Pest Megyei Kormányhivatal

dr. Tarnai Richárd

kormánymegbízott

Vezető hírek

Pest Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 28. 14:06

Pest megyei ügyfélfogadási információk a népszavazás hétvégéjén

A Pest Megyei Kormányhivatal valamennyi okmányirodája és kormányablaka

- ideiglenes személyi igazolvány kiadása, valamint
- lakcímigazolvány pótlása

ügyében 2016. október 1-jén (szombaton) 8-14 óra között, valamint 2016. október 2-án (vasárnap) a népszavazás napján 8-19 óráig fogad ügyfeleket. Egyéb ügyek intézésére a fenti napokon nincs mód.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 29. 11:12

25 éve Magyarországon

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a kormány szeptember 27-én a Procter & Gamble (P&G) vállalattal, a dokumentumot a kormány képviseletében Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter írta alá a társaság Pest megyei, csömöri gyárában. Az eseményen Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott is részt vett.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 23. 9:00

Politikai elítéltekre emlékeztek

Az 1945-56 közötti magyar Politikai Elítéltek Közössége megalakulásának 25. évfordulóján, a Budapest XI. kerületében található Memento emlékműnél tartott ünnepséget szeptember 22-én délelőtt. A megemlékezésen részt vett és beszédet mondott Petrusz Tibor a PEK elnöke, Földváryné Kiss Réka a Nemzeti Emlékezet Bizottság elnöke és Tarnai Richárd a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 22. 15:16

Több tonna romlott hús, több milliós bírság várható

Lejárt fogyaszthatósági idejű és hamisított címkével ellátott termékeket tároltak egy budapesti telephelyű húsüzemben. A hatósági közbelépés eredményeképpen nem került a fogyasztókhoz romlott termék, az ügyben milliós nagyságrendű bírság kiszabása várható.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 20. 13:16

Középpontban a focilabda és a főzőkanál

Idén immár ötödik alkalommal rendezték meg a Kormányhivatalok Focitornáját és Családi Napját szeptember 18-én, melyet idén lecsófőző verseny egészített ki. A hagyományossá vált eseményt dr. Baltay Tímea, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős helyettes államtitkára nyitotta meg. A tornán a megyei kormányhivatalok közel kétszáz labdarúgója és közel félszáz főzni szerető munkatársa vett részt.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 14. 15:04

Kis füzet, nagy hivatal

Tudja-e hová fordulhat ügyes-bajos dolgaival segítségért? Megjelent a Pest Megyei Kormányhivatal információs kiadványa, melynek bemutatására a Váci Kormányablakban került sor szeptember 13-án. Mivel foglalkozik a kormányhivatal? Mit lehet elintézni egy kormányablakban? Mire valók a járási hivatalok? Mennyi időbe telik az ügyintézés?