Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal

Dr. Kancz Csaba

kormánymegbízott

Vezető hírek

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2020. február 27. 7:52

Folytatódott a fórumsorozat Komárom-Esztergom megyében

Újabb helyszíneken: Tatán, Oroszlányban és Kisbéren rendezte meg a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal a munkáltatói fórumsorozatát, amelyen a munkaerőpiaci programokról, támogatási lehetőségekről, adóügyi változásokról, munkavédelmi és munkaügyi szabályokról tájékoztatták a jelenlévőket.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. február 3. 8:00

Tájékoztató az új koronavírusról

2019 végén új típusú koronavírus kezdett terjedni Kínában. A tüdőgyulladással járó fertőzés okozta nemzetközi krízishelyzetre reagálva az Egészségügyi Világszervezet (WHO) életbe léptette a globális egészségügyi vészhelyzetekre kidolgozott protokollt. A betegség elleni védekezés érdekében operatív törzs állt fel, illetve a 06-80-277-455 és a 06-80-277-456 telefonszámon bárki kérhet tanácsot.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. február 26. 15:08

Szünetel az ügyfélfogadás a földhivatali osztályokon március 2-án

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a kormányhivatalok földhivatali osztályain 2020. március 2-án (hétfőn) országos informatikai átállás miatt technikai okokból szünetel az ügyfélfogadás.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. január 22. 10:45

Megjelent a Munkásszállások kialakítása programmal kapcsolatos útmutató

A piaci szereplők részéről felmerült igényekre való tekintettel 2020. január 22-től a jogszabály már nemcsak a saját munkavállalók munkásszálláson történő elhelyezését teszi lehetővé. Változnak továbbá a munkásszállások kialakításának követelményei.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2020. február 24. 9:13

Újjáalakult a Békéltető Testület Komárom-Esztergom megyében

Megrendezték a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett és újjáalakult Békéltető Testület ciklusnyitó értekezletét Tatabányán.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2020. február 19. 21:30

A bűncselekmények áldozataira hívták fel a figyelmet Tatabányán

A Bűncselekmények Áldozatainak Világnapjának fontos célkitűzéseit ismertette Dr. Kancz Csaba kormánymegbízott, Dr. Gulyás Renáta főosztályvezető és Dr. Gazdag-Elek Viktória osztályvezető a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal székhelyén megrendezett sajtótájékoztatón.