RSS feliratkozás

Hírek

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2017. október 17. 16:26

Állásbörzét tartottak Újbudán

Az Út a munkaerőpiacra elnevezésű kiemelt projekt keretében állásbörzét szervezett a Kormányhivatal és a IX. Kerületi Hivatal Foglalkoztatási Osztálya az újbudai Polgármesteri Hivatal tanácstermében (1113 Budapest, Zsombolyai utca 5.), ahol mintegy 40 munkaadó több mint 2000 állásajánlattal várta az érdeklődőket. Az állást keresők és munkát ajánlók egymásra találását segítő rendezvényre a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) keretében került sor.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2017. október 17. 16:00

Megelőző gyógytorna a Kormányhivatal 12 járásában

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal állami tisztviselőinek döntő többsége ülőmunkát végez munkaidejük jelentős részében, mely nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy mozgásszegény életmód esetén gerincoszlopuk károsodás szenvedjen.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2017. október 17. 15:48

Póttanfolyam halászati őrök és társadalmi halőrök számára

A halgazdálkodás és a halvédelem egyes szabályainak megállapításáról szóló 133/2013. (XII.29.) VM rendelet 39. § (3) bekezdésében foglaltaknak megfelelően 2017. október 20-án a megyei Kormányhivatal, a halászati őrök és társadalmi halőrök számára póttanfolyamot szervez. Az igények felmérése érdekében a tanfolyamon részt venni és vizsgát tenni kívánó személyek részvételi szándékát a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével jelezzék a megyei Kormányhivatalnak.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2017. október 17. 15:31

Emlőszűrésre várják Enyingen a hölgyeket

A mammográfiás szűrőállomás a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Radiológiai szakrendelésén a Hunyadi utcában működik, a kamionban a jövő héttől Enyingen végeznek vizsgálatokat.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2017. október 17. 13:23

Közlemény - Mosonmagyaróvári Járási Hivatal

A Mosonmagyaróvári Járási Hivatal tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy a Mosonmagyaróvári Járási Hivatal Élelmiszer-láncbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya és Népegészségügyi Osztálya 2017. október 20-ától új telephelyre költözik. Ezzel egyidejűleg telefonszámaik is változnak. >>>

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2017. október 17. 13:15

"jövőd záloga" Pályaválasztási Kiállítás 2017

A Tolna Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztálya 19. alkalommal rendezi meg a „Jövőd záloga” elnevezésű pályaválasztási programsorozatát. A megyében több helyszínen lesz mód pályaválasztási programokkal találkozni. A központi rendezvényre a Babits Mihály Művelődési Kulturális Központban, 2017. november 07-11 között kerül sor.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2017. október 17. 10:25

Kaposvári séta a mellrák ellen

A Somogy Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya az emlőrák elleni küzdelem jegyében 2017. október 24-én, immár ötödik alkalommal az „Összefogás az egészségért, küzdelem a mellrák ellen” országos megmozduláshoz csatlakozva szervezi meg a "Kaposvári séta a mellrák ellen” című programot.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2017. október 17. 9:58

Kitelepült a Kormányablak busz a Jósa András Oktatókórházhoz

2017. október 16-án Nyíregyházára, a Jósa András Oktatókórház udvarára érkezett a Kormányhivatal Mobil kormányablak nevet viselő mozgó ügyfélszolgálata, ahol két ügyintéző fogadta az ügyfeleket.
Az eseményen jelen volt Dr. Adorján Gusztáv, a Jósa András Oktatókórház főigazgatója, valamint dr. Polgári András Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal főigazgatója is.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2017. október 16. 22:20

OKI Aerobiológiai Hálózatának Tatabányára vonatkozó 40. heti jelentése

A 40. héten Tatabányán az előző hetihez képest csökkent a pollenterhelés.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2017. október 16. 20:40

Megnyitotta első irodáját a Bizalom Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet

A COOP Szolnok Zrt.-vel való partnerségi megállapodásának aláírását követően megnyitotta a megyeszékhelyen első ügyfélfogadó irodáját a Bizalom Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet. A szövetkezet sajtótájékoztatóján Dr. Kállai Mária kormánymegbízott mellett Szalay Ferenc polgármester, Bodnár János, a nyugdíjas szövetkezet igazgatósági tagja, Fekete Tibor, a COOP Szolnok Zrt. vezérigazgatója, valamint Dr. Zs. Szőke Zoltán, az ÁFEOSZ-COOP Szövetség elnöke is részt vett.