Somogy Megyei Kormányhivatal

Dr. Neszményi Zsolt

kormánymegbízott

Vezető hírek

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2014. július 22. 12:38

Dunai árvíz – az állam senkit nem hagyott magára

Dr. Neszményi Zsolt nyitotta meg a 2013-as dunai árvíznek és a védekezésben résztvevőknek emléket állító Somogy megyei fotókiállítást. A kormánymegbízott kiemelte, az állam a bajban példaértékűen viselkedett, hazánkban az összefogásnak köszönhetően sem emberéletben, sem pedig anyagi javakban nem esett nagyobb kár.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2014. július 18. 10:46

A miniszterelnök kinevezte a kormánymegbízottakat

Orbán Viktor miniszterelnöktől vette át az esküokmányt az Országházban a mai kinevezési ünnepségen Dr. Neszményi Zsolt, új Somogy megyei kormánymegbízott.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2014. július 17. 15:28

Folytatni kell a megkezdett utat

A területi közigazgatás átalakítása, a kormányhivatalok majd később a járások megalakulása az állampolgárbarát közigazgatás felé vezető út állomásai, mondta el a Somogy Televízió Miért című műsorában Dr. Neszményi Zsolt, az új Somogy megyei kormánymegbízott.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2014. július 8. 16:00

Dr. Neszményi Zsolt az új Somogy megyei kormánymegbízott

A miniszterelnök 87/2014. (VII. 8.) ME határozata a kormánymegbízottak kinevezéséről.


Somogy Megyei Kormányhivatal, 2014. július 10. 13:28

Elköszönt a kormánymegbízott

A szakigazgatási szervek vezetői, a járási hivatalvezetők és a törzshivatal főosztályvezetői részére szervezett értekezleten búcsúzott el a Somogy Megyei Kormányhivatal vezetőitől a leköszönő kormánymegbízott, s ez alkalomból köszöntötte a vezetőséget utódja Dr. Neszményi Zsolt, a Kormányhivatal eddigi főigazgatója.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2014. június 30. 11:08

Ülést tartott az Ellenőrzési Szakértői Bizottság

A bizottság 2014. június 27-i ülésén többek között megtárgyalta a nyári idegenforgalmi szezonban lefolytatandó közös hatósági ellenőrzések összehangolásával, koordinálásával kapcsolatos feladatokat.