Nógrád Megyei Kormányhivatal

Dr. Szabó Sándor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2016. május 25. 16:13

A 12-552950-201, 12-552960-201 és 12-552970-201 kódszámú vadászterületek határa ügyében értesítés befogadott módosító javaslatról

A hirdetmények letölthetők itt.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2016. május 20. 11:47

Vállalkozókkal a bürokráciacsökkentésért

Műhelymunkával egybekötött konferenciasorozatot indított a Miniszterelnökség a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatallal karöltve, amelynek az ország valamennyi megyeszékhelye állomása volt április és május hónapban, s amelynek témája a vállalkozásokat érintő bürokrácia- és állami rezsicsökkentési intézkedések köre. Nógrád megyében május 20-án, pénteken 10 órától, a Megyeháza tanácstermében tartották a konferenciát helyi nagyvállalatok, valamint kis- és középvállalkozások képviselőinek, valamint a VOSZ részvételével.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2016. május 17. 13:28

Konferencia a bürokráciacsökkentésről

A Miniszterelnökség a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségével együttműködésben országos konferencia sorozatot szervez, melynek fő témája a vállalkozói bürokrácia csökkentése, valamint a vállalkozókat terhelő adminisztratív terhek mérséklése.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2016. május 2. 9:39

Kevesebben érettségiznek, de többen emelt szinten

A tavalyinál kevesebb, 1575 diák számára kezdődött meg az érettségi május első hétfőjén Nógrád megyében. Ugyancsak kevesebb iskola szervez vizsgát szűkebb hazánkban, ám idén többen választották az emelt szintű beszámolókat – derül ki a Nógrád Megyei Kormányhivatal Építésügyi, Hatósági, Oktatási és Törvényességi Felügyeleti Főosztály Oktatási és Hatósági Osztálya összefoglalójából.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2016. május 2. 12:13

Vetélkedtek a közlekedési szakemberek

A Nemzeti Közlekedési Hatóság 2016-ban is meghirdette vetélkedőjét a járművezető szakoktatók, járművezető vizsgabiztosok, műszaki vizsgabiztosok és közúti ellenőrök részére. A Nógrád Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztályának szervezésében a Nógrád megyei fordulót Salgótarjánban tartották nemrégiben, ahol a megyében dolgozó közlekedési szakemberek vettek részt.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2016. április 14. 15:21

Nógrád megye minden járásában elérhető a Kormányablak!

Új típusú Kormányablak nyílt Rétságon: a Városháza épületében, a Rákóczi út 20. szám alatt várja az állampolgárokat a Rétsági Járási Kormányablak; ezzel a megyében hatra nőtt az Integrált Kormányzati Ügyfélszolgálatok száma, s a nyugat-nógrádi térség bekapcsolásával immár a megye mind a hat járásában korszerű, ügyfélközpontú helyszínen intézhetik ügyeiket az állampolgárok.