Frissült a Heves Megyei Kormányhivatal, mint állami foglalkoztatási szerv idei képzési jegyzéke. A népszerű cukrász, pék, szakács, kertész, vagy gyógymasszőr képzések mellett további 45, ingyenes képzés közül választhatnak azok az álláskeresők, akik nem tanulnak és regisztrálnak a járási hivatalok foglalkoztatási osztályain.

A képzési jegyzéket a Heves megyei munkaerőpiaci igények alapján állították össze. A kéthónapostól az egyéves időtartamig, több képzőpartnerrel valósulnak meg a tanfolyamok, továbbá a felvételi követelmények is változóak.

A résztvevőknek nem kell fizetni sem tanfolyami, sem vizsgadíjat, továbbá tanulmányaik ideje alatt keresetpótló juttatásban részesülnek. A képzés helyszíne és a lakóhely közötti utazáshoz tömegközlekedési bérletet biztosít számukra a foglalkoztatási szerv.


A szakács és gyógymasszőr képzések felvételije augusztus 10-én lesz. Az aktuális képzési jegyzék a heves.munka.hu weboldalon olvasható, további részletes információ pedig a járási hivatalok foglalkoztatási osztályain kérhető.

Elérhetőségek:

(Heves Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztály/ Kommunikáció)