Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

Dr. Berkó Attila

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. április 25. 8:53

Április 30-án ügyfélfogadási szünet lesz a tiszafüredi kormányablakban


Informatikai munkálatok miatt 2019. április 30-án a tiszafüredi kormányablakban nem lesz ügyfélfogadás. Ezen a napon ügyfélkapus regisztrációra sem lesz lehetőség.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. április 24. 15:53

A megelőzés a biztonság garanciája lehet


A munkahelyi balesetben elhunytak, megrokkantak emléknapja alkalmából a Megyeházán tartott nyílt napot a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. április 23. 16:25

A nyugalom és a rend az értékteremtés alapja


A nyugalom és a rend az értékteremtés alapja, a rendőrség eredményes munkája nélkül nem tud fejlődni a közösség - hangoztatta Pintér Sándor belügyminiszter Karcagon, ahol felavatta a városi rendőrkapitányság új épületét.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. április 18. 15:10

Nyílt nap a prevenció jegyében

Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően a kormányhivatal idén is nyílt nappal emlékezik meg a „Munkabalesetben elhunyt, valamint megrokkant munkavállalók” emléknapjáról. Április 24-én a kormányhivatal munkaügyi és munkavédelmi területén dolgozó szakemberei megemlékezéssel, tájékoztató előadásokkal hívják fel a figyelmet a balesetek megelőzésére, a jogszabályváltozásokra, támogatva ezzel a munkáltatók és a munkavállalók érdekeit.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. április 18. 13:58

Kecskeméti fiatal nyerte az idei Megaverset

Idén is nagy siker volt a Megavers. Az irodalom népszerűsítését megcélzó rendezvényre az ország számos részéről több mint 90 tanuló nevezett. A Megavers 11-et a kecskeméti Konfár Benjámin nyerte.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. április 17. 15:23

A Holokauszt a magyar nemzet tragédiája is


1944. április 16-án kezdődött a magyar zsidóság gettóba zárása. 2001 óta ezen a napon országszerte gyertyagyújtással, koszorúzással emlékezünk nemzeti tragédiánkra.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. április 17. 15:20

Töltsd fel az egészséged!


Ez volt a mottója az idei Korosztályos Egészségnevelési Versenynek, amelyen a diákoknak játékos feladatok teljesítésével kellett bizonyítaniuk rátermettségüket és elméleti egészségügyi tudásukat. A városi döntőbe az iskolai fordulók legjobb 45 csapata jutott. A szolnoki eredményhirdetésen dr. Berkó Attila kormánymegbízott gratulált a résztvevőknek, és elismeréseket adott át.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. április 17. 11:39

A kormányablakokban is kérhető tájékoztatás a családvédelmi akciótervhez

Folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat, ennek keretében a kormányablakokban is kérhető tájékoztatás a családvédelmi akciótervről – jelentette ki dr. Berkó Attila szerdán, szolnoki sajtótájékoztatóján.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. április 12. 13:22

Katasztrófavédelmi helyzetben bizonyítottak a fiatalok


Tűzoltás, árvízvédelem, és újjáélesztés. Katasztrófahelyzetben kellett számot adniuk tudásukról a megyéből érkezett fiataloknak. A verseny tétje az országos döntőbe jutás volt. A 26. Országos Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny megyei döntőjének ünnepélyes eredményhirdetésen dr. Katona Károly főigazgató köszönte meg a fiatalok egész napos helytállását.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. április 11. 10:59

Április 24-én nem lesz ügyfélfogadás a szolnoki Széchenyi körúti kormányablakban

Karbantartás miatt 2019. április 24-én nem lesz ügyfélfogadás Szolnokon a Széchenyi körúti kormányablakban. Ügyintézésre legközelebb az 5000 Szolnok, Ady Endre út 9. szám alatti kormányablakban van lehetőség.