Pest Megyei Kormányhivatal

dr. Tarnai Richárd

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. október 20. 11:47

Felkészülés a törvényi változásokra

A Pest Megyei Kormányhivatal „Új alapokon a közigazgatás és a bíróság viszonya” címmel szervezett konferenciát október 18-án, a Pesti Vármegyeháza Dísztermében.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. október 12. 14:04

A Miniszterelnökség pályázati felhívása Területi Közigazgatási Ösztöndíjra

A Miniszterelnökség a Területi Közigazgatási Ösztöndíjról és egyes kormányrendeletek módosításáról szóló 377/2014. (XII. 31.) Korm. rendelet 3. § a) pontja alapján pályázatot hirdet a 2018. évi Területi Közigazgatási Ösztöndíjra a területi közigazgatási életpálya iránt elhivatott, felsőfokú végzettséggel rendelkező fiatalok részére.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. október 11. 13:01

Nemzetközi logisztikai központ Pátyon

Sikeres próbaüzemet követően adták át október 10-én a pátyi ipari park első létesítményét, amelyet a világ egyik legjelentősebb logisztikai vállalata, a svájci Kühne + Nagel Kft. bérel és a Federal Mogul autóipari alkatrészgyártó vállalat részére alakított ki itt egy regionális autóalkatrész-elosztó központot. Az ünnepélyes megnyitón részt vett Orbán Viktor miniszterelnök, Csenger-Zalán Zsolt országgyűlési képviselő és Tarnai Richárd, Pest megye kormánymegbízottja is.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. október 10. 14:56

Tűzoltók jelentkezését várja a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételt hirdet tűzoltónak. A tűzoltóság iránt elhivatottságot érző, 18. életévét betöltött, magyar állampolgárok jelentkezését várják.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. október 9. 14:21

Püspöki áldás a felújított Pest megyei iskolára

Ünnepi szentmisén áldotta meg október 5-én a felújított Marianum Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskolát Spányi Antal megyés püspök Érden. A rendezvényen jelen voltak nemcsak az egyházmegye, a város és a tankerület vezetői, képviselői, hanem Aradszki András országgyűlési képviselő és Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja is.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. október 9. 10:03

Új Karrier Magyarországon - Európai Online Állásbörze

Az EURES egy napra összehozza az interneten mindazokat, akik érdeklődnek Magyarország iránt, és itt szeretnének új karriert kezdeni. Számos magas színvonalú és azonnal betölthető pozíció áll rendelkezésre az IT, gyártás, gyógyszer- és vegyipar, valamint a szolgáltatás területeken (SSC, call centers), ahol a hazai és nemzetközi tapasztalat a nyelvtudással együtt rendkívüli értéket jelent.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. október 2. 15:49

Öröm a mozgásban, öröm az ízekben

Idén hatodik alkalommal rendezték meg a Kormányhivatalok Foci Tornáját, amelyre szeptember utolsó szombatján, szép napos időben került sor a Főváros XVI. kerületében található Ikarus Sporttelepen. A fővédnöki tisztet ezúttal is Kovács Zoltán, területi közigazgatásért felelős államtitkár töltötte be, a küzdelemre felsorakozott csapatokban pedig szokás szerint több kormánymegbízott és járási hivatalvezető is képviseltette magát a kormányhivatali kollégák között. A sárga-fekete színekben játszó Pest megye csapatát ebben az évben is erősítette Tarnai Richárd kormánymegbízott.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. október 2. 14:54

Újabb művészek mutatkoznak be a Pesti Vármegyeházán

Immár harmadik állomásához ért a Pest Megyei Kormányhivatal által szervezett "Bemutatkoznak Járásaink tehetséges képzőművészei" című kortárs képzőművészeti kiállítássorozat, melyet Tarnai Richárd kormánymegbízott és Böjte Csaba ferences rendi szerzetes nyitott meg.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. szeptember 26. 8:00

Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélfogadási időpontok és elérhetőségek Pest megyében


Értesítés az Egyenlő Bánásmód Hatóság 2017. október havi elérhetőségeiről.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. szeptember 20. 12:57

Irány a Sereg!

„A honvédelem nemzeti ügy!” Hazánknak szüksége van olyan önkéntes tartalékosokra, akik tanulmányaik, vagy civil foglalkozásuk megtartása mellett támogatják a honvédelem ügyét.