Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal

Dr. Kancz Csaba

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. szeptember 21. 8:46

Hétfőtől életbe lépnek a már bejelentett, új védelmi intézkedések

Az országnak működnie kell, úgy, hogy közben fegyelmezetten, a szabályokat betartva védekezünk, ezért szeptember 21 - től lépnek életbe az újabb, már bejelentett védelmi intézkedések. A részleteket a Magyar Közlönyben megjelent kormányrendeletek tartalmazzák.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 17. 17:12

Átadták az új komáromi Duna-hidat

A magyar és szlovák nemzet összekötöttségét és egymással való szövetségét is szimbolizálja az újonnan átadott Duna-híd, hangzott el Komáromban az avatóünnepségén. Orbán Viktor miniszterelnök és Igor Matovic szlovák miniszterelnök egyaránt örömét fejezte ki és hangsúlyozta az összefogás szükségességét.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 17. 16:31

Szűrővizsgálattal az egészségért - 2020 október hónap

Október hónapban ingyenes mammográfiás szűrővizsgálaton vehetnek részt Pilismarót, Mogyorósbánya, Bajót, Kisbér, Kisbér-Hánta, Vérteskethely lakosai

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 16. 21:11

Egyedülálló szakrális kegyhelyek nyitják meg kapuikat a hétvégén a Kulturális Örökség Napjai keretében

A Kulturális Örökség Napjai rendezvénysorozaton több száz rendezvény, több mint kétszázötven vezetett séta és közel háromszáz rejtett hazai műemlék várja az érdeklődőket országszerte ingyenes programokkal 2020. szeptember 19-20. között.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 16. 17:07

Új logisztikai központot avattak Tatán

Felavatták a Güntner-csoporthoz tartozó Güntner-Tata Hűtőtechnikai Kft. és a CoolBridge Kft. 65 ezer négyzetméteres, digitalizált megoldásokkal ellátott új logisztikai központját.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 15. 8:30

Kamarai eseményeket tartottak Tatabányán

A megyei Építész Kamara és a Kereskedelmi és Iparkamara is rendezvényre invitálta mind a tagjait, mind az érdeklődőket. Örömteli, hogy a kamarák fontosnak tartják a szoros kapcsolattartást a kormányhivatallal, a szakterületük vonatkozásában a munkatársakkal, hiszen így tud igazán jó együttműködés megvalósulni, elősegítve megyénk értékeinek gyarapodását és jó gazdasági helyzetének megőrzését.