Szolgáltató Kormányhivatal

Köszöntő

A 21. század jogos elvárása egy hatékony, erős és szolgáltató közigazgatás, amelyhez a polgárok és a vállalkozások bizalommal fordulhatnak, amely képes ügyeik gyors, hatékony elintézésére.

Magyarország Kormánya „A Közigazgatás- és Közszolgáltatás Fejlesztési Stratégia 2014-2020” elemein keresztül feladatként fogalmazza meg a közigazgatási szervezet számára, hogy a maga eszközeivel nyújtson segítséget az ország versenyképességének javításához.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal 2014-ben e szellemiségben kezdte meg a Szolgáltató Kormányhivatal Modell kidolgozását, szolgáltatói kultúrájának fejlesztését.

A vállalkozó szférával történő partneri egyeztetéseken, közös rendezvényeinken arra törekszünk, hogy minél több információt nyújtsunk megyénk gazdasági fejlődését szolgáló aktuális kérdésekről, célzott segítséget adjunk a vállalkozások kormányhivatali hatáskörébe tartozó ügyintézéséhez, közösen keressük azokat az új eszközöket, amelyek szolgálhatják a kormányhivatal és a vállalkozások kapcsolatának fejlesztését.

Munkánk során kiemelt szerepet kap annak a szemléletmódnak a biztosítása, hogy a gazdasági szereplők ügyeit kiváló szakmaisággal és minőségben gazdasági érdekeiket szolgáló időjellemzővel végezzük.

Megtisztelő számunkra, hogy figyelmet szentel információs felületünknek. Bízunk benne, hogy együttműködésünk hozzájárul az Ön vállalkozásának sikeréhez!
Dr. Kállai Mária
Kormánymegbízott

Beruházási referensek neve, címe, elérhetősége

(Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal)