Pest Megyei Kormányhivatal

dr. Tarnai Richárd

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Pest Megyei Kormányhivatal, 2018. február 7. 12:52

Új sportcsarnok Monoron

Városi sportcsarnokot avattak február 2-án a Pest megyei Monoron. A 18 ezer lakosú városban közel másfél milliárd forintból épült meg a sportrendezvényeknek és kulturális eseményeknek is helyet adó korszerű épület. Az átadáson beszédet mondott Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára, a térség országgyűlési képviselője, és Zsombok László, Monor polgármestere. Az ünnepségen jelen volt Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott és Sárfalvi Péter világ- és Európa-bajnok öttusázó, az utánpótlás-nevelésért felelős helyettes államtitkár is.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2018. február 7. 11:57

A Szolgáltató Kormányhivatal Modell bevezetéséről és megvalósításáról

A Közigazgatási- és Közszolgáltatás Fejlesztési Stratégia a 2014-2020 közötti időtartamra vonatkozóan alapvető célként határozza meg a „Szolgáltató Állam” megvalósítását, amelynek fókuszában a megbízhatóság, a versenyképesség és az ügyfélközpontúság állnak.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2018. január 31. 11:00

Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélfogadási időpontok és elérhetőségek Pest megyében


Értesítés az Egyenlő Bánásmód Hatóság 2018. február havi elérhetőségeiről.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2018. január 26. 13:20

Bemutatkoznak a gödöllői és gyáli járás tehetséges művészei

Folytatódott a kortárs képzőművészeti kiállítás sorozat a Pest Megyei Kormányhivatal szervezésében. Január 25-én nyílt meg a pesti Megyeháza Városház utcai épületének egyik tárgyalójában az a tárlat, ahol a gödöllői és a gyáli járás képzőművészei mutatták be alkotásaikat. A megnyitón köszöntő beszédet mondott Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2018. január 26. 10:22

2018. évi személyijövedelemadó-bevallással kapcsolatos tájékoztató

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy 2018-ban a személyijövedelemadó-bevallás tervezetét azoknak is automatikusan, külön kérés nélkül elkészíti a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, akik korábban munkáltatójuktól kérték az adójuk megállapítását.
Így a munkavállalóknak idén januárban már nem kell nyilatkozniuk arról, kérik-e, hogy munkáltatójuk készítse el szja-bevallásukat a NAV ugyanis számukra is összeállítja a 2017-re vonatkozó szja-bevallási tervezetet. Az elkészített adóbevallási tervezeteket a NAV 2018. március 15-től az Ügyfélkapun keresztül elektronikus formában elérhetővé teszi.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2018. január 24. 11:10

Megkezdődött a Czeglédy-ügy károsultjainak rendkívüli állami kárrendezése

Január 15-én lépett hatályba a Czeglédy-ügy károsultjainak rendkívüli állami kárrendezéséről szóló 488/2017. (XII. 29.) Korm. rendelet, amely lehetővé teszi a károsultak rendkívüli állami kárrendezését, pénzbeli megsegítését.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2018. január 9. 14:55

A mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására

Pályázati felhívás A mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2018. január 8. 16:34

Kormányablakokban is intézhetőek az adóügyek

Január elejétől a gyáli, a pilisvörösvári, a szentendrei és a szobi kormányablakokban is lehetőség nyílik adóügyek intézésére. Január 9-én Tamásné Czinege Csilla adószakmai ügyekért felelős helyettes államtitkár, Hadházy Sándor országgyűlési képviselő, Minya Mihály, a NAV Pest megyei Adó-és Vámigazgatóságnak igazgatója, valamint Tarnai Richárd kormánymegbízott közösen nyitotta meg jelképesen a Pest megyei ügyfélpontokat a Szentendrei Kormányablakban.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. december 21. 13:55

Elektromos autókat kapott a Pest Megyei Kormányhivatal

Több állami intézmény - köztük a Pest Megyei Kormányhivatal - vehette át december 21-én Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől azokat az elektromos autókat, melyeket az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. biztosít számukra a kormányzati elektromos gépjármű flotta projekt keretein belül.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. december 21. 13:19

Karácsonyi ajándékok a Pilisi Gyermekotthonban élő gyerekeknek

Célba értek a Pest Megyei Kormányhivatal munkatársai által gyűjtött ajándékok, melyek a Pilisi Gyermekotthon lakóinak karácsonyfája alatt várják, hogy december 24-én este kibontsák őket. A dobozokba zárt meglepetéseket Tarnai Richárd kormánymegbízott adta át az intézményben élő gyermekeknek, akik megígérték, hogy türelmesek lesznek és csakis szenteste nyitják ki azokat.