Pest Megyei Kormányhivatal

dr. Tarnai Richárd

kormánymegbízott

Vezető hírek

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. április 20. 14:39

Kirakatban a Pest megyei örökségvédelem munkája

A Pest Megyei Kormányhivatal egy kirakatban futó video-összeállítás segítségével mutatja be mostantól a megyei műemlékeket és a hozzájuk fűződő munkákat, népszerűsítve ezzel az épített örökség és a kulturális értékek fontosságát és védelmét.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. április 13. 13:47

3,5 milliárddal több jut szociális segélyezésre

Március elejétől átalakult a szociális segélyezés, az új rendszerben közel 35 milliárd forintos a szociális támogatás mértéke. A Rádió Orient műsorában Tarnai Richárd elmondta, nincs megszűnő ellátás, ellenkezőleg: nőtt a jogcímek száma. A Pest Megyei Kormányhivatal vezetője emellett az áprilisi szervezeti integráció pozitív hatásairól, valamint a vezetői pozíciók jelentős csökkentéséről is beszámolt.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. április 9. 15:26

Útdíjfizetési kompenzáció kérhető a hivatalokban

Április 1-jétől a járási hivataloknál, valamint személyesen a kormányablakokban és az okmányirodákban kérhetik a nagycsaládosok és a mozgásukban korlátozottak az utólagos útdíjfizetési kompenzációt.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. április 3. 11:18

Értekezlet az új szervezeti struktúra jegyében

Járási vezetőknek és főosztályvezetőknek tartott értekezletet Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott április 1-jén. Az értekezlet témája az ezen a napot felálló új szervezeti struktúra áttekintése , valamint az új vezetők bemutatása volt.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. március 31. 12:00

Továbbképzés a munkatársaknak

A területi államigazgatás integrációjához kapcsolódó képzést tartottak ma a Pest Megyei Kormányhivatalban. A fővárosból és a megyéből érkező szakembereket Tarnai Richárd kormánymegbízott köszöntötte.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. március 30. 11:07

Ülésezett a megyei védelmi bizottság

Soron következő ülését tartotta március 26-án a Pest Megyei Védelmi Bizottság a Pesti Vármegyeházán. Az ülésen szó volt többek között a téli időjárás i helyzetek kezelésével kapcsolatos tapasztalatokról, valamint a megye kritikus infrastruktúra védelmének aktuális feladatairól is.