Nógrád Megyei Kormányhivatal

Dr. Szabó Sándor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2017. április 24. 14:35

"Gyere-K-épbe": Salgótarjánban járt az Országos Gyermekjogi Roadshow

2017. április 22-én mintegy négyszáz résztvevő érdeklődése mellett Salgótarjánban állomásozott az Integrált Jogvédelmi Szolgálat "Gyere-K-épbe" elnevezésű gyermekjogi rendezvénysorozata. Az eseményen a Nógrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya is képviseltette magát.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2017. április 24. 14:23

Elismerő oklevél dr. Bagó Józsefné osztályvezetőnek

Miniszteri elismerő oklevelet vehetett át nemzeti ünnepünkön a Miniszterelnökséget vezető minisztertől dr. Bagó Józsefné, a Nógrád Megyei Kormányhivatal Szécsényi Járási Hivatala Foglalkoztatási Osztályának vezetője. Az elismerés kapcsán a Szécsényi Hírekben, Szécsény Város Önkormányzatának és Intézményeinek információs havi kiadványában jelent meg beszélgetés a szakemberrel.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2017. április 21. 13:52

Dr. Szabó Sándor: gyorsabb és hatékonyabb az ügyintézés

Az elmúlt év júliusától ismét átalakult a megyei kormányhivatalok eddigi szervezeti struktúrája, új feladatok delegálásával és az addigiak rendszeren belüli átcsoportosításával. Ezek a változások a folyamatos infrastrukturális fejlesztésekkel együtt az ügyfélbarát, ügyfélközpontú és átlátható közigazgatás megteremtését célozták meg. A Nógrád Megyei Kormányhivatal munkájáról és terveiről a Nógrád Megyei Hírlap kérdezte dr. Szabó Sándor kormánymegbízottat.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2017. április 13. 14:33

Jegyzői szakmai értekezletet tartott a Nógrád Megyei Kormányhivatal

A salgótarjáni Megyeháza dísztermében tartott szakmai-koordinációs értekezletet a Nógrád Megyei Kormányhivatal az illetékességi területén található települések jegyzői számára. A körjegyzőként sok esetben több település feladatait is ellátó megyei szakemberek jelentős számban, több mint félszázan vettek részt az értekezleten.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2017. április 10. 13:58

Gazdasági fórumot rendezett a VOSZ megyei szervezete Salgótarjánban

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Nógrád Megyei Szervezete beszámoló közgyűlésével egybekötve invitálta a vállalkozókat a megye és Salgótarján gazdasági helyzetét elemző fórumára csütörtökön a Megyeháza dísztermébe.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2017. április 4. 16:06

Kilencedik alkalommal rendezték meg Salgótarjánban a Tavaszi Mérnöknapot

A programot a Nógrád Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Földhivatali Főosztály Földhivatali Osztálya, a Nógrád Megyei Mérnöki Kamara Geodéziai és Geoinformatikai Szakcsoportja, valamint a Magyar Földmérési Térképészeti és Távérzékelési Társaság Nógrád megyei csoportja közösen rendezte meg a salgótarjáni Megyeháza dísztermében.