Pest Megyei Kormányhivatal

dr. Tarnai Richárd

kormánymegbízott

Vezető hírek

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. október 16. 15:31

Környezetvédelmi és természetvédelmi értekezlet a Pest Megyei Kormányhivatalban

Környezetvédelmi és természetvédelmi szakmai értekezletnek adott otthont október 12-én a Pest Megyei Kormányhivatal a megyei kormányhivatalok környezetvédelmi és természetvédelmi szakterületen dolgozó kollégáinak. A megbeszélést Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott nyitotta meg.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. október 12. 14:04

A Miniszterelnökség pályázati felhívása Területi Közigazgatási Ösztöndíjra

A Miniszterelnökség a Területi Közigazgatási Ösztöndíjról és egyes kormányrendeletek módosításáról szóló 377/2014. (XII. 31.) Korm. rendelet 3. § a) pontja alapján pályázatot hirdet a 2018. évi Területi Közigazgatási Ösztöndíjra a területi közigazgatási életpálya iránt elhivatott, felsőfokú végzettséggel rendelkező fiatalok részére.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. október 11. 13:01

Nemzetközi logisztikai központ Pátyon

Sikeres próbaüzemet követően adták át október 10-én a pátyi ipari park első létesítményét, amelyet a világ egyik legjelentősebb logisztikai vállalata, a svájci Kühne + Nagel Kft. bérel és a Federal Mogul autóipari alkatrészgyártó vállalat részére alakított ki itt egy regionális autóalkatrész-elosztó központot. Az ünnepélyes megnyitón részt vett Orbán Viktor miniszterelnök, Csenger-Zalán Zsolt országgyűlési képviselő és Tarnai Richárd, Pest megye kormánymegbízottja is.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. október 10. 14:56

Tűzoltók jelentkezését várja a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételt hirdet tűzoltónak. A tűzoltóság iránt elhivatottságot érző, 18. életévét betöltött, magyar állampolgárok jelentkezését várják.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. október 9. 14:21

Püspöki áldás a felújított Pest megyei iskolára

Ünnepi szentmisén áldotta meg október 5-én a felújított Marianum Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskolát Spányi Antal megyés püspök Érden. A rendezvényen jelen voltak nemcsak az egyházmegye, a város és a tankerület vezetői, képviselői, hanem Aradszki András országgyűlési képviselő és Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja is.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. október 9. 10:03

Új Karrier Magyarországon - Európai Online Állásbörze

Az EURES egy napra összehozza az interneten mindazokat, akik érdeklődnek Magyarország iránt, és itt szeretnének új karriert kezdeni. Számos magas színvonalú és azonnal betölthető pozíció áll rendelkezésre az IT, gyártás, gyógyszer- és vegyipar, valamint a szolgáltatás területeken (SSC, call centers), ahol a hazai és nemzetközi tapasztalat a nyelvtudással együtt rendkívüli értéket jelent.