Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal

Dr. Kancz Csaba

kormánymegbízott

Vezető hírek

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2020. július 7. 8:45

Ismét ülésezett az Államigazgatási Kollégium

A kormányhivatal konferenciaterme adott otthont a Komárom-Esztergom Megyei Államigazgatási Kollégium soron következő ülésének.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. július 3. 13:15

Új nyitvatartás a kormányablakokban

A hatékony és gyors ügyintézés biztosítása érdekében a kormányhivatal a Miniszterelnökséggel együttműködve felülvizsgálta a megyei kormányablakok nyitvatartási idejét, és – figyelembe véve az elmúlt évek tapasztalatait, az ügyfélforgalmi adatokat és a helyi sajátosságokat – új, az állampolgárok számára kedvezőbb ügyfélfogadási rendet határozott meg.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2020. július 2. 10:14

Gyógyvíz Bábolnán

Újabb helyen várják megyénkben a strandolni vágyókat, Magyarország legújabb termálfürdőjében, a Bábolna Strand- és Termálfürdőben.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. június 29. 13:47

Megnyílt a 25 milliárdos mezőgazdasági kárenyhítő pályázat

A koronavírus gazdasági hatásainak kezelésére országosan 25 milliárd forintnyi többletforrást biztosít a kormány a Gazdaságvédelmi Alapból, a támogatásra vonatkozó kérelmeiket június 29-től nyújthatják be a mezőgazdasági termelők, termelői szervezetek és élelmiszeripari vállalkozások.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. június 30. 11:01

Az egyéni vállalkozók július 1-jétől a NAV-nál intézhetik ügyeiket

Július 1-jétől a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vezeti az egyéni vállalkozók nyilvántartását, az egyéni vállalkozók továbbra is a Webes ügysegédet használhatják.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2020. június 26. 16:00

2020-ban is elindul a nyári diákmunka program

Idén Komáromban a Brigetio Gyógyfürdőben tartott sajtótájékoztatót a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal a nyári diákmunka programról. A támogatott foglalkoztatási lehetőség július 1. és augusztus 31. közt áll fenn, de a diákok már most regisztrálhatnak a járási hivatalok Foglalkoztatási Osztályain.