Pest Megyei Kormányhivatal

dr. Tarnai Richárd

kormánymegbízott

Vezető hírek

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. november 30. 13:59

Kétszer három sávosra bővült az M0-s autóút M1 és M7 autópályák közötti szakasza

Kétszer három sávosra bővült az M0-s autóút az M1 és az M7 autópálya közötti szakaszon. A 2,7 kilométer hosszú, kibővült útrészt november 27-én adták át ünnepélyesen Törökbálint közelében. Az átadón részt vett Tarnai Richárd, Pest megye kormánymegbízottja is.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. november 30. 13:24

„Gyűl Visegrád kandi népe”

November 19-én tartották meg „Az ezeréves Visegrád Városközponti fejlesztése” című projekt zárórendezvényét, melynek keretében sor került a megújult, kibővített városháza épületének ünnepélyes átadására is. Az esemény Tarnai Richárd, Pest megye kormánymegbízottja nyitotta meg.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. november 24. 16:01

Megtartotta soros ülését az Államigazgatási Kollégium

Soros ülését tartotta november 24-én a Pest Megyei Államigazgatási Kollégium. Az ülés fókuszában a Pest Megyei Kormányhivatal 2015. évi tevékenysége volt.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. november 24. 15:21

Ülésezett a Pest Megyei Védelmi Bizottság

A téli felkészülés jegyében tartotta meg a Pest Megyei Védelmi Bizottság soron következő ülését november 24-én. Az ülést Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott, a Védelmi Bizottság elnöke nyitotta meg.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. november 20. 12:07

Egy gombnyomással a sor elejére – Családbarát ügyfélfogadás Pest megyében

A várandós kismamák és a kisgyermekkel érkező szülők ezentúl várakozás nélkül intézhetik ügyeiket Pest megye több kormányablakában és okmányirodájában, egyetlen gombnyomással. Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott sajtótájékoztató keretében Ráckevén adta át jelképesen és valóságosan is a kisgyermekes szülőknek a kormányablakot, bemutatva a családbarát ügyfélfogadás lényegét.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. november 18. 15:08

Megújult a Monori Rendőrkapitányság épülete

A Monori Rendőrkapitányság épületének energetikai felújítása az Országos Rendőr-főkapitányság és az Új Széchenyi Terv támogatásával megvalósult projekt keretében zajlott le. A felújított épületet 2015. november 17-én Kovács István r. vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, a gazdasági országos rendőrfőkapitány-helyettes és dr. Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott adta át.