A 20. születésnapját ünnepelte a Szolnoki Gulyásfesztivál, amely az eltelt évek alatt a város egyik legjelentősebb és leglátogatottabb rendezvénye lett. Minden év szeptember második hétvégéjén ezrek látogatnak ki a Tiszaligetbe, hogy jól érezzék magukat barátaik társaságában, megkóstolják a bográcsokban főtt finom ételeket és szórakozzanak a kísérőrendezvények kínálta programokon. A megyei Kormányhivatal az idei rendezvényen is részt vett.

A gulyásfesztivál egy olyan programmá vált, amely évről évre vonzza az embereket és ahol száznál több bográcsban főzik meg az egyik legmagyarabb ételt, ki-ki a maga receptje szerint. De a gulyásfesztivál találkozási pont is. Baráti társaságok, cégek csapatai ragadnak főzőkanalat, hogy ízletesebbnél ízletesebben elkészített gulyással kínálják meg munkatársaikat, ahol a szépen megterített asztal mellett jót lehet beszélgetni, eltölteni az időt.

A megyei kormányhivatal szolnoki járási hivatalának csapata az idén is elkészítette a saját gulyásukat, amelyet ezúttal is jóízűen fogyasztottak el a vendégek, munkatársak.

(JNSZMKH Kormánymegbízotti Kabinet)