Pest Megyei Kormányhivatal

dr. Tarnai Richárd

kormánymegbízott

Vezető hírek

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. április 18. 11:30

Katasztrófavédelmi ifjúsági verseny Isaszegen

Idén április 16-án rendezték meg általános- és középiskolás diákok számára a katasztrófavédelmi ifjúsági verseny Pest megyei döntőjét Isaszegen. A versenyt követő ünnepélyes eredményhirdetésen Kiss Attila, a Pest Megyei Kormányhivatal kabinetfőnöke is részt vett.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. április 15. 12:04

Az NMH Munkavédelmi és Munkaügyi Igazgatóságának közérdekű közleménye

A Nemzeti Munkaügyi Hivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Igazgatóságára (továbbiakban: MMI) eljuttatott állampolgári tájékoztatás szerint az alábbi „Értesítés” érkezett egy szervezethez. Felhívjuk mindenki figyelmét arra, hogy a dokumentum nem az MMI-től származik, az MMI soha nem folytat le az „Értesítésben” leírtak szerinti helyszíni ellenőrzéseket.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. április 7. 15:22

Tápióbicskei csata évfordulója

A katonai hagyományőrzés mozgalommá válásának mintegy negyedszázados múltjáról, illetve a hagyományőrző találkozók, felvonulások, csatabemutatók összekovácsoló erejéről beszélt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az 1849. április 4-i tápióbicskei csata évfordulójának tiszteletére rendezett ünnepségen. Az eseményen részt vett Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott is.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. április 1. 8:56

Okmányirodák és Kormányablakok ügyfélfogadási rendje a választási héten

Tisztelt Ügyfeleink!

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. április 3. 15:56

100 ezredik ügyfél a Pest megyei kormányablakokban

Szabó Erika, területi közigazgatásért felelős államtitkár és Tarnai Richárd, Pest megyei kormánymegbízott köszöntötték Érden a Pest megyei kormányablakok 100 ezredik ügyfelét április 2-án.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. április 1. 15:52

Négy település ünnepelte önkéntes tűzoltóit

Pilisszentivánon az eddiginél hét, Pilisvörösváron pedig hat perccel korábban kezdődhet meg a tűzoltói beavatkozás. Az a négy Pest megyei önkéntes tűzoltó egyesület március 29-én délelőtt vehette át ünnepélyes keretek között az önálló beavatkozásra feljogosító dokumentumot.