A Kisbéri Járási Hivatal Kormányablakának 100 000-ik ügyfelét köszöntötte Dr. Kancz Csaba kormánymegbízott Bozori Zsuzsanna hivatalvezetővel és Sinkovicz Zoltán polgármesterrel.

A korábban okmányirodaként működő épület teljes korszerűsítés, felújítás és akadálymentessé tétel után 2015. év vége óta működik Kormányablakként és a járási hivatal székhelyeként. Az állampolgárok és vállalkozások nem csak személyi okmányaikkal kapcsolatos ügyeiket intézhetik az Angol kert 4. szám alatti létesítményben, hanem a Foglalkoztatási és a Hatósági, Gyámügyi és Igazságügyi Osztályt is megtalálják itt.

Kisbér polgármestere is örömét fejezte ki, hogy a 21. századi követelményeknek megfelelő, modern körülmények közé érkezhetnek a település lakói. A környezet rendezésével a város önkormányzata is hozzájárul a minőségi kiszolgáláshoz.

A 100.000-ként érkező ügyfél elmondta, hogy már többször problémamentesen vette igénybe a Kormányablak szolgáltatásait. Jelenleg útlevelének megújítása miatt érkezett. Reméljük, hogy minél több ügyfelünk távozik elégedetten a Kormányhivatal épületeiből.

(Kormánymegbízotti Kabinet)