Nógrád Megyei Kormányhivatal

Dr. Szabó Sándor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2019. október 15. 15:46

Salgótarjánban folytatódik a megyei képzési és állásbörze-sorozat

Októberben és novemberben minden nógrádi járásban jelen lesz a Nógrád Megyei Kormányhivatal ingyenesen látogatható képzési és állásbörzéje. A kormányhivatal a foglalkoztatási szakterület közreműködésével a megnövekedett munkáltatói igények munkaerő-biztosítása érdekében szervezi a börzesorozatot a megye járási székhelyein.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. október 14. 10:08

Meghirdették a Munkásszállások kialakítása elnevezésű programot

2019. október 10. napjával ismételten meghirdették a „Munkásszállások kialakítása” központi munkaerőpiaci programot.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 26. 14:30

Átadták a 21-es főút két új, kétszer kétsávos szakaszát Nógrádban

Elkészült a 21-es főút Tar–Mátraverebély közötti, valamint a Bátonyterenyét érintő kétszer kétsávos szakasza, ezáltal befejeződött az M3-as autópálya és Salgótarján közötti 52 kilométeres út kiépítése. A két szakasz összesen 11,3 kilométer hosszú, és 19,4 milliárd forintból épült meg a Swietelsky Magyarország Kft., a HE-DO Kft. és a KM Építő Kft. konzorciumának kivitelezésében.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. szeptember 24. 12:09

Novák Katalin: a fiatalok számítanak a segítségre

Július elseje óta már több mint ötvenezren igényelték a Családvédelmi Akcióterv valamelyik formáját – hangsúlyozta Novák Katalin. A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár hozzátette: a legfeljebb tízmillió forintos szabad felhasználású kölcsönként induló, majd a gyermekek születésével fokozatosan támogatássá váló babaváró hozzájárulást eddig több mint 32 ezren kérvényezték.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 26. 13:45

Rendkívüli ügyfélszolgálati napot tart a Nógrád Megyei Kormányhivatal az Idősek Világnapján

Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október elsejét az Idősek Világnapjává. A Nógrád Megyei Kormányhivatal immáron hetedik alkalommal tart ez alkalomból rendkívüli ügyfélszolgálati napot a kormányablakoknál, emellett meghosszabbított nyitvatartással várják az érdeklődőket a nyugdíjbiztosítási szakterületek salgótarjáni és balassagyarmati ügyfélszolgálatai is.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 24. 12:18

Idén is lesz "Rózsaszín Hét" Nógrád megyében

A mellrák ellenes világnap alkalmából a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete - együttműködve a Nógrád Megyei Kormányhivatallal és a Szent Lázár Megyei Kórházzal - immáron 11. alkalommal szervez különböző figyelemfelkeltő programokat a témában - hangzott el a salgótarjáni sajtótájékoztatón.