Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

Dr. Kállai Mária

kormánymegbízott

Vezető hírek

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2016. december 30. 14:57

Változások és új feladatok 2017. január 1. napjától a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatalban

Változások és új feladatok 2017. január 1. napjától a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatalban

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2017. január 9. 14:05

Jelentkezés a 2017. május-júniusi érettségi vizsgákra


A 2016/2017. tanév május-júniusi érettségi vizsgáira 2017. január második felétől 2017. február 15-ig lehet jelentkezni, közép- és emelt szinten egyaránt.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2017. január 17. 16:33

Jász-Nagykun-Szolnok megye influenza helyzetéről

Az influenza figyelőszolgálati jelentések elemzése alapján elmondható, hogy megyénkben az előző héthez viszonyítva több, mint háromszorosára emelkedett az influenzaszerű tünetekkel orvoshoz forduló betegek száma, így megyénkben is átlépte a megbetegedések száma a járványos szintet.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2017. január 17. 14:56

Szakmai konferencia a szolgáltató kormányhivatali és közigazgatási modell bevezetéséről Szolnokon

A fővárosi és megyei kormányhivatalok közreműködésével létrejövő KÖFOP projektekkel kapcsolatos feladatokat szakmai konferencia keretében tekintették át a kormányhivatalok vezetői Szolnokon. A Miniszterelnökség Területi Közigazgatásért Felelős Államtitkársága és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal közös szervezésében megvalósult program kiemelt témája „A szolgáltató kormányhivatali és közigazgatási modell bevezetése” elnevezésű projekt szakmai előzményeinek bemutatása, és jövőbeni feladatainak közös értelmezése volt.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2017. január 16. 11:34

Újabb Szabó György kiállítás Szolnokon

Szabó György Munkácsy-díjas szobrászművész ismét egyedi tárlattal lepte meg a közönséget. A „Parallel” című kiállításon a főszerep az érmeké, azonban a rajtuk megtalálható motívumokat felfedezhetjük egyes szobrain is. A szolnoki Agórában megnyílt kiállítást Dr. Kállai Mária kormánymegbízott nyitotta meg.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2017. január 11. 20:04

Sajtótájékoztató Szolnokon is a PPP konstrukció kiváltásáról

Tavaly december végén kecskeméti sajtótájékoztatón jelentették be az egyetem és a fenntartó képviselői, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma összesen mintegy bruttó 5 milliárd 383 millió forint támogatást biztosít a Pallasz Athéné Egyetem számára a szolnoki Gazdálkodási Kar főépületét és kollégiumát érintő PPP szerződések kiváltására. Ma az egyetem szolnoki Gazdálkodási Karán tartottak a témában tájékoztatót. A részletekről Dr. Ailer Piroska rektor, dr. Solti Péter miniszteri biztos és Szalay Ferenc polgármester beszélt, melyen részt vett Dr. Kállai Mária megyei kormánymegbízott is.