Somogy Megyei Kormányhivatal

Dr. Neszményi Zsolt

kormánymegbízott

Vezető hírek

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2017. június 26. 9:57

Szent László királyunkra is emlékeztek

Ünnepi szentmisével kezdődött a program Somogyváron, ahol a település díszpolgári címét Móring József Attila, korábbi polgármester, a térség országgyűlési képviselője kapta. Ezt követően a községháza falán Somogyvár és Wartmannstetten testvérkapcsolatának 25 éves évfordulója alkalmából avattak emléktáblát.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2017. június 26. 9:14

Sportban jeleskedtek a Kormányhivatal munkatársai

Több versenyszámban sem akadtak legyőzőre a somogyiak az országos kormánytisztviselői sportnapon. Ráadásul nemcsak az ellenfelekkel, de a kánikulával is megküzdöttek az indulók Zánkán.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2017. június 26. 8:43

Kaszón tartotta 148. vándorgyűlését az Országos Erdészeti Egyesület

2015 után ismét Somogy adott otthont az Országos Erdészeti Egyesület vándorgyűlésének, amely a hazai erdőgazdálkodás legnagyobb seregszemléje. Nemcsak Magyarországról, hanem a Kárpát-medence minden tájáról érkeztek szakemberek Kaszóra, ahol az ünnepi közgyűléssel kezdődött a két napos program. Ezen részt vett dr. Neszményi Zsolt, a Somogy Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja is.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2017. június 26. 8:15

A megye legjobb labdarúgó csapatait díjazták

Ünnepélyes keretek között vehették át érmeiket és serlegeiket azok az együttesek, akik dobogón végeztek a 2016/2017-es bajnoki évadban. A szezon végi díjátadón 54 egyesület volt érdekelt, s emellett 19 labdarúgót is köszöntöttek, akik a kategóriák gólkirályi címét hódították el. Az eseményen részt vett dr. Neszményi Zsolt, a Somogy Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, a Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóságának társadalmi elnökségi tagja is.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2017. június 21. 15:57

II. fokú hőségriasztás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a hétvégén tovább erősödik a nappali felmelegedés. Ezért 2017. június 22. csütörtök 00:00 órától 2017. június 26. hétfő 24:00 óráig az országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár II. fokú hőségriasztást adott ki.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2017. június 19. 10:05

Évfordulóját ünnepelte Balatonföldvár

A település várossá válásának 25 éves jubileuma alkalmából egy egész hétvégés rendezvénysorozattal készültek Balatonföldváron. Az egyik kiemelt programnak a kikötő adott otthont, ahol a szeles idő ellenére is ünnepi hangulatot varázsoltak a helyiek. Az esemény vendége volt dr. Neszményi Zsolt, a Somogy Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja is.