Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal

Dr. Kancz Csaba

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2018. december 14. 14:27

Luca napi műsor és adventi gyertyagyújtás

Luca napi műsorral idézték meg a közelgő karácsony hangulatát a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatalban, ahol az adventi koszorú második gyertyáját is meggyújtották.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2018. december 12. 15:33

Ügyfélfogadási időpont változás

Tatabányai Járási Hivatal tájékoztatása

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2018. december 12. 9:17

Decemberi fogyasztóvédelmi ellenőrzések

A fogyasztóvédelmi ellenőrzések tapasztalatairól tartott sajtótájékoztatót a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatalban Dr. Kancz Csaba kormánymegbízott Csizmazia Ákossal, a Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály vezetőjével és Turza Gáborral, a Fogyasztóvédelmi Osztály vezetőjével.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2018. december 11. 9:29

Megyei díjátadó

Megyei közösségeink, az itt élő személyek értékteremtő munkáját díjazták és átadták a megyei közgyűlés kitüntető címeit, a Komárom-Esztergom Megyéért, a Komárom-Esztergom Megyéért Szakmai Díjat és a Vályi Díjat a Szent Adalbert Központban megtartott megyei napon.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2018. december 7. 21:36

Megyei Védelmi Bizottság felkészítő ülés

A Komárom-Esztergom Megyei Védelmi Bizottság (MVB) Katasztrófavédelmi Munkacsoportjának tagjai, a helyi védelmi bizottságok elnökei, és a feladatok ellátásában, a védelmi igazgatásban közreműködő szervezetek képviselői, a települések polgármesterei tekintették át továbbképzés keretében a nukleárisbaleset-elhárítás során végrehajtandó feladatokat.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2018. december 7. 14:53

Betlehemi jászol kiállítás

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal V. alkalommal adott otthont a „Betlehemi jászol” kiállításnak, valamint alkalmat a hivatal adventi koszorúján lévő első gyertya meggyújtására.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2018. december 6. 13:10

Tájékozatatás ügyféfogadási rend változásáról

A Tatabányai Járási Hivatal Foglalkoztatási, Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Egészségbiztosítási Osztály ügyfélfogadási időt érintő tájékoztatója

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2018. december 4. 13:01

Projektzáró rendezvény államtitkári átadással

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal energia-megtakarítást eredményező felújításokat végzett kilenc középületen a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program keretében. A beruházások egymilliárd forint vissza nem térítendő támogatásból valósultak meg.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2018. december 3. 11:11

BESZÁMOLÓ a 2018. évi őszi érettségi vizsgákról

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Hatósági és Oktatási Osztálya a 100/1997. (VI. 13.) Korm. rendeletben foglalt előírásoknak eleget téve elvégezte a 2018. évi őszi érettségi vizsgával kapcsolatos feladatait, fogadta a tanulói jogviszonnyal már nem rendelkezők középszintű vizsgajelentkezéseit, illetve megszervezte minden jelentkező részére az emelt szintű érettségi vizsgákat.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2018. december 3. 9:16

TÁJÉKOZTATÁS: Változás a FOB ügyelet rendjében 2018. december

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Tatabányai Járási Hivatala Foglalkoztatási, Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Osztály tájékoztatása