Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

Dr. Berkó Attila

kormánymegbízott

Vezető hírek

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. október 4. 15:11

Tájékoztatás a 2018. október 23-i munkaszüneti nap miatti ügyfélfogadási idő változásáról

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal szervezeti egységeinél 2018. október 23-ai munkaszüneti nap miatt változik az ügyfélfogadási idő.
Általános ügyfélfogadási idő (okmányirodákban is):
2018. október 12. (péntek) munkanap Ügyfélfogadás: 8.00-18.00 óráig
2018. október 13. (szombat) munkanap Ügyfélfogadás: 8.00-12.00 óráig

A Kormányablakok nyitva tartása:
2018. október 12. (péntek) munkanap Ügyfélfogadás: 7.00-17.00 óráig
2018. október 13. (szombat) munkanap Ügyfélfogadás: 8.00-15.00 óráig

2018. október 22. (hétfő) pihenőnap Az ügyfélfogadás szünetel.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. október 18. 16:02

Sajtóreggeli keretében mutatkozott be a kormányhivatal új vezetése

A már hagyományosnak mondható év eleji program mellett a kormányhivatal vezetése több alkalommal szeretne kötetlenebb formában találkozni a megyei média képviselőivel. A csütörtöki sajtóreggelin Dr. Berkó Attila kormánymegbízott és dr. Katona Károly főigazgató kinevezését követően először találkozott a médiumok vezetőivel, Urbán Ildikó pedig már nyolc éve látja el a kormányhivatal igazgatói feladatait.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. október 16. 16:09

„Szakmák világa”- pályaválasztási kiállítás

A megyei kormányhivatal az idén is szakmai rendezvénnyel segíti a pályaválasztás előtt álló fiatalokat. A szolnoki Széchenyi Gimnáziumban két napon át több mint 40 kiállító 14 szakmaszigeten várja a diákokat, akik megismerhetik az iskolák kínálatait, felvételi esélyeiket, személyes tapasztalatot szerezhetnek egy-egy szakma követelményeiről, munkaerő-piaci információkhoz juthatnak és közvetlenül kapcsolatba kerülhetnek pedagógusokkal és az ott tanuló diákokkal. A szakmai napokat dr. Berkó Attila kormánymegbízott nyitotta meg, Piroska Miklós a megyei közgyűlés elnöke pedig a résztvevőket köszöntötte.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. október 15. 10:35

Egyéves lett a különleges dandár

Egy éve alakult meg a szolnoki MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár. Az évforduló alkalmából megrendezett dandársorakozón ünnepélyes keretek között lecserélték az eddig használt zöld barettsapkájukat homokszínűre, illetve felavatták vitéz Bertalan Árpád mellszobrát és leleplezték a megújult ejtőernyős emlékfalat. Az ünnepségen részt vett és a megemlékezés koszorúját helyezte el a kormányhivatal képviseletében dr. Berkó Attila kormánymegbízott.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. október 12. 14:11

Szakmai napot szervezett jegyzőknek a kormányhivatal

Megyei szakmai napot tartott a települési önkormányzatok jegyzői és közigazgatási szakemberei részére a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal. A rendezvény resztvevőit dr. Kollár István, a Hatósági Főosztály vezetője köszöntötte, majd az önkormányzatokat érintő aktuális kérdéseket feldolgozó szakmai előadások következtek.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. október 12. 9:47

„Szakmák Világa” - pályaválasztási kiállítás

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal október 16-17-én Szolnokon ismét pályaválasztási kiállítást rendez. A program célja, hogy a kérdéssel kapcsolatos információk és a munkaerő-piaci igények között minél nagyobb összhang alakuljon ki, mely elengedhetetlen feltétele a sikeres pályaválasztásnak, illetve munkába állásnak.