Pest Megyei Kormányhivatal

dr. Tarnai Richárd

kormánymegbízott

Vezető hírek

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. szeptember 2. 10:50

Kormányablakot nyitottak meg Ráckevén

Szeptember 1-jén ismét gyarapodott a Pest megyei kormányablakok száma, mostantól Ráckevén is lehetőség nyílik az egyablakos rendszerű ügyintézésre. A Ráckevei Kormányablak ünnepélyes átadóján beszédet mondott Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott, valamint Ignácz István, a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának elnöke.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. augusztus 31. 14:29

Átadták a Pilisvörösvári Kormányablakot

Két nappal a Tahitótfalui Kormányablak megnyitása után, augusztus 28-án újabb kormányablakkal gazdagodott Pest megye. A Pilisvörösvári Kormányablakot Baltay Tímea, a Miniszterelnökség kormányablakokért felelős helyettes államtitkára, Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott, valamint Pilisvörösvár polgármestere, Gromon István adták át.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. augusztus 27. 13:50

Kormányablak nyílt Tahitótfaluban

Közel 20 ezer környékbeli ügyintézést könnyíti meg az az új kormányablak, amely augusztus 26-tól fogadja az ügyfeleket Tahitótfaluban. Pest megye kilencedik integrált ügyfélszolgálatát Palich Etelka, a Miniszterelnökség területi közigazgatás irányításáért felelős helyettes államtitkára, Tarnai Richárd kormánymegbízottal közösen adta át.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. augusztus 12. 12:18

Havi járadékot kaphatnak a hadiözvegyek és volt hadiárvák

Júliustól megváltozott a hadigondozotti ellátásra jogosultak köre, az erről szóló igényléseket a járási hivatalokhoz nyújthatják be az érintettek. Az első jogerőre emelkedett, hadigondozásról szóló határozatokat Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott adta át augusztus 7-én Ócsán.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. július 30. 10:55

A Hungaroringen ellenőriztek a Pest Megyei Kormányhivatal szakhatóságai

A Pest Megyei Kormányhivatal hatósági ellenőrzést végzett Mogyoródon a 30. FORMA 1 MAGYAR NAGYDÍJ területén július 24. és 26. között. A hivatal elsősorban a kitelepült büféket és vendéglátó-ipari egységeket, valamint a taxi szolgáltatásokat vizsgálta. Van javulás az előző évekhez képest.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. július 28. 14:16

15 éve újult meg a kemencei kisvasút

A hétvégén ünnepelték a kemencei kisvasút újraindításának 15. évfordulóját. A felújítás óta minden év július utolsó szombatján nagyszabású ünnepséget rendeznek a nagy múltú kemencei kisvasút tiszteletére.