Nógrád Megyei Kormányhivatal

Dr. Szabó Sándor

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. január 8. 15:24

Még mindig érdemes beadatni az influenza elleni védőoltást

Az idei év első hetének adatai szerint bár növekszik az influenzások száma Nógrád megyében, de lakosságarányuk még jóval a járványküszöb alatti. A védettség két hét alatt kialakul a vakcina beadását követően, így még mindig érdemes kérni az oltást.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2019. december 18. 15:52

Kilencedik alkalommal ajándékozott a kormányhivatali közösség

Átadta dr. Szabó Sándor kormánymegbízott és dr. Handó Beatrix, a megyeszékhelyi járási hivatal vezetője az adventi időszakban összegyűlt ajándékokat Lászlók Katalinnak, a Salgótarján és Térsége Egészségügyi-Szociális Központja dolgozójának. A cipősdobozokba a kormányhivatal munkatársai csomagolták ajándékaikat, amelyeket a szociális terület munkatársai juttatnak el a rászorulók részére.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2019. december 18. 10:15

Hatodik éve javulnak a Nógrád megyei munkaerőpiac mutatói

A feldolgozóipar és a kereskedelem a két húzóágazat Nógrád megyében, dominanciájuk a teljesítménymutatók mellett a jövedelmezőségben és a foglalkoztatásban is megmutatkozik.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2019. december 18. 10:03

A feldolgozóipar és a kereskedelem a két húzóágazat Nógrádban

Nógrád megye két húzóágazatának dominanciája a foglalkoztatásban is megmutatkozik - derül ki a TOP 50 című, a megye múlt évi gazdasági folyamatait elemző kiadványból.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2019. december 14. 7:26

Tájékoztatás ügyfélfogadási szünetről

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a Rétsági Járási Hivatal több osztálya is - áramszünet miatt - zárva tart 2019. december 16-án!

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2019. november 26. 12:24

Tovább épül a pénzügyi tudatosság hálózata a kormányhivatalokkal

Együttműködési megállapodást kötött az Állami Számvevőszék és a Nógrád Megyei Kormányhivatal a lakosság pénzügyi tudatosságának és közpénzügyi ismereteinek bővítése érdekében, a Magyar Pénzügyi - Gazdasági Ellenőrök Egyesületének (MPGE) salgótarjáni rendezvényén.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2019. november 19. 13:27

Szécsényben zárul a megyei képzési és állásbörze-sorozat

Októberben és novemberben minden nógrádi járásba eljut a Nógrád Megyei Kormányhivatal ingyenesen látogatható képzési és állásbörzéje. A szervezők a sorozat záró állomásán, 2019. november 22-én, pénteken 9 és 12 óra között Szécsényben, a Városi Művelődési Központban várják az álláskeresőket és a munkaerőpiaci képzések iránt érdeklődőket.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2019. november 16. 12:38

Pásztón folytatódik a megyei képzési és állásbörze-sorozat

Októberben és novemberben minden nógrádi járásba eljut a Nógrád Megyei Kormányhivatal ingyenesen látogatható képzési és állásbörzéje. A szervezők – Balassagyarmat, Salgótarján, Bátonyterenye és Rétság után – 2019. november 19-én, kedden 9 és 12 óra között Pásztón, a Teleki László Városi Könyvtár és Művelődési Központban várják az álláskeresőket és a munkaerőpiaci képzések iránt érdeklődőket.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2019. november 15. 11:37

A haza védelme össztársadalmi ügy

A Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program céljairól, eddigi eredményeiről, a Magyar Honvédség megújulásáról tartott előadást Salgótarjánban Benkő Tibor honvédelmi miniszter november 14-én, csütörtökön.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2019. november 13. 13:43

Elismerésben részesült a Nógrád Megyei Kormányhivatal tizenegy munkatársa

Dr. Szabó Sándor, a Nógrád Megyei Kormányhivatal vezetője 2019. november 7-én tizenegy kormánytisztviselőt részesített kormánymegbízotti írásbeli dicséretben.