Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

Dr. Kállai Mária

kormánymegbízott

Vezető hírek

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. március 12. 16:39

Tájékoztató a SZEVIÉP Zrt. károsultjainak rendkívüli állami kárrendezéséről

A felszámolás alatt álló SZEVIÉP Zrt. fizetésképtelenné válása miatt kárt szenvedett mikro-, kis- vagy középvállalkozásokat megillető ellenszolgáltatás rendkívüli és méltányosságon alapuló, mielőbbi megtérítése érdekében a magyar állam rendkívüli kárrendezés kertében segítséget nyújt a károsultaknak.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. február 13. 16:06

Kárrendezés a Czeglédy-ügy károsultjainak Tájékoztató


A Human Operator Munkaügyi és Személyzeti Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság közreműködésével szervezett munkavégzés során a ki nem fizetett ellenszolgáltatással megkárosítottak lehető leggyorsabb megsegítése érdekében az állam pénzbeli segítséget nyújt.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. április 11. 9:16

Érettségi vizsgaelnöki továbbképzés

Az érettségi vizsgaelnököknek a tevékenységüket szabályozó rendelet értelmében kötelező évente egy alkalommal jogi-szakmai továbbképzésen részt venniük. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztály Hatósági és Oktatási Osztály által tartandó továbbképzés
időpontja: 2018. április 25. 14 óra
helyszíne: a Megyeháza Díszterme.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. április 24. 16:14

Szent György-napi megemlékezés

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a magyar rendőrség védőszentjére, Sárkányölő Szent Györgyre emlékezett. A jeles alkalomból dr. Urbán Zoltán László r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány a Biztonságos Megyéért emlékplakettet adományozta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal vezetőjének, dr. Kállai Máriának.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. április 24. 11:46

Tájékoztató fórum az önfoglalkoztatási pályázattal kapcsolatban

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal által álláskeresők részére 2 millió Ft-ig terjedő vissza nem térítendő támogatás elnyerésére kiírt önfoglalkoztatási pályázat részletes ismertetése céljából a Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya tájékoztató fórumot szervez.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. április 21. 8:50

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az 5000 Szolnok, Kossuth tér 5/a. címen működő kormányablakban 2018.május 03-án, az éves karbantartás miatt az ügyintézés 8.00 órától 13.00 óráig szünetel.

Az 5000 Szolnok, Ady Endre út 9. és a Széchenyi krt. 22. címen működő kormányablakok 2018. május 03-án a szokásos nyitva tartással, 8.00-18.00 óra között fogadják az ügyfeleket.