Pest Megyei Kormányhivatal

dr. Tarnai Richárd

kormánymegbízott

Vezető hírek

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. április 24. 14:13

Szűrés Éjszakája – közösen az egészségért!

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyért Felelős Államtitkársága, az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatala és az Országos Egészségfejlesztési Intézet 2014. április 25-én először rendezi meg hazánkban az emlőrák korai felismerését célzó Szűrés Éjszakáját.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. április 24. 13:15

Török vendégek a kormányhivatalban

Török delegáció tett látogatást április 24-én a Pesti Vármegyeházán. A vendégeket Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott fogadta.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. április 18. 11:30

Katasztrófavédelmi ifjúsági verseny Isaszegen

Idén április 16-án rendezték meg általános- és középiskolás diákok számára a katasztrófavédelmi ifjúsági verseny Pest megyei döntőjét Isaszegen. A versenyt követő ünnepélyes eredményhirdetésen Kiss Attila, a Pest Megyei Kormányhivatal kabinetfőnöke is részt vett.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. április 15. 12:04

Az NMH Munkavédelmi és Munkaügyi Igazgatóságának közérdekű közleménye

A Nemzeti Munkaügyi Hivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Igazgatóságára (továbbiakban: MMI) eljuttatott állampolgári tájékoztatás szerint az alábbi „Értesítés” érkezett egy szervezethez. Felhívjuk mindenki figyelmét arra, hogy a dokumentum nem az MMI-től származik, az MMI soha nem folytat le az „Értesítésben” leírtak szerinti helyszíni ellenőrzéseket.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. április 7. 15:22

Tápióbicskei csata évfordulója

A katonai hagyományőrzés mozgalommá válásának mintegy negyedszázados múltjáról, illetve a hagyományőrző találkozók, felvonulások, csatabemutatók összekovácsoló erejéről beszélt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az 1849. április 4-i tápióbicskei csata évfordulójának tiszteletére rendezett ünnepségen. Az eseményen részt vett Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott is.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. április 1. 8:56

Okmányirodák és Kormányablakok ügyfélfogadási rendje a választási héten

Tisztelt Ügyfeleink!