.
Információk a Pest Megyei Kormányhivatal okmányirodáiról
(címek, elérhetőségek, illetékesség)

 

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. július 1-től az "P" jelű, a "Z" jelű, valamint az ún. "taxis" (sárga színű) rendszámok ügyintézése országos illetékességgel, bármely okmányirodában vagy kormányablakban kérelmezhető. A Pest Megyei Kormányhivatal okmányirodáiban és kormányablakaiban előzetes időpont-foglalás alapján kerülhet sor a fenti, különleges rendszámokkal kapcsolatos ügyintézésre. Kormányablakainkba időpontot foglalni a 1818-as Kormányzati Ügyfélvonalon vagy saját ügyfélkapun keresztül (www.magyarorszag.hu) van lehetőségük, míg az okmányirodákba az ügyfélkapun keresztül, vagy a honlapunkon közzétett elérhetőségeken tudnak előzetesen időpontot egyeztetni. Kérjük, hogy a gördülékeny ügyintézés érdekében szíveskedjenek élni az előzetes időpont-foglalás lehetőségével, így elkerülhető a hosszas várakozás.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

 


Tisztelt Ügyfeleink!

A nemzetgazdasági miniszter a 2018. évi munkaszüneti napok körüli munkarendről szóló 9/2017. (V. 19.) NGM rendeletének 2. § a) pontja alapján 2018. március 10-e, szombat munkanap, ezért ezen a napon a Pest Megyei Kormányhivatal kormányablakai és járásszékhelyen található okmányirodái 8-15 óra között fogadják az ügyfeleket.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. március 15-én és 16-án a Pest megyei kormányablakok és okmányirodák zárva tartanak.
Megértésüket köszönjük!


Tisztelt Ügyfeleink!

A TAKARNET Ingatlannyilvántartó Rendszer 2018. március 9-én, pénteken 14 óra 22 óra között országosan karbantartásra kerül.

Fenti ok miatt a Pest Megyei Kormányhivatal pénteken 16 óráig nyitva tartó kormányablakaiban és okmányirodáiban 14 órától zárásig nem lesz mód az alábbi ügyek intézésére:

- lakcímbejelentések

- tulajdoni lapok kiadása.

Az elektronikus szolgáltatások közül a jelzett időszakban előreláthatóan nem lesznek elérhetőek az alábbiak:

· elektronikus dokumentumként szolgáltatott nem hiteles tulajdoni lap másolat

· elektronikus dokumentumként szolgáltatott, elektronikusan hitelesített ún. e-hiteles tulajdoni lap másolat

· térképmásolat

· ingatlan változásfigyelés regisztráció

· elektronikus dokumentumként szolgáltatott e-hiteles földhasználati lap másolat

Megértésüket és türelmüket köszönjük!


Tisztelt Választópolgárok!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2018. április 8-ra kiírt országgyűlési képviselőválasztásokkal kapcsolatban az alábbi módon változik a Pest Megyei Kormányhivatal kormányablakainak és okmányirodáinak ügyfélfogadási rendje.

 

2018. április 6-án, pénteken az okmányirodák és kormányablakok normál nyitva tartási idejükben (kormányablakok minden helyszínünkön [kivéve 2030 Érd, Budai út 24.] és a járásszékhelyi okmányirodák [Vácott és Dunakeszin] 16 óráig, okmányirodai kirendeltségeink 12 óráig) minden ügykörben eljárva intézik az ügyfelek által kérelmezett ügyeket. Normál nyitva tartási idejük után, este 19 óráig a választások zavartalan lebonyolítása érdekében már csak a személyazonosításra alkalmas okmányok megújítására, kiváltására, cseréjére és pótlására irányuló ügyintézésre van lehetőség.

 

2018. április 7-én, szombaton 7-19 óráig és 2018. április 8-án, vasárnap, a választások napján 7-19 óráig csak és kizárólag a személyazonosításra alkalmas okmányok megújítására, kiváltására, cseréjére és pótlására irányuló ügyintézésre van lehetőség.

 

Megértésüket köszönjük!

 


Dunaharaszti okmányiroda

Dunakeszi okmányiroda
Gödi okmányiroda

Gyömrői okmányiroda

Nagymarosi okmányiroda

Ócsai okmányiroda

Péceli okmányiroda

Pomázi okmányiroda

Tárnoki okmányiroda

Tököli okmányiroda

Turai okmányiroda

Váci okmányiroda

Vecsési okmányiroda

Veresegyházi okmányiroda