Pest Megyei Kormányhivatal

dr. Tarnai Richárd

kormánymegbízott

Vezető hírek

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. február 21. 15:50

Rendőrkapitánysági évértékelő Pest megyében

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. évben végzett munkájáról tartottak évértékelőt február 20-án Budapesten a Rendőrségi Igazgatási Központban. Az eseményen részt vett Mihály István r. dandártábornok, Pest megyei rendőrfőkapitány, Töreki Sándor r. dandártábornok, bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes, Szabó Ferenc Pest megyei főügyész és Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. február 13. 16:10

Kimagasló eredmény elismerése

Elismerő oklevelet vehetett át február 10-én Kismárton Mónika, a Vecsési Kormányablak ügyintézője a kormányablak ügyintézői versenyben elért kimagasló eredményéért Tarnai Richárdtól, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottjától.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. február 2. 15:06

Agrárfórumot tartottak Dunaharasztiban

Szakmai konzultációs fórumot rendezett a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Pest megyei és fővárosi szervezete február 1-én, Dunaharasztiban. Az eseményen részt vett Péter Mihály, a NAK megyei elnöke, Papp Gergely, a NAK főigazgató-helyettese, Tasnádi Gabriella vízgazdálkodási szakértő, és Tarnai Richárd Pest Megyei kormánymegbízott.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. január 26. 14:45

Pest megyei téli értekezlet

Január 25-én tartották meg a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szervezésében a szezon második téli értekezletét. A megbeszélésen részt vett Tarnai Richárd, a Pest Megyei Védelmi Bizottság elnöke is.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. január 20. 10:20

Szakmai konferencia a nemzetiségi önkormányzatok működéséről

A Pest megyében működő nemzetiségi önkormányzatok elnökei részére szervezetek szakmai konferenciát január 13-án a pesti megyeháza dísztermében.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. január 18. 10:10

Változások a fogyasztóvédelem rendszerében

2017. január 1-től a fogyasztóvédelmi hatósági feladatokat megosztottan végzi a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Pest Megyei Kormányhivatal és az ország 197 járása. A változások legfontosabb célja, hogy a fogyasztók könnyebben intézhessék majd ügyeiket, valamint hatékonyabbá váljon az ellenőrzések és az eljárások rendszere is.