Pest Megyei Kormányhivatal

dr. Tarnai Richárd

kormánymegbízott

Vezető hírek

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. július 31. 16:00

Tiszta, átlátható rendszer jött létre

A kormány mind a 3200 településre szeretné elvinni a közigazgatást, a lakosság igényeitől függ, hogy az ügysegédi rendszeren vagy a kormányablakokon keresztül teszik ezt – mondta el a Rádió Orient műsorában Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. július 25. 12:21

Továbbképzés anyakönyvvezetőknek

Az ország központi megyéjéből érkezett anyakönyvvezetőknek szervezett a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal szakmai továbbképzést a Pest Megyei Kormányhivatalban. A ma kezdődő konferenciasorozatot a házigazda képviseletében Tarnai Richárd kormánymegbízott nyitotta meg.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. július 23. 11:43

Magyar Nagydíj - idén is szigorúan ellenőriz a fogyasztóvédelem

„A tavalyi évhez hasonló szigorú ellenőrzés-sorozatot indít a Pest Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége a hétvégi Forma 1-es Magyar Nagydíj ideje alatt” – tájékoztatott sajtótájékoztatóján Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. július 18. 12:34

Jól szervezett állam nélkül nem lehet versenyképes gazdaság

„A versenyképes magyar gazdasághoz versenyképes, jól szervezett új magyar állam kell, ezért vágtak bele a kormánypártok az állam újjászervezésébe 2010-ben” - mondta Orbán Viktor miniszterelnök július 18-án az Országházban, a fővárosi és megyei kormányhivatalok vezetőinek kinevezésekor. Az ünnepségen Tarnai Richárd is átvette a négy évre szóló kinevezési okiratot.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. július 17. 15:56

Holdfény Estek a Vármegyeházán

Idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a Holdfény Estek nyári koncertsorozat. A sorozat első állomásán, július 16-án Hegedűs Endre Liszt-díjas zongoraművész és felesége, Hegedűs Katalin adtak koncertet a Pesti Vármegyeházán.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. július 15. 16:03

Folytatódnak a járási értekezletek

Járási vezetőknek tartott értekezletet Tarnai Richárd, Pest megye kormánymegbízottja és Túri Ibolya, a Pest Megyei Kormányhivatal igazgatója.