Somogy Megyei Kormányhivatal

Dr. Neszményi Zsolt

kormánymegbízott

Vezető hírek

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2014. szeptember 26. 13:35

Jó az együttműködés az állam és a területi önkormányzat között

A jelenlegi testületi formájában utoljára ült össze a Somogy Megyei Közgyűlés, melyen Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott megköszönte a két szervezet között az elmúlt ciklus során való hatékony együttműködést. A kormánymegbízott kiemelte, a megyei kormányhivatal és a megyei önkormányzat partneri viszonyban áll egymással, mely a közös munka alapja.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2014. szeptember 26. 13:28

Dr. Kövér László házelnökkel találkozott a kormánymegbízott

A magyar agrárium kiemelkedő eseménye a Kaposvári Állattenyésztési Napok. Az idei szakmai seregszemlét Dr. Kövér László a Magyar Országgyűlés elnöke nyitotta meg, akit Kaposvár, a megye és az agráregyetem vezetése mellett Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott is fogadott.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2014. szeptember 23. 15:44

Kutatók Éjszakája a Kaposvári Egyetemen

2014. szeptember 26-án a Kaposvári Egyetem is csatlakozik a Kutatók Éjszakája című nagyszabású rendezvénysorozathoz, mely Európa- és országszerte is nagy népszerűségnek örvend.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2014. szeptember 19. 13:05

S3 - Hatékony együttgondolkodás a megyei innováció érdekében

A 2014-2020-as tervezési időszakban kutatás-fejlesztésre és innovációra (KFI) hazánk várhatóan több mint 700 Mrd Ft támogatást költhet el az Európai Unió társfinanszírozásában. A hatékony forráslehívás érdekében szervezte meg a Somogy Megyei Kormányhivatal az S3 megyei specializációk – workshop című találkozót.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2014. szeptember 18. 16:46

Workshop Somogy megye gazdaságáért

A 2014-2020-as tervezési időszakban kutatás-fejlesztésre és innovációra (KFI) hazánk várhatóan több mint 700 Mrd Ft támogatást költhet el az Európai Unió társfinanszírozásában. A hatékony forráslehívás érdekében szervezi meg a Somogy Megyei Kormányhivatal az S3 megyei specializációk – workshop című találkozót.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2014. szeptember 17. 9:59

Tájékoztatás mező- és erdőgazdasági hasznosítású ingatlanokra vonatkozó árverési hirdetmények közzétételéről

A földárverésekről szóló tájékoztató az alábbiakban olvasható.