Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal

Dr. Kancz Csaba

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2020. június 4. 14:46

Megemlékezés Trianonról Tatabányán

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatalban is megemlékeztek Trianon 100 éves évfordulójáról és a Nemzeti Összetartozás Napjáról. Sajnálatos módon a járványhelyzet miatt a hivatal munkatársainak mellőzniük kellett a – korábbi években megszokott – színvonalas, diákok általi múltidéző előadást.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2020. május 29. 12:35

Interreg SKHU projektek

Európai Regionális Fejlesztési Alap

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2020. május 21. 19:29

Pályázatot hirdet munkaerőpiaci és foglalkoztatási információnyújtás támogatására a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal

A szolgáltatásnyújtással célja, hogy a járási hivatalok foglalkoztatási osztályain megjelenő ügyfeleink a lehető leghitelesebb és legszélesebb körű információkat kapják az üres álláshelyekről, az álláskeresési ellátásokról, támogatási lehetőségekről elhelyezkedésük mielőbbi elősegítése érdekében.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2020. május 21. 11:44

Komárom-Esztergom is részt vett a HOME futáson

Megyénk is csatlakozott a „Honvédelmi Országfutás a Magyarok Egészségéért” elnevezésű országos rendezvényhez, amelyen részt vett Lőrincz Gábor, a 25. Klapka György Lövészdandár dandárparancsnoka, Michl József, Tata város polgármestere és Dr. Kancz Csaba kormánymegbízott is.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2020. május 19. 19:26

Bejelentések fogadására szolgáló elektronikus levélcímek

A veszélyhelyzet alatti engedélykötelezettségről, valamint az ellenőrzött bejelentésről szóló 191/2020. (V.8.) Korm.rendelet (a továbbiakban: Korm.rendelet) értelmében a veszélyhelyzet idején a Korm.rendelet hatálya alá tartozó engedélyköteles tevékenységek ellenőrzött bejelentés alapján, az engedélyezési eljárás lefolytatása nélkül végezhetőek.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2020. május 15. 12:02

A Népegészségügyi Főosztály tájékoztatója a Családvédelmi Szolgálat működéséről

A Népegészségügyi Főosztály tájékoztatója a Családvédelmi Szolgálat működéséről

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2020. április 29. 11:49

Pályázati felhívás a parlagfű elleni közérdekű védekezés végrehajtására

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal a - parlagfű elleni közérdekű védekezés végrehajtásának, valamint az állami, illetve közérdekű védekezés költségei megállapításának és igénylésének részletes szabályairól szóló 221/2008. (VIII. 30.) Korm. rendeletben foglaltakra figyelemmel - várja azon számlaképes gazdálkodó szervezetek jelentkezését, akik szerződés szerint el tudják látni a KEM Kormányhivatal Agrárügyi és Környezetvédelmi Főosztály, Növény- és Talajvédelmi Osztálya által 2020. évben elrendelt parlagfű elleni közérdekű védekezési feladatokat. Több vállalkozó együttesen is pályázhat.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2020. április 1. 16:24

Változás a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Felülvizsgáló Orvosi Bizottságának ügyeleti rendjében

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Osztály tájékoztatása

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2020. március 18. 15:49

Kizárólag időpontfoglalással történik az ügyintézés a kormányhivatali ügyfélszolgálatokon, az elkészült okmányokat postán kézbesítik, nem közlekednek a mobilizált kormányablakok

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében 2020. március 18-tól csak előzetes időpontfoglalással érkező ügyfeleket fogadnak a kormányablakok, okmányirodák, és minden egyéb kormányhivatali ügyfélszolgálat.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2020. március 18. 13:58

Felhívás szűrések szüneteléséről

Tájékoztatás....