Pest Megyei Kormányhivatal

dr. Tarnai Richárd

kormánymegbízott

Vezető hírek

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. június 22. 13:34

Élelmiszer-biztonsági ellenőrzések

Közérdekű bejelentés alapján élelmiszer-biztonsági ellenőrzés tartott június 20-án az egyik budai, nagyforgalmú aluljárójában a Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztálya.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. június 19. 15:26

Középiskolások látogattak a kormányhivatalba

A ráckevei Ady Endre Gimnázium tanulói pályaorientációs tanulmányi kiránduláson vettek részt június 14-én, melynek keretében ellátogattak a Parlamentbe, majd pedig a Pest Megyei Kormányhivatal épületébe is. Az utolsó tanítási héten az iskola 31 humán érdeklődésű diákját látta vendégül Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. június 14. 10:28

Konferencia a Pest Megyei Védelmi Bizottság szervezésében

A honvédelemmel, az egészségvédelemmel és a katasztrófavédelemmel kapcsolatos aktuális feladatokról tartottak konferenciát a Pest Megyei Védelmi Bizottság szervezésében június 13-án, a Pesti Megyei Kormányhivatalban. Az eseményen többek közt részt vett Tarnai Richárd kormánymegbízott, a Pest Megyei Védelmi Bizottság elnöke, valamint Branyiczky Márk tü. ezredes, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója is.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. június 8. 13:16

Kalandparkokat ellenőriztek Pest megyében

A nyári szezon kezdetén a kalandparkokba egyre több család látogat el, ezért a fogyasztók biztonságának megóvása és a balesetek megelőzése érdekében kiemelt fontosságú, hogy az üzemeltetők a követelményeknek megfelelően, biztonságosan működtessék a kalandparkokba telepített eszközöket - mondta Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja az Kossuth Rádió Napközben című műsorának vendégeként.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. június 7. 13:17

Ügyfélfogadási információ

A TAKARNET Ingatlannyilvántartó Rendszer 2017. június 9-én, pénteken 14 és 20 óra között országosan karbantartásra kerül.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. június 7. 14:33

Kormányhivatali szakemberek miniszteri elismerése

Szakterületükön kiválóan dolgozó munkatársaknak nyújtott át miniszteri elismeréseket június 6-án Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter. A Pest Megyei Kormányhivatal három környezetvédelmi munkatársa is elismerésben részesült.