A Heves Megyei Kormányhivatal lett a 2016-os év felelős foglalkoztatója, az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság idén is keresi az ország azon munkáltatóit, akik az emberi erőforrást vállalatuk legfontosabb értékeként kezelik és megtartásuk, fejlesztésük és jóllétük érdekében erőfeszítéseket is tesznek.

A Heves Megyei Kormányhivatal lett a 2016-os év felelős foglalkoztatója az OFA pályázati felhívásán. A munkaadói jóléti intézkedések bevezetésével, a családbarát szemlélet népszerűsítésével, közösségépítő programok szervezésével fejezi ki a felelős foglalkoztatói gondolkodást.

Az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (OFA Nonprofit Kft.) második alkalommal hirdeti meg az Év Felelős Foglalkoztatója elnevezésű pályázatát. A tavalyi évhez hasonlóan 2017-ben is keresik az ország azon munkáltatóit, akik az emberi erőforrást vállalatuk legfontosabb értékeként kezelik és megtartásuk, fejlesztésük és jóllétük érdekében erőfeszítéseket is tesznek.

Szeretnék bemutatni és díjazni a kiemelkedő jó gyakorlatokat, melyek segítik a hazai foglalkoztatói szemléletmód fejlődését. „A jelenlegi munkaerő-piaci folyamatokra reagálva, a munkáltatóknak szükségük van alkalmazkodóképességük fejlesztésére. Ezt szemléletváltással, új eszközök alkalmazásával vagy a meglévőek átszervezésével lehet elérni” – fogalmaz honlapján az OFA.

A pályázat egyben ösztönzés azon munkáltatók felé, amelyek még kevés tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen, ugyanakkor cél az együtt gondolkodás, a nagyvállalatok, a kis- és középvállalatok, illetve a közszféra lehetőségeinek megvitatása.

Pályázat leadási határideje: 2017. október 6.
Bővebb információ a: http://ofa.hu/felelos-foglalkoztato

(Heves Megyei Kormányhivatal - Kommunikáció)