Megnyerte szezonbeli utolsó mérkőzését, ezzel hetedik helyen végzett a kormányhivatal csapata a 2018-2019-es szolnoki városi kispályás labdarúgó bajnokság III. osztályában. A csapat különdíjban is részesült.

Utolsó idei meccsén a Kormányhivatal csapata több komoly helyzetet is kialakított az első játékrész elején, de a vezetést nem sikerült megszereznie. Csapatunk letámadással próbálta nehéz helyzetbe hozni ellenfelét, akik főleg kontratámadásra rendezkedtek be.

Dr. Katona Károly találatával végül mi szereztük meg a vezetést, az eredmény a játékrész végéig nem változott.

A második félidőben lassult az iram, egyre inkább az ellenfél vette át az irányítást, mikor dr. Katona Károly átadásából Kisnémet Tamás megduplázta a Kormányhivatal előnyét.

A mérkőzésen mindkét oldalon adódtak még lehetőségek, az ellenfél szépítésig is eljutott, de a lefújásig nem tudott fordítani a meccs állásán. A Kormányhivatal 2-1-re győzött, és megőrizte hetedik helyét a tabellán.

Szezonvégi volt a formánk, de így is hajtottunk a győzelemért – mondta a lefújás után dr. Katona Károly, aki tizennyolc találatával a kormányhivatal legeredményesebb játékosa lett. A csapat teljesítménye folyamatosan javult az idény során, ugyanis egyre inkább összeszoktunk. A sport fontos összetartó erő, jelentős szerepe van a közösségformálásában – tette hozzá.

Nagyon jó a közösségünk, fegyelmezettek vagyunk a pályán, és figyelünk egymásra – ezt már Dorogi Attila főosztályvezető árulta el, aki azt is elmondta: a csapattagok egymásért is küzdenek a pályán.

A Kormányhivatal hetedik helyezése mellett egy különdíjat is elhozott: kiállítást érő szabálytalanság elkövetése nélkül teljesítették az idényt, amivel a teljes versenykiírás fair play díjat is elnyerték.

(Kormánymegbízotti Kabinet)