Különdíjat nyert a Pest Megyei Kormányhivatal az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. országos pályázatán. A közhasznú társaság „A megújuló HR a hivatalokban” című pályamunkáját ismerte el a szervezetnek. Az elismerést Tarnai Richárd kormánymegbízott vette át.

Az év felelős foglalkoztatója díjátadó és konferencián Bodó Sándor foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkár mondott köszöntőt.


Az OFA Nonprofit Kft. pályázatán négy kategóriában 59 vállalkozás pályázott. Mellettük szerepeltek a közszféra képviselői. A független szakmai zsűri különdíjakat is odaítélt.

Mint a Pest Megyei Kormányhivatal méltatásában elhangzott, a szervezet felismerte, hogy a bizalmi elven alapuló munkakapcsolat kialakítása mennyire fontos. Ezért az egyes szervezeti egységekhez külön HR-ügyintézőt rendelt, ezzel is erősítve a munkavállalókkal kialakított személyes kapcsolatot. A szervezetnél már a beléptetésnél elkezdődik a törődő bevonás. A HR-csapat feladata, hogy segítse az új munkavállalók bevonását a helyi folyamatokba, ismertesse a szabályokat és szokásokat, megértesse a célokat és a főbb szervezeti folyamatokat is.

(Pest Megyei Kormányhivatal)