Pest Megyei Kormányhivatal

dr. Tarnai Richárd

kormánymegbízott

Vezető hírek

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. március 30. 11:07

Ülésezett a megyei védelmi bizottság

Soron következő ülését tartotta március 26-án a Pest Megyei Védelmi Bizottság a Pesti Vármegyeházán. Az ülésen szó volt többek között a téli időjárás i helyzetek kezelésével kapcsolatos tapasztalatokról, valamint a megye kritikus infrastruktúra védelmének aktuális feladatairól is.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. március 17. 10:08

Egyeztetés a környezetvédelmi hatósággal

A Közép-Duna-völgyi Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyelőségnél tett látogatást Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott március 12-én.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. március 16. 16:11

A mi március 15-énk!

Országszerte tízezrek szavalták egy időben tegnap délután a Nemzeti dalt. A civil kezdeményezéshez Pest megye 35 településen, mintegy háromezren csatlakoztak. Tarnai Richárd kormánymegbízott Nagykovácsiban szavalta együtt a jelenlévőkkel Petőfi versét. A Pest Megyei Kormányhivatalban március 13-án emlékeztek az 1848-as forradalom és szabadságharc eseményeire.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. március 13. 12:37

Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélfogadási időpontok és elérhetőségek Pest megyében

Értesítés az Egyenlő Bánásmód Hatóság 2015. márciusi elérhetőségeiről.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. március 13. 10:08

Babamentő inkubátorok országos listája

Napjainkban már az ország minden megyéjében található kihelyezett krízisinkubátor. Pest megyében két helyen, Cegléden a Toldy Ferenc és Kistarcsán a Flór Ferenc Kórház ajtaja mellett van ilyen berendezés. A szerkezet célja kettős, egyrészt biztosítja a megfelelő hőmérsékletet a baba számára, másrészt segítséget nyújt azoknak a szülő nőknek, akik nem tudják felnevelni a gyermeküket.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. március 12. 10:34

Legyen a család az első

„A munka fontos, de a család után csak a második kell, hogy legyen” – mondta Tarnai Richárd a Rádió Orientnek. A „Családbarát munkahely” címet viselő Pest Megyei Kormányhivatal vezetője szerint az ilyen rugalmas munkahelyen dolgozók nemcsak kiegyensúlyozottak, de jobban is teljesítenek. Ráadásul az otthoni problémák megoldására is jut idejük, ami kulcsfontosságú a válások számának csökkentéséhez.