A Heves Megyei Kormányhivatal három munkatársa vehetett át kitüntetést Budapesten, a Magyar Államkincstár Szent Kristóf ünnepségén. A nyugdíjbiztosítási ágazatban 1993 óta hagyomány a kiemelkedő munkát végzők elismerése.

A Szent Kristóf napi ünnepségen a Magyar Államkincstár Központi szervezeti egységeinél, a kormányhivatalok és a járási hivatalok nyugdíjszakmai, egészségbiztosítási, családtámogatási és vidékfejlesztési területen kiemelkedő munkát végző munkatársak tevékenységét ismerték el.
A Heves Megyei Kormányhivatal három munkatársa vehetett át szakmai elismerést.

Vincepap Katalin 22 éve dolgozik a közigazgatásban, jelenleg az Egri Járási Hivatal Foglalkozatási, Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Családtámogatási Osztályának munkatársa, kiemelkedő teljesítményéért Szent Kristóf plakettet vehetett át dr. Mészáros Józseftől, a Magyar Államkincstár elnökétől.

Szent Kristóf érmet adományoztak a Gyöngyösi Járási Hivatal Nyugdíjbiztosítási és Családtámogatási Osztály munkatársának, Vargáné Vad Juditnak, míg a vidékfejlesztési területen Hupka Sándor, a Heves Megyei Kormányhivatal Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Normatív Támogatások Kérelmezési Osztályának vezetője részesült Elnöki dicséretben.

Gratulálunk az elismerésekhez!

(Heves Megyei Kormányhivatal - Kommunikáció)