Pest Megyei Kormányhivatal

dr. Tarnai Richárd

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. június 28. 11:51

78 tonna élelmiszeradomány rászoruló gyerekeknek

A Pilisi Gyermekotthon volt a Coop Segély Alapítvány adományozó körútjának első állomása június 27-én. A szervezet és a CO-OP Hungary Zrt. idén csaknem 80 tonnányi élelmiszeradományt nyújt a különleges ellátást igénylő gyermekeknek összesen 20 millió forint értékben. A Coop Segély kamionja a 19 megye közül elsőként Budapest, Pest megyébe 1281 gyermek részére jutatta el 13 tonnányi adományát, amelynek keretében tartós élelmiszert adtak át az intézménynek a Pilisi Gyermekotthonban a különleges ellátást igénylő gyermekek részére. Az eseményen részt vett Czibere Károly szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár, Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott, Pekó László, a CO-OP Hungary Zrt. igazgatóságának elnöke és Hajnal Csilla, Pilis polgármestere is.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. június 27. 8:00

Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélfogadási időpontok és elérhetőségek Pest megyében


Értesítés az Egyenlő Bánásmód Hatóság 2017. július havi elérhetőségeiről.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. június 22. 13:34

Élelmiszer-biztonsági ellenőrzések

Közérdekű bejelentés alapján élelmiszer-biztonsági ellenőrzés tartott június 20-án az egyik budai, nagyforgalmú aluljárójában a Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztálya.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. június 19. 15:26

Középiskolások látogattak a kormányhivatalba

A ráckevei Ady Endre Gimnázium tanulói pályaorientációs tanulmányi kiránduláson vettek részt június 14-én, melynek keretében ellátogattak a Parlamentbe, majd pedig a Pest Megyei Kormányhivatal épületébe is. Az utolsó tanítási héten az iskola 31 humán érdeklődésű diákját látta vendégül Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. június 14. 10:28

Konferencia a Pest Megyei Védelmi Bizottság szervezésében

A honvédelemmel, az egészségvédelemmel és a katasztrófavédelemmel kapcsolatos aktuális feladatokról tartottak konferenciát a Pest Megyei Védelmi Bizottság szervezésében június 13-án, a Pesti Megyei Kormányhivatalban. Az eseményen többek közt részt vett Tarnai Richárd kormánymegbízott, a Pest Megyei Védelmi Bizottság elnöke, valamint Branyiczky Márk tü. ezredes, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója is.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. június 8. 13:16

Kalandparkokat ellenőriztek Pest megyében

A nyári szezon kezdetén a kalandparkokba egyre több család látogat el, ezért a fogyasztók biztonságának megóvása és a balesetek megelőzése érdekében kiemelt fontosságú, hogy az üzemeltetők a követelményeknek megfelelően, biztonságosan működtessék a kalandparkokba telepített eszközöket - mondta Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja az Kossuth Rádió Napközben című műsorának vendégeként.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. június 7. 14:33

Kormányhivatali szakemberek miniszteri elismerése

Szakterületükön kiválóan dolgozó munkatársaknak nyújtott át miniszteri elismeréseket június 6-án Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter. A Pest Megyei Kormányhivatal három környezetvédelmi munkatársa is elismerésben részesült.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. június 7. 13:17

Ügyfélfogadási információ

A TAKARNET Ingatlannyilvántartó Rendszer 2017. június 9-én, pénteken 14 és 20 óra között országosan karbantartásra kerül.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. június 6. 11:30

Állatsimogató és tűzoltóautó a hivatalban

Családi napot tartottak június 1-jén a Pest Megyei Kormányhivatalban. Évek óta nagy hagyománya van a hivatalban megrendezett családi napnak, melyen színes programokkal várták a gyermekeket a szervezők.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. június 2. 14:13

Nemzetiségi diákok legjobbjait díjazták

Az Országos Általános Iskolai Nemzetiségi Tanulmányi Versenyek 2016/2017, tanévi díjátadó ünnepségét tartották május 31-én a Pest Megyei Kormányhivatal Kossuth termében. Az ünnepi rendezvényen a díjazottak és felkészítő tanáraik mellett részt vett Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, Brassói Sándor, az Oktatási Hivatal köznevelési elnökhelyettese és Merklné Kálvin Mária, az Oktatási Hivatal Pedagógiai-szakmai Szolgáltatások Koordinációs Főosztályának főosztályvezetője.