Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

Dr. Kállai Mária

kormánymegbízott

Vezető hírek

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. június 4. 16:36

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy
2018. június 15-től a Szolnok Kossuth tér 5/A szám alatt működő Kormányablak
elsősorban időpontra érkező ügyfeleket fogad.
Foglalt időpont nélkül érkező ügyfeleinket kérjük, hogy a Szolnok, Ady Endre út 9. szám alatt található kormányablakot keressék ügyintézés céljából.
Az időpontfoglalás a Kormányablakban intézhető valamennyi ügytípusra vonatkozik.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. június 13. 11:32

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az 5340 Kunhegyes, Szabadság tér 9-10. szám alatt található Kormányablakban 2018. június 20. (szerda) napján az ügyintézés - éves karbantartás miatt - előreláthatólag 08:00 és 12:00 óra között szünetel. Ezen időszak alatt a Kormányablak Osztály ügyintézői a kérelemnyomtatványokat kiadják, illetve szóbeli tájékoztatást nyújtanak.

Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. február 13. 16:06

Kárrendezés a Czeglédy-ügy károsultjainak Tájékoztató


A Human Operator Munkaügyi és Személyzeti Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság közreműködésével szervezett munkavégzés során a ki nem fizetett ellenszolgáltatással megkárosítottak lehető leggyorsabb megsegítése érdekében az állam pénzbeli segítséget nyújt.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. június 20. 16:08

Véradás a kormányhivatalban

A nyári időszakban csökken a véradások száma az év más időszakaihoz képest. Egy átlagos napon általában a vérellátó szolgálat szervezésében 1600-1800-an adnak vért, nyáron azonban kevesebben mennek el a nagy meleg miatt, valamint főként azért, mert a véradók is a megérdemelt szabadságukat töltik. A véradásra vállalkozó kormánytisztviselőknek évek óta szervezett keretek között évente két alkalommal van lehetőségük segíteni.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. június 20. 15:47

Az idei évben is ellenőrzi a játszótereket a megyei fogyasztóvédelmi hatóság

A játék a gyermekek egyik alapvető tevékenysége, amelynek pótolhatatlan szerepe van az egészséges és harmonikus testi-lelki-szellemi fejlődés folyamatában. Ezen tevékenység legkézenfekvőbb színterei a játszóterek.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. június 19. 15:26

Tájékoztató a nyári táborok ellenőrzéséről

Az idei tanév befejezésével hétfőtől a gyermek-és ifjúsági táborok is várják a vakációzó diákokat. Egyre több gyermek tölt el néhány hetet az egyre szélesedő és egyre érdekesebb programot nyújtó táborokban. Ezért sem mindegy, hogy milyen körülmények fogadják az oda érkező diákokat. A kormányhivatalok hatósági ellenőrzéseinek legfőbb célja, hogy felhívja a figyelmet az esetleges hiányosságokra ezzel is hozzájárulva a gyerekek felhőtlen és vidám kikapcsolódásához.