Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

Dr. Kállai Mária

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. február 14. 12:00

Szakpolitikai egyeztetés a Világbank képviselőivel

A Nemzetgazdasági Minisztérium kutatási megállapodást írt alá a Világbankkal, melynek elsődleges célja a Foglalkoztatási Osztályokon 2016. évben bevezetett ügyfél-kategorizálási rendszer továbbfejlesztése.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. február 14. 11:22

Sajtóközlemény Jász-Nagykun-Szolnok megye influenza helyzetéről 2018. február 13.

Megyénkben az előző héthez képest 19%-kal emelkedett az influenzaszerű tünetekkel háziorvoshoz forduló betegek száma.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. február 13. 16:14

Együttműködési megállapodást írtak alá

Szakmai együttműködési megállapodást kötött a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal a JNSZM Rendőr-főkapitányság és a JNSZM Büntetés-végrehajtási Intézet. Az intézmények nevében dr. Kállai Mária kormánymegbízott, dr. Urbán Zoltán r. dandártábornok, főkapitány valamint Horváth Ákos bv. alezredes, intézetparancsnok írta alá a megállapodást. A sajtónyilvános eseményen dr. Beke Gabriella, a népegészségügyi főosztály vezetője is részt vett. A partnerek közös munkája során a primer prevencióra, a testi-lelki egészség megőrzésére, a betegségek korai felismerésre került a hangsúly.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. február 13. 16:06

Kárrendezés a Czeglédy-ügy károsultjainak Tájékoztató

A Human Operator Munkaügyi és Személyzeti Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság közreműködésével szervezett munkavégzés során a ki nem fizetett ellenszolgáltatással megkárosítottak lehető leggyorsabb megsegítése érdekében az állam pénzbeli segítséget nyújt.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. február 13. 8:03

Átadták az újjáépített Móra Ferenc úti orvosi rendelőt

Visszaköltözhetett a hat házi gyermekorvosi szolgálat és a hét védőnői szolgálat a megszokott, Móra Ferenc úti helyére. A megújult rendelőkben megkezdődött a rendelés és a tanácsadás. A NGM Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága a TOP-6.6.1-15-SLI-2016-0001 pályázat megvalósításhoz 210.000.000 Ft összegű vissza nem térítendő támogatást nyújtott, 100 %-os mértékű támogatási intenzitás mellett. Dr. Kállai Mária kormánymegbízott, dr. Bene Ildikó országgyűlési képviselő és Szabó István alpolgármester köszöntötte a résztvevőket az ünnepélyes átadón.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. február 12. 16:20

Sajtótájékoztató az uniós mézjelentésről

Az Európai Parlament napirendjén nagy érdeklődéssel szerepel a méhész ágazat helyzetével foglalkozó Méz-jelentés. A dokumentum előterjesztője Erdős Norbert, a parlament néppárti képviselője országjáró sajtótájékoztatón beszél erről a magyar gazdaság szempontjából is fontos kérdésről. A szolnoki helyszínen részt vett Dr. Kállai Mária kormánymegbízott is.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. február 7. 15:29

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Szolnoki Járási Hivatal egyes szervezeti egységei a Szolnok, Ady E. u. 9. szám alá (volt Szolnoki Főiskola épülete) költöznek.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. február 7. 15:21

Közel kétmilliárdos beruházás Jászberényben

A legfontosabb feladatunk, hogy olyan módon emeljük a gazdaság versenyképességét, hogy az elérje a kis- és középvállalkozásokat is – jelentette ki Varga Mihály a Ferro-Press Fémipari Szolgáltató Kft. kapacitásbővítő fejlesztésének bejelentésekor Jászberényben. A rendezvényen részt vett dr. Berkó Attila a kormányhivatal főigazgatója is.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. február 7. 15:02

Látványosan tisztult a mézpiac

A mézek vizsgálatával kezdte az évet a megyei fogyasztóvédelmi hatóság. Januárban mintavételes eljárással ellenőrizték megyénkben a boltok polcain kapható mézeket, hatékonyan védve idén is a vásárlók, családok érdekeit.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. február 6. 15:41

Sajtóközlemény Jász-Nagykun-Szolnok megye influenza helyzetéről - TOVÁBB EMELKEDETT A MEGBETEGEDÉSEK SZÁMA

Megyénkben az előző héthez képest 45%-kal emelkedett az influenzaszerű tünetekkel háziorvoshoz forduló betegek száma.