Pest Megyei Kormányhivatal

dr. Tarnai Richárd

kormánymegbízott

Vezető hírek

Pest Megyei Kormányhivatal, 2016. november 30. 12:53

Munkarend változás decemberben

Az év végi ünnepekre való tekintettel december 23-án és december 30-án módosul a Pest Megyei Kormányhivatal kormányablakainak és járásszékhelyi okmányirodáinak ügyfélfogadási rendje. A rendszerint 8-16 óráig tartó ügyfélfogadási helyek ezen a két pénteki napon 8-13 óráig fogadnak majd ügyfeleket.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2016. november 30. 12:32

Téli felkészülés Pest megyében

A téli felkészülés jegyében november 30-án tartotta meg a Pest Megyei Védelmi Bizottság soron következő ülését. Az ülést Rosdy Tamás, a Pest Megyei Kormányhivatal főigazgatója nyitotta meg.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2016. november 29. 10:43

Elindult az országos iparipark-hálózat első beruházása

Lerakták a Kühne + Nagel Kft. regionális autóalkatrész-elosztó központjának alapkövét november 28-án a pátyi ipari parkban. A mintegy ötmilliárd forintos beruházással elindult a nemzeti ipari parki program. Az eseményen részt vett Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja is.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2016. november 22. 10:17

Szakmai elismerések a Pártfogás Napján

A Pártfogás Napja alkalmából tartott konferenciát és szakmai napot november 14-én az Igazságügyi Hivatal Gödöllőn. A konferencián részt vett dr. Rosdy Tamás, a Pest Megyei Kormányhivatal főigazgatója is.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2016. november 22. 9:32

Bethlen Gábor-díjakat adtak át

A magyarságnak pótolhatatlan szolgálatot tehet a nyugati szórványközösség, akárcsak annak élenjáró képviselői - hangoztatta a Bethlen Gábor Alapítvány november 18-i díjátadó ünnepségén Lezsák Sándor parlamenti alelnök, az alapítvány kuratóriumának elnöke.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2016. november 21. 9:22

Építészet és műemlékvédelem

Szakmai konferenciát rendezett Építészet és műemlékvédelem címmel a Pest Megyei Kormányhivatal örökségvédelmi szakterülete november 15-én. A tanácskozás résztvevőit Tarnai Richárd kormánymegbízott köszöntötte.