Nógrád Megyei Kormányhivatal

Dr. Szabó Sándor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2019. február 20. 16:14

Lecsengőben az influenzajárvány Nógrádban

Az influenza figyelőszolgálatban résztvevő nógrádi orvosok jelentései alapján úgy tűnik, hogy a járvány január negyedik hetében tetőzött megyénkben, akkor a múlt hetihez képest kétszer annyi beteget regisztráltak a rendelőkben.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2019. február 6. 12:24

Több mint négyszáz ügyfél kereste fel eddig a mobil kormányablakot Nógrádban

Közel száz helyszínen jelent meg a Nógrád Megyei Kormányhivatal kormányablak busza a tavalyi évben. A mobilizált ügyfélszolgálatot 2018. július 27-én Karancsalján mutatta be a kormányhivatal, ezt követően a jármű és az ügyintézők sorra járták a megyei településeket, egészségügyi és szociális intézményeket, de néhány nagyobb nógrádi eseményre és újszerű megoldásként egy nagy foglalkoztatóhoz is helybe vitték az ügyintézés lehetőségét.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. január 2. 10:35

Bizalmon alapuló rendszert szeretnénk kiépíteni

Az államtitkár szerint Ausztriát is megelőztük a kormányablakok ügyintézési gyorsaságával.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2018. december 21. 10:16

Befejeződött a Megyeháza épülete történetének legjelentősebb felújítása

Hétfőn átadták a felújított megyeháza épületét. Az energetikai célú felújítás a Nógrád Megyei Kormányhivatal beruházásában készült el, Európai Uniós és hazai forrásból, 854 millió forint ráfordítással.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2018. december 19. 15:16

Százhatvanegy salgótarjáni és városkörnyéki családnál kerül eggyel több ajándék a karácsonyfa alá

2012 óta minden évben, így az idei adventi időszakban is megszervezte "Dobozba zárt szeretet" elnevezéssel karácsonyi cipősdobozos ajándékozási akcióját a Nógrád Megyei Kormányhivatal Salgótarjáni Járási Hivatala. A hetedik ilyen jótékonysági akción 161 ajándékcsomag gyűlt össze, amit hétfőn délelőtt adott át dr. Szabó Sándor kormánymegbízott és dr. Handó Beatrix járási hivatalvezető Lászlók Katalinnak, a Salgótarján és Térsége Egészségügyi- Szociális Központja munkatársának.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2018. december 1. 11:45

Nógrád megyében is elérhetőek az influenza elleni ingyenes védőoltások

Nógrád megyébe is elérhetőek az idei influenza elleni oltóanyagok, a háziorvosi praxisokba 27 ezer adagot szállítottak ki a kormányhivatal munkatársai. Ez a mennyiség térítésmentesen vehető igénybe a 60 éven felüliek, egyes krónikus betegségben szenvedők, várandósok, egészségügyi és szociális intézményekben ápolt személyek számára, de azoknak is lehetőségük van a védőoltás beadatására, aki munkájuk révén az említett veszélyeztetett csoportokkal kerülnek kapcsolatba.