Somogy Megyei Kormányhivatal

Dr. Neszményi Zsolt

kormánymegbízott

Vezető hírek

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2016. december 7. 14:33

Hatékony megyei egészségügyi együttműködés

A Somogy Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya által létrehozott prevenciós együttműködés, a Somogy Megyei Egészség Fórum és a Járási Egészség Fórumok negyedik évértékelő rendezvényére került sor a mai napon a Somogy Megyei Kormányhivatalban. A rendezvény keretében ismerték el az „Egészséges munkahely 2016.” pályázat idei nyerteseit is.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2016. december 7. 14:07

Európai Szakképzési Hét

A szakképzés európai hetét az Európai Bizottság hirdette meg abból a célból, hogy az Európa-szerte megrendezésre kerülő helyi rendezvények révén vonzóbbá tegye a színvonalas szakismereteket biztosító szakképzést. A Somogy megyei szakképzési hetet a mai napon ünnepélyes körülmények között dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott és Gelencsér Attila országgyűlési képviselő nyitotta meg.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2016. december 6. 16:42

Adventi tárlat nyílt a Kormányhivatal Galériában

A közelgő ünnepek alkalmából nyílott meg a hagyományos Adventi tárlat a Kormányhivatal Galériában. A megnyitón résztvevőket üdvözölte és köszöntőt mondott dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2016. december 6. 15:06

Horvát-magyar közigazgatási szakemberek futballmérkőzése

Tizenkettedik alkalommal került sor Somogy megye valamint a horvát testvérmegye Belovar-Bilogora polgármesterei, alpolgármesterei és közigazgatási vezetői közötti barátságos futballmérkőzésre. A Nagybajomban rendezett megmérettetésen ezúttal a horvátok diadalmaskodtak 3:1 arányban.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2016. december 5. 9:31

Szélessáv minden háztartásba 2018 végéig!

A kormány a Digitális Nemzet Fejlesztési Programban célul tűzte ki, hogy 2018-ra Magyarország teljes területén elérhetővé tegye a 30 Mbit/s sávszélességű internetkapcsolatot. Ennek érdekében országos konzultációsorozatot indított a Digitális Jólét Program titkársága, melyre a településvezetőket várják, hogy a Szupergyors Internet Program minden hazai háztartásban gördülékenyen megvalósulhasson. A program Somogyi megyei állomása Kaposvár volt.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2016. december 1. 15:19

55 éves a kaposvári logisztikai ezred

Az alakulat és elődszervezeteinek megalakulásának 55 évfordulóját tartotta a Magyar Honvédség 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred. A kaposvári ünnepségen részt vett és az ezredet köszöntötte dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott is.