Somogy Megyei Kormányhivatal

Dr. Neszményi Zsolt

kormánymegbízott

Vezető hírek

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. október 22. 13:09

November 23-án kezdődnek a Somogy megyei földárverések

A „Földet a gazdáknak” program keretében Somogy megyében is megkezdődik a Magyar Állam tulajdonába és a Nemzeti Földalap vagyoni körébe tartozó, 3 hektár feletti, kijelölt földterületek nyílt árverésen történő értékesítése.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. november 13. 13:16

Árverezők figyelem!

A „Földet a gazdáknak” program keretében november 23-án Somogy megyében is megkezdődik a Magyar Állam tulajdonába és a Nemzeti Földalap vagyoni körébe tartozó, 3 hektár feletti, kijelölt földterületek nyílt árverésen történő értékesítése. Az árverések házirendje illetve a szükséges dokumentumok a kapcsolódó anyagok alatt tölthetők le.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. november 25. 15:38

Segesden folytatódott a megyei lisztadományozás

A Magyarok Kenyere Program keretében összegyűlt búzából készült liszt adományok második megyei átadására került ma sor a segesdi Gondviselés Szociális Otthonban. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által szervezett rendezvény keretében ezúttal 13 intézmény részére adták át a búzalisztet tartalmazó jelképes zsákokat. Az ünnepségen ezúttal is részt vett és köszöntőt mondott Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. november 25. 16:23

Somogy megye biztonságosabb lett

Újabb mintegy 80 térfigyelő kamerát adtak át a mai napon Kaposváron. A megyeszékhelyen ezzel 155-re nőtt a közterületi kamerák száma. A mai ünnepélyes átadáson Kontrát Károly a Belügyminisztérium politikai államtitkára mellett Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott is részt vett.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. november 24. 14:50

Átadták a nagybajomi szennyvízprojektet

2013 februárjában az Új Széchenyi Terv keretein belül meghirdetett Környezet és Energia Operatív Program felhívására Nagybajom Város Önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be, melynek köszönhetően több mint 1 milliárd 369 millió forint összegű európai uniós támogatást és hazai társfinanszírozást nyert el a település szennyvízkezelésének modernizációjára. A projekt zárórendezvényén Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott is részt vett.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. november 20. 14:06

Megújult a rehabilitációs ügyintézési tér

Az Új Széchenyi Terv keretében megvalósult, „A komplex rehabilitációhoz szükséges infrastrukturális feltételek megteremtése” című kiemelt európai uniós projekt csaknem 62 millió forintból újult meg a Somogy Megyei Kormányhivatal Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Osztály Petőfi téri épülete Kaposváron. A felújított épületrész ünnepélyes átadásán részt vett Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott és Gelencsér Attila országgyűlési képviselő is.