Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

Dr. Berkó Attila

kormánymegbízott

Vezető hírek

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. április 18. 13:58

Kecskeméti fiatal nyerte az idei Megaverset

Idén is nagy siker volt a Megavers. Az irodalom népszerűsítését megcélzó rendezvényre az ország számos részéről több mint 90 tanuló nevezett. A Megavers 11-et a kecskeméti Konfár Benjámin nyerte.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. április 17. 11:39

A kormányablakokban is kérhető tájékoztatás a családvédelmi akciótervhez

Folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat, ennek keretében a kormányablakokban is kérhető tájékoztatás a családvédelmi akciótervről – jelentette ki dr. Berkó Attila szerdán, szolnoki sajtótájékoztatóján.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. április 17. 15:23

A Holokauszt a magyar nemzet tragédiája is


1944. április 16-án kezdődött a magyar zsidóság gettóba zárása. 2001 óta ezen a napon országszerte gyertyagyújtással, koszorúzással emlékezünk nemzeti tragédiánkra.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. április 17. 15:20

Töltsd fel az egészséged!


Ez volt a mottója az idei Korosztályos Egészségnevelési Versenynek, amelyen a diákoknak játékos feladatok teljesítésével kellett bizonyítaniuk rátermettségüket és elméleti egészségügyi tudásukat. A városi döntőbe az iskolai fordulók legjobb 45 csapata jutott. A szolnoki eredményhirdetésen dr. Berkó Attila kormánymegbízott gratulált a résztvevőknek, és elismeréseket adott át.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. március 28. 14:41

Kormányhivatali magazinműsor indul

Közszolgálat néven havi magazinműsorral jelentkezik a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal. Ellátogatunk a megyeszékhely legújabb Kormányablakába és ügyet is intézünk. A műsorban megtudhatják többek között, hogyan készíthetünk e-személyi igazolványt, vagy hogy mi szükséges ügyfélkapu nyitásakor. Az állampolgárok betekinthetnek a kulisszák mögé és közelebbről ismerhetik meg a közigazgatást.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. április 12. 13:22

Katasztrófavédelmi helyzetben bizonyítottak a fiatalok


Tűzoltás, árvízvédelem, és újjáélesztés. Katasztrófahelyzetben kellett számot adniuk tudásukról a megyéből érkezett fiataloknak. A verseny tétje az országos döntőbe jutás volt. A 26. Országos Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny megyei döntőjének ünnepélyes eredményhirdetésen dr. Katona Károly főigazgató köszönte meg a fiatalok egész napos helytállását.