Az Edutus Egyetem diplomaátadó ünnepségén huszonhét hallgató vehette át főiskolai oklevelét, vagy a tanulmányai befejezését igazoló okiratot.

A gazdálkodási és menedzsment, kereskedelem és marketing, műszaki menedzser alapszakon végzettek, illetve a kereskedelem és marketing felsőfokú szakképzésen résztvevők fejezték be sikeresen tanulmányaikat.

A mai napon az elmúlt néhány év jól végzett munkáját ünnepeljük – kezdte meg köszöntőjét Némethné Dr. Gál Andrea, aki örömét fejezte ki a sikeres záróvizsgákért, hogy a huszonhét hallgatóból nyolc jeles és tizenhat jó eredmény született Tatabányán. A rektor kiemelte, hogy a most végzett diákok azok táborát gyarapítják, akik az Edutus Főiskolára iratkoztak be, és az Edutus Egyetem diplomáját vehetik át. Némethné Dr. Gál Andrea hozzátette: bízik benne, hogy tanulmányait véglegesen senki nem hagyja abba, hanem azt a későbbiekben folytatja, akár új szakon, akár mesterképzésen.

Egy összefogás eredménye a mai nap, minden hallgató mögött ott áll egy család – mondta Dr. Kancz Csaba. A kormánymegbízott hozzáfűzte, hogy ehhez kellett egy támogató közösség és áldozat, aminek most megvan az eredménye. Azt kívánta mindenkinek, hogy a munka világában megtalálja számításait, csinálja azt, amit szeret, melyhez a lehetőségek most adottak, hiszen a megyei irányadó munkanélküliségi ráta 2% körül mozog, így könnyebb az elhelyezkedés. Beszéde végén gratulált a végzősöknek, további szakmai sikereket kívánt, valamint lelkesedést az ismeretek bővítéséhez.

(Kormánymegbízotti Kabinet)