Nógrád Megyei Kormányhivatal

Dr. Szabó Sándor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2017. december 5. 12:08

Egyeztető értekezlet a nógrádi gyermekvédelmi tapasztalatokról

A Nógrád Megyei Kormányhivatal a gyámhatóságokról, valamint a gyermekvédelmi és gyámügyi eljárásról szóló 149/1997. (IX.10.) Korm.rendelet 5/A §. (4) bekezdésében meghatározott feladatok megvitatása céljából 2017. november 27-én a bűnmegelőzésben érintett szakemberek részvételével Egyeztető értekezletet tartott.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2017. november 28. 13:47

Épületenergetikai fejlesztéseket valósított meg a kormányhivatal Pásztón

Újabb energiahatékonysági kivitelezések valósultak meg a Nógrád Megyei Kormányhivatal beruházásában. Ezúttal két megújult pásztói ingatlant adtak át az ügyeiket intéző állampolgároknak és a kormányhivatal dolgozóinak: a Pásztói Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztálya Vasút utcai, továbbá a Földhivatali Osztály Fő utcán található épületét.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2017. november 27. 13:56

Elvitathatatlan az influenza elleni védőoltás fontossága

Az influenza elleni oltottság növelése és a Kormány által biztosított vakcina minél nagyobb arányú felhasználása érdekében tartott szakmai napot szerdán a Nógrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya. A szakemberek számára egyben kreditpont szerzésére is lehetőséget nyújtó szakmai programon háziorvosok, körzeti ápolók, védőnők, a fekvőbeteg-ellátó intézmények szakorvosai és a járványügy területének szakdolgozói vettek részt.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2017. november 21. 14:10

Jó eséllyel pályázik Magyarország az EASTR 2019-es konferenciájának megrendezésére

Ezúttal is a Nógrád Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, dr. Szabó Sándor képviselte Magyarországot a Területi Kormányhivatalok Európai Szervezetének (European Association of State Territorial Representatives - EASTR) értekezletén, melynek egyik fő témája a jövő évi, XXV. Európai Napok elnevezésű rendezvény előkészítése volt.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2017. november 20. 11:53

Az integritás szempontjából is stabil rendszert működtet a Nógrád Megyei Kormányhivatal

Integritás Napot rendezett a napokban állami tisztviselő számára a Nógrád Megyei Kormányhivatal. Az eseményen több százas létszámban megjelent hivatalnokok tájékoztatót hallhattak az Awarness Programról és a közigazgatáson belüli, korrupcióellenes fellépésről és a szervezeti integritás növeléséről.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2017. november 14. 12:36

Álláskeresés másképp

Néhány évvel ezelőtt az álláskeresőknek szűkös lehetőségek álltak rendelkezésükre ahhoz, hogy megtalálják a számukra ideális munkát. Újságok hasábjain keresték, napi szinten kísérték figyelemmel, hogy mely vállalatok kínálnak állásokat. Mára mindez megváltozott. A potenciális munkavállalók konkrét ajánlatokat kapnak. Hol? A Nógrád Megyei Hírlap erről kérdezte Tamási Ildikót, a Nógrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztály vezetőjét.