Célba értek a Pest Megyei Kormányhivatal munkatársai által gyűjtött ajándékok, melyek a Pilisi Gyermekotthon lakóinak karácsonyfája alatt várják, hogy december 24-én este kibontsák őket. A dobozokba zárt meglepetéseket Tarnai Richárd kormánymegbízott adta át az intézményben élő gyermekeknek, akik megígérték, hogy türelmesek lesznek és csakis szenteste nyitják ki azokat.

Tarnai Richárd rövid köszöntőjében a karácsony ünnepének lényegéről szólt a gyerekeknek. Kiemelte, hogy Jézus születésének ünnepén az igazi ajándékot nem a karácsonyfa alá kerülő tárgyak között kell keresni.

Persze ki kell bontani azokat is, de gondoljunk arra is, hogy több mint kétezer évvel ezelőtt a betlehemi barlangistállóban megszületett egy Jézus nevű kisfiú, aki az Isten fiaként, a bűneink megváltójaként jött közénk és egész életével arra tanított minket, hogy kövessük Őt és szeressük egymást!

Az idei karácsonyon a Pest Megyei Kormányhivatal munkatársainak szeretetéből közel százötven doboznyi ajándék jutott el a Pilisi Gyermekotthon kis lakóihoz, amely talán még egy kicsit boldogabbá teszi az ünnepüket.

(Pest Megyei Kormányhivatal)