Nógrád Megyei Kormányhivatal

Dr. Szabó Sándor

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. június 11. 16:36

A legmagasabb fokú hőségriasztás van érvényben vasárnapig

Szerdától egészen vasárnap éjfélig a legmagasabb, III. fokú hőségriasztást adott ki az országos tisztifőorvos. Az extrém hőség még az egészséges emberek szervezetét is megterheli, különösen veszélyeztetett helyzetben vannak a kisgyermekek, az idősek, valamint a szív- és érrendszeri betegségben szenvedők.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2019. június 3. 15:40

Közel százötven önkéntes területvédelmi tartalékos katona tett esküt Szécsényben

Szombaton Nógrád, Heves és Jász-Nagykun-Szolnok megyékben szolgálatba álló önkéntes területvédelmi tartalékos katonák tettek esküt Szécsény történelmi belvárosában.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. május 13. 15:00

Rendkívüli nyitvatartás lesz az EP-választás hétvégéjén a kormányablakokban

Fontosnak tartjuk, hogy május 26-án minden magyar állampolgár élhessen szavazati jogával és ehhez minden technikai feltételt biztosítani kívánunk.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2019. május 2. 16:41

Új módszerrel teszik hatékonyabbá a munkaadók és a munkakeresők egymásra találását Nógrádban is

A foglalkoztatási osztályok a munkaadók, illetve az álláskeresők közötti szorosabb együttműködésen alapuló új munkaerőpiaci módszer segíti a munkába állást Nógrád megyében is - mondta a Pénzügyminisztérium foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkára kedden Salgótarjánban.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2019. április 26. 11:32

Életéveket nyerhetünk a szűrővizsgálaton való részvétellel!

Országos program indult a vastagbéldaganatok kiszűrésére, az érintett korosztály 31 százaléka élt eddig az ingyenes lehetőséggel. Nógrád megyében már 43 háziorvos csatlakozott a programhoz - hangzott el a Nógrád Megyei Kormányhivatal szerdai sajtótájékoztatóján.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. április 4. 16:13

A foglalkoztatottsággal együtt kell javulnia a munkahelyi baleseti statisztikának

A kormány arra törekszik, hogy a foglalkoztatottság növekedése mellett csökkenjen a munkahelyi balesetek száma - jelentette ki a Pénzügyminisztérium foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkára csütörtökön, egy szakmai konferenciához kapcsolódó sajtótájékoztatón.