Somogy Megyei Kormányhivatal

Dr. Neszményi Zsolt

kormánymegbízott

Vezető hírek

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. április 24. 12:53

Hungarikum lett a magyar védőnői szolgálat

Idén ünnepli fennállása 100. évfordulóját a Magyar Védőnői Szolgálat. A centenárium alkalmából tartott ünnepi rendezvénysorozat keretében rendezett konferenciát a Somogy Megyei Kormányhivatal, melyen Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott is köszöntötte a mintegy 170 Somogy megyei védőnőt.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. április 22. 16:04

Közös célunk a sikeres érettségi

A Somogy Megyei Kormányhivatal kiemelt célja az állampolgárok védelme, ezért a Kormányhivatal oktatási és hatósági osztálya mindent megtesz a 2015-ös érettségi sikeres lebonyolítása érdekében, emelte ki Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott a megyei vizsgaelnökök mai felkészítésén.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. április 22. 13:49

A kaposszerdahelyi polgármesterrel találkozott a kormánymegbízott

Kaposszerdahelyen folytatódott a Somogy megyei kormánymegbízott megyejárása. A megbeszélés célja a helyi önkormányzatokkal való hatékonyabb együttműködés.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. április 20. 10:24

A hazai kézilabdasport jövőjéért

Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott is részt vett a Nemzeti Kézilabda Akadémiai épülő új sportcsarnokának ünnepélyes alapkőletételén Balatonbogláron. Az eseményen beszédet mondott Dr. Simicskó István az Emberi Erőforrások Minisztériuma sportért felelős államtitkára.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. április 10. 13:40

A közszolgálati televízió jó példaként mutatja be a Somogy Megyei Kormányhivatal hangostérképét

A Somogy Megyei Kormányhivatal úgynevezett „hangostérképet” fejlesztett ki a vak és gyengénlátó ügyfelek akadálymentes tájékozódása érdekében. Az országosan is egyedülálló mobiltelefonos applikációt jó példaként a közszolgálati televízió esélyegyenlőségi magazinja is bemutatja április 11-én 10 óra 15 perckor.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. április 8. 16:30

A kormánymegbízott fogadta Balatonlelle polgármesterét

Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott irodájában fogadta Kenéz Istvánt, Balatonlelle polgármesterét.