A nyugdíjbiztosítási ágazatban 1993 óta minden évben megrendezik a Szent Kristóf ünnepséget, amelynek keretében az ONYF szervezeti egységeinél, a kormányhivatalok és a járási hivatalok Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztályainál kiemelkedő munkát végzők tevékenységét ismerik el. Idén a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Szolnoki Járási Hivatala Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztályának két munkatársa; Till Gáborné és Albertné Rimóczi Mónika vehetett át elismerést szakmai munkájáért. A kitüntetésben részesülő munkatársainknak dr. Bozó Andrea a Szolnoki Járási Hivatal vezetője is gratulált.

A nyugdíjbiztosítási ágazatban 1993 óta minden évben megrendezik a Szent Kristóf ünnepséget, amelynek keretében az ONYF szervezeti egységeinél, a kormányhivatalok és a járási hivatalok Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztályainál kiemelkedő munkát végző munkatársak tevékenységét ismerik el.

A kitüntetéseket Budapesten az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság épületében adták át, ahol munkatársaink; Till Gáborné társadalombiztosítási szakügyintéző „Szent Kristóf Plakett”-et és Albertné Rimóczi Mónika társadalombiztosítási ügyintéző „Szent Kristóf Érem” elismerést vehetett át az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatójának főigazgatójától Prof. Dr. Mészáros Józseftől. Az ünnepségen részt vett Dr. Bozó Andrea Szolnoki Járási Hivatal hivatalvezetője is és gratulált az elismerésben részesülőknek.

(Kormánymegbízotti Kabinet)