Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

Dr. Kállai Mária

kormánymegbízott

Vezető hírek

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2016. július 22. 13:53

XXVI. Csángó Fesztivál Jászberényben

Jászberényben ismét a kultúráé a főszerep egy héten át. A színes programot, népzenei koncerteket és folklórműsorokat kínáló rendezvényre évről évre többen érkeznek Jászberénybe. A hatnapos fesztivál a csángók sorsára hívja fel a figyelmet; több mint félszáz kulturális program és több tucat hagyományőrző csoport előadása várja az érdeklődőket a jászsági településen. A fesztiválra Grúziából, Ukrajnából, Törökországból és Bosznia-Hercegovinából is érkeznek együttesek. A csütörtöki gálaest résztvevőit Dr. Kállai Mária kormánymegbízott köszöntötte.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2016. július 22. 10:54

Álláskeresői adatok

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat honlapján publikálásra kerültek a június havi friss munkaerő-piaci információk:

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2016. július 20. 14:42

Tájékoztatás ügyfélfogadás szüneteléséről

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály járási hivatalokhoz kihelyezett ügyfélszolgálatain – a korábbi évek gyakorlatának megfelelően – a nyugdíjbiztosítási feladatok tekintetében az ügyfélfogadás augusztus hónapban szünetel.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2016. július 18. 16:36

Tisza-tavi fesztivál Tiszafüreden

Európában egyedülálló új turisztikai termék született, amely ötvözi a művelődést, a magas szintű kultúrát, a természetjárást és az egészséges életmódot - mondta Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter a Természet Operaháza fesztivál tiszafüredi megnyitó ünnepségén. Az esti gálakoncerten a fesztivál és a Tisza-tó himnuszát Rost Andrea operaénekes, valamint a siket és nagyothalló fiatalok tolmácsolásában láthatta a nagyérdemű. Fellépett Snétberger Ferenc világhírű gitárművész is, majd a nagysikerű ExperiDance és a hungarikumként jegyzett 100 Tagú Cigányzenekar közös, Fergetes című produkcióját tekinthették meg az érdeklődők. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal képviseletében jelen volt a nívós eseményen Dr. Kállai Mária kormánymegbízott, dr. Berkó Attila főigazgató, Hodos Julianna, a Karcagi, dr. Bánfi Zsuzsanna, a Kunhegyesi és Varga Tibor, a Tiszafüredi Járási Hivatal vezetője is.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2016. július 13. 14:22

Közigazgatási rezsicsökkentés - ismét az állampolgárok javaslatát várja a kormány

Magyarország Kormánya (az Államreform Bizottság felállításáról szóló 1602/2014. (XI.4.) Korm. határozatban) célul tűzte ki az állampolgárok és a vállalkozások széles körét terhelő fizetési kötelezettségek enyhítését, továbbá a bürokratikus terhek egyszerűsítését. Az állami rezsi- és bürokráciacsökkentést célzó újabb Nemzeti Konzultáció az állampolgárok és a vállalkozások véleményeit és javaslatait gyűjti össze.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2016. július 12. 14:31

Tájékoztatás ügyfélfogadás szüneteléséről


Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az informatikai rendszereket érintő karbantartási munkálatok miatt, a Szolnoki Járási Hivatal 5000 Szolnok, Kossuth tér 5/A. szám alatt található Kormányablakában 2016. július 14-én (csütörtök) 12.00 és 17.00 óra között, valamint az 5000 Szolnok, Széchenyi krt. 22. szám alatt található Kormányablakban 2016. július 21-én (csütörtök) 8.00 és 18.00 óra között az ügyfélfogadás szünetel.

Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!