Nógrád Megyei Kormányhivatal

Dr. Szabó Sándor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2018. február 13. 13:04

Átadták a 21-es főút két újonnan négysávosított szakaszát

A beruházásban felújították és szélesítették a nyomvályús, leromlott állapotú 2x1 sávos útszakaszokat, amelyek bővítésével és korszerűsítésével négy sávon kényelmesebben és biztonságosabban közlekedhetnek az autósok. A 21-es számú főút fejlesztése több ütemben, több szakaszon zajlott és zajlik jelenleg is. A főút 2x2 sávossá szélesítésével, különszintű csomópontok, turbó körforgalmak, új gyalogos aluljárók kialakításával nagyban növelik a közlekedés biztonságát, csökkentik az eddig gyakori balesetek számát - közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2018. január 30. 16:10

Szorosabbra fűzte kapcsolatát a nógrádi kormányhivatal és a megyei önkormányzat a polgárőr szövetséggel

Az eddigi kapcsolatukat egyöntetűen kiválónak minősítették az érintett szervezetek vezetői, akik úgy fogalmaztak: ennek szentesítése és az együttműködés további lehetőségeinek megvalósítása annak a megállapodásnak a célja, melyet a napokban írtak alá a felek.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2018. január 23. 13:23

Újabb 5 milliárd forintból fejleszthetnek a kkv-k

Újabb, 5 milliárd forint keretösszegű pályázatot hirdetett meg a mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) munkahelyteremtő és -megőrző beruházásainak elősegítésére a Nemzetgazdasági Minisztérium, amiből csaknem 600 kkv-nál több ezer új munkahely jöhet létre, és még több őrizhető meg - nyilatkozta a nemzetgazdasági miniszter az MTI-nek.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2018. január 8. 14:51

Nógrád három városában is megnyíltak a NAV ügyfélszolgálatok a kormányablakokban

Januártól már országszerte 91 kormányablakban működik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ügyfélszolgálata - jelentette be a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2017. december 21. 13:38

227 ajándékkal több kerülhet a Salgótarján környéki nehezebb sorsú családok karácsonyfája alá

"Dobozba zárt szeretet" - idén hatodik alkalommal hirdette meg karácsonyi cipősdobozos ajándékozási akcióját a Nógrád Megyei Kormányhivatal Salgótarjáni Járási Hivatala. Összesen 227 csomag gyűlt össze, amit csütörtökön délelőtt vett át a Peleskei-Balázs Rita, a Salgótarján és Térsége Egészségügyi- Szociális Központja igazgatója.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2017. december 20. 12:06

Nógrád megye mind a hat járásában elérhetővé válik az adóügyintézés

Hétfőn három nógrádi járásszékhelyen mutatta be a Nógrád Megyei Kormányhivatal és a NAV Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága a Kormányablakokban kialakított adó-ügyintézési pontokat. Az adóhivatal jelenleg a megye hat járása közül háromban van jelen: Salgótarjánban központi ügyfélszolgálatot, Balassagyarmaton és Pásztón ügyfélszolgálatot működtet. 2018. január 2-től kezdődően a NAV munkatársai már Bátonyterenyén, Rétságon és Szécsényben is fogadják majd az ügyfeleket, a helyi Kormányablakokban.