Pest Megyei Kormányhivatal

dr. Tarnai Richárd

kormánymegbízott

Vezető hírek

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. október 22. 15:29

Jól vizsgázott a rendszer

Járási vezetőknek tartott október 21-én délelőtt értekezletet Tarnai Richárd, Pest megyei kormánymegbízott, Rosdy Tamás főigazgató és Túri Ibolya igazgató. Az aktuális teendők mellett szó volt az önkormányzati választások lebonyolításáról is.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. október 22. 15:08

Megnyílt a „Mi magyarok” látogatóközpont és kiállítás

„A magyarságnak vissza kell szereznie és meg kell erősítenie önbecsülését, mert minden oka megvan arra, hogy büszke legyen magára.” – mondta Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes a „Mi magyarok” látogatóközpont és kiállítás megnyitóján október 22-én, a fővárosi Magyarság Házában. Az eseményen részt vett Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott is.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. október 22. 14:35

Megújult külsővel várja a révház az utazókat

Újjáépült a tavalyi árvízben jelentősen megsérült szigetmonostori révház épülete, melynek átadó ünnepségére október 17-én került sor. Az eseményen részt vett Rosdy Tamás, a Pest Megyei Kormányhivatal főigazgatója, valamint Varga László, a Szentendrei Járási Hivatal vezetője is.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. október 21. 16:08

200 ezredik ügyfél a Pest megyei kormányablakokban

A kormányablakok megnyitása óta 200 ezer ügyfél vette igénybe Pest megyében az egyablakos ügyintézést. A 200 ezredik ügyfelet ünnepélyes keretek között Vecsésen köszöntötte Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott Szűcs Lajos országgyűlési képviselővel és Szlahó Csaba polgármesterrel közösen.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. október 20. 14:43

Reggelivel kedveskedtek a bringával érkezőknek

Házi készítésű sütemények, zsíros kenyerek, kakaós csigák és forró tea is várta ma reggel a kerékpárral munkába érkező munkatársakat a kormányhivatal díszudvarán felállított sátorban. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Magyar Kerékpárosklub 14. alkalommal indított közös kampányához idén is csatlakozott a Pest Megyei Kormányhivatal, az akció legfontosabb célja a kerékpározás népszerűsítése.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. október 14. 10:56

A készülő S3 stratégia a társadalmi egyeztetés szakaszába lépett

Társadalmi egyeztetés szakaszába lépett a Nemzeti Intelligens Szakosodási Stratégia tervezete. Október 13-án a Pesti Megyeházán, a házigazda Pest Megyei Kormányhivatal Budapest Főváros Kormányhivatalával közösen rendezte meg az S3 Megyei Specializációk Workshop második körét.