Somogy Megyei Kormányhivatal

Dr. Neszményi Zsolt

kormánymegbízott

Vezető hírek

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. március 3. 8:38

Elindult a Somogy Megyei Kormányhivatal hírlevele

Új kezdeményezésként a Somogy Megyei Kormányhivatal februártól havi rendszerességgel elektronikus hírlevélben tájékoztatja a települési önkormányzatokat és a megyei hatóságokat a területi közigazgatással kapcsolatos történésekről, a helyhatóságokat érintő fontosabb jogszabályi változásokról, valamint a Kormányhivatal által szervezett és megtartott programokról.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. március 1. 10:01

Hivatalában fogadta az üsküdari kormányzót a Somogy megyei kormánymegbízott

A Kaposvár testvérvárosi delegációjával érkező üsküdari tartományi kormányzót fogadta ma irodájában Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott. A török és a magyar fél egyhangúan megállapította, hogy nemzeteink között kiváló a kapcsolat, amit a megyénk és Üsküdar tartomány között is szorosabbá kell fonni.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. február 27. 13:28

A Kaposvárra érkező üsküdari kormányzót köszöntötte a kormánymegbízott

A törökországi Üsküdar testvérvárosi delegációját fogadta ma Kaposvár vezetése. A Városházán tartott gazdasági fórumon a török delegációt és a régió tartományi kormányzóját Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott is köszöntötte.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. február 26. 14:33

Szakmai tájékoztató a szociális ellátási rendszer változásairól

Tájékoztató a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokkal kapcsolatos 2015. március 1-jétől bekövetkező változásokról.Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. február 26. 13:58

Újabb 24 Somogy megyei kormányablak ügyintéző vette át oklevelét

A szakirányú képzést Somogy megyében újabb 24 fő végezte el. 2 fő a központi szakigazgatási szervektől, 21 fő a járási hivatalok okmányirodáiból és a járási szakigazgatási szervektől, valamint 1 fő a Törzshivatalból.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. február 25. 8:17

Emlékezünk, de nem felejtünk

A kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából az alábbiakban Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott gondolatai olvashatók.