Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

Dr. Kállai Mária

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. június 20. 16:08

Véradás a kormányhivatalban

A nyári időszakban csökken a véradások száma az év más időszakaihoz képest. Egy átlagos napon általában a vérellátó szolgálat szervezésében 1600-1800-an adnak vért, nyáron azonban kevesebben mennek el a nagy meleg miatt, valamint főként azért, mert a véradók is a megérdemelt szabadságukat töltik. A véradásra vállalkozó kormánytisztviselőknek évek óta szervezett keretek között évente két alkalommal van lehetőségük segíteni.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. június 20. 15:47

Az idei évben is ellenőrzi a játszótereket a megyei fogyasztóvédelmi hatóság

A játék a gyermekek egyik alapvető tevékenysége, amelynek pótolhatatlan szerepe van az egészséges és harmonikus testi-lelki-szellemi fejlődés folyamatában. Ezen tevékenység legkézenfekvőbb színterei a játszóterek.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. június 19. 15:26

Tájékoztató a nyári táborok ellenőrzéséről

Az idei tanév befejezésével hétfőtől a gyermek-és ifjúsági táborok is várják a vakációzó diákokat. Egyre több gyermek tölt el néhány hetet az egyre szélesedő és egyre érdekesebb programot nyújtó táborokban. Ezért sem mindegy, hogy milyen körülmények fogadják az oda érkező diákokat. A kormányhivatalok hatósági ellenőrzéseinek legfőbb célja, hogy felhívja a figyelmet az esetleges hiányosságokra ezzel is hozzájárulva a gyerekek felhőtlen és vidám kikapcsolódásához.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. június 18. 16:23

Oklevélátadó ünnepség a Megyeházán

Frissen végzett kormányablak-ügyintézők vehették át bizonyítványukat a szolnoki Megyeházán. Az oklevélátadó ünnepségen Urbán Ildikó igazgató mondott ünnepi köszöntőt és adta át a képzettséget igazoló dokumentumot. Az eseményen jelen voltak a járási hivatalok és érintett főosztályok, osztályok vezetői is.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. június 14. 16:27

Szakmai Nap a Megyeházán

Szakmai Napot tartott a Megyeháza dísztermében a kormányhivatal Hatósági Főosztálya. Az esemény résztvevőit dr. Berkó Attila főigazgató köszöntötte, majd előadások következtek. A programot szakmai konzultáció zárta.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. június 14. 16:12

Az Afganisztánban szolgálatot teljesítő katonákat köszöntötték a Helikopterbázison

Az Afganisztánból hazatérő, egyéni beosztásban szolgálatot ellátó tanácsadók visszafogadó ünnepségét tartották a Magyar Honvédség 86. Szolnok Helikopterbázisán. Az ünnepségen a kormányhivatal képviseletében Urbán Ildikó igazgató vett részt.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. június 13. 11:32

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az 5340 Kunhegyes, Szabadság tér 9-10. szám alatt található Kormányablakban 2018. június 20. (szerda) napján az ügyintézés - éves karbantartás miatt - előreláthatólag 08:00 és 12:00 óra között szünetel. Ezen időszak alatt a Kormányablak Osztály ügyintézői a kérelemnyomtatványokat kiadják, illetve szóbeli tájékoztatást nyújtanak.

Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. június 12. 14:38

Eredményes diákokat köszöntöttek

Lezárultak az országos középiskolai tanulmányi versenyek, kiderült, ki milyen helyezést ért el a megmérettetéseken. A szolnoki diákok ebben az évben is szépen szerepeltek az országos versenyeken, teljesítményük egyszerre dicsőség felkészítő tanáruk, iskolájuk és Szolnok számára is. A város nevében Szalay Ferenc polgármester köszöntötte a legeredményesebb tanulókat és felkészítő tanáraikat a Neumann János Egyetem Gazdálkodási Karának campusán. A rendezvényen részt vett dr. Berkó Attila a kormányhivatal főigazgatója és dr. Bozó Andrea járási hivatalvezető is.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. június 8. 11:25

Pedagógusokat köszöntöttek

Június első vasárnapján köszöntik a pedagógusokat, akik az egyik legszebb hivatást gyakorolják. Ilyentájt szinte minden önkormányzat ünnepség keretében ismeri el az oktató-nevelő munka területén dolgozók tevékenységét. A megyeszékhelyen rendezett idei ünnepségen részt vett dr. Berkó Attila a kormányhivatal főigazgatója is.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. június 5. 16:30

Diákok a törökszentmiklósi Kormányablakban


Diákok tettek látogatást a törökszentmiklósi Kormányablakban. A Bethlen Gábor Református Általános Iskola 2. osztályos tanulói érdeklődve figyelték a hivatali munkatársak által bemutatott integrált ügyfélszolgálaton használatos berendezések működését és az ügyintézés menetét. Az alsó tagozatosakat Dr. Botka János Hunor hivatalvezető köszöntötte.