Pest Megyei Kormányhivatal

dr. Tarnai Richárd

kormánymegbízott

Vezető hírek

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. augusztus 28. 15:20

Levegőből is keresik a parlagfüvet

A felderítés hatékonysága és a szigorúbb jogszabályi környezet segíti a parlagfűmentes területek növelését, illetve a fertőzött területek csökkentését – jelentette ki a Pest Megyei Kormányhivatal vezetője csütörtökön a tököli repülőtéren tartott sajtótájékoztatón.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. augusztus 26. 16:27

Büszke lehet a Pest Megyei Kormányhivatal

Kitüntetésben részesítette augusztus 20. alkalmából Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter a Pest Megyei Kormányhivatal Földművelésügyi Igazgatóságának igazgatóját. Szabó Zoltánnak hétfőn Tarnai Richárd Pest megye kormánymegbízottja is személyesen gratulált.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. augusztus 14. 8:44

Katasztrófavédelmi tájékoztató a kormánymegbízottak részére

A katasztrófavédelem teljes rendszerébe nyertek betekintést a megyei kormánymegbízottak. A tizenkilenc megyei és a fővárosi kormányhivatal élén álló vezetők közül nyolcan már korábban is betöltötték ezt a posztot, tizenketten azonban július elsejétől látják el a kormánymegbízotti feladatokat. A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon tett látogatásukkor a polgári védelemről, az iparbiztonságról, a tűzvédelemről, a logisztikáról és a szervezet nemzetközi tevékenységéről kaptak átfogó tájékoztatást. A Pest Megyei Kormányhivatalt Kiss Attila kabinetfőnök képviselte a megbeszélésen.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. augusztus 12. 15:26

Konzultáció a Pest megyei élelmiszer-vállalkozókkal

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Pest Megyei és Fővárosi Szervezete rendezésében a Pest Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóságának munkatársai tartottak előadást augusztus 12-én Dunaharasztin. A szakemberek az élelmiszer-vállalkozók megjelent képviselőit a közelmúltban lezárult savanyúság-ellenőrzés időszerű kérdéseiről tájékoztatták.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. július 31. 16:00

Tiszta, átlátható rendszer jött létre

A kormány mind a 3200 településre szeretné elvinni a közigazgatást, a lakosság igényeitől függ, hogy az ügysegédi rendszeren vagy a kormányablakokon keresztül teszik ezt – mondta el a Rádió Orient műsorában Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. július 25. 12:21

Továbbképzés anyakönyvvezetőknek

Az ország központi megyéjéből érkezett anyakönyvvezetőknek szervezett a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal szakmai továbbképzést a Pest Megyei Kormányhivatalban. A ma kezdődő konferenciasorozatot a házigazda képviseletében Tarnai Richárd kormánymegbízott nyitotta meg.