Nógrád Megyei Kormányhivatal

Dr. Szabó Sándor

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2017. április 24. 14:35

"Gyere-K-épbe": Salgótarjánban járt az Országos Gyermekjogi Roadshow

2017. április 22-én mintegy négyszáz résztvevő érdeklődése mellett Salgótarjánban állomásozott az Integrált Jogvédelmi Szolgálat "Gyere-K-épbe" elnevezésű gyermekjogi rendezvénysorozata. Az eseményen a Nógrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya is képviseltette magát.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2017. április 24. 14:23

Elismerő oklevél dr. Bagó Józsefné osztályvezetőnek

Miniszteri elismerő oklevelet vehetett át nemzeti ünnepünkön a Miniszterelnökséget vezető minisztertől dr. Bagó Józsefné, a Nógrád Megyei Kormányhivatal Szécsényi Járási Hivatala Foglalkoztatási Osztályának vezetője. Az elismerés kapcsán a Szécsényi Hírekben, Szécsény Város Önkormányzatának és Intézményeinek információs havi kiadványában jelent meg beszélgetés a szakemberrel.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2017. április 21. 13:52

Dr. Szabó Sándor: gyorsabb és hatékonyabb az ügyintézés

Az elmúlt év júliusától ismét átalakult a megyei kormányhivatalok eddigi szervezeti struktúrája, új feladatok delegálásával és az addigiak rendszeren belüli átcsoportosításával. Ezek a változások a folyamatos infrastrukturális fejlesztésekkel együtt az ügyfélbarát, ügyfélközpontú és átlátható közigazgatás megteremtését célozták meg. A Nógrád Megyei Kormányhivatal munkájáról és terveiről a Nógrád Megyei Hírlap kérdezte dr. Szabó Sándor kormánymegbízottat.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2017. április 13. 14:33

Jegyzői szakmai értekezletet tartott a Nógrád Megyei Kormányhivatal

A salgótarjáni Megyeháza dísztermében tartott szakmai-koordinációs értekezletet a Nógrád Megyei Kormányhivatal az illetékességi területén található települések jegyzői számára. A körjegyzőként sok esetben több település feladatait is ellátó megyei szakemberek jelentős számban, több mint félszázan vettek részt az értekezleten.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2017. április 10. 13:58

Gazdasági fórumot rendezett a VOSZ megyei szervezete Salgótarjánban

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Nógrád Megyei Szervezete beszámoló közgyűlésével egybekötve invitálta a vállalkozókat a megye és Salgótarján gazdasági helyzetét elemző fórumára csütörtökön a Megyeháza dísztermébe.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2017. április 4. 16:06

Kilencedik alkalommal rendezték meg Salgótarjánban a Tavaszi Mérnöknapot

A programot a Nógrád Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Földhivatali Főosztály Földhivatali Osztálya, a Nógrád Megyei Mérnöki Kamara Geodéziai és Geoinformatikai Szakcsoportja, valamint a Magyar Földmérési Térképészeti és Távérzékelési Társaság Nógrád megyei csoportja közösen rendezte meg a salgótarjáni Megyeháza dísztermében.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2017. március 21. 18:30

Orbán: győztes várossá kell tenni Salgótarjánt

Olyan fejlődési pályát kell felrajzolni, amelynek révén vesztes városból győztes várossá tehetjük Salgótarjánt – mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Modern városok program salgótarjáni állomásán, Fekete Zsolt (MSZP) polgármesterrel tartott sajtótájékoztatóján, amelyen jelen volt Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és dr. Szabó Sándor, Nógrád megye kormánymegbízottja is.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2017. március 18. 10:41

Aláírták a salgótarjáni foglalkoztatási paktumot

A megyeszékhely rendelkezésére álló 9,2 milliárd forintos TOP-forrás részeként, 768 millió forintos Európai Uniós támogatás segítségével zajlik az a projekt, melynek fő célja a helyi munkaerőpiaci kereslet és kínálat összehangolása. Az erre irányuló együttműködési megállapodásokat pénteken délelőtt írták alá a résztvevők.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2017. március 4. 16:29

Emléktornát nyert a kormányhivatal csapata

Ötödik alkalommal emlékeztek meg egykori barátai, sporttársai, tisztelői kispályás focival Salgótarjánban Répássy Lászlóra, a megye sportigazgatójára. A 2011-ben elhunyt sportvezető emlékét dr. Halaj Valter, a tornát rendező Nógrád Megyei Ügyészség csapatának vezetője elevenítette fel, majd az Arany János iskola udvarán található műfüves pályán két elődöntővel vette kezdetét a jó hangulatú torna.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2017. február 18. 9:45

Együttműködés új munkahelyek teremtéséért

A Nógrád megye önkormányzata által vezetett konzorcium pályázatot nyújtott be tavaly márciusban a „Megyei szintű foglalkoztatási megállapodások, foglalkoztatási-gazdaságfejlesztési együttműködések – Nógrád megyei foglalkoztatási paktum” projekt keretén belül, abból a célból, hogy a megyei foglalkoztatási fórum kialakítását, s megvalósítását támogassa. Tegnap pedig a Megyeháza Hadady-Hargitay termében aláírták a foglalkoztatási együttműködést létrehozó szerződést, amelyhez mindazon Nógrád megyében működő szervezetek csatlakoztak, akik együttműködésükkel segíteni kívánják – többek között – az új munkahelyek megteremtését.