Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

Dr. Berkó Attila

kormánymegbízott

Vezető hírek

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. november 13. 14:38

Miniszteri elismerésben részesült Tiszaörs és Tiszaszentimre önkormányzata

Két Jász-Nagykun-Szolnok megyei település vezetőjének is miniszteri elismerést adott át Pogácsás Tibor államtitkár a Start Plusz 2019 közfoglalkoztatási programok megvalósításában nyújtott kiemelkedő eredményéért.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. november 12. 16:11

Sikeres volt a pályaválasztási kiállítás Mezőtúron

Több száz diák látogatott el a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal által szervezett mezőtúri pályaválasztási kiállításra, ahol a hetedik-nyolcadik évfolyamos tanulók a legtesthezállóbb foglalkozás megtalálásában segítséget nyújtó önismereti teszteket is kitölthettek.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. november 12. 9:16

Megújul az ingatlan-nyilvántartás rendszere

Megújul és digitális alapú lesz az ingatlan-nyilvántartás rendszere, amellyel célunk, hogy két év múlva akár órák alatt bejegyezzék a tulajdonjogot – mondta a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára az M1 péntek reggeli műsorában.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. november 8. 13:07

Továbbfejlesztik az Országos Környezetvédelmi Információs Rendszert

Az OKIRkapu elnevezésű projektelem korszerűsíti a természet- és környezetvédelemmel kapcsolatos közigazgatási e-ügyintézést.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. november 11. 7:32

Felkészült a télre Jász-Nagykun-Szolnok megye

Ha szárazak és feketék nem is lesznek télen Jász-Nagykun-Szolnok megye útjai, a Magyar Közút Zrt. mindent megtesz azért, hogy a hidegebb időben is biztonságosan közlekedhessünk – derült ki a vállalat Megyei Igazgatóságának szolnoki tájékoztatóján.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. november 7. 11:01

Nyitva lesz vasárnap a kormányablak Jászberényben

Nyitva lesz 2019. november 10-én, 6 és 19 óra között – a megismételt polgármester-választás napján – a Jászberény, Szabadság tér 16. szám alatt működő kormányablak.