A nyugdíjbiztosítási ágazatban 1993. óta hagyományosan megrendezik a Szent Kristóf napi ünnepséget, melynek keretében a Magyar Államkincstár Központi szervezeti egységeinél, a kormányhivatalok és a járási hivatalok nyugdíjszakmai, egészségbiztosítási, családtámogatási és vidékfejlesztési területen kiemelkedő munkát végző munkatársak tevékenységét ismerik el. Az idei eseményen három munkatársunk vehetett át szakmai munkája elismeréseként kitüntetést.

A nyugdíjbiztosítási ágazatban 1993. óta hagyományosan megrendezik a Szent Kristóf napi ünnepséget, melynek keretében a Magyar Államkincstár Központi szervezeti egységeinél, a kormányhivatalok és a járási hivatalok nyugdíjszakmai, egészségbiztosítási, családtámogatási és vidékfejlesztési területen kiemelkedő munkát végző munkatársak tevékenységét ismerik el.

Az idei elismeréseket múlt pénteken adták át Budapesten a Vigadó épületében, ahol a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási Főosztályának munkatársa, és a Szolnoki Járási Hivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztályának két munkatársa vett át a Magyar Államkincstár elnökétől Prof. Dr. Mészáros Józseftől „Szent Kristóf Plakett”, „Szent Kristóf Érem” és „Elnöki Dicséret” kitüntetést.

Az ünnepségen részt vett Dr. Csíkos Zoltán Szolnoki Járási Hivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztályának vezetője is.

Eddigi szakmai munkája elismeréseként
-
Székely Anikó a Szolnoki Járási Hivatal munkatársa „Szent Kristóf Plakett”
-
Fodor Anikó a Társadalombiztosítási Főosztály munkatársa „Szent Kristóf Érem”
-
Bús Judit a Szolnoki Járási Hivatal munkatársa „Elnöki Dicséret”

elismerésben részesült.


(Szolnoki Járási Hivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály)