RSS feliratkozás

Hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 17. 17:27

Átadták a kormányablakot a békéscsabai MÁV állomáson

Átadták a MÁV állomáson kialakított kormányablakot Békéscsabán. A megyei közigazgatás életében nagy esemény a mai, hiszen egy történelmi épületben nyitja meg kapuit a kormányablak – hangsúlyozta Takács Árpád kormánymegbízott.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 17. 16:36

Komplex szolgáltatásokkal a fiatalok sikeréért

Segítséget kaphatnak az álláskereséshez, valamint piacképes képzésben és anyagi támogatásban is részesülhetnek azok a 15-24 év közötti fiataloknak, akik nem szeretnének továbbtanulni, azonban még nem tudtak elhelyezkedni a munkaerőpiacon. Az Ifjúsági Garancia Rendszer már 4500 fiatalnak segített Heves megyében, ezért érdemes mielőbb felkeresni a lakóhely szerinti járási hivatal foglalkoztatási osztályát!

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 17. 15:41

Huszonöt éves lett az ÉLETJEL Mentőcsoport

Nyílt napot szervezett az ÉLETJEL Mentőcsoport fennállásának huszonötödik évfordulója alkalmából. A Szolnokon megrendezett eseményen az érdeklődők az önkéntes mentőalakulat mindennapi munkájába nyerhettek bepillantást.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 17. 14:06

Befejeződött a balatonkeresztúri csapadékvíz-elvezetés fejlesztése

Hivatalosan is lezárult 2019. szeptember 17-én a Balatonkeresztúr Községet érintő csapadékvíz-elvezető hálózat fejlesztése. A beruházás a Széchenyi 2020 program keretében mintegy bruttó 400 millió forint vissza nem térítendő támogatásból valósult meg.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 17. 13:25

Több mint hétmilliárd jut a civileknek

Tájékoztató napot szervezett a Miniszterelnökség a civil szervezetek, egyesületek számára Szegeden. A nagy érdeklődés övezte rendezvényen ismertették a Nemzeti Együttműködési Alap 2020-ra tervezett programját, a támogatásokra októbertől lehet majd pályázni.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 17. 11:38

Tovább csökken a parlagfű pollenkoncentrációja

Szekszárdon és környékén a 37. héten a gyomnövény pollenkoncentrációja minden nap meghaladta a magas értéket, viszont a nagyon magas szintet már nem érte el. Annak ellenére, hogy ez a mennyiség fokozatosan csökken, a parlagfű pollenje várhatóan október végéig jelen lesz a levegőben. Kedvező időjárás esetén a virágpor koncentráció-értéke még elérheti a közepes-magas szintet, így a gyomnövény folyamatos irtása változatlanul fontos.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 17. 11:12

Idén is átadták a Príma díjat Jász-Nagykun-Szolnok Megyében

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezete idén is átadta a kiemelkedő alkotótevékenységért járó Príma-díjakat.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 17. 10:49

Álláspályázat bérszámfejtési referens munkakör betöltésére

A Tolna Megyei Kormányhivatal pályázatot hirdet Pénzügyi és Gazdálkodási Főosztály Támogatási és Bérgazdálkodási Osztályán bérszámfejtési referens munkakör betöltésére. A pályázat benyújtási határideje 2019. szeptember 30.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 16. 16:22

Takarmánygyártó üzemet avattak a somogyi Böhönyén

A magyar gazdaság növekedési üteme ma a legnagyobb az Európai Unióban – mondta a külgazdasági és külügyminiszter a TBZ Táp Kft. takarmánygyártó üzem bokrétaavatóján a Somogy megyei Böhönye-Terebezdpusztán.

Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 16. 15:06

A Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal is aktív a Mobilitási Héten

­Az Európai Mobilitási Hét keretében rendezik meg a XXIII. Közúti Közlekedési Környezetvédelmi Akcióprogramot, amelyhez a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal is csatlakozik.