Pest Megyei Kormányhivatal

dr. Tarnai Richárd

kormánymegbízott

Vezető hírek

Pest Megyei Kormányhivatal, 2016. május 5. 14:25

Munkabalesetben elhunyt, valamint megrokkant munkavállalók emléknapja

A Pest Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya a Váci Járási Hivatallal együttműködve munkáltatói fórumot rendezett 2016. április 28-án, a váci Madách Imre Művelődési Központban.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2016. május 4. 10:18

Fogyasztóvédelmi ellenőrzés a Hungaroringen

A Pest Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztálya április 23-án, a WTCC túraautó világbajnokságnak a Hungaroringen megrendezett futamán ellenőrizte a kitelepült tizenkét vendéglátó-ipari és két kereskedelmi egységet. Az ellenőrzés során a fogyasztóvédelmi szakemberek alig találtak kifogásolnivalót.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2016. május 3. 10:29

Zajlanak az érettségi vizsgák

A Pest Megyei Kormányhivatal Oktatási Osztályának tájékoztatása szerint Pest megyében idén összesen 9 304 vizsgázó jelentkezett érettségi vizsgára. Közülük 3 066 vizsgázó tesz emelt szintű érettségi vizsgát a következő hetekben 31 különböző tantárgyból.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2016. május 2. 11:39

Vállalkozz Itthon Fiatal!

Fiatalok vállalkozóvá válását támogató program indul a Pest Megyei Kormányhivatal támogatásával azon fiatalok részére, akik saját vállalkozás létrehozását tervezik. Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft (OFA) szervezésében megvalósuló „Vállalkozz Itthon Fiatal!” program Pest megyei nyitórendezvényét Nagykátán, a Városi Könyvtárban tartották április 29-én.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2016. április 29. 13:19

Önkéntesen a tiszta környezetért

A Pest Megyei Kormányhivatal a hagyományokhoz híven idén is csatlakozott a TeSzedd!- Önkéntesen a tiszta Magyarországért akcióhoz. A természetes környezet szépségének helyreállításában a kormányhivatal részéről negyven önkéntes vett részt Vácott, a Budakeszi, a Nagykátai és a Szobi Járási Hivatalok munkatársai pedig egyénileg, helyben gyűjtöttek szemetet.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2016. április 28. 10:49

Átadták a Pilis Bike erdei kerékpáros úthálózatot

A Pilisi Parkerdő Zrt. nagyszabású kerékpár-turisztikai fejlesztésének köszönhetően mától 9 „Parkolj és bringázz!” (P+B) ponttal és 28 kijelölt biciklitúrával, egy csaknem 600 kilométernyi ajánlott erdei kerékpáros útvonal áll a kirándulni vágyók rendelkezésére.