Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

Dr. Berkó Attila

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2020. július 31. 12:03

Ősztől Jász-Nagykun-Szolnok megyében is jár a kormányablakbusz

A nagycsaládosok autóvásárlási támogatása segítségével már a háromszázadik ügyfél jutott hozzá autójához megyénkben. A támogatásban részesülő ügyfelet, a szajoli Tóth Évát az Ady Endre úti kormányablakban köszöntötte dr. Berkó Attila megyei kormánymegbízott és dr. Domokos Péter, a Miniszterelnökség kormányablakokért felelős miniszteri biztosa.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2020. július 30. 14:23

Világháborús ászok néznek újra farkasszemet Szolnokon

A második világháború két legendás harci repülőgépe ismét találkozik: a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum német látványossága mellé csütörtökön érkezett legnagyobb riválisa.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2020. július 28. 9:20

Ezüstérmes lett a kormányhivatal focicsapata

A dobogó második fokán zárta az idényt a kormányhivatal csapata a szolnoki kispályás labdarúgó-bajnokság másodosztályában.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2020. július 24. 9:23

Egynapos ügyfélfogadási szünet a kunhegyesi kormányablakban

Karbantartási munkálatok miatt 2020. július 28-án, kedden a Kunhegyes, Szabadság tér 9-10. szám alatt működő kormányablakban szünetel az ügyfélfogadás.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2020. július 23. 16:27

Komoly fejlesztések jöhetnek Szolnokon

Fontos szerepet játszhat Jász-Nagykun-Szolnok megye és a megyeszékhely is a kialakuló északkelet-magyarországi gazdasági régióban. A terv részleteiről az innovációs és technológiai minisztérium vezetői beszéltek csütörtökön, a Szolnoki Vállalkozói Fórumon, ahol a tárcavezető a gazdaságvédelmi akciótervet is bemutatta.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2020. július 23. 11:36

Már Abonyig ér az M4-es

Átadták az M4-es autóút Cegléd és Abony közötti szakaszát csütörtökön, ezzel pár kilométer híján már Szolnokig autózhatunk gyorsforgalmin Budapestről.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2020. július 16. 16:03

Július 20-án nem lesz ügyfélfogadás a tiszafüredi gyámügyi és földhivatali osztályon

Technikai okokból 2020. július 20-án, hétfőn, várhatóan egész napos ügyfélfogadási szünet lesz Tiszafüreden, a Kossuth tér 1. szám alatti Tiszafüredi Járási Hivatal Hatósági és Gyámügyi osztályán, illetve a Földhivatal 2. osztályon.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2020. július 16. 14:58

Új parancsnok a szolnoki kiképző központ élén

Átvette a szolnoki MH Béketámogató Kiképző Központ (MH BTKK) csapatzászlaját az alakulat következő vezetője. Az új parancsnok eddig a szintén szolnoki 86. Helikopter Bázis törzsfőnöki beosztásában szolgált, idén júliustól vezeti az MH BTKK-t.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2020. július 14. 15:26

Közepes őszi gabonatermés várható Jász-Nagykun-Szolnok megyében

A koronavírus-járvány és a szélsőséges tavaszi időjárás ellenére a sokéves átlagnak megfelelő mennyiségű gabonát takaríthatnak be a gazdák Jász-Nagykun-Szolnok megyében – jelentette ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei igazgatóságának elnöke kedden, Szolnokon.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2020. július 14. 10:51

Szolnokon készülnek fel határvédelemre az önkéntes katonák

A jászkunsági megyeszékhely egyik alakulatánál készítik fel azokat az önkéntes katonákat, akik vállalták, hogy a déli határon teljesítenek szolgálatot. A most zajló kiképzést a megyei kormánymegbízott is meglátogatta.