RSS feliratkozás

Hírek

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. április 2. 14:33

Tájékoztatás a Lenti kormányablak ügyfélfogadási rendjének változásáról

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a veszélyhelyzetre való tekintettel a Lenti kormányablakban ideiglenesen módosul az ügyfélfogadás, az alábbiak szerint:

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. április 2. 13:05

Változik a budapesti és a Pest megyei kormányablakok szerdai nyitvatartása

Módosul a főváros és Pest megye valamennyi kormányablakának szerdai nyitvatartása: a korábbi 12-től 20 óráig tartó idősáv helyett 8-tól 16 óráig állnak munkatársaink az Ügyfelek rendelkezésére.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2020. április 2. 10:48

Az elkövetkező napokban magas lesz a nyír pollenkoncentrációja

A tavaszi időszak legjelentősebb allergén pollenadója, a nyír már országszerte tüneteket okozó koncentrációban van jelen a levegőben. A meteorológiai előrejelzés, valamint a sokéves tapasztalat alapján az elkövetkező napokban virágpora intenzív pollenszórásra lehet számítani, a pollenterhelés gyors emelkedése várható és az allergiás betegek már erős tüneteket tapasztalhatnak.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2020. április 1. 16:24

Változás a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Felülvizsgáló Orvosi Bizottságának ügyeleti rendjében

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Osztály tájékoztatása

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. április 1. 14:05

Felhívás a Családvédelmi Szolgálat működésével kapcsolatosan

Tájékoztatjuk a Családvédelmi Szolgálatot (CSVSZ) igénybe vevő személyeket, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel az első tanácsadási alkalmak távkonzultáció keretében, telefonon zajlanak. A személyes megjelenést igénylő konzultációkra egyeztetett időpontokban kerül sor.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. április 1. 13:43

Orvosi szolgálati lakásra, rendelők fejlesztésére és orvosi eszközök beszerzésére lehet pályázni

Március utolsó napjával megnyíltak a Magyar Falu Program első pályázatai, összesen 7 milliárd forint támogatási keretösszeggel. Az ötezer lakosúnál nem nagyobb települések, illetve önkormányzati társulások orvosi szolgálati lakásra, orvosi rendelők fejlesztésére és orvosi eszközök beszerzésére pályázhatnak.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2020. április 1. 10:32

Szünetel az ügyintézés a kaposvári nyugdíjbiztosítási főosztályon április 9-én

A Somogy Megyei Kormányhivatal Nyugdíjbiztosítási és Rehabilitációs Igazgatási Főosztálya (7400 Kaposvár, Kossuth L. utca 1-9.) értesíti Tisztelt Ügyfeleit,hogy 2020. április 9-én áramszünet miatt az ügyfélfogadás szünetel.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2020. április 1. 10:27

Kezdődik az adategyeztetés a több tartási hellyel rendelkező állattartók számára

Az állatok naprakész nyomon követése a jelenlegi járványhelyzetben kiemelten fontos. A hatékony járványügyi intézkedések előfeltétele, hogy a hatóság pontos információval rendelkezzen minden állatról, azaz tudja, hogy egy adott tenyészetben hány állatot tartanak. A több tartási hellyel rendelkező állattartóknak legkésőbb 2020. május 15-ig kell nyilatkozniuk a pontos adatokról a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) e célra létrehozott elektronikus felületén.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. április 1. 8:20

A kormány elrendelte a veszélyhelyzettel összefüggő rendkívüli intézkedések meghosszabbítását

A koronavírus-járvány elleni hatékony védekezés érdekében a kormány az Országgyűléstől kapott felhatalmazása alapján elrendelte a március 11-én kihirdetett veszélyhelyzettel összefüggő rendkívüli intézkedések hatályának meghosszabbítását.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. március 31. 11:29

Nincs szükség új lakcímkártyára a kijárási korlátozás miatt

Nem szükséges új lakcímkártya készítése abban az esetben, ha a kijárási korlátozás időtartama alatt nem az állandó, bejelentett lakcímen tartózkodunk.