RSS feliratkozás

Hírek

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2020. július 7. 8:55

Fejér megyében is elindult a Nyári Diákmunka program

A fiatalkori inaktivitás csökkentése, a korai munkatapasztalat és munkajövedelem-szerzés elősegítése érdekében az Innovációs és Technológiai Minisztérium meghirdette a Nyári Diákmunka 2020. elnevezésű központi munkaerő-piaci programot, amely célja fiatalok munkához jutásának elősegítése már diákkorban.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2020. július 7. 8:45

Ismét ülésezett az Államigazgatási Kollégium

A kormányhivatal konferenciaterme adott otthont a Komárom-Esztergom Megyei Államigazgatási Kollégium soron következő ülésének.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2020. július 7. 0:00

Elismerték a kormányhivatal népegészségügyi és foglalkoztatási szakembereinek munkáját

A koronavírus-járvány korábban nem tapasztalt kihívások elé állította kormányhivatalokat is, amelyekben a veszélyhelyzet ideje alatt is folyamatosan zajlott a munka. Különösen nagy teher hárult a népegészségügyi és a foglalkoztatási terület szakembereire, akiknek a munkáját dr. Horváth Zoltán, a Baranya Megyei Kormányhivatal vezetője ünnepélyes keretek között, elismerő oklevelek átadásával köszönte meg július 6-án, Pécsett.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2020. július 6. 19:00

Békés megye összefogott a bajban, sikeresen védekezett a koronavírus-járvány ellen

A Békés megyei emberek már számtalanszor bebizonyították, hogy viszontagságos időkben az összefogás, a közösségi érdek számukra az első. Nem volt ez másként a mögöttünk hagyott veszélyhelyzetben sem: Békés fegyelmezetten vette az akadályokat, eredményesen védekezett. Ennek köszönhetően megyénket érintette legkevésbé a koronavírus-járvány és nem követelt emberéletet – hangsúlyozta Takács Árpád kormánymegbízott.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2020. július 6. 15:16

Csapatként a veszélyhelyzetben

Szoros együttműködésben végezték a koronavírus-járvány visszaszorítása érdekében végzett feladataikat a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal munkatársai. Juhász Tünde kormánymegbízottal a védekezésben részt vevők szerepéről, az elmúlt időszakban elért eredményekről beszélgettünk.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2020. július 6. 14:07

Informatikai karbantartás a monori kormányablakban

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. július 09-én - éves informatikai karbantartás - miatt a Pest Megyei Kormányhivatal Monori Járási Hivatal monori kormányablakában 08.00-12.00-ig szünetel az ügyfélfogadás.

Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal, 2020. július 6. 13:07

Új helyszínen, megújult környezetben lesznek intézhetők az agrárügyek

­Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal az agrárügyi területet érintő ügyintézési helyszíneinek racionalizálásáról döntött. Ennek köszönhetően a szakterülettel kapcsolatos ügyek megújult, kellemes környezetben, ügyfélbarát módon, egy helyszínen lesznek intézhetők.

Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal, 2020. július 6. 11:38

Folytatódik a karbantartás Hajdú-Bihar megye kormányablakaiban

­Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy júliusban is folytatódik az informatikai karbantartás Hajdú-Bihar megyei kormányablakaiban.
Emiatt két helyszínen kell majd hosszabb várakozási időre számítani:
július 8-án a Biharkeresztes, Széchenyi u. 57. szám alatti, július 21-én pedig a Nyíradony, Árpád tér 1. szám alatti kormányablakban.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2020. július 6. 11:08

Hol intézheti építésüggyel kapcsolatos ügyeit?

A lakóépületekkel és műemlékekkel összefüggő feladatok ellátását idén márciustól Jász-Nagykun-Szolnok megyében a négy településen működő Építésügyi és Örökségvédelmi Főosztály végzi.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2020. július 6. 10:30

Határszemlét tart a Tolna Megyei Kormányhivatal

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Tolna Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztálya 2020. július 15. és 2020. október 10. közötti időszakban tartja az Agrárminisztérium által elrendelt határszemle ellenőrzéseket.