Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

Dr. Berkó Attila

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. október 2. 15:43

Rendkívüli nyitvatartás az önkormányzati választások hétvégéjén

Az önkormányzati választások hétvégéjén rendkívüli nyitvatartási rend lesz érvényben a kormányablakkal, okmányirodával rendelkező településeken.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. október 10. 15:33

Lövészetet tanulhattak a hivatali munkatársak

Honvédelmi felkészítés keretében elméleti és gyakorlati oktatásban vehettek részt a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal munkatársai.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. október 9. 16:14

Fontos témákat jártak körbe a szolnoki agrárfórumon

A megye fejlődése és élhetősége is tétje a versenyképes agrárgazdaság létrehozásának és az ahhoz kapcsolódó támogatások helyes felhasználásának – hangzott el a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezetének szolnoki fórumán.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. október 4. 13:25

Adományok a szolnoki Állatotthonnak

Tekintélyes mennyiségű felajánlást adott át dr. Berkó Attila kormánymegbízott a Besenyszögi úti Szolnoki Városi Állatotthonnak, az adományokat a Kormányhivatal dolgozói gyűjtötték össze az Állatok Világnapja alkalmából.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. október 3. 15:23

Középiskolások mérkőztek meg a szolnoki haditornaversenyen

Tereptan, lövészet, fegyveres váltófutás is szerepelt a megyei középiskolások szolnoki haditornaversenyének feladatsorában, amelyek teljesítéséhez dr. Katona Károly, a kormányhivatal főigazgatója is jó tanáccsal látta el a fiatalokat.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. október 2. 16:47

Átadták az M44 Tiszakürt-Kondoros közötti szakaszát

Állami beruházásban, hazai forrásból 2002 óta nem készült el ilyen hosszúságú gyorsforgalmi út, mint az M44 Tiszakürt-Kondoros között megépített szakasza – hangsúlyozta az Innovációs és Technológiai Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára.