Elvesztette a munkáját? Vagy kész váltani?
Találja meg következő munkahelyét online a VISSZA A PÁLYÁRA Magyar Állás Napon!

A koronavírus járvány okozta kihívásokkal teli helyzet enyhítése érdekében a hazai munkalehetőségeket keresők, a külföldről hazaköltözni készülő magyar munkavállalók, a fiatalok és a magyarországi munkalehetőségeket kínáló vállalatok, munkaadók számára az EURES Nemzeti Koordinációs Iroda szakmai irányítása mellett a megyei kormányhivatalok, így a Heves Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztály és a megyei járási hivatalok foglalkoztatási osztályai bevonásával

2020. október 8. (csütörtök) 10.00-16.00 óra között

VISSZA A PÁLYÁRA Magyar Állás Nap
BACK ON TRACK Hungarian Job Day 
Európai Online Állásbörzét szervezünk.

Miért érdemes bekapcsolódni munkáltatóként?

Az idei esemény az alábbi ágazatokból kínál toborzási lehetőséget:

- IT, kommunikáció, technológia,
- Pénzügyi szolgáltatások, üzleti adminisztráció,
- Mérnöki helyek, autóipar, termelés,
- Shared Service szolgáltatók, ügyfélszolgálatok,
- Egészség és biotechnológia,
- Hotel, turizmus, vendéglátás,
- Kereskedelem és szállítás.

Egyéb ágazatokból is szívesen fogadjuk a hazai vállalatok regisztrációját és részvételét, amennyiben munkavállalókat keresnek akár Magyarországon belül, akár az EU/EGT országokból, és a szabad pozícióikat Európa-szerte hirdetnék.

Az esemény lehetőséget teremt cégbemutatkozásra, a munkáltatói márka és a szabad pozíciók népszerűsítésére, a potenciális jelöltek előválogatására és interjúztatására is. Az online börze segítségével egyszerűen találhatnak képzett, gyakorlattal és akár idegennyelv-tudással is rendelkező munkavállalókat találhatnak – utazási-, regisztrációs vagy egyéb járulékos költségek nélkül.  A regisztráció kiállító cégek számára már elérhető.

Mit kínál az álláskeresők számára?

Az online eseményen az álláskeresők feltöltött szakmai önéletrajzukkal egy kattintással jelentkezhetnek a meghirdetett állásokra, kérdezhetnek a kiállító cégek képviselőitől, és részt vehetnek akár online felvételi interjún is. A regisztráció augusztustól nyílik meg számukra.

Az EURES Magyarország munkatársai az érdeklődő látogatóknak díjmentes tanácsadást nyújtanak a hazai munkalehetőségekről, élet- és munkakörülményekről, álláskeresési tudnivalókról és mindenről, ami az uniós munkaerő-mobilitáshoz tartozik.

Az online állásbörzén való részvétel teljesen díjmentes és biztonságos.

További információ az EURES Magyarország weboldalán:  eures.munka.hu

Az Európai Online Állásbörze weboldala:  www.europeanjobdays.eu

Az esemény Facebook oldala:  Facebook-esemény

(Heves Megyei Kormányhivatal / EURES Magyaroszág)