Pest Megyei Kormányhivatal

dr. Tarnai Richárd

kormánymegbízott

Vezető hírek

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. december 18. 16:25

Mustrán a megújult megyei műemlékek

Negyedik alkalommal jelent meg az Egy kis mustra című kiadvány, amely színes áttekintést nyújt az idei esztendőben elvégzett Pest megyei műemléki helyreállításokról. A füzet hivatalos bemutatóját december 16-án tartották a Pest Megyei Kormányhivatalban.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. december 16. 16:31

Luca napi asztalitenisz és csocsó bajnokság

Sportosan telt a szombati munkanap a Pest Megyei Kormányhivatalban. A munkatársak december 13-án, Luca napján az íróasztalt pingpong és csocsóasztalra cserélték, hogy kiderüljön, kié lesz a hivatal bajnoka cím és a címmel járó serleg.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. december 10. 12:47

Katasztrófavédelmi felkészítés polgármestereknek

Katasztrófavédelmi felkészítést szervezett december 10-én a Pest Megyei Kormányhivatal a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal közösen a megye polgármestereinek. Az eseményen köszöntőt mondott Tarnai Richárd, a Pest Megyei Védelmi Bizottság elnöke.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. december 8. 15:09

Átadták a megyei elismeréseket

Díszpolgárt köszöntöttek és kitüntetéseket nyújtottak át a megye kiválóságainak az idei Megyenapon. A megyeháza dísztermében tartott december 5-i ünnepségen a Pest Megyei Kormányhivatalt Tarnai Richárd kormánymegbízott képviselte, az eseményen részt vett Pogácsás Tibor, önkormányzati államtitkár is.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. december 5. 13:54

Önkéntesek is segítik a mentéseket

Sikeres minősítést kapott Pest megye mind a 18 járásának önkéntes mentőcsoportja a nemzeti minősítő gyakorlatokon, az okiratokat ma délelőtt adták át a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelemi Főigazgatóságának budapesti székhelyén. Az ünnepélyes eseményen a Pest Megyei Kormányhivatal képviseletében dr. Rosdy Tamás főigazgató vett részt.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. december 5. 13:34

Megérkezett a Mikulás a kormányhivatalba

Énekkel, zenével és tánccal várták a gyerekek a Mikulást december 4-én a Pest Megyei Kormányhivatalban. Szent Miklós püspök idén sem okozott nekik csalódást, zsákjában csokoládét mandarint, mogyorót hozott .