.
Információk a Pest Megyei Kormányhivatal okmányirodáiról
(címek, elérhetőségek, illetékesség)

 

 

Időpontfoglalás

Kormányablakokba, okmányirodákba történő személyes ügyintézéséhez gyorsan és egyszerűen foglalhat időpontot telefonon keresztül is. A lefoglalt időpontban várakozás nélkül kerül sorra. A telefonos ügyintézés nem igényel regisztrációt.

Időpontfoglaláshoz hívja a 1818-as telefonszámon a 3.1 menüt választva.

Amennyiben rendelkezik Ügyfélkapuval, abban az esetben elektronikusan is foglalhat időpontot az okmányirodákba az alábbi elérhetőségen: https://magyarorszag.hu/

A Kormányzati Ügyfélvonal munkatársai a hatályos jogszabályok alapján segítenek, információt kaphat arról, milyen hivatalban intézheti az adott ügytípust, milyen személyes iratok vagy más okmányok szükségesek hozzá, illetve - ahol erre lehetőség van - időpontot is foglalhat rajtuk keresztül a szóban forgó intézményhez. Mindez időt takarít meg Önnek, és tervezhetővé teszi az ügyintézés folyamatát.

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. május 26-án lesz az európai parlamenti képviselők választása.

A szavazás előtti napon és a választások napján a Pest Megyei Kormányhivatal kijelölt kormányablakai és okmányirodái rendkívüli nyitva tartási időben fogadják azon ügyfeleket, akiknek a választáshoz kapcsolódó egyes okmányok pótlása szükséges (ideiglenes személyazonosító igazolvány, személyi azonosítót és lakcímet igazoló hatósági igazolvány, elkészült okmány átvétele).
A kijelölt Kormányablakok / Okmányirodák 2019. május 25-én, szombaton 8.00-14.00 óráig, 2019. május 26-án, vasárnap, a szavazás napján 6.00-19.00 óráig lesz nyitva.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy egyéb ügyintézésre ezen a két napon nem lesz lehetőség.

Kérjük, hogy az alábbi linken elérhető táblázatból szíveskedjék tájékozódni az egyes településeken nyitva tartó kormányablak/okmányiroda rendkívüli ügyfélfogadásáról:

Pest megyei okmányirodák és kormányablakok nyitvatartása a 2019 május 26-i Európai Parlamenti választások idején


Megértésüket köszönjük!

__________________________________________________________

Dunaharaszti okmányiroda

Dunakeszi okmányiroda
Gödi okmányiroda

Gyömrői okmányiroda

Nagymarosi okmányiroda


Péceli okmányiroda

Pomázi okmányiroda

Tárnoki okmányiroda

Tököli okmányiroda

Turai okmányiroda

Vecsési okmányiroda