Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal

Dr. Kancz Csaba

kormánymegbízott

Vezető hírek

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2018. november 20. 10:08

Ülésezett a területi Államigazgatási Kollégium

A Komárom-Esztergom Megyei Államigazgatási Kollégium soron következő ülésének adott otthont a kormányhivatal konferenciaterme. A köszöntőt és a napirend elfogadását követően előadásokat hallgathattak a jelenlévők.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2018. november 19. 11:57

Felkészültek a télre a megyében

A rendkívüli téli időjárás okozta veszélyhelyzetekre való felkészülés kapcsán tartottak közös sajtótájékoztatót a megyei védelmi igazgatásban közreműködő szervek, a Magyar Közúti Nonprofit Zrt. területi igazgatósága, a Rendőr-főkapitányság és a Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyi szervezetei, valamint a Magyar Honvédség 25. Klapka György Lövészdandár és a KEMKH Védelmi Bizottsága részvételével a Kormányhivatalban.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2018. november 16. 8:07

Előadás korrupciómegelőzés témában

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal felkérésére a Nemzeti Védelmi Szolgálat „Korrupció megelőzés a közigazgatásban” címmel tartott előadást állami tisztviselői részére, melyet Dr. Fodor János főigazgató nyitott meg.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2018. november 15. 12:00

A szociális területen dolgozók munkáját ismerték el a megyében

A Szociális Munka Napja alkalmából ismerték el és köszönték meg a szociális és gyermekvédelem területen dolgozók munkáját a megyében. Az ünnepséget a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Komárom-Esztergom Megyei Kirendeltsége szervezte, melynek több mint egy évtizedes hagyománya van.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2018. október 4. 10:00

Tájékoztatás a munkaszüneti napok körüli munkarend megállapításával kapcsolatban

A nemzetgazdasági miniszter 2018. évi munkaszüneti napok körüli munkarendről szóló 9/2017. (V. 19.) NGM rendeletének 2. § a)~f) pontjai alapján az év hátralévő időben négy munkanap áthelyezéssel érintett hétvége van.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2018. november 12. 13:06

Sikerrel zárult a megyei pályaválasztási kiállítás

A Komárom–Esztergom Megyei Kormányhivatal az előző évek hagyományai alapján háromnapos pályaválasztási kiállítást rendezett a Földi Imre Sportcsarnokban. A standokon bemutatkoztak a megye középiskolái és a térség meghatározó munkaadói is.