Nógrád Megyei Kormányhivatal

Dr. Szabó Sándor

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. március 24. 13:26

Tájékoztató a Nógrád megyei munkaügyi ügyfélszolgálatok elérhetőségéről

Elsősorban elektronikus úton történik az ügyintézés a Nógrád Megyei Kormányhivatal foglalkoztatási osztályain. Kérjük, az álláskeresőként történő nyilvántartásba vétel, valamint az álláskeresési ellátás iránti kérelem esetén is az elektronikus ügyintézést részesítsék előnyben.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. február 20. 14:49

Üdvözli a szentendrei lengyel konzulátus megnyitását a kormánymegbízott

Üdvözli a lengyel nagykövetség új, szentendrei konzulátusának megnyitását és az annak vezetésére kijelölt tiszteletbeli konzul személyét is a Nógrád Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja. Dr. Szabó Sándor erről már tavalyi, első hivatalos találkozásuk alkalmával biztosította Marcin Sokolowskit, a magyarországi lengyel nagykövetség konzulját, illetve Maciej Wasilewskit, akit a január 16-án, Szentendrén megnyitott új konzulátus irányításával bízott meg a budapesti lengyel nagykövetség.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. február 12. 12:08

A nógrádi "széncsatára" emlékeztek a kormányhivatalnál

Idén is megkoszorúzták a Nógrád Megyei Kormányhivatal salgótarjáni központja falán elhelyezett emléktáblát, amely az 1946-os széncsatában részt vett mintegy 12 ezer nógrádi bányász teljesítménye előtt tiszteleg.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. február 12. 11:54

A szűrővizsgálatok fontosságára hívja fel a figyelmet a kormányhivatal

A Nógrád Megyei Kormányhivatal 2019 őszén mutatta be egészségügyi helyzetét összegző tájékoztatóját, amely alapján elmondható, hogy a megyében a leggyakrabban a szív- és érrendszeri, illetve a daganatos megbetegedések fordulnak elő. A 40 év felettiek esetében ezek okozzák a halálozások döntő többségét.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. január 28. 15:19

Kitüntetést kapott a Nógrád Megyei Kormányhivatal munkatársa

Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése a huzamosabb időn át végzett, magas színvonalú köztisztviselői és kormánytisztviselői munkája elismeréseként Salgótarján Szolgálatáért-díjban részesítette Áfra Évát, a Nógrád Megyei Kormányhivatal munkatársát.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. január 8. 15:24

Még mindig érdemes beadatni az influenza elleni védőoltást

Az idei év első hetének adatai szerint bár növekszik az influenzások száma Nógrád megyében, de lakosságarányuk még jóval a járványküszöb alatti. A védettség két hét alatt kialakul a vakcina beadását követően, így még mindig érdemes kérni az oltást.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2019. december 18. 15:52

Kilencedik alkalommal ajándékozott a kormányhivatali közösség

Átadta dr. Szabó Sándor kormánymegbízott és dr. Handó Beatrix, a megyeszékhelyi járási hivatal vezetője az adventi időszakban összegyűlt ajándékokat Lászlók Katalinnak, a Salgótarján és Térsége Egészségügyi-Szociális Központja dolgozójának. A cipősdobozokba a kormányhivatal munkatársai csomagolták ajándékaikat, amelyeket a szociális terület munkatársai juttatnak el a rászorulók részére.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2019. december 18. 10:15

Hatodik éve javulnak a Nógrád megyei munkaerőpiac mutatói

A feldolgozóipar és a kereskedelem a két húzóágazat Nógrád megyében, dominanciájuk a teljesítménymutatók mellett a jövedelmezőségben és a foglalkoztatásban is megmutatkozik.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2019. december 18. 10:03

A feldolgozóipar és a kereskedelem a két húzóágazat Nógrádban

Nógrád megye két húzóágazatának dominanciája a foglalkoztatásban is megmutatkozik - derül ki a TOP 50 című, a megye múlt évi gazdasági folyamatait elemző kiadványból.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2019. december 14. 7:26

Tájékoztatás ügyfélfogadási szünetről

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a Rétsági Járási Hivatal több osztálya is - áramszünet miatt - zárva tart 2019. december 16-án!