RSS feliratkozás

Hírek

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. augusztus 18. 15:14

Pályázati felhívás - hatósági szakügyintéző munkakör betöltésére

Zala Megyei Kormányhivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet hatósági szakügyintéző munkakör betöltésére.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2017. augusztus 18. 13:36

PostaPont nyílik a MÁV-Kormányablakban

A Somogy Megyei Kormányhivatal tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, hogy 2017. augusztus 21-én megnyílik a Kaposvári Járási Hivatal Baross Gábor utca 2. szám alatti Kormányablakában is a PostaPont, ahol az ügyintézéshez kötődő eljárási díjakat és illetékeket fizethetik be.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2017. augusztus 18. 10:48

Ismét lehet fürdeni a Vadása-tóban

Újra lehet fürödni a Vadása-tóban, de a fürdés előtt és után alapos zuhanyozás szükséges.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2017. augusztus 18. 10:12

Fogyasztóvédelmi Osztály költözése

A Vas Megyei Kormányhivatal fogyasztóvédelmi osztálya új helyre költözött.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2017. augusztus 18. 9:50

Kiadványokkal segítik a fogyasztókat

A felhasználóváltással és a védendő fogyasztói státusszal kapcsolatos tudnivalókra hívja fel a figyelmet friss kiadványaiban a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal. A fogyasztókat segítő füzetek a szolgáltatók ügyfélszolgálatai mellett a járási hivatalok kormányablakaiban is elérhetők lesznek. Heves megyébe most 700-700 darab került a Panasza van? Segítünk! c. sorozat 3. és 4. részéből.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2017. augusztus 18. 8:46

Szakmai fórum a Településképi Arculati Kézikönyvre alapozó településképi rendelet megalkotásáról

A Somogy Megyei Kormányhivatal, a Zala Megyei Kormányhivatal, a Somogy Megyei Építész Kamara, valamint a Zala Megyei Építész Kamara szervezésében a Miniszterelnökség Építészeti és Építésügyi Helyettes Államtitkársága tartott továbbképzést a településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvény végrehajtásával kapcsolatban a Településképi Arculati Kézikönyvre alapozó településképi rendelet megalkotásáról. Az eseményen dr. Neszményi Zsolt, a Somogy Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja köszöntötte a résztvevőket.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2017. augusztus 18. 8:41

Kormányablakot avattak Bükön

Augusztus 17-én Bükön adták át Vas megye tizenharmadik kormányablakát. Az önkormányzat és a kormányhivatal együttműködésének köszönhetően jött létre az új intézmény.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2017. augusztus 17. 15:27

Ünnepség a magyar állam bölcsőjében Ópusztaszeren

Szent István nap Csongrád megyei elismerésekkel

Immár hagyományos módon, az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark ad otthont a Csongrád megyei Szent István napnak. A szervező megyei önkormányzat, a megyei kormányhivatal, a Magyar Honvédség Hadkiegészítő, Felkészítő és Kiképző Parancsnoksága, valamint a házigazdák az ország születésnapja alkalmából egész napos látványos programmal készülnek. Hagyományőrző és modern technikát felvonultató katonai bemutatók, megyei civil értékek tárháza, nomád park, élő skanzen és az Európában fellelhető magyar emlékeket bemutató kiállítás egyaránt várja az itt ünneplőket. A magyar államiság bölcsőjének számító emlékhelyen az ünnepnap szónoka Gulyás Gergely, a Magyar Országgyűlés törvényhozásért felelős alelnöke lesz.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2017. augusztus 17. 14:31

Képzéssel segítik az ügyintézők felkészültségét

Kaposváron átvették Kormányablak ügyintézői végzettséget igazoló bizonyítványukat azok a baranyai, tolnai és somogyi hallgatók, akik sikeresen teljesítették a képzést, amely a Veszprém Megyei Kormányhivatal és a Miniszterelnökség alkotta konzorcium kiemelt projektjében valósult meg. Az ünnepségen gratulált a kollégáknak Palich Etelka, a Miniszterelnökség területi közigazgatás irányításáért felelős helyettes államtitkára, dr. Tarnai Nikoletta, a Tolna Megyei Kormányhivatal igazgatója, Müllerné dr. Juhos Bernadett, a Baranya Megyei Kormányhivatal főigazgatója, dr. Neszményi Zsolt, a Somogy Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja és Huszti Gábor, a Somogy Megyei Közgyűlés alelnöke is.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2017. augusztus 17. 14:28

Megváltozott a Munkavédelmi és Munkaügyi Osztály központi telefonszáma

A Baranya Megyei Kormányhivatal tájékoztatja ügyfeleit, hogy a Pécsi Járási Hivatal Műszaki Engedélyezési, Fogyasztóvédelmi és Foglalkoztatási Főosztály Munkavédelmi és Munkaügyi Osztályának központi telefonszámai megváltoztak.