Pest Megyei Kormányhivatal

dr. Tarnai Richárd

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. április 28. 14:11

Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélfogadási időpontok és elérhetőségek Pest megyében

Értesítés az Egyenlő Bánásmód Hatóság 2017. május havi elérhetőségeiről.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. április 27. 11:22

Tájékoztatás cipő - és textilvizsgálatról

Tisztelt Érdeklődők, kedves Fogyasztók!

A fogyasztóvédelmi hatóság kijelöléséről szóló 387/2016. (XII. 2.) Kormányrendelet alapján a Pest Megyei Kormányhivatal kizárólag a fogyasztó kérésére lábbeli- és textilruházati termékekkel kapcsolatos minőségi kifogással összefüggő igény érvényesítéséhez díjazás ellenében szakvéleményt ad ki.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. április 26. 11:06

Támogatás álláskeresőknek, hogy vállalkozóvá váljanak

Vissza nem térítendő támogatást ad az állam azoknak a munkakeresőknek, akik olyan vállalkozást indítanak, amelyben saját magukat foglalkoztatják – hangsúlyozta Tarnai Richárd egy munkaerőpiaci fórumon. Pest megye kormánymegbízottja kiemelte, a pályázatokat két „turnusban” április 1-je és május 30-a, valamint augusztus 1-je és augusztus 31-e között lehet benyújtani a források erejéig.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. április 20. 11:34

A Műemléki Világnap rendezvénye Visegrádon

„Örökség és turizmus-lehetőségek és eszközök” címmel a Műemléki Világnap alkalmából rendezett konferenciát április 18-án kedden az ICOMOS Magyar Nemzeti Bizottsága, a Miniszterelnökség Kulturális Örökségvédelemért és Kiemelt Kulturális Beruházásokért Felelős Államtitkársága és Visegrád Város Polgármesteri Hivatala. Az ünnepi rendezvényen részt vett Hanvay Dávid, a Miniszterelnökség Kulturális Örökségvédelmi és Fejlesztési Főosztályának vezetője, Félegyházi András Visegrád Város polgármestere, Tarnai Richárd a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, valamint a kormányhivatalok örökségvédelmi szakemberei és a műemlékvédelmi terület képviselői.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. április 11. 9:46

Veszélyes gyermekruházati és játék termékek

A Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala Közlekedési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztálya kiemelt figyelmet fordít forgalomban lévő gyermekruhák és gyermekjátékok ellenőrzésére.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. április 10. 12:34

Tájékoztató a Szolgáltató Kormányhivatal Modellről

Megyénkben a következő hónapokban számos ügyfél, vállalkozó, civil szervezet, önkormányzat fog találkozni a Kormányhivatal azon munkatársaival, akik megkérdezik őket a Kormányhivatal szolgáltatói kultúrájával kapcsolatos elvárásaikról, elégedettségükről.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. április 10. 10:33

Nagypéntek

A közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 93. § (1) bekezdése alapján 2017. április 14., nagypéntek munkaszüneti nap. Tájékoztatjuk Önöket, hogy ezen a napon a kormányhivatal okmányirodáiban és kormányablakaiban szünetel az ügyfélfogadás.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. március 29. 16:16

Ülésezett a Pest Megyei Védelmi Bizottság

Megtartotta soron következő ülését március 28-án, a Pest Megyei Védelmi Bizottság. A megbeszélésen részt vett többek közt Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott, a Védelmi Bizottság elnöke és Branyiczky Márk tű. ezredes, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. március 28. 16:03

Önkormányzati Nap Gödöllőn

Az elektromos hálózatok önkormányzatokat érintő ügyeiről tartottak Önkormányzati Napot március 27-én, a gödöllői Grassalkovich-kastélyban. Az eseményen részt vett Friedrich Wilhelm Knebel az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport igazgatósági tagja, Béres József, az ELMŰ Hálózati Kft. ügyvezető igazgatója és Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. március 28. 8:00

Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélfogadási időpontok és elérhetőségek Pest megyében


Értesítés az Egyenlő Bánásmód Hatóság 2017. április havi elérhetőségeiről.