RSS feliratkozás

Hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. április 27. 18:22

Ülésezett a Békés Megyei Államigazgatási Kollégium

A Békés Megyei Kormányhivatal koordinációs feladatait elősegítő állandó fóruma, a Békés Megyei Államigazgatási Kollégium 2017. április 27-én 14 órától tartotta meg esedékes ülését.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2017. április 27. 16:47

Átadták a mohácsi vágóhidat

Orbán Viktor miniszterelnök ünnepélyes keretek között adta át az MCS Vágóhíd Zrt. mohácsi üzemét 2017. április 25-én. Az ország második legnagyobb vágóhídja a Bonafarm Csoport stratégiai partnere, egyben a csoporthoz tartozó Pick Szeged Zrt. alapanyagbeszállítója.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2017. április 27. 16:20

A biztonságos munkahelyek megteremtése és a munkabalesetek megelőzése a cél

A „Munkahelyi balesetben megsérültek és elhunytak nemzetközi emléknapja” alkalmából szervezett munkahelyvédelmi nyílt napot a Somogy Megyei Kormányhivatal Kaposvári Járási Hivatal Műszaki Engedélyezési Fogyasztóvédelmi és Foglalkoztatási Főosztály Munkavédelmi és Munkaügyi Osztálya. A program megnyitóján dr. Neszményi Zsolt, kormánymegbízott hangsúlyozta: mindenkinek joga van az egészséges és biztonságos munkahelyre.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. április 27. 15:36

Részarány kiadás során keletkezett osztatlan közös tulajdon megszüntetése

Az eljárás célja, hogy a részarány földkiadás során keletkezett osztatlan közös tulajdonban lévő - kérelmet benyújtott - tulajdonosok tulajdoni hányadai önálló ingatlanná legyenek alakítva. Ezzel az eljárással a Magyar Állam elősegíti a mezőgazdaság teljesítőképességének javulását, így az önálló tulajdonban álló termőföldek tulajdonosai, illetve használói kedvezőbb feltételek mellett tudják gyakorolni a tulajdonnal és a földhasználattal kapcsolatos jogaikat.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2017. április 27. 14:41

Ügyfélfogadás szünetelése a Nyíregyházi Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági, Növény- és Talajvédelmi Főosztálynál

Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Nyíregyházi Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági, Növény- és Talajvédelmi Főosztály 4400 Nyíregyháza, Kótaji út 33. szám alatti hivatalos helyiségében 2017. április 28. (péntek) és 2017. május 2. (kedd) napokon az ügyfélfogadás - a villamos energiaszolgáltatás szünetelése miatt - szünetel.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2017. április 27. 14:14

Munkavédelmi nyílt nap - a munkabalesetben elhunyt, valamint megrokkant munkavállalók emléknapja alkalmából

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskeméti Járási Hivatala Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztály Munkaügyi és Munkavédelmi Ellenőrzési Osztálya a hagyományokhoz híven ismét megrendezte nyílt napját a munkabalesetben elhunyt és megrokkant munkavállalók emlékére április 27-én.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2017. április 27. 14:06

Állásbörze

Több, mint 70 munkáltató és szolgáltató részvételével, Állásbörzét rendezett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya és a Miskolci Járási Hivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztálya szerdán.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2017. április 27. 12:08

Tájékoztatás

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2017. május 03. (szerda) és 2017. május 04. (csütörtök) napján a Győri Járási Hivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Osztálya 9024 Győr, Bem tér 7. szám alatti telephelyén az ügyfélfogadás – áramszünet miatt – szünetel.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2017. április 27. 12:03

A szervezetet érintő főbb változásokról is tárgyalt a Fejér Megyei Államigazgatási Kollégium

A Megyeháza Dísztermében ülésezett április 26-án szerdán a Fejér Megyei Államigazgatási Kollégium

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2017. április 27. 11:48

Szünetel majd az ügyfélfogadás Siófokon

Technikai okok miatt 2017. május 3-án szerdán nem lesz ügyfélfogadás a Somogy Megyei Kormányhivatal Siófoki Járási Hivatala Kormányablak Osztályán.