A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal 2017. szeptember 22-én 9 órától 14 óráig a GINOP-5.1.1-15 Út a munkaerőpiacra elnevezésű kiemelt projekt keretében megrendezi a Karrier Expo 2017- Állásbörze és Információs nap nevű eseményt, melynek helyszíne a Vértes Agorája.

 

Az esemény célja információnyújtás az álláskeresők számára a megyében jelentkező aktuális álláshelyekről, különböző képzési formákról, az EURES-hálózat nyújtotta lehetőségekről. Továbbá célunk a biztonságos munkavállaláshoz kötődő civil és állami szereplők közvetlen találkozásának elősegítése, valamint a GINOP-5.1.1-15 Út a munkaerőpiacra című uniós társfinanszírozású projektben elérhető támogatási lehetőségek, a projekt célcsoportjának és céljának széles nyilvánosság számára történő közvetítése.

Az állásbörze teljes ideje alatt kereshetik a Kormányhivatal szakképzett munkatársait, akik pályaorientációs, álláskeresési és munkajogi tanácsadást nyújtanak, mindemellett minden résztvevő számára elérhetőek a céges tesztírások és állásinterjúk is.

A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A rendezvényre a belépés ingyenes!

(Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal)