zsolt

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. szeptember 21. 8:46

Hétfőtől életbe lépnek a már bejelentett, új védelmi intézkedések

Az országnak működnie kell, úgy, hogy közben fegyelmezetten, a szabályokat betartva védekezünk, ezért szeptember 21 - től lépnek életbe az újabb, már bejelentett védelmi intézkedések. A részleteket a Magyar Közlönyben megjelent kormányrendeletek tartalmazzák.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 18. 7:46

Ajánlattételi pótfelhívás

A Somogy Megyei Kormányhivatal kiegészítő ajánlattételi felhívása a képzéseket elindító, a foglalkoztatást elősegítő támogatásokról, valamint a Munkaerőpiaci Alapból foglalkoztatási válsághelyzetek kezelésére nyújtható támogatásról szóló 6/1996. (VII.16.) MüM rendelet 3.§-a szerinti felnőttképzést folytató intézmények 2020. március 18. napjától érvényes jegyzékének kiegészítéséhez.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 17. 9:23

Fedezzék fel velünk Somogy kulturális kincseit

Ezen a hétvégén újra látogatható lesz a Somssich kastély parkja, sétáljon velünk és ismerje meg a család történetét Somogysárdon a Kulturális Örökség Napjai keretein belül.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 16. 15:30

Ingyenesen ellenőrizték a Biztonság Hetén a somogyi autókat

A Somogy Megyei Kormányhivatal Közlekedési Osztályának közreműködésével a Biztonság Hete keretein belül, előzetes regisztráció alapján az ügyfeleknek lehetősége nyílt egy ingyenes gépjármű ellenőrzésre.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 16. 11:54

Megújult környezetben tanulhatnak a diákok

Átadták a balatonboglári Mathiász János Technikum és Gimnázium felújított „A” épületét, amelynek rekonstrukciója során kicserélték az ablakokat, a külső homlokzat szigetelését és elvégezték a részleges belső felújítást.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 16. 9:52

Mától automatából is vehetnek fel pénzt az öreglakiak

Egy régóta fennálló problémát oldott meg az OTP Bank által telepített ATM automata a településen. A lakók eddig Somogyvárig vagy Lengyeltótiba utaztak, hogy pénzükhöz jussanak, az idősek, helyben élők körében évek óta folyamatos igény keletkezett.