Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

Dr. Berkó Attila

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. július 6. 9:25

Egyszerűbb a járulékfizetés

Az új szabályok évente 350 milliárdot hagynak a családoknál, a lakosságnál és a vállalkozásoknál.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. július 3. 13:15

Új nyitvatartás a kormányablakokban

A hatékony és gyors ügyintézés biztosítása érdekében a kormányhivatal a Miniszterelnökséggel együttműködve felülvizsgálta a megyei kormányablakok nyitvatartási idejét, és – figyelembe véve az elmúlt évek tapasztalatait, az ügyfélforgalmi adatokat és a helyi sajátosságokat – új, az állampolgárok számára kedvezőbb ügyfélfogadási rendet határozott meg.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2020. július 8. 11:49

A járvány elleni védekezés élmezőnyében a Jászkunság

Megyénkben immár szabadon intézhetjük hatósági ügyeinket, de a járványügyi óvintézkedések maradnak – mondta dr. Berkó Attila kormánymegbízott az Új Néplapnak adott interjúban. A megyei kormányhivatal vezetője arról is beszélt, miként értékelhető a térség járványügyi védekezése, ebben hogyan vett részt hatóságuk, milyen segítséget kapnak az álláskeresők, és mire számíthatunk a veszélyhelyzet után.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2020. július 7. 14:53

Fokozott fogyasztóvédelmi ellenőrzések kezdődnek

A nyári főszezon beköszöntével fokozottan vizsgálja a kereskedelmi és szolgáltatási területet a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal. Fogyasztóvédelmi ellenőrzésre számíthatnak többek között a rendezvényeken árusító büfék és a taxisok is.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2020. július 6. 11:08

Hol intézheti építésüggyel kapcsolatos ügyeit?

A lakóépületekkel és műemlékekkel összefüggő feladatok ellátását idén márciustól Jász-Nagykun-Szolnok megyében a négy településen működő Építésügyi és Örökségvédelmi Főosztály végzi.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2020. július 3. 10:24

Átadták az idei Kálmándi-díjakat

Egészségügyi dolgozók kaptak kitüntetést a Semmelweis-napon. Dr. Tölgyes Anna főorvos, és dr. Tolna Zsuzsanna belgyógyász, üzemorvos vehette át idén a Kálmándi Mihály-díjat.