Pest Megyei Kormányhivatal

dr. Tarnai Richárd

kormánymegbízott

Vezető hírek

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. november 20. 16:11

Zajlik az önkormányzati képviselők képzése

1401 képviselőnek írja elő Pest megyében az új önkormányzati törvény, hogy megválasztásuk után három hónapon belül vegyenek részt a Pest Megyei Kormányhivatal által szervezett képzésen. A felkészítésen a képviselők megismerhetik a jogszabályi környezetet, és segítséget kapnak napi munkájukhoz.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. november 20. 15:54

Pedagógusok szakmai konzultációja

Megyei köznevelési intézmények szakembereinek tartott november 18-án megbeszélést a Pest Megyei Kormányhivatal. Az eseményt Tarnai Richárd kormánymegbízott nyitotta meg, melyen Pölöskei Gáborné helyettes államtitkár tartott előadást.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. november 19. 16:39

Nem félsz, hogy égsz?

Idén immár 39. alkalommal rendezték meg a Ne gyújts rá! világnapot, egyszerűbb nevén a Füstmentes napot. A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen tartott esemény védnöke volt Botos Máté dékán és Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. november 19. 16:01

Szabálysértési konferencia a kormányhivatalban

Szabálysértési konferenciát szervezett november 17-én a pesti Megyeházán a Pest Megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztálya. A konferencia elsősorban a szabálysértési ügyek intézésével érintett állami szervek, a kormányhivatal, a járási hivatalok, a bíróság, az ügyészség, valamint a rendőrség közös konzultációját segítette. Az eseményt Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott nyitotta meg.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. november 17. 16:52

Ülésezett az Államigazgatási Kollégium

Soros ülését tartotta november 13-án a Pest Megyei Államigazgatási Kollégium. Az ülésen fókuszban a Pest Megyei Kormányhivatal 2014. évi tevékenysége volt.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. november 14. 10:35

Biológiailag megtisztított szennyvíz folyik mától Pécelről a Rákos-patakba

Ünnepélyes keretek között adták át november 13-án Pécel kiemelt környezetvédelmi beruházását. Az avatáson jelen volt Kiss Attila, a Pest Megyei Kormányhivatal kabinetfőnöke, Szöllősi Ferenc, Pécel és Gál Zsolt, Ecser polgármestere.