Somogy Megyei Kormányhivatal

Dr. Neszményi Zsolt

kormánymegbízott

Vezető hírek

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2017. augusztus 15. 14:20

Somogyi búzából somogyi liszt

A barcsi malomban szervezett sajtótájékoztatót a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara kedden annak kapcsán, hogy a Dráva-parti településen őrlik majd meg a Magyarok Kenyere program során a megyében összegyűjtött gabonát. Az eseményen részt vett dr. Neszményi Zsolt, a Somogy Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja is.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2017. augusztus 15. 8:31

Fórumok az új munkahelyteremtő támogatásról

Tájékoztatókat szervezett a munkáltatók számára a Somogy Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya a járási hivatalok foglalkoztatási osztályain annak kapcsán, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium 2017. augusztus 1-jétől 10 milliárd forint összegű nyílt pályázatot hirdetett meg a mikro,- kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2017. augusztus 4. 12:04

III. fokú hőségriasztás meghosszabbítása!

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzését figyelembe véve az országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár a korábban elrendelt III. fokú hőségriasztást 2017. augusztus 6. vasárnap 24:00 óráig meghosszabbította.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2017. augusztus 2. 10:11

10 milliárd forintos munkahelyteremtő program indul vállalkozásoknak

Augusztus elsejétől nyílt pályázatot hirdet a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására a Nemzetgazdasági Minisztérium. A pénzből 1100-1200 kkv-nál több mint 5 ezer új munkahely jöhet létre és további mintegy 10 ezer már meglévő megőrzését is támogatják – jelentette be Varga Mihály. A Nemzetgazdasági miniszter elmondta: a pályázattal a kkv-szektor megerősítésén túl a területi különbségek is csökkennek, a hátrányos térségek felzárkóznak és a helyi gazdaságok is megerősödnek.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2017. július 31. 14:52

Napokon át tartó hőséghullám várható: III. fokú riasztást rendelt el az országos tisztifőorvos

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a héten tovább erősödik a nappali felmelegedés. Ezért 2017. augusztus 1. (kedd) 00:00 órától 2017. augusztus 4. (péntek) 24:00 óráig az országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár III. fokú hőségriasztást adott ki.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2017. július 31. 10:06

Továbbra is előny a kormányhivatal csapatánál

A hagyományt folytatva ismét pályára lépett az MLSZ Somogy megyei játékvezetőiből álló labdarúgó csapat és a Somogy Megyei Kormányhivatal együttese. A sípmesterek a tavalyi vereségükért szerettek volna visszavágni a Toponáron rendezett találkozón.