Nógrád Megyei Kormányhivatal

Dr. Szabó Sándor

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. július 1. 13:17

Szünetel az ügyfélfogadás július 22-én a salgótarjáni kormányablakban

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a Salgótarjáni Járási Hivatal Kormányablak Osztálya - karbantartási munkálatok miatt - 2020. július 22-én nem fogad ügyfeleket.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. július 1. 12:23

Szünetel az ügyfélfogadás július 6-án a rétsági kormányablakban

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a Rétsági Járási Hivatal Kormányablak Osztálya, valamint Hatósági és Gyámügyi Osztálya - az elektromos hálózaton elvégzendő karbantartási munkálatok miatt - 2020. július 6-án nem fogad ügyfeleket.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. június 30. 15:17

Kiváló a vízminősége a Nógrád megyei Bánki Tó-Strandnak

Nógrád megyében egy kijelölt természetes fürdőhely működik, a Bánki Tó-Strand. A kormányhivatal népegészségügyi munkatársai májusban elvégezték a fürdőhely nyitás előtti helyszíni ellenőrzését, de a strandszezon alatt is folyamatosak a mintavételek.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. június 26. 16:14

Nyolcszáz fiatal nyári diákmunkáját támogatja a kormány Nógrád megyében

Nyári diákmunka 2020 elnevezéssel indít munkaerőpiaci programot az Innovációs és Technológiai Minisztérium, melynek keretében az önkormányzatok és egyházi jogi személyek mellett a mezőgazdaság, a turizmus és vendéglátás területén aktív munkáltatók is támogatásban részesülhetnek a 16-25 éves, nappali tagozatos diákok foglalkoztatása érdekében.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. június 3. 13:48

Szünetel az ügyfélfogadás június 9-én a pásztói kormányablakban

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a Pásztói Járási Hivatal Kormányablak Osztálya - technikai okok miatt - 2020. június 9-én nem fogad ügyfeleket.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. május 19. 14:14

Útnak indul a kormányablakbusz is Nógrád megyében

A védelmi intézkedések betartása mellett fokozatosan bővül a személyes ügyintézés lehetősége a közigazgatásban. A veszélyhelyzet ideje alatt lejárt okmányok cseréje esetében Nógrád megyében hétfőtől már nem kötelező előzetesen időpontot kérni, a kormányablakkal nem rendelkező településeken pedig ismét szolgálatba állnak a mobilizált ügyfélszolgálatok.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. május 19. 12:26

Tájékoztató a Nógrád megyei munkaügyi ügyfélszolgálatok elérhetőségéről

Újra lehetséges az időpontfoglalás nélküli, személyes ügyintézés a Nógrád Megyei Kormányhivatal foglalkoztatási osztályain az álláskeresőként történő nyilvántartásba vétel, valamint az álláskeresési ellátások iránti kérelmek beadása érdekében. Természetesen aki továbbra is az elektronikus ügyintézést részesíti előnyben, személyes megjelenés nélkül is beadhatja kérelmeit.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. május 14. 11:58

Szájmaszk adomány érkezett a szécsényi járási hivatalba

Speciális, többször használatos szájmaszkokat kapott a Nógrád Megyei Kormányhivatal Szécsényi Járási Hivatala.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. május 13. 11:54

Szünetel az ügyfélfogadás június 16-án a bátonyterenyei kormányablakban

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a Bátonyterenyei Járási Hivatal Kormányablak Osztálya - technikai okok miatt - 2020. június 16-án nem fogad ügyfeleket.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. április 22. 14:04

Közel kétszáz fát ültettek a nógrádi kormánytisztviselők

A Nógrád Megyei Kormányhivatal szinte valamennyi járási hivatala és főosztálya ültetett fákat a szervezet környezetvédelmi szakterületének felhívására. Az akcióban arra biztatták munkatársaikat, hogy a 2019. október 21-i Földünkért Világnap és a 2020. április 22-i Föld napja között ültessenek csemetéket akár munkahelyük, akár otthonuk környezetében.