Pest Megyei Kormányhivatal

dr. Tarnai Richárd

kormánymegbízott

Vezető hírek

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. január 29. 12:07

Családpolitikai konferencia a Pest Megyei Kormányhivatal szervezésében

„A családpolitika jelene és jövője” címmel rendezett konferenciát 2015. január 28-án a Pest Megyei Kormányhivatal. A „Családbarát munkahely” címet viselő kormányhivatal fontosnak tartja a családok megerősítését szolgáló célkitűzéseket. Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott a konferencia megnyitójában hangsúlyozta a család fogalmát az élet határozza meg, e szerint a teljes értékű család nagyon sokféle lehet.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. január 26. 15:46

Együttműködés a Munkástanácsokkal

Hiánypótló weboldal indítását tervezi a Munkástanácsok Országos Szövetsége. A honlap a tanulni akaróknak nyújt segítséget úgy, hogy összegyűjti a képző intézményeket és képzéseket, így azokat a felhasználók egy helyen találják meg. A tanulók széles körű tájékoztatása érdekében együttműködési megállapodás kötött a Pest Megyei Kormányhivatal a Munkástanácsokkal.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. január 23. 13:49

Átadták a Családbarát Médiáért-díjat

A Képmás magazin és a Média a Családért Alapítvány 2006-ban hívta életre a Családbarát Médiáért-díjat, melyet évente egyszer ítélnek oda olyan médiában dolgozó szakembernek, aki munkásságával sokat tett a hagyományos családkép erősítéséért. Idén az elismerést a Pest Megyei Kormányhivatal is támogatta. A díjat január 22-én adták át Budapesten.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. január 22. 15:28

Egyeztetés a kormányhivatalban

Pest megye országgyűlési képviselőivel egyeztetett január 22-én Tarnai Richárd kormánymegbízott. A kormányhivatal épületében megrendezett egyeztetés célja az elmúlt időszak tapasztalatainak átadása volt.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. január 21. 11:57

Idén újra - Erzsébet-program

Az idén ismételten igénybe vehetik a nyugdíjasok, a nagycsaládosok, valamint a fogyatékkal élők a pihenésére, illetve a gyermekek táboroztatására kiírt pályázatokat az Erzsébet-programon belül. A lehetőségekről tájékozódjanak a kormányablakokban és a www.erzsebetprogram.hu weboldalon!

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. január 20. 8:00

A Gyáli Járási Hivatal Okmányirodája Kormányablakká alakul

A hetedik kormányablak megnyitására kerül sor hamarosan Pest megyében