A Nemzeti Közszolgálati Egyetem képzése „A közszolgáltatás komplex kompetencia, életpálya-program és oktatás technológiai fejlesztése” című projekt keretében valósult meg. A végzős hallgatóknak ma délelőtt a Megyeházán dr. Berkó Attila kormánymegbízott és dr. Katona Károly főigazgató nyújtotta át a végzettséget igazoló okleveleket.

Befejezték kormányzati és közigazgatási tanulmányaikat munkatársaink. A 3 illetve 2 félévig tartó szakirányú továbbképzési szakokra 2016 őszétől több ütemben jártak a hivatal munkatársai, amely gyakorlati és elméleti képzést foglalt magába.

A sikeres záróvizsgát tevőket a délelőtti ünnepségen dr. Berkó Attila kormánymegbízott köszöntötte, majd dr. Katona Károly főigazgatóval együtt átadták az okleveleket.

A kormánymegbízott köszöntőjében hangsúlyozta; a tudás megszerzése mellett kiemelten fontos, hogy a képzésben részt vevők elmélyítsék az ügyfélközpontú hozzáállás alapnormáit, az udvariasságot, a segítőkészséget, a precizitást. Mindezeket a munkájuk során professzionálisan alkalmazzák majd a jövőben. Kiemelte; az elsajátított tudást adaptálva a hivatal munkatársai könnyebben eligazodnak majd a korszerű közigazgatás folyamatában, gyorsan és hatékonyan végezhetik munkájukat ki-ki a maga területén, vezetői poszton vagy éppen az ügyfelekkel való kapcsolat során.

(Kormánymegbízotti Kabinet)