Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

Dr. Berkó Attila

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. november 18. 16:31

Idén is lesz karácsonyi jótékonysági vásár

December 4-én fél tízkor nyitja meg kapuit a Megyeháza Díszterme és Márványterme a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat idei jótékonysági akcióján. A vásár délután fél ötig tart, délelőtt negyed tizenegykor a Légierő Zenekar Szolnok ad koncertet – hangzott el az esemény beharangozó sajtótájékoztatóján.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. november 15. 13:50

Átfogó tájékoztatókat adott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal a megyei közgyűlésen

Szakmai tájékoztatókat hallgatott meg aktuális ülésén a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés, a kormányhivatal több egysége is előadást tartott a testületnek.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. november 15. 9:33

Hatvanegy egység gyűlt össze a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal véradásán

Több mint hetvenen vettek részt a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal által szervezett szolnoki véradáson. Összesen hatvanegy egység jött össze: ennyien adhattak vért a jelentkezők közül a megyében immár tizenhatodik alkalommal megrendezett kormányhivatali Véradó Napon.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. november 15. 9:00

Elismeréseket adtak át a Szociális Munka Napja alkalmából

Főigazgatói és igazgatói dicséretben részesültek a gyermekvédelem, a fogyatékkal élők ellátása és az idősgondozás területén elhivatottan tevékenykedő szakemberek a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság megyei kirendeltségének ünnepségén.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. november 15. 8:53

Biztonságos a Közép-Tisza vidéke

Térségünk szakembereinek köszönhetően biztonságosak a Közép-Tisza vidékének védelmi létesítményei – többek közt erről beszélt ma dr. Berkó Attila megyei kormánymegbízott azon az értekezleten, amelyen a vízügy őszi ellenőrzési munkálatait értékelték.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. november 14. 12:01

Közös munkára kérte a szolnoki közgyűlést a kormánymegbízott

A város érdekében végzett közös munkára kérte Dr. Berkó Attila megyei kormánymegbízott Szolnok Közgyűlését a megyeszékhely képviselő-testületének alakuló ülésén.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. november 13. 14:38

Miniszteri elismerésben részesült Tiszaörs és Tiszaszentimre önkormányzata

Két Jász-Nagykun-Szolnok megyei település vezetőjének is miniszteri elismerést adott át Pogácsás Tibor államtitkár a Start Plusz 2019 közfoglalkoztatási programok megvalósításában nyújtott kiemelkedő eredményéért.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. november 12. 16:11

Sikeres volt a pályaválasztási kiállítás Mezőtúron

Több száz diák látogatott el a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal által szervezett mezőtúri pályaválasztási kiállításra, ahol a hetedik-nyolcadik évfolyamos tanulók a legtesthezállóbb foglalkozás megtalálásában segítséget nyújtó önismereti teszteket is kitölthettek.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. november 11. 7:32

Felkészült a télre Jász-Nagykun-Szolnok megye

Ha szárazak és feketék nem is lesznek télen Jász-Nagykun-Szolnok megye útjai, a Magyar Közút Zrt. mindent megtesz azért, hogy a hidegebb időben is biztonságosan közlekedhessünk – derült ki a vállalat Megyei Igazgatóságának szolnoki tájékoztatóján.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. november 7. 11:01

Nyitva lesz vasárnap a kormányablak Jászberényben

Nyitva lesz 2019. november 10-én, 6 és 19 óra között – a megismételt polgármester-választás napján – a Jászberény, Szabadság tér 16. szám alatt működő kormányablak.