Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság főigazgatója Szent Kristóf Napja alkalmából ma délelőtt Budapesten elismeréseket adott át. Az eseményen a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Nyugdíjbiztosítási Igazgatóságának több munkatársa is elismerésben részesült.

A nyugdíjbiztosítási ágazatban 1993. óta hagyományosan megrendezik a Szent Kristóf Napi ünnepséget, amelynek keretében az ONYF szervezeti egységeinél, a kormányhivatal nyugdíjbiztosítási igazgatóságainál kiemelkedő munkát végző munkatársak tevékenységét ismerik el.

Az idei elismeréseket ma délelőtt adták át a fővárosban, az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság épületében, ahol a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Nyugdíjbiztosítási Igazgatóságának négy munkatársa vehetett át az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatójának főigazgatójától Prof. Dr. Mészáros Józseftől elismerést.

Eddigi szakmai munkája elismeréseként

- Jani Iván Tiborné igényelbírálási revizor Szent Kristóf Érem

- Kerekes Lászlóné osztályvezető Főigazgatói Dicséret

- Kiss Erika iratkezelő Főigazgatói Dicséret

- Nagyné G. Ivanov Andrea iratkezelő Főigazgatói Dicséret

elismerésben részesült.

A Bevonási Projekt VII. szakaszának értékelése során munkatársaink Oláhné Walter Julianna és Nyilas Tiborné a III. helyezettnek járó szakmai elismerésben részesült, amelyet szintén a mai ünnepségen ad adtak át.

(JNSZMKH Kormánymegbízotti Kabinet)