Somogy Megyei Kormányhivatal

Dr. Neszményi Zsolt

kormánymegbízott

Vezető hírek

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. április 1. 14:38

Somogy Megyei Kormányhivatal hírlevél - 2015. március

A Somogy Megyei Kormányhivatal havi rendszerességgel elektronikus hírlevélben tájékoztatja a települési önkormányzatokat és a megyei hatóságokat a területi közigazgatással kapcsolatos történésekről, a helyhatóságokat érintő fontosabb jogszabályi változásokról, valamint a Kormányhivatal által szervezett és megtartott programokról.


Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. április 1. 9:20

Új kiállítás nyílt a Kormányhivatal Galériában

Darvas Iván grafikusművész munkáiból nyílt tárlat a Kormányhivatal Galériában. A megnyitón köszöntőt mondott Dr. Fehér Zoltán a Somogy Megyei Kormányhivatal igazgatója.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. március 31. 12:46

Elindult az országos közfoglalkoztatási portál

A Belügyminisztérium 2015. március 20-án elindította a Közfoglalkoztatási portált, melyen széleskörű tájékoztatást nyújt a közfoglalkoztatóknak és közfoglalkoztatottaknak egyaránt.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. március 31. 8:54

Április 1-jével új feladatok kerülnek a kormányhivatalokhoz

A fővárosi és megyei kormányhivatalok hatáskörébe kerülnek április 1-jével a családtámogatási és lakáscélú állami támogatásokkal összefüggő feladatok a Magyar Államkincstár megyei igazgatóságaitól.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. március 27. 16:00

Átadták az új siófoki kormányablakot

Dr. Baltay Tímea a Miniszterelnökség kormányablakokért felelős helyettes államtitkára, Witzmann Mihály országgyűlési képviselő és Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott adta át a mai napon ünnepélyes keretek között a siófoki kormányablakot. A somogyi város fontos ügyintézési pont, nyaranta az ország fővárosa ahonnan egyetlen ügyfél sem távozhat elégedetlenül, mondta el az ünnepélyes avatóünnepségen Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. március 25. 11:33

Összeült a Somogy Megyei Védelmi Bizottság

2015. évi soros tavaszi ülését tartotta a Somogy Megyei Védelmi Bizottság. Az ülésen többek között beszámoló hangzott el az előző ülés óta elvégzett védelmi igazgatási feladatokról, elfogadták a 2015. évre vonatkozó feladat és pénzügyi tervet valamint a bizottság értékelte a téli időjárási helyzettel kapcsolatos feladatokat.