Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal

Dr. Kancz Csaba

kormánymegbízott

Vezető hírek

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2016. február 5. 14:36

Graboplast gyáregység avató: jó úton halad a cég a világmárkává válás felé

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke felavatta megyeszékhelyünkön a Graboplast állami támogatással, összesen 6,2 milliárd forintból megvalósult új, tatabányai gyáregységét. A Grabo Design Padlógyárban új technológiával előállított, különleges padlóburkolatok készülnek.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2016. február 5. 15:40

Évet értékelt a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság

A tavalyi évet értékelő és idei feladatszabó értekezletét tartotta a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Dorogon, a Művelődési Házban. Az eseményen részt vett a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság elöljárójaként dr. Bérczi László tűzoltó dandártábornok, országos tűzoltósági főfelügyelő, dr. Vida Dóra, a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal főigazgatója, valamint Dankó József, a házigazda Dorog város alpolgármestere.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2016. február 2. 11:44

Komárom-Esztergom megyében is folytatódnak a földárverések

A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet nyilvános árverés keretében folytatja a Magyar Állam tulajdonába és a Nemzeti Földalap vagyoni körébe tartozó, három hektár feletti, kijelölt földrészletek értékesítését.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2016. február 5. 8:20

Lakossági Bűnmegelőzési Hírlevél 2016. február

Bővültek az áldozatok jogai!
Az áldozatok jogait lefektető 2012/29/EU irányelv alapján az egész Európai Unióban, így Magyarországon is törvényi szinten kell garantálni az áldozatok védelmét. 2015. november 1-től lépett hatályba a 2015. évi CLI. törvény, mely jelentős módosításokat vezetett be e téren.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2016. február 2. 10:35

Horváth Szeder Gábor a tízezredik ügyfelet köszönthette Esztergomban

Az esztergomi kormányablak tízezredik ügyfeleként Kondacs Ildikó, kétgyermekes édesanyát köszönthette Horváth Szeder Gábor járási hivatalvezető.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2016. január 28. 16:45

Sajtótájékoztatót tartottak az újonnan induló "Közfoglalkoztatásból a versenyszférába" segítő központi munkaerő-piaci programról

A megye munkaerő-piaci helyzetéről, valamint a közfoglalkoztatás alakulásáról tartott sajtótájékoztatót a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatalban Dr. Kancz Csaba kormánymegbízott, illetve Hajasné dr. Hertelendi Valéria, a Foglalkoztatási Főosztály vezetője.