Nógrád Megyei Kormányhivatal

Dr. Szabó Sándor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 19. 11:11

Mindent vittek a nógrádi kormányhivatalnokok

Megnyerte a Kormányhivatalok V. Foci Kupáját a Nógrád Megyei Kormányhivatal csapata: a múlt vasárnap Budapesten rendezett országos seregszemlén az ország mind a húsz kormányhivatala képviseltette magát a kispályás seregszemlén, amely végül egy drámai döntőt hozott, nógrádi sikerrel.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 5. 10:41

Ötven éves a Bolyai János Gimnázium

Fennállása ötvenedik évfordulóját ünnepli a salgótarjáni Bolyai János Gimnázium. Az ünnepi tanév indításán tartott ünnepségen - a Bolyais Öregdiákokat is képviselve - dr. Szabó Sándor, a Nógrád Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja is beszédet mondott, felelevenítve az iskolában töltött évek emlékeit, felidézve a gimnázium alapításának, indulásának körülményeit.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2016. augusztus 15. 15:30

Állami tisztviselők, magasabb illetménnyel

Közel félezer (egészen pontosan 425) kormánytisztviselő kormányzati szolgálati jogviszonya alakult át ez év július 1-étől állami szolgálati jogviszonnyá a Nógrád Megyei Kormányhivatal járási hivatalaiban. Erről a 2016. évi LII. törvény rendelkezik. Az állami tisztviselők és ügykezelők illetménye módosul a rendelkezés értelmében.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2016. augusztus 15. 10:31

Ezüstérmes a hivatalnokcsapat


A Pest megyei Letkésen vett részt hagyományos kispályás labdarúgó-tornán a Nógrád Megyei Kormányhivatal csapata.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2016. július 14. 10:05

Közös érdek a mérőórák megóvása

A fogyasztásmérőkkel (víz-, gáz- és villanyórákkal, távhőmérőkkel) kapcsolatos tudnivalókra hívta fel a figyelmet a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) a Megyeháza Palóc termében. A MEKH „Óvja mérőóráját” című kiadványában tudatja a fogyasztásmérőkkel és azok ellenőrzésével kapcsolatos információkat. A Nógrád Megyei Kormányhivatal és a MEKH együttműködnek, hogy minél szélesebb fogyasztói körhöz eljuttassák a kiadványt, illetve az abban szereplő fontos információkat.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2016. július 7. 15:39

A fővárosi és megyei kormányhivatalok és a járási (fővárosi kerületi) hivatalok által hozott döntésekkel szembeni keresetlevél elektronikus benyújtása

A polgári perrendtartásról szóló 1952 évi III. törvény rendelkezései értelmében a 2016. január 1-től fennálló opcionális időszakot követően 2016. július 1-től kötelezővé vált az elektronikus kapcsolattartás a bíróságokkal a közigazgatási perekben, illetve a jegyző birtokvédelmi ügyben hozott határozatának megváltoztatása iránti perekben a jogi képviselővel eljáró fél és a belföldi székhelyű gazdálkodó szervezet számára.