Pest Megyei Kormányhivatal

dr. Tarnai Richárd

kormánymegbízott

Vezető hírek

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. november 26. 13:12

Állampapír forgalmazási pont nyílt Szigetszentmiklóson

Tovább bővíti a Magyar Államkincstár értékpapír forgalmazási pontjait az ősz folyamán. A héten is újabb helyszínnel gyarapodott a paletta, mostantól Szigetszentmiklóson is lehet állampapírt jegyezni. A megnyitón részt vett Tarnai Richárd, kormánymegbízott Dr. Dancsó József, a Magyar Államkincstár elnöke, valamint Balatoni Ildikó, az állami cég pénzforgalmi elnökhelyettese.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. november 24. 16:21

Nem is tudom – Könyvbemutató a kormányhivatalban

Könyvbemutatót rendezett a Pest Megyei Kormányhivatal a Hungarovax Kiadóval közösen. A rendhagyó eseményen Nagy Gábornak, a Pest Megyei Kormányhivatal Örökségvédelmi Hivatala főosztályvezetőjének könyvét ismerhette meg a közönség.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. november 24. 11:53

Kerékpárosbarát címet nyert a Pest Megyei Kormányhivatal

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a Kerékpáros Magyarország Szövetséggel együttműködésben idén nyolcadszor hirdette meg a Kerékpárosbarát Település és Kerékpárosbarát Munkahely pályázatokat. A címre sikerrel pályázott a Pest Megyei Kormányhivatal. Az elismerő oklevelet ünnepélyes keretek között Kiss Attila kabinetfőnök vette át november 21-én Balatonkenesén.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. november 24. 10:38

Pest megyei védelem - eredmények és tervek

November 20-án csütörtökön tartotta meg a Pest Megyei Védelmi Bizottság soron következő ülését. Az ülést Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott, a Védelmi Bizottság elnöke nyitotta meg.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. november 21. 12:46

Megszűnhet a munkavállalók kiszolgáltatott helyzete

Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott szerint az üzletek vasárnapi nyitva tartásának korlátozásával megszüntethető lenne a munkavállalók jelenlegi, sokszor kiszolgáltatott helyzete a munkaadókkal szemben.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. november 20. 16:11

Zajlik az önkormányzati képviselők képzése

1401 képviselőnek írja elő Pest megyében az új önkormányzati törvény, hogy megválasztásuk után három hónapon belül vegyenek részt a Pest Megyei Kormányhivatal által szervezett képzésen. A felkészítésen a képviselők megismerhetik a jogszabályi környezetet, és segítséget kapnak napi munkájukhoz.