Somogy Megyei Kormányhivatal

Dr. Neszményi Zsolt

kormánymegbízott

Vezető hírek

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2018. július 17. 15:39

Tanulmányút Eszéken és Zágrábban

A Somogy Megyei Kormányhivatal a horvátországi Muraköz megye, valamint Eszék-Baranya megye Közigazgatási Hivatalával partnerségben, az INTERREG V-A Magyarország-Horvátország Együttműködési Program keretében az Európai Regionális Fejlesztési Alapból biztosított támogatást nyert el a horvát-magyar, határon átnyúló közigazgatási kapcsolatok fejlesztése céljából.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2018. július 16. 13:14

Tájékoztató a Kaposvári Egyetem duális képzésben részt venni szándékozó leendő hallgatói részére

A duális képzés a gyakorlatigényes alapképzési szakon folytatott képzés azon formája, amelyben a szakmailag minősített vállalatoknál folytatható gyakorlati képzések tantervi tartalmuknál, struktúrájuknál és a vállalatoknál töltendő, megnövelt óraszámuknál fogva növelik a hallgatók szakmai kompetenciáját, vállalati üzemeltetési ismereteit és vállalati kultúráját. 2018 szeptemberétől hat képzési területen (műszaki, informatika, agrár, természettudomány és gazdaságtudományok, szociális munka) indultak el a duális képzési formájú szakok.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2018. július 16. 15:13

Új helyre költözik a Fogyasztóvédelmi Osztály

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Somogy Megyei Kormányhivatal Kaposvári Járási Hivatal Műszaki Engedélyezési, Fogyasztóvédelmi és Foglalkoztatási Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztálya 2018. július 17-én a 7400 Kaposvár, Vásártéri u. 2. szám alatti épületébe költözik.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2018. július 16. 9:39

Kormányablak buszok segítik a még hatékonyabb és gyorsabb ügyintézést

Az elmúlt években olyan közigazgatást építettünk, amely élvezi az emberek bizalmát, segíti a magyar állampolgárok és a vállalkozások boldogulását. Célunk, hogy a magyar emberek számára az ügyintézés ideje, az arra fordított energia és anyagi terhei csökkenjenek, ezáltal javuljon életminőségük. Ezt szolgálta a kormányablakok kialakítása és ezt a célt szolgálja a kormányablak buszok üzembe helyezése is – mondta Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár a hatodik Kormányablak Busz átadásán.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2018. július 12. 10:24

Szakmai nap áldozatsegítő és segítségnyújtó szakembereknek

A Somogy Megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztály Igazságügyi Osztálya 2018. július 11-én „Esetmegbeszélést” tartott a Somogy megyei járási hivatalok áldozatsegítő és jogi segítségnyújtó szakügyintézői részére.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2018. július 11. 11:02

Oklevélátadó a kormányhivatalban

Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott a mai napon ünnepélyes keretek között adta át a kormányablak ügyintézői képzést elvégezett Barcsi-, és Kaposvári Járási Hivatal munkatársainak az okleveleket a Somogy Megyei Kormányhivatal Címertermében.