Nógrád Megyei Kormányhivatal

Dr. Szabó Sándor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2018. április 17. 12:23

Civil egyesületnél ismertette munkáját a Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztály

A Salgótarjáni Tájak Korok Múzeumok Klub Egyesülete napokban tartott rendezvényén jelentős számú érdeklődő előtt tartott előadást a Nógrád Megyei Kormányhivatal Salgótarjáni Járási Hivatala képviseletében dr. Ispán Eszter főosztályvezető. A téma a környezetvédelmi és természetvédelmi hatóság munkája és az első évben szerzett tapasztalatok voltak.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2018. április 5. 10:47

Bejárta Görbeországot a kormánymegbízott

Dr. Szabó Sándor, a Nógrád Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja a megye mind a 131 településvezetőjével találkozott, egyeztetett az elmúlt évek során. A feladat önként vállalt volt annak érdekében, hogy a térségről egy teljes képet kaphasson első kézből, közvetlenül a nógrádi települések vezetőitől.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2018. március 13. 13:17

Mélyponton az álláskeresők száma Nógrád megyében

Nógrád megyében 2017-ben havonta átlagosan 11 534 álláskereső szerepelt a nyilvántartásokban; a 12 havi átlagot tükröző adat csak a kilencvenes évek elején volt alacsonyabb - tájékoztatta az MTI-t a Nógrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályának vezetője.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2018. március 6. 13:21

Két elektromos autó került a Nógrád Megyei Kormányhivatal flottájába

A környezetbarát, károsanyag-kibocsátás nélkül működő személyautókat hétfőn délelőtt vette át az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. képviselőitől Dr. Kalocsai Péter, a Nógrád Megyei Kormányhivatal főigazgatója.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2018. március 6. 13:18

Elhunyt Dr. Mótyán János - A nógrádi közigazgatás egyik legmeghatározóbb szakemberétől búcsúzunk

2018. március 2-án, 62 éves korában, súlyos betegség után elhunyt Dr. Mótyán János, a Nógrád Megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztályának vezetője. Személyében Nógrád megye egyik legmeghatározóbb közigazgatási szakemberét veszítette el. Dr. Mótyán Jánost a Nógrád Megyei Kormányhivatal saját halottjának tekinti.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2018. február 27. 13:13

Újabb fejlesztés indul az Ipoly Erdő Zrt. somoskői központjában

A Szlovákia-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Programban elnyert támogatásból fejleszti tovább a Somoskői Kirándulóközpontot az Ipoly Erdő Zrt.