Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal

Dr. Kancz Csaba

kormánymegbízott

Vezető hírek

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2015. január 27. 9:16

Tájékoztatás - Kinyitott az oroszlányi kormányablak

Reggel 8 órától kinyitott az új kormányablak Oroszlányban, a volt Arany János Iskola épületében.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2015. január 28. 11:25

A magyar kultúrát éltették

Egy egész év pergett le Tatán január 22-én a Magyar Kultúra napján, a Kenderke Alapfokú Művészeti Iskola tanárai, asszisztensei, növendékei és barátai ugyanis „Jeles napok, ünnepek és hétköznapok a magyar kultúrában” címmel gyűjtötték össze és állították színpadra népi hagyományainkat és az azokhoz tartozó szokásokat. Az ő előadásuk volt a város kultúra napi műsora.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2015. január 27. 12:50

A Magyar Kultúra Napját ünnepelték a Vértes Agorájában

Díszdiplomás és pályakezdő pedagógusokat köszöntött Schmidt Csaba polgármester, aki átadta a „Tatabánya Kultúrájáért” díjat és a Krajcsirovits Henrik Városi Művészeti Ösztöndíjat is a szombati ünnepi rendezvényen.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2015. január 22. 14:12

KISZÖV – Szakmai konferencia az Edutus Főiskolán

A vállalkozói szektort érintő idei jogszabályváltozásokról tartottak szakmai napot Tatabányán, az Edutus Főiskolán a Komárom-Esztergom Megyei Iparszövetség „KISZÖV” szervezésében.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2015. január 22. 14:29

A Magyar Kultúra Napján

A Magyar Kultúra Napja évek óta egyre eredményesebben hívja fel a figyelmet azokra a tárgyi és szellemi értékekre, melyeket méltán érezhetünk magunkénak. A különböző rendezvények emlékeztetnek minket évezredes hagyományainkra és nagyobb hangsúlyt kapnak a művészet jeles képviselői is.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2015. január 22. 9:07

XVIII. Felvidéki Magyar Bál Libádon

Tizennyolcadik alkalommal rendezték meg a Felvidéki Magyar Bált a Párkányhoz közeli Libád községben. A szervezők szerint a rangos közéleti esemény segít erőt meríteni a felvidéki magyarság megmaradásáért vívott harchoz. A rendezvény fővédnöke a korábbi évekhez hasonlóan Kövér László, a magyar Országgyűlés elnöke volt.