RSS feliratkozás

Hírek

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2017. június 27. 8:06

Tájékoztató a II. fokú hőségriasztás meghosszabbításáról

Dr. Szentes Tamás országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár az Országos Meteorológiai Szolgálattól kapott előrejelzés alapján, valamint az EMMI Klímaváltozás és Környezeti Egészséghatás Elemző Osztály szakmai javaslatát figyelembe véve, a korábban kiadott és érvényben lévő II. fokú hőségriasztást 2017. június 28. (szerda) 24:00 óráig az ország egész területére vonatkozóan meghosszabbította.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. június 27. 8:00

Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélfogadási időpontok és elérhetőségek Pest megyében


Értesítés az Egyenlő Bánásmód Hatóság 2017. július havi elérhetőségeiről.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2017. június 26. 14:44

Gyakorlatozott a megyei védelmi bizottság katasztrófavédelmi munkacsoportja

A Nemzetközi Atomenergia Ügynökség 2017. június 21-22-én átfogó nemzetközi nukleárisbaleset-elhárítási gyakorlatot (ConvEx-3) tartott, amelynek Magyarország adott otthont.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2017. június 26. 14:15

Hétvége a hagyományok jegyében

A hétvégen huszonharmadik alkalommal rendezték meg a Jász Világtalálkozót, melynek ebben az évben Jászladány adott otthont. A világtalálkozó résztvevőit Dr. Kállai Mária megyei kormánymegbízott is köszöntötte. A kunok fővárosában, Karcagon pedig tizenkilencedszer gyűltek össze a birkapörkölt kedvelői, hogy ismét összemérjék főzőtudományukat. A fesztiválon a megyei kormányhivatal csapata is részt vett.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2017. június 26. 11:16

Tájékoztató a 2017. évi nyári fürdőszezonban hatósági engedéllyel működő fürdővizek második vízminőség vizsgálatainak eredményéről

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján az elkövetkező napokban tartós hőség várható, ezért az EMMI Klímaváltozás és Környezeti Egészséghatás Elemző Osztály szakmai ajánlásait figyelembe véve Dr. Szentes Tamás országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár 2017. június 22. (csütörtök) 00:00 órától június 26. (hétfő) 24:00 óráig másodfokú hőségriasztást adott ki.
A hőségben bizonyára sokan választják a természetes fürdővizek partjait pihenés, sportolás, hűsölés céljából. Már most megnőtt a vendégek száma a kijelölt fürdőhelyeken.
Tolna megye természetes fürdővizeinek második laboratóriumi ellenőrző vizsgálatai is elkészültek. Örömteli, hogy az első vizsgálatokhoz képest a vizek minősége néhány helyen javult is. Tolna megye kijelölt természetes fürdőhelyein a vizek fürdésre alkalmasak.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2017. június 26. 10:30

Második munkaügyi és munkavédelmi nyílt nap

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Nyíregyházi Járási Hivatala Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztály Munkavédelmi és Munkaügyi Ellenőrzési Osztálya szervezésében idén második alkalommal, 2017. június 21.-én került megrendezésre a munkaügyi és munkavédelmi nyílt nap a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Kisvárdai Járási Hivatalának Dísztermében.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2017. június 26. 10:22

A megyei Közlekedési Hatóság szakmai bemutatója

2017.június 20-án a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Nyíregyházi Járási Hivatal Közlekedési és Fogyasztóvédelmi Főosztálya szakmai bemutatót tartott a Mátészalkai SZC Budai Nagy Antal Szakgimnáziumában.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2017. június 26. 9:57

Szent László királyunkra is emlékeztek

Ünnepi szentmisével kezdődött a program Somogyváron, ahol a település díszpolgári címét Móring József Attila, korábbi polgármester, a térség országgyűlési képviselője kapta. Ezt követően a községháza falán Somogyvár és Wartmannstetten testvérkapcsolatának 25 éves évfordulója alkalmából avattak emléktáblát.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2017. június 26. 9:14

Sportban jeleskedtek a Kormányhivatal munkatársai

Több versenyszámban sem akadtak legyőzőre a somogyiak az országos kormánytisztviselői sportnapon. Ráadásul nemcsak az ellenfelekkel, de a kánikulával is megküzdöttek az indulók Zánkán.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2017. június 26. 9:13

Út a munkaerőpiacra

A Baranya Megyei Kormányhivatal a GINOP-5.1.1-15-2015-00001 „Út a munkaerőpiacra” elnevezésű projekt keretében EURES üzleti reggelit szervezett 2017. június 20-án, Pécsett a Jókai rendezvényházban.