Nógrád Megyei Kormányhivatal

Dr. Szabó Sándor

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2019. november 19. 13:27

Szécsényben zárul a megyei képzési és állásbörze-sorozat

Októberben és novemberben minden nógrádi járásba eljut a Nógrád Megyei Kormányhivatal ingyenesen látogatható képzési és állásbörzéje. A szervezők a sorozat záró állomásán, 2019. november 22-én, pénteken 9 és 12 óra között Szécsényben, a Városi Művelődési Központban várják az álláskeresőket és a munkaerőpiaci képzések iránt érdeklődőket.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2019. november 16. 12:38

Pásztón folytatódik a megyei képzési és állásbörze-sorozat

Októberben és novemberben minden nógrádi járásba eljut a Nógrád Megyei Kormányhivatal ingyenesen látogatható képzési és állásbörzéje. A szervezők – Balassagyarmat, Salgótarján, Bátonyterenye és Rétság után – 2019. november 19-én, kedden 9 és 12 óra között Pásztón, a Teleki László Városi Könyvtár és Művelődési Központban várják az álláskeresőket és a munkaerőpiaci képzések iránt érdeklődőket.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2019. november 15. 11:37

A haza védelme össztársadalmi ügy

A Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program céljairól, eddigi eredményeiről, a Magyar Honvédség megújulásáról tartott előadást Salgótarjánban Benkő Tibor honvédelmi miniszter november 14-én, csütörtökön.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2019. november 13. 13:43

Elismerésben részesült a Nógrád Megyei Kormányhivatal tizenegy munkatársa

Dr. Szabó Sándor, a Nógrád Megyei Kormányhivatal vezetője 2019. november 7-én tizenegy kormánytisztviselőt részesített kormánymegbízotti írásbeli dicséretben.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2019. november 13. 13:10

Rétságra érkezik a megyei képzési és állásbörze-sorozat

Októberben és novemberben minden nógrádi járásba eljut a Nógrád Megyei Kormányhivatal ingyenesen látogatható képzési és állásbörzéje. A szervezők - Balassagyarmat, Salgótarján és Bátonyterenye után - 2019. november 14-én, 10 és 12 óra között Rétságon, a Városi Művelődési Központ és Könyvtárban várják az álláskeresőket és a munkaerőpiaci képzések iránt érdeklődőket.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2019. november 8. 14:50

Bátonyterenyén folytatódik a megyei képzési és állásbörze-sorozat

Októberben és novemberben minden nógrádi járásba eljut a Nógrád Megyei Kormányhivatal ingyenesen látogatható képzési és állásbörzéje. A kormányhivatal a foglalkoztatási szakterület közreműködésével a megnövekedett munkáltatói igények munkaerő-biztosítása érdekében szervezi a börzesorozatot a megye járási székhelyein.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2019. november 5. 15:44

A salgótarjáni városvezetés minden észszerű javaslatát támogatja a kormánymegbízott

Magyarország demokratikus jogállam, a népakarat a legfőbb hatalmi tényező, a város választópolgárainak október 13-i döntése pedig az volt, hogy ebben az összetételben végezze azt a munkát a közgyűlés, amit a salgótarjániak elvárnak saját maguk és a város érdekében - mondta Szabó Sándor kormánymegbízott a megyeszékhelyi közgyűlés alakuló ülésén.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2019. október 31. 12:50

Fákat ültetnek a nógrádi kormánytisztviselők

A Nógrád Megyei Kormányhivatal valamennyi munkahelyi közössége ültetett fákat az október 21-ei Földünkért Világnap apropóján, de a környezetvédelmi szakterület felhívása jövő év tavaszáig bezárólag egyéni faültetésre is ösztönzi a hivatali dolgozókat.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2019. október 31. 12:17

Nógrádban is a rák elleni harcra hívta fel a figyelmet a kormányhivatal

Időben lépj, s tovább élsz! - ezt a jelmondatot választotta idén a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete a mellrák elleni harc jegyében megrendezett Nógrád megyei programok fő gondolatának.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2019. október 29. 12:30

Szünetel az ügyfélfogadás csütörtökön délután az Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztályon

2019. október 31-én, 15 órától szünetel majd az ügyfélfogadás az elektronikus ügyintézési felület karbantartása miatt.