Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

Dr. Kállai Mária

kormánymegbízott

Vezető hírek

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2016. május 24. 15:49

Konferencia a vállalati szektorhoz kapcsolódó közigazgatási bürokráciacsökkentésről

A vállalati szektort érintő bürokrácia csökkentési program kidolgozása érdekében országos konferenciasorozat indult. A rendezvénysorozat a KÖFOP-2.3.5-VEKOP-16 „A vállalati szektorhoz kapcsolódó közigazgatási bürokrácia csökkentési program kidolgozása” című kiemelt projekt keretén belül kerül megvalósításra a Miniszterelnökség és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal alkotta konzorcium szervezésében, együttműködve a Nemzetgazdasági Minisztériummal, valamint a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségével (VOSZ). A megyei rendezvényre ma került sor Szolnokon.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2016. május 24. 15:40

Új illetményrendszert vezetnek be az állami tisztviselőknek

Az előmenetelhez kapcsolódóan és sávosan emelkedik a jövőben az állami tisztviselők illetménye. Jogállásukat és előmenetelük szabályait is megváltoztatta a törvényhozás kedden.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2016. május 23. 13:34

Csökkent az álláskeresők száma a megyében


A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat honlapján publikálásra kerültek az április havi friss munkaerő-piaci információk:

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2016. május 13. 10:56

Újabb két Kormányablakot adtak át a megyében

Egy napon a mezőtúri és a törökszentmiklósi kormányablakkal bővült a megyei hálózat és így már minden járási székhelyen az állampolgárok rendelkezésére áll egy-egy, a XXI. század igényeinek megfelelő integrált ügyfélszolgálat. A mezőtúr ünnepségen részt vett és köszöntőt mondott dr. Baltay Tímea helyettes államtitkár. Boldog István, a térség országgyűlési képviselője mindkét átadáson méltatta a közigazgatás fejlesztésének eddig elért eredményeit.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2016. május 13. 9:10

Tájékoztató

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztályon (Szolnok, Kossuth tér 5/a szám alatt) nyugdíj-megállapítási és adategyeztetési ügyekben 2016. május 13-án a személyes és telefonos ügyfélfogadás informatikai eszközök karbantartása miatt szünetel.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2016. május 10. 14:51

Tájékoztató

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a Kunszentmártoni Járási Hivatal Kormányablak és Okmányirodai Osztályán (5440 Kunszentmárton, Deák Ferenc u. 2.) 2016. május 17. napján (kedd) 8 és 12 óra között az ügyfélfogadás az infokommunikációs eszközök karbantartása miatt szünetel.

Megértésüket és türelmüket köszönjük.