Ünnepséget rendeztek a tanulmányi versenyeken kiválóan teljesítő középiskolásoknak és felkészítő tanáraiknak az egri Megyeházán. A résztvevőket dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott köszöntötte, majd átadta a Heves Megyei Kormányhivatal díját, Az év tehetséggondozó pedagógusa emlékplakettet.

Minden évben ünnepi műsorral köszöntik a tanulmányi versenyeken legjobban szereplő diákokat és felkészítő tanáraikat Heves megyében. Az Egri Pedagógiai Oktatási Központ rendezvényén a megyei versenyek legjobbjai és az országos megmérettetések első tíz helyezettje vehet át oklevelet.Dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott gratulált a tanulóknak és az őket felkészítő pedagógusoknak, valamint elismerését fejezte ki az ünnepeltek tehetsége és elhivatottsága iránt.A Heves Megyei Kormányhivatal 2012 óta ismeri el díjjal a legeredményesebb tehetséggondozó tanárok munkáját. A középiskolai kategóriában ebben a tanévben Maruzsiné Sevella Judit, a hatvani Bajza József Gimnázium pedagógusa vehetett át emlékplakettet.

Az egyik vándorserleg a Neumannál marad

A legjobb gimnázium vándorserlegét idén is az Egri Szilágyi Erzsébet Gimnázium nyerte el, többcélú intézmény kategóriában pedig – immár kilencedik alkalommal – a Neumann János Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium lett a legjobb.

(Heves Megyei Kormányhivatal)