Nógrád Megyei Kormányhivatal

Dr. Szabó Sándor

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2018. március 13. 13:17

Mélyponton az álláskeresők száma Nógrád megyében

Nógrád megyében 2017-ben havonta átlagosan 11 534 álláskereső szerepelt a nyilvántartásokban; a 12 havi átlagot tükröző adat csak a kilencvenes évek elején volt alacsonyabb - tájékoztatta az MTI-t a Nógrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályának vezetője.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2018. március 6. 13:21

Két elektromos autó került a Nógrád Megyei Kormányhivatal flottájába

A környezetbarát, károsanyag-kibocsátás nélkül működő személyautókat hétfőn délelőtt vette át az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. képviselőitől Dr. Kalocsai Péter, a Nógrád Megyei Kormányhivatal főigazgatója.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2018. március 6. 13:18

Elhunyt Dr. Mótyán János - A nógrádi közigazgatás egyik legmeghatározóbb szakemberétől búcsúzunk

2018. március 2-án, 62 éves korában, súlyos betegség után elhunyt Dr. Mótyán János, a Nógrád Megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztályának vezetője. Személyében Nógrád megye egyik legmeghatározóbb közigazgatási szakemberét veszítette el. Dr. Mótyán Jánost a Nógrád Megyei Kormányhivatal saját halottjának tekinti.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2018. február 27. 13:13

Újabb fejlesztés indul az Ipoly Erdő Zrt. somoskői központjában

A Szlovákia-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Programban elnyert támogatásból fejleszti tovább a Somoskői Kirándulóközpontot az Ipoly Erdő Zrt.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2018. február 13. 13:04

Átadták a 21-es főút két újonnan négysávosított szakaszát

A beruházásban felújították és szélesítették a nyomvályús, leromlott állapotú 2x1 sávos útszakaszokat, amelyek bővítésével és korszerűsítésével négy sávon kényelmesebben és biztonságosabban közlekedhetnek az autósok. A 21-es számú főút fejlesztése több ütemben, több szakaszon zajlott és zajlik jelenleg is. A főút 2x2 sávossá szélesítésével, különszintű csomópontok, turbó körforgalmak, új gyalogos aluljárók kialakításával nagyban növelik a közlekedés biztonságát, csökkentik az eddig gyakori balesetek számát - közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2018. február 7. 11:02

Tájékoztató a Szolgáltató Kormányhivatal Modell bevezetéséről és megvalósításáról

Talán Ön is részese volt annak a felmérésnek, melyet a 2017. év folyamán végzett a Nógrád Megyei Kormányhivatal a lekérdezésben résztvevő lakossági és vállalati ügyfelek, települési önkormányzati polgármesterek, vállalkozások és civil szervezetek körében. Az Európai Unió által támogatott KÖFOP-1.0.0-VEKOP-15-2016-00041 „A szolgáltató kormányhivatali és közigazgatási modell bevezetése” elnevezésű projekt keretében, a megkérdezettek véleményére alapozva újulnak meg a kormányhivatal egyes szolgáltatásai, és eddig még nem létező szolgáltatások bevezetésére kerül sor az ügyfelek elvárásainak figyelembe vételével. A felmérés során a kormányhivatal munkatársainak véleményét is kikérték a projekt kérdezőbiztosai azt vizsgálva, hogy milyen lehetőségeket látnak „belülről” a tisztviselők, milyen lépésekkel, szolgáltatásokkal lehet hatékonyabbá tenni a hatósági ügyintézést.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2018. január 30. 16:10

Szorosabbra fűzte kapcsolatát a nógrádi kormányhivatal és a megyei önkormányzat a polgárőr szövetséggel

Az eddigi kapcsolatukat egyöntetűen kiválónak minősítették az érintett szervezetek vezetői, akik úgy fogalmaztak: ennek szentesítése és az együttműködés további lehetőségeinek megvalósítása annak a megállapodásnak a célja, melyet a napokban írtak alá a felek.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2018. január 23. 13:23

Újabb 5 milliárd forintból fejleszthetnek a kkv-k

Újabb, 5 milliárd forint keretösszegű pályázatot hirdetett meg a mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) munkahelyteremtő és -megőrző beruházásainak elősegítésére a Nemzetgazdasági Minisztérium, amiből csaknem 600 kkv-nál több ezer új munkahely jöhet létre, és még több őrizhető meg - nyilatkozta a nemzetgazdasági miniszter az MTI-nek.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2018. január 8. 14:51

Nógrád három városában is megnyíltak a NAV ügyfélszolgálatok a kormányablakokban

Januártól már országszerte 91 kormányablakban működik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ügyfélszolgálata - jelentette be a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2017. december 21. 13:38

227 ajándékkal több kerülhet a Salgótarján környéki nehezebb sorsú családok karácsonyfája alá

"Dobozba zárt szeretet" - idén hatodik alkalommal hirdette meg karácsonyi cipősdobozos ajándékozási akcióját a Nógrád Megyei Kormányhivatal Salgótarjáni Járási Hivatala. Összesen 227 csomag gyűlt össze, amit csütörtökön délelőtt vett át a Peleskei-Balázs Rita, a Salgótarján és Térsége Egészségügyi- Szociális Központja igazgatója.