Pest Megyei Kormányhivatal

dr. Tarnai Richárd

kormánymegbízott

Vezető hírek

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. július 30. 10:55

A Hungaroringen ellenőriztek a Pest Megyei Kormányhivatal szakhatóságai

A Pest Megyei Kormányhivatal hatósági ellenőrzést végzett Mogyoródon a 30. FORMA 1 MAGYAR NAGYDÍJ területén július 24. és 26. között. A hivatal elsősorban a kitelepült büféket és vendéglátó-ipari egységeket, valamint a taxi szolgáltatásokat vizsgálta. Van javulás az előző évekhez képest.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. július 28. 14:16

15 éve újult meg a kemencei kisvasút

A hétvégén ünnepelték a kemencei kisvasút újraindításának 15. évfordulóját. A felújítás óta minden év július utolsó szombatján nagyszabású ünnepséget rendeznek a nagy múltú kemencei kisvasút tiszteletére.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. július 27. 13:47

Légi felderítéssel is ellenőriznek a hatóságok

A Földművelésügyi Minisztérium rendelkezése alapján 2015. augusztus 10-11-én Pest megye teljes területét érintően légi (helikopteres) parlagfű felderítésre kerül sor. A felderítés célja, hogy a megyében található valamennyi parlagfűvel fertőzött termőföldterületet felmérjék a hatóságok annak érdekében, hogy megakadályozható legyen a növény súlyosan allergén pollenjének levegőbe kerülése.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. július 17. 9:56

Mostantól tisztább a víz Kerepesen és Kistarcsán

Megújult a Kerepest és Kistarcsát kiszolgáló közös vízmű, melynek segítségével jelentősen javult a városok ivóvíz minősége. A beruházás ünnepélyes átadására július 15-én került sor, az eseményen beszédet mondott Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. július 14. 15:42

TÉR képzés

Ez év áprilisától lépett hatályba az a kormányrendelet, amely több vonatkozásban is érinti a közszolgálati dolgozók egyéni teljesítményértékelést. Az új változások megismertetése volt a célja annak a konferenciának, melyet a Belügyminisztérium szervezett a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatósággal közösen a Pest Megyei Kormányhivatalban július 14-én. Az eseményen köszöntőt mondott Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. július 8. 14:30

Eredményes volt a veszélyt jelentő hordók elszállítására kiírt közbeszerzés

Eredményes volt az a közbeszerzési eljárás, amelyet a Budapesti Vegyiművek Zrt. Illatos úti telephelyén még ott lévő hordók elszállítására írtak ki - mondta el Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott július 8-án az M1 aktuális csatornának.