Somogy Megyei Kormányhivatal

Dr. Neszményi Zsolt

kormánymegbízott

Vezető hírek

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2016. május 27. 13:36

Üsküdar delegációját köszöntötte a kormánymegbízott

A Rippl-Rónai Fesztivál keretében érkezett Kaposvár törökországi testvértelepülése Üsküdar delegációja a megyeszékhelyre. A Városházán tartott ünnepségen részt vett és a török delegációt köszöntötte dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott is.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2016. május 26. 16:14

A Rippl-Rónai Fesztivál keretében nyílt kiállítás a Kormányhivatal Galériában

Somogyi művészek műveiből a kaposvári Rotary Club és a Rippl-Rónai Múzeum segítségével nyílott tárlat a Somogy Megyei Kormányhivatal Galériában.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2016. május 26. 13:36

Május 30-án indul Somogy megyében a határszemle

A Földművelésügyi Minisztérium felhívja az ingatlantulajdonosok és a földhasználók figyelmét, hogy az FM Földügyi Főosztálya elrendelte a 2016. évi határszemle ellenőrzések végrehajtását.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2016. május 23. 8:27

A nyaralók idén is biztonságban lesznek

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője „A 2016. évi idegenforgalmi szezon biztosítása” címmel tartott egyeztető értekezletet. A megbeszélésen részt vett dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott is.


Somogy Megyei Kormányhivatal, 2016. május 23. 9:28

XI. Kormánytisztviselői Véradás

A Kormánytisztviselői Véradó Hét keretében immáron tizenegyedik. alkalommal adhatnak vért a vállalkozó szellemű kormánytisztviselők.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2016. május 18. 15:03

40 éves a siófoki hivatásos tűzoltóság

A Siófoki Hivatásos Tűzoltóság megalapításának 40. évfordulója alkalmából tartott megemlékezést a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság a mai napon. Az ünnepségen részt vett és köszöntőt mondott dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott is.