Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

Dr. Kállai Mária

kormánymegbízott

Vezető hírek

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2017. április 25. 20:12

Ünnepi MÁK ülés a Megyeházán

Ünnepi Megyei Államigazgatási Kollégiumi Ülést tartott az Alaptörvény Napja alkalmából a megyei kormányhivatal. A Megyeháza dísztermében megtartott eseményen Dr. Kállai Mária kormánymegbízott köszöntötte a résztvevőket, majd a vármegyeháza épületéről, a jászkun identitásról és a jó államról hangzottak el előadások.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2017. április 25. 15:29

Ösztöndíjasok a kormányhivatalban

A Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogram keretében a napokban 4 fiatal kezdte meg munkáját a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatalban. A program célja a megfelelő utánpótlás biztosítása a területi közigazgatás kormánytisztviselői állományának vonatkozásában, hogy a szakmailag felkészült, a közigazgatás iránt elkötelezett, megfelelő gyakorlati tapasztalattal rendelkező fiatal szakembergárda megtalálja helyét a közigazgatás szerteágazó feladatrendszerében. A programban részt vevő nyertes pályázókat Dr. Kállai Mária megyei kormánymegbízott köszöntötte.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2017. április 24. 15:23

Az energiahatékonyság a fenntarthatóság és versenyképesség alapja

Megfelelő energia-beszerzéssel és az energiaellátó-rendszerek korszerűsítésével hosszú távon is fenntarthatók és versenyképesek lesznek a hazai cégek és intézmények - mondta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára pénteken, az I. Jászsági gazdasági és fejlesztési konferencián, Jászberényben, amelyen Dr. Kállai Mária megyei kormánymegbízott köszöntötte a résztvevőket.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2017. április 21. 10:19

Szívügyünk az egészségügy - tudományos konferencia Szolnokon

A Szívügyünk Szolnok Alapítvány és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház Tudományos Bizottsága 18. alkalommal rendezi meg a Szolnoki Kardiológiai Nap tudományos konferenciát. A programot megelőzően a megyei kórházban tartott sajtótájékoztatón és ünnepélyes megnyitón dr. Ónodi-Szűcs Zoltán, az EMMI egészségügyért felelős államtitkára mondott köszöntőt, majd dr. Bene Ildikó országgyűlési képviselő és dr. Herczeg Béla főorvos, a Szívügyünk Szolnok Alapítvány nevében köszöntötte a megjelenteket. Az eseményen Dr. Kállai Mária kormánymegbízott is részt vett.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2017. április 13. 14:04

A szolnoki Művésztelep alkotóit köszöntötte a kormánymegbízott

Rangos elismerést kapott a közelmúltban a több mint egy évszázados múltra visszatekintő Szolnoki Művésztelep. Ebből az alkalomból köszöntötte az alkotókat Dr. Kállai Mária kormánymegbízott és Szalay Ferenc polgármester a Szolnoki Művésztelepen.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2017. április 13. 12:43

Tiszavárkonyi és jászberényi diákok képviselik Jász-Nagykun-Szolnok megyét az országos katasztrófavédelmi ifjúsági versenyen

A szolnoki Turisztikai és Szabadidő Központ adott otthont a megyei katasztrófavédelmi ifjúsági versenynek, amelyen tíz diákcsapat mérte össze katasztrófavédelmi ismereteit, elméleti és gyakorlati szinten. A programba a korábbi évek hagyományának megfelelően idén is bekapcsolódtak a kormányhivatal fogyasztóvédelmi és népegészségügyi munkatársai. Az eseményre kilátogatott Dr. Kállai Mária kormánymegbízott, a megyei védelmi bizottság elnöke is és köszöntötte résztvevőket.