Pest Megyei Kormányhivatal

dr. Tarnai Richárd

kormánymegbízott

Vezető hírek

Pest Megyei Kormányhivatal, 2016. május 27. 14:22

III. Esélyegyenlőségi nap - azaz a világ egy kicsit másképp

Idén harmadik alkalommal rendezte meg az Esélyegyenlőségi Napot a Pest Megyei Kormányhivatal. A rendezvény célja évek óta az ép és a fogyatékossággal élő dolgozók közötti kapcsolatok erősítése és az idei programok az autizmus köré épülnek. Az eseményen részt vett Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott, Kővári Edit az Autisták Országos Szövetségének elnöke, Fekete Gy. Viktor és Oravecz Lizanka a Megismerhető Autizmus Generáció- Lélekhely Egyesület tagjai, Szántó Tamás autista gyermeket nevelő szülő és Szentendrei Tibor esélyegyenlőségi referens.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2016. május 25. 14:19

Elismerés honvédelmi munkáért

A honvédelemért végzett munkája elismeréséül kapott kitüntetést május 21-én Fábián Ildikó, a Pest Megyei Kormányhivatal Védelmi Bizottságának védelmi referense.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2016. május 24. 10:24

Svájci-Magyar Együttműködési Program a környezet védelméért

Lezárult a „Közép-Duna-völgyi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség illetékességi területéhez tartozó monitoring rendszer korszerűsítés és mérőeszközök beszerzése” elnevezésű, a Svájci-Magyar Együttműködési Program keretében megvalósuló projekt. A záróeseményen részt vett Raymund Furrer, a Svájci Gazdasági Államtitkárság Gazdasági Együttműködés és Fejlesztés vezetője, Max Schnellmann, a Svájci Gazdasági Államtitkárság Svájci Hozzájárulás Magyarországi Hivatalának vezetője és Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja is.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2016. május 23. 15:41

Új kormányablak nyílt meg Budakeszin is

Egy nappal az aszódi megnyitása után Pest megye másik járási központjában, Budakeszin is új kormányablak nyílt, melyet Baltay Tímea, a Miniszterelnökség kormányablakokért felelős helyettes államtitkára, Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, Csenger-Zalán Zsolt országgyűlési képviselő, Nagy Lajos, a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának elnökhelyettese, valamint dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia, Budakeszi polgármestere adtak át.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2016. május 23. 10:32

Aszódon is van már kormányablak

Pest megye legújabb -immár tizenhetedik- kormányablakát május 19-én, Aszódon nyitották meg. Az ünnepélyes átadón beszédet mondott Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, Vécsey László országgyűlési képviselő és Ignácz István, a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának elnöke.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2016. május 20. 13:15

Foglalkoztatási konferencia Gödöllőn

A Nemzetgazdasági Minisztérium, Budapest Főváros Kormányhivatala és a Pest Megyei Kormányhivatal által megvalósuló VEKOP-8.1.1 Út a munkaerőpiacra elnevezésű kiemelt projekt Pest megyei nyitókonferenciáját tartották május 18- án Gödöllőn, amelyen részt vett Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja is.