Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

Dr. Kállai Mária

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2017. január 16. 11:34

Újabb Szabó György kiállítás Szolnokon

Szabó György Munkácsy-díjas szobrászművész ismét egyedi tárlattal lepte meg a közönséget. A „Parallel” című kiállításon a főszerep az érmeké, azonban a rajtuk megtalálható motívumokat felfedezhetjük egyes szobrain is. A szolnoki Agórában megnyílt kiállítást Dr. Kállai Mária kormánymegbízott nyitotta meg.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2017. január 11. 20:04

Sajtótájékoztató Szolnokon is a PPP konstrukció kiváltásáról

Tavaly december végén kecskeméti sajtótájékoztatón jelentették be az egyetem és a fenntartó képviselői, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma összesen mintegy bruttó 5 milliárd 383 millió forint támogatást biztosít a Pallasz Athéné Egyetem számára a szolnoki Gazdálkodási Kar főépületét és kollégiumát érintő PPP szerződések kiváltására. Ma az egyetem szolnoki Gazdálkodási Karán tartottak a témában tájékoztatót. A részletekről Dr. Ailer Piroska rektor, dr. Solti Péter miniszteri biztos és Szalay Ferenc polgármester beszélt, melyen részt vett Dr. Kállai Mária megyei kormánymegbízott is.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2017. január 11. 14:06

Emlékezés a doni áldozatokra

A doni áttörésre, a II. világháború magyarok számára legtöbb halálos áldozatot követelő csatájára emlékeztek Szolnokon a Tiszai hajósok terén. A hetvennégy évvel ezelőtti katasztrófában több mint százezer magyar katona veszett oda, ez történelmünk legnagyobb veszteségekkel járó ütközete volt. Az ünnepségen Urbán Ildikó igazgató és dr. Bozó Andrea járási hivatalvezető vett részt.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2017. január 10. 14:50

Jász-Nagykun-Szolnok megye influenza helyzetéről

A figyelőszolgálati jelentések elemzése alapján elmondható, hogy megyénkben az év első hetében több mint 500 fő fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2017. január 9. 14:05

Jelentkezés a 2017. május-júniusi érettségi vizsgákra


A 2016/2017. tanév május-júniusi érettségi vizsgáira 2017. január második felétől 2017. február 15-ig lehet jelentkezni, közép- és emelt szinten egyaránt.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2017. január 5. 15:55

Sajtótájékoztató a változásokról és az új feladatokról

Január 1-jétől a kormányhivatalok életében jelentős változások történtek, a szerkezeti módosítások mellett létre jött az állami tisztviselői kar és jelentősen emelkedtek az illetmények. Mindezekről Dr. Kállai Mária kormánymegbízott tájékoztatta a megyei sajtó képviselőit.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2017. január 3. 16:05

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Jászberényi Járási Hivatal Földhivatali Osztályán 2017. január 04. napján az ügyfélfogadás technikai okok miatt szünetel.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2017. január 3. 11:23

Évindító vezetői értekezlet a szolnoki járási hivatalnál

A minisztériumi háttérintézmények megszűnésével, illetve beolvadásával a hatósági első fokú döntések jelentős része a járási hivatalokba került, a másodfokúak pedig megyei szintre. A feladatokkal együtt a kollégák is a járási hivatalok szervezetében folytatják tovább munkájukat. A legnagyobb bővülés a megyeszékhely járási hivatalánál történt, ahol évindító értekezletet tartottak a megyei Kormánymegbízott részvételével.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2017. január 3. 9:36

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Kunszentmártoni Járási Hivatal Cibakházi Kirendeltsége 2017. január 06. napjáig zárva tart. Az ügyfélfogadás 2017. január 09. (hétfő) 08:00 órától folytatódik.
A zárva tartás ideje alatt az ügyintézés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Kunszentmártoni Járási Hivatal Tiszaföldvári Kirendeltségén (5340 Tiszaföldvár, Kossuth Lajos út 67.), illetve a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Kunszentmártoni Járási Hivatal Kormányablak és Okmányirodai Osztályán (5440 Kunszentmárton, Deák Ferenc út 2.) lehetséges.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2017. január 2. 13:49

Pályázati felhívás Területi Közigazgatási Ösztöndíjra

A Területi Közigazgatási Ösztöndíj a Kormány által alapított ösztöndíj, melynek célja a megfelelően képzett, szakmailag elhivatott, gyakorlati tapasztalattal rendelkező, a területi közigazgatás iránt elkötelezett szakember-utánpótlás biztosítása. A Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogram keretében a felvételt nyert ösztöndíjasok 12 hónapos szakmai gyakorlaton vesznek részt Magyarországon a fővárosi, vagy egy megyei kormányhivatalnál teljes munkaidőben.