Somogy Megyei Kormányhivatal

Dr. Neszményi Zsolt

kormánymegbízott

Vezető hírek

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 30. 12:05

Tájékoztató a filmforgatási célú közterület-használati eljárásokról

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a mozgóképről szóló 2004. évi II. tv. („Filmtörvény”) 2016. október 1-én hatályba lépő rendelkezései értelmében ezen időpontot követően a filmforgatási célú közterület-használati eljárások lefolytatására vonatkozóan a Somogy Megyei Kormányhivatal hatásköre megszűnik.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 28. 16:40

Ügyeleti nyitva tartás a kormányablakokban október 1-én és 2-án

Magyarország Köztársasági Elnöke 2016. október 2. napjára országos népszavazást tűzött ki a kényszerbetelepítés ellen. A szavazatszámláló bizottság minden esetben ellenőrzi az urnákhoz járulók iratait; szavazni kizárólag a népszavazás napján is érvényes személyazonosításra alkalmas okmány (személyi igazolvány, útlevél vagy vezetői engedély) és lakcímkártya felmutatása után lehetséges.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 28. 14:02

A megyei haditorna diákgyőzteseit díjazta a kormányhivatal

A honvédség és a társadalom kapcsolatának erősítésére, a honvédelmi nevelés elősegítése, valamint a sport és az egészséges életmód népszerűsítése érdekében a Magyar Honvédség a 2016/2017-es tanévben is meghirdette az Országos Haditorna Versenyt. A vetélkedő megyei eredményhirdetési ünnepségén részt vett és a győzteseknek felajánlott díjakat adta át a Somogy Megyei Kormányhivatal nevében dr. Fehér Zoltán igazgató.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 27. 10:01

Séta a mellrák ellen

A Somogy Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya
az emlőrák elleni küzdelem jegyében 2016. október 3-án, immár negyedik alkalommal az „Összefogás az egészségért, küzdelem a mellrák ellen” országos megmozduláshoz csatlakozva szervezi meg a "Kaposvári séta a mellrák ellen” című programot.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 26. 8:06

Aludj máskor Somogy megye

A nagybajomi Alternaiv Ifjúsági és Kulturális Egyesület ötödik alkalommal szervezte meg a Somogy megyei „Aludj máskor!” 24 órás középiskolai vetélkedőt. A rendezvény megnyitóján fővédnökként dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott is részt vett és köszöntötte a fiatalokat.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 25. 7:46

Lakossági fórumot tartottak Barcson a betelepítés elleni népszavazás fontosságáról

Szászfalvi László a Somogy megyei 2. választókerület országgyűlési képviselője lakossági fórumot tartott Barcson Védjük meg Magyarországot címmel, a kényszerbetelepítés elleni népszavazás fontosságáról. A helyi művelődési központban megtartott rendezvény vendége Tállai András a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára volt.