Pest Megyei Kormányhivatal

dr. Tarnai Richárd

kormánymegbízott

Vezető hírek

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. szeptember 18. 16:46

MNV konzultáció

Konzultációs kerekasztal beszélgetést kezdeményezett az MNV Zrt. Pest megyei partnerei számára. A konzultációra szeptember 18-án került sor a Pest Megyei Kormányhivatal épületében.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. szeptember 16. 13:45

Telitalálat

Immár harmadik alkalommal rendezték meg a Kormányhivatalok Foci Tornáját és Családi Napját, melyet idén főzőverseny egészített ki. Az esemény fővédnöke Kovács Zoltán, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára volt, ő nyitotta meg a rendezvényt és adta át a díjakat is a győzteseknek. A Pest Megyei Kormányhivatal csapatában Tarnai Richárd kormánymegbízott és Kiss Attila kabinetfőnök is játszott.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. szeptember 12. 14:25

Budapest és Pest megye megtartotta S3-as specializációs workshopját

Budapest Főváros és Pest megye közösen rendezte meg szeptember 12-én az S3 - az intelligens specializációt szolgáló kutatási és innovációs stratégia workshopot. A megbeszélésen a gazdasági szereplők a tervezés egy nagyon fontos szakaszát, a nemzeti s3 dokumentumot készítették elő.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. szeptember 11. 16:07

Elrajtolt a Coop Rally

Elrajtolt a magyar élelmiszerek népszerűsítését szolgáló idei Coop Rally a Zwack Unicum Nyrt. dunaharaszti gyárából szeptember 11-én. A rajt előtt tartott sajtótájékoztatón Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott a magyar fogyasztók számára készült élelmiszerek ellenőrzésének fontosságát hangsúlyozta.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. szeptember 11. 16:01

Egyeztetés a fogyasztóvédelemmel

Koszorús László fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkár tett látogatást szeptember 10-én a Pest Megyei Kormányhivatalban, ahol Tarnai Richárd kormánymegbízott és Rosdy Tamás főigazgató
fogadta.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. szeptember 8. 15:45

Új járási vezetők Pest megyében

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter 2014. szeptember 5-től Pest megye három járásában nevezett ki új hivatalvezetőt.