Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

Dr. Berkó Attila

kormánymegbízott

Vezető hírek

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. december 10. 8:14

Jász-Nagykun-Szolnok megyei települések jegyzőinek tartott szakmai napot a kormányhivatal

Napirenden volt a kormányhivatali feladatkörök változása mellett a közművelődés térségi erősítése, az önkormányzati választások hatósági tanulságai, és hogy mi várható a gyermekek biztonsága érdekében.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. december 5. 9:33

Egészségügyi szolgáltatók figyelmébe

Az egészségügyi szolgáltatónak az általa foglalkoztatott valamennyi egészségügyi dolgozó HCV szűrővizsgálatát 2019-ben teljes körűen, a foglalkozás-egészségügyi vizsgálat keretében el kell végeztetnie.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. december 5. 8:41

Nagy sikert hozott a Karácsonyi Jótékonysági Vásár

Mintegy nyolcszáz, nevelőszülőnél élő gyermek kaphat karácsonyi ajándékot a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat Karácsonyi Jótékonysági Vásárán befolyt adományokból. Az önkormányzat hagyományos gyűjtőakciójára – amelyhez idén is csatlakozott a kormányhivatal – rengetegen jöttek el a szolnoki Megyeházára.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. december 4. 15:20

Igényelhető az influenza elleni védőoltás

Már október elejétől kérhetők az influenza elleni védőoltások annak érdekében, hogy a veszélyeztetett csoportba tartozók megfelelő védelemben részesülhessenek.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. december 2. 7:30

Tájékoztatás a 2019. évi munkaszüneti napok körüli munkarendről

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a kormányablakokban és az okmányirodákban - a 2019. évi munkaszüneti napok körüli munkarendváltozásra tekintettel - az alábbi (országosan egységes) rendben tartanak félfogadást:

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. november 8. 13:07

Továbbfejlesztik az Országos Környezetvédelmi Információs Rendszert

Az OKIRkapu elnevezésű projektelem korszerűsíti a természet- és környezetvédelemmel kapcsolatos közigazgatási e-ügyintézést.