Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

Dr. Berkó Attila

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. október 15. 10:35

Egyéves lett a különleges dandár

Egy éve alakult meg a szolnoki MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár. Az évforduló alkalmából megrendezett dandársorakozón ünnepélyes keretek között lecserélték az eddig használt zöld barettsapkájukat homokszínűre, illetve felavatták vitéz Bertalan Árpád mellszobrát és leleplezték a megújult ejtőernyős emlékfalat. Az ünnepségen részt vett és a megemlékezés koszorúját helyezte el a kormányhivatal képviseletében dr. Berkó Attila kormánymegbízott.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. október 12. 14:11

Szakmai napot szervezett jegyzőknek a kormányhivatal

Megyei szakmai napot tartott a települési önkormányzatok jegyzői és közigazgatási szakemberei részére a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal. A rendezvény resztvevőit dr. Kollár István, a Hatósági Főosztály vezetője köszöntötte, majd az önkormányzatokat érintő aktuális kérdéseket feldolgozó szakmai előadások következtek.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. október 12. 9:47

„Szakmák Világa” - pályaválasztási kiállítás

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal október 16-17-én Szolnokon ismét pályaválasztási kiállítást rendez. A program célja, hogy a kérdéssel kapcsolatos információk és a munkaerő-piaci igények között minél nagyobb összhang alakuljon ki, mely elengedhetetlen feltétele a sikeres pályaválasztásnak, illetve munkába állásnak.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. október 11. 14:31

Új főigazgató a kormányhivatalban

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a megyei kormánymegbízott javaslatára dr. Katona Károlyt 2018.október 10-ei hatállyal a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal főigazgatójává nevezte ki.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. október 11. 12:49

Több száz ajánlat és résztvevő a képzési és állásbörzén

A rendezvényt a GINOP 5.1.1-15-2015-00001 Út a munkaerőpiacra kiemelt projekt keretében szervezte meg a Szolnok Járási Hivatal Műszaki Engedélyezési, Fogyasztóvédelmi és Foglalkoztatási Főosztály Foglalkoztatási Osztálya. A fórumot dr. Berkó Attila megyei kormánymegbízott nyitotta meg. Az eseményen megjelent Dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő, Szabó István Szolnok alpolgármestere, Kovács József a Magyar Államkincstár megyei igazgatója és dr. Sziráki András a megyei kereskedelmi és iparkamara elnöke is.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. október 9. 16:27

Kiadványokkal segítik a fogyasztókat

Mi a teendő kereskedőváltás vagy új közműcsatlakozás kialakítása esetén? Újabb fogyasztóvédelmi kiadványokat készített a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal. A füzeteket a megyei Kormányhivatallal közösen szervezett sajtótájékoztató keretében mutatták be a hivatal munkatársai. A tájékoztatón részt vett dr. Berkó Attila kormánymegbízott és dr. Lipták Gergely a fogyasztóvédelmi osztály vezetője is.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. október 9. 16:24

Közös ügyünk a rák elleni küzdelem

Idén kétszáznál többen csatlakoztak a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal kezdeményezésére meghirdetett figyelemfelhívó sétához. A mellrák elleni küzdelem támogatására szervezett programon Jász-Nagykun-Szolnok megyéből ezúttal is számos intézmény, szervezet volt jelen. Több generáció is képviseltette magát, a diákoktól az idősekig. A résztvevők rózsaszín léggömbökkel sétáltak a városközpontban, hogy felhívják az állampolgárok figyelmét a prevenció fontosságára.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. október 9. 15:23

Megalakult az első tartalékos ezred

Megalakult az MH 2. vitéz Vattay Antal Területvédelmi Ezred, amelynek csapatzászló-adományozási ünnepségét tartották pénteken, Nyíregyházán. Az ünnepségen dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter a felsorakozott 360 főnyi tartalékos állomány előtt hangsúlyozta; a katonák legfontosabb küldetése, hogy az ország és polgárai biztonságát szolgálják. Az eseményen a megyei kormányhivatalok vezetői is részt vettek; jelen volt többek között dr. Berkó Attila kormánymegbízott, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Védelmi Bizottság elnöke is.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. október 8. 11:30

Az aradi vértanúkra emlékeztek a megyeszékhelyen

A nemzeti gyásznap alkalmából megemlékezést tartottak Szolnokon is, felidézve a 169 évvel ezelőtti eseményeket. A Zagyva-parton álló tizenhárom kopjafa előtt mécsesek égtek, a Magiszter iskola diákjainak műsora után Győri Péter Benjámin evangélikus lelkész arról beszélt, hogy a hazáért életünket adni a legnagyobb áldozat. A megemlékezésen részt vett dr. Berkó Attila megyei kormánymegbízott és dr. Bozó Andrea járási hivatalvezető is.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. október 4. 15:11

Tájékoztatás a 2018. október 23-i munkaszüneti nap miatti ügyfélfogadási idő változásáról

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal szervezeti egységeinél 2018. október 23-ai munkaszüneti nap miatt változik az ügyfélfogadási idő.
Általános ügyfélfogadási idő (okmányirodákban is):
2018. október 12. (péntek) munkanap Ügyfélfogadás: 8.00-18.00 óráig
2018. október 13. (szombat) munkanap Ügyfélfogadás: 8.00-12.00 óráig

A Kormányablakok nyitva tartása:
2018. október 12. (péntek) munkanap Ügyfélfogadás: 7.00-17.00 óráig
2018. október 13. (szombat) munkanap Ügyfélfogadás: 8.00-15.00 óráig

2018. október 22. (hétfő) pihenőnap Az ügyfélfogadás szünetel.